lose yourself

jag har jobbat jobbat jobbat. jobbat måndag till söndag och jag jobbar mån o tis ledig ons och sen jobb tors fre och lör nästa vecka också. jag dör nästan. men som sagt, den blir ju en riktigt feeeet lön sen :D och jag vill sååå gärna flytta nu ! jag vill ha lägenheten.

men denna helgen har varit ball fan. jobbade till 23 i fredags och sen mötte paulina så drog vi till depå. cplång kö och kallt helvete, men vi kom in iaf :) träffade massa folk och hällde i oss vodka/redbull. drog senare på efterfest med johan och några andra bästa människor ;) hhahah! somna nog 8-9, jag vet inte. minns inte såå mkt ;) hahah! drog hem vid 11-12 och sov lite innan jag gjorde vid mig innan vi skulle upp till farfar.

började jobba 21 igår sen. sjuuukt kul va de i baren :D så jävla skoj, och jag är så sjukt glad för de. när vi slutat drgo vi alla till bajonetten och skulle käka. det gick ju som det gjorde. fan sjukt. så vi åt hälften av vår mat innan vi snabbt fick dra där ifrån. hem och somnade sen.

upp idag vid halv ett och sen jobbade 13.30-19. så nu är jag bara så laaaagom trött och vill bara sova. så snart blir de film o bara somna in...

stör mig loss på folk som öppnar käften bara. fan har du med de o göra. varför snackar du om mig o de med han!?!?!?!?!?!?!?!? pallla...........

don't forget to remember me

iiihhh, jag är glad :D allt känns bra . var på banken idag 19-20.30 och blev visad några drinkar av totte :) så vi alla gör likadant . var nervös innan men när jag väl är där känns det skitbra . alla är asschyssta och det är fett chill :) så det känns så jävla bra nu. jobb där fre/servering och lör/baren. och sen i december jobbar jag typ tors-lör varje helg. skulle få schema på fredag :)

och jag är så sjukt sugen på flytta hemifrån . men ska kolla mina löner sen och se hur mycket jag kommer få och se hur jag hade klarat det :) de hade varit så jävla najs fan! så det är mitt nästa mål :) för nu har jag ju ett riktigt jobb jag vill ha så nu ska jag stanna i kstad.

så inga fler utlandsflyttplaner för mig :P det känns lite sorgligt, jag trodde ju verkligen det var jag, så mitt hjärta är lite krossat nu när det inte blir så, blir så himla avundsjuk när jag läser om alla andra som flyttar utomlands något år sådär! jag vill ju så gärna bo i värmen men jag har väl kommit fram till att det inte är det jag egentligen vill när jag väl försöker. har ju gjort ett antal försök i mina dar :P haha! men nu blir det kristianstad och egen lägenhet :) that's the plan! så jag får nöja mig med semester till värmen istället :)


dem är bäst bäst bäst, snyggast, jag är kär. i love you. jag vill ha er på min arm. LOVE!!!


NU SKA JAG SNART LÄGGA MIG, SE FILM TYP! JOBB MASSA DENNA VECKAN, ONS TORS BRÖDIS, FRE LÖR BANKEN, OCH SÖN BRÖDIS :) MEN JAG GILLAR DET. BARA BÖRJA SPARA TILL LÄGENHET OCH MIAMI NU! :)


born this way, so happy i could die

yeeeeeeah ! lady gaga i fredags va gryyyyymmmmme :D så jävla ball o se henne. sjukt bra, alla låtar är så grymma. hon va bara king :D så det va värt det som fan! dock har jag lite ångest för att inte sälja min biljett utanför, man kunde fan få mycket för den , men ändåå :P men nu är det som det är ;D

dock sket sig allt när det var slut. konserten va ju i sketna malmö. så när vi kom ut och skulle ta bussen till centralen, stod där tre jävla bussar. dem hade inte satt in en enda extra buss. hur fan tänkte dem typ 15000 pers skulle ta sig därifrån!?!?!?!?!!? IDIOOOOOOTER LOSSSS! SÅ JÄVLA ARGA VA VI , SKÄLLDE UT VARENDA TAXICHAFFÖR OCKSÅ FÖR DEM VA PITT I HUVUDET. ingen kunde ringa dit fler taxi , och vi ringde alla nummer ingen svara! tillslut dela vi på oss, tog en bokad taxi och tvinga han köra oss! kom till stationen och höll på missa tåget. mamma maria frida rebecca och andreas missa det, men jag paulina och sofie hann med för vi sprang satan!

så när vi kom hem gick vi till depå och festa lite :P träfffade fina folk och så :) sen gick vi hem, jag va nervös för att dem andra skulle va arga för vi hann med tåget. och jag hade mammas o fridas tågbiljett också :P men när jag o paulina står utanför lägenheten o snackar så kommer dem andra fyra. dem kom alltså hem två timmar efter oss :P heeelt sjukt! så nu är jag ännnu mer hatisk mot den där malmöstad, sveriges bästa stad som det stod på taxibilarna - IN MY ASSS!

igår blev det sen kalas hos mina kusiner och sen på kvällen kom familjen berggren hit på middag. så allt va bara chill. skulle träffat två grabbar, men inget blev som de skulle...... :( jaaajaajajj!!!

nu har jag precis gått upp, vid tre ska vi till tyringe och kolla på johan när han sätter igång med hockey igen :D:D:D såååå skoj!!!











