Sjuk,

Igår orkade jag inte skriva blogg. Jag sluade sent och sen drog jag direkt och tränade med Ebba & Vican. På fotot var jag duktig för en gångsskull. Eller, alla hjälpte mig igår så jag blev klar med kontrastbilden. Snälla ni :)

Idag vaknade jag med fruktansvär mensvärk :/ Så jag stannade hemma/ eller till mamma så har jag varit i skolan till 12.20 :P. Sånt är livet. Nu ska jag gå ner och göra lite på historian tror jag. Iallafall se på tv.

Idag är det bara 22 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria, tror jag! :D Ska bli underbart!

image10


Vad är felet?

Asså jag blir knäpp. Det går inte ändra min visningsbild. "Koden" för den jag har där nu står inte ens med inne på kodmallar. Där står en kod för en annan bild. Jag blir knäpp asså, det är så  jäkla konstigt, fast jag sparar och "ångrade alla ändringar i kodmallen" så finns den fortfarande kvar. Hjälp mig någon?

farmor <3


Så jäkla trött,

Imorse vaknade jag tröttare än någonsin, tänkte stanna i sängen men jag pallrade mig upp, tog på mig kläder och gick till bussen. Mötte Paulina och hennes italienska Rosita där, hon bor hos Paulina nu i en vecka för hon är här  på något projekt. Jag är inte så insatt i det där så jag vet inte. Skulle haf stödengelska idag men läraren kom inte idag heller :S Det är andra gången hon gör så nu, jag vetifan varför. Vi sket i det och gick därifrån, så jag gick till mamma och sen var jag på akupunktur för tredje gången. Det gjorde inte så jätteont idag, men vanligt vis så brukar han bara använda fyra nålar på mig men igår så hade jag så ont och hela armen domnade, från axeln till handen, så jag fick nålar i handen idag med. Det var lite läskigt måste jag säga. Men vi får hoppas det blir bra bara. Nu ska jag göra spanskaläxan, tvätta av mitt smink och sen gå ner och lägga mig i soffan.

Glöm..

det jag sa om att inte skriva något om vad gjort om dagarna. Jag vet inte annars vad jag ska skriva om. Så nu kommer det  bli bloggande om dagens alla händelser och massa annat :D Så får det bli, det får bli så ;)


Skolan har ju börjat nu igen. Det är så jävla trist tycker jag, jag hatar det. Jag kommer aldrig mer tycka om skolan, visst jag har bara lite mer än en årskurs till sen är det slut. Och då blir det ut och resa/jobba i världen. Iallafall så gick jag och Paulina på stan idag. Jag fick ju min lön idag så  det var bra. Jag köpte ett par nya jeans och en liten typ av väska. Nöjd över mina köp är jag iallafall :) Jag älskar att shoppa men ändå ha massa pengar kvar, även  om det typ aldrig händer så gillar jag det. Nu kommer här några bilder på jeansen, väskan och jackann jag köpte för ungefär en vecka sen:

  
Jacka: Cubus 299:-
Jeans: BikBok 399:-
Väska: Bianco Footwear 75:-

Nicole Richie,

image5

Hon är verkligen så jäkla vacker. Det är helt sjukt. Sen hon blev gravid har hon verkligen förändrats till det bättre och kommit ifrån allt skit. Jag hoppas bara att hon inte ballar ur som Britney Spears nu när hon har blivit mamma.

Nu blir det annorlunda,

Jag tog bort min gamla blogg för att förändra vad jag bloggar om. Först tänkte jag bara börja blogga andra saker och ha kvar allt gammalt jag skrivit, men ångrade mig igen och tog bort den bloggen och gjorde en ny. Jag tänker inte skriva om vad jag har gjort om dagarna och sånt längre, jag kommer fortfarande blogga om egna tankar och sånt, men det kommer även bli så mycket annat. Fast jag vet inte riktigt vad än, så kom gärna med förslag. Det känns sjukt dumt att jag skriver massa att ni ska ge tips och så för typ inga läser min blogg, men jag skiter i vilket. Jag ska börja skriva allt jag känner, vad jag vill, alla mina egna åsikter och massa annat.

Om mig själv: Jag heter Johanna, är 17 år och bor i fucking Kristianstad, där alla vet allt om alla ,- tror dom! Jag älskar att resa, ska till puerto rico den 21 - 30 mars med fem kompisar, musik, Chamillionaire, Måns Zelmerlöw och massa andra. Jag ska gå på Chamillionaires konsert i Lund med Paulina 1 april, det ska bli underbart :D När jag har gått ut skolan ska jag åka till Mallorca och gå bartenderutbildning och resa som fan. Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva och jag orkar inte heller. Jag bloggar imorgon igen.

RSS 2.0