LADY GAGA, 19/11 2010 - MALMÖ ARENA!


ullared! ungefär aldrig mer...

fy faaan för folk. dumma jävla människor som bara är i vägen , stannar med sina jävla vagnar mitt i vägen . man blir fan trött. så det var nog sista gången jag va där igår.. och klläder kan man ju glömma att köpa där. jag fick med mig tre byxor och en tshirt hem. och sen massa andra skitsaker, parfym, nagellack, väskor, filmer och mobilskal. det blir sånt man köper där,  men det är rätt najs ändå! men knappt värt de. menmen .

OCH  VI HANN MED ATT SE MATCHEN IGÅR, KIK-KHK SÅÅÅÅÅ NAJS 3-0 :D SERIELEDARE !

så igååår när jag o syster kolla filmer ringde totte. OCH YES , JAG FICK JOBBET :D bartender/servitris :D så ska dit nu snart idag och skriva papper och lite sånt :):) faaaan så jäkla najs. sen blir det upp på jobbet och försöka få ihop mina båda schema på bästa sätt. sen är de bara sätta igång och jobba ;D

i eftermiddag kommer rebecka och hennes kompis. dem ska sova här, och med oss till LADY GAGA imorgon :D såååå jävla najs kommer det bli ;););)

men nu ska jag göra mig klar och sen bort till banken :)
PUSSBABES!

bånken pub & resturang ;)

yeeees, där jobba jag i baren inatt :) såååå jävla skoj va det och jag tycker det gick bra faktiskt :) så totte skulle höra av sig efter helgen om jag får det eller ej :) hoppas på det bästa!

så igår gick jag upp 06 och öppna brödboden, jobba till 12. hem o sova. gjorde vid mig och sen jobb på banken 17-04 ;) så kunde jag såklart inte sova när jag kom hem , helt sjukt. fast jag varit upp i nästan 23 timmar. upp vid tolv idag och tog bussen till farfar vid halv ett med syster. åt mat där. sen körde magnus oss hem så somna vi i soffan. nu kolllar jag lite halvt på inter-milan. orkar inte blogga. så snart blir det nog vänner o sova. så sinnes trött. 

miss you, more or less.
BYEBYE, PUSS.


YES JAG ÄR GLAD NU FAN :D

gaaaaaaahhh, det är sjukt. jag trodde aldrig det, och nervös va jag för det. OCH NERVÖS ÄR JAG FÖR DET SOM FAN ;D men jag ska fan fixa de! haaave too ;) men jag tänker inte säga så mycket mer än att jag har fått arbetsintervju :) imorgon 12.00 ! wiiiieeeee ;D;D;D får hoppas på det bästa, men inte på förmycket!!!!!

och när jag är klar där blir det att hämta theo med mamma och passa honom lite :) och efter de, 19.00 ska vi kolla hockeeeey :D yeeeah , har ju varit lite uppehåll så de ska bli kul igen , jag äääääälskar kolla de ;) VACKERT HAHAH ;)!

och det sorgligaste , HIF tog inte SM-guld :( men det blev en stolt silverplats. men jag kan inte bli stoltare ändå, dem är bääääääääääääääst <3<3<3<3

FLUMMMIGT INLÄGG MEN JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU :P HAHAHAH ;) PLUS ATT JAG SNART SKA FÅ SE LADY GAGA OCH TILL ULLARED NÄSTA VECKA ;D

nu blir det melon som fan och sex and the city med syster :)

MIN KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK <3


för hon är snyggast i världen!!!!!!!!!!!!!!!

jaaaa, hon är fan snyggaste! nu önskar jag att jag var kvar i london. hon var ju ute i white city, westfield igår och tände julbelysningarna. fan fan. jag hade verkligen velat se henne! hon är stor. jag vill ha henne o lil wayne på min arm(A) och nu är mitt hår nästan rött som hennes ;) bara nästan :P hahah! menmen..

har bbara färgat massa hår idag. färga mitt igår men så blev det inte bra, så avfärga det idag och sen färga de igen :P så nu älskar jag det ;D rött rött rött ! love.

sitter här med cider nu och ska bli full! jag är trött på allt, men denna helgen ska bara bli sååå grym! den som förstör dör ;) fest idag, fest imorgon, och på söndag är det sista omgången i allsvenskan. får vi se om vi får vårt guld. kärlek!

jag har sökt fler jobb idag också. ett som bartender i sälen, HC. och ett som bartender i tyvärr malmö. men jag behöööver ett jobb nu som fan! så nu har jag tre chanser att få nytt jobb. helsingborg, malmö eller sälen! sälen hade varit sååv grymt, få åka lite skidor och lära mig snowboard. älskar!

nuuuu ska jag fixa mitt hår och sminka mig!!!! PUSS.

 


mitt hjärta är rött, och mina ådror är blå.

jag orkar inte blogga. så seeegt just nu. men jag har iaf tatuerat mig. och färgat mitt hår. och träffat fin grabb. hahaha! jobbar igen också. så nu har ni sumeringen av mitt liv just nu. och jag har sökt jobb i helsingborg. vill festa nuuuu! och jag vill ha 7 november. MJÄLLBYFONDEN 200 RIKARE.


RSS 2.0