jag tror jag är kär!

wooow, hur har jag kunnat missa den filmen? varför har jag aldrig sett den? har ju fan vetat om den jättelänge egentligen. men okej, nu har jag iallafall sett den. UNDERBARA FILM! jag älskar den, jag är nog kär fan. sick jävla bra. bara älskar sånna filmer ♥

♥ ♥ ♥



jag tror faktiskt det finns äkta, äkta kärlek. att det finns en person som bara är helt jävla rätt! och är det meningen att man ska vara tillsammans så hittar man tillbaka oavsett, ödet för en tillbaka till varandra!

 


the girl next door ;)

hahah de hade fan varit något assså ;) sick! men lite kul ändå ;P

har precis varit i lägenheten och kollat :) jag och frida köpte med oss mat från kebabcenter dit! ASNAJS. älska deras mat. så nu har vi kollat där lite, diskuterat hur vi ska ha det och lite så. det kommer bli så jävla bra och allt kommer bli sick snygggt :D bara längtar ihjäl mig nu tills vi lämnar detta jävla huset föralltid!

idag kom the notebook med posten till mig :D lycklig. så nu ska jag bara vänta tills frida kommer från träningen så ska vi mysa ner oss i soffan, kolla på den och kränga popcorn o cola :) sick mysigt!

imorgon ska jag jobba hela dagen. men åker till lägenheten tidigare med pappa och johan så slipper jag cykla in till jobbet sen (A) men måste fixa skjuts hem eller något för måste snabbe hem! blir ju antagligen utgång ändå. suck på utgång men jag måste festa och det är typ enda alternativet så :) dock varit najs och sova i lägenheten imed jobba lördag men de funkar tyvärrr icke :( 

meeeen jag deppar inte för det :D blir ju sick fest på lördagkväll sååååå :D ÄLSKA!

OCH JAG KÄNNER MIG FÖRÖVRIGT PÅ BRA HUMÖR IDAG :D ALLT KÄNNS LITE LÄTTARE :)

säger bara; jag ska aldrig ha hund!

i en och en halv timme har jag försökt få in den jäkla hunden. vi har tre ingångar i huset och han vägrade alla! :( aslack va jag! ville låta honom va ute i kylan istället. menmen, fick tillslut in honom genom garaget men sen vägrade han gå in från garaget till huset för trappsteget är rätt högt.. så jag fick bygga liten trappa till honom och finally gick han in! LYCKLIG!



och jag som skulle sova länge idag när jag väl är ledig. men nej!

hoppas att jag får min film med posten idag. för ska såfall kolla på den innan jag ska in till stan och möta syster (: så får vi som sagt lägenheten sen :D älska! 

måste fixa klart CV och få iväg det :)

saknad.

baby here is my heart

fy fan damn, det var en hemsk natt. vaknade livrädd av en duns på mitt rum, satte mig upp och kolla runt va de va!? då va de en jävla bok i mitt fönster som bara heeelt plötsligt ramla :S sick. jag lovar de är spöken som kommit tillbaka :'/ jag blev livrädd, höll på börja gråta och tryckte huvudet i kudden för att somna om (A) när mamma väckte mig va jag skittrött och yrade massa :P bra drömmar inatt igen annars. eller bra och bra, hatar vakna upp och dem fortfarande inte är sanna dock :/

så har jobbat idag 10.30-17.15.. heelt dött på stan och ingen ville fika ut i min lilla låda :( illa!  menmen, när jag stängt ner allt därute åt jag lite inne hos sandra innan vi skulle dra och träna när hon stängt därinne. gymmet idag blev rätt hårt, och jag överträffa mig själv två gånger ;) jag tycker jag börjar bli grym! imorgon kommer de nog kännas :) fast så säger jag varje gång och de gör de typ aldrig.. när jag kom hem åt jag mat och kollade på andra avenyn med mamma och nu sitter jag här, astrött. men orka sova nu när jag är ledig imorgon!?!

så ja som sagt ledig imorgon. OCH VI FÅR LÄGENHETEN :D så ska möta syster när hon slutat så ska vi fixa mat ngnstans, center? :D gärna! och sen iaf gå bort till lägenheten där mamma och pappa är :) ÄLSKAR DE! äntligen blir det stan! finally..

och i helgen blir det dubbel hoppas jag :) iallafall hårt på lördagen :D vican har 20årsfest då så yääääy vi ska göra hårt. och det är gamla gänget så de ska bli kul. det var längesen nu (: men på fredag vetifan va som händer. vill vill festa då med, men palla utgång så får se hur de blir :)


så festa losss med dessa brudarna på lördag :) asnajs! bilder från i maj när vi va sick vita i barcelona :):) <3

heidi klum says fuck off ;)

idag hade jag egentligen behövt fixa massa grejor. vissa fick jag gjorde. vissa orka jag inte. och vissa blev inte av. vaknade iallafall vid halv tre men tänkte att jag skiter i allt jag ska göra - sova är sick skönare :) hade tänkt börja packa ner lite på mitt rum. får ju lägenheten på torsdag:D:D men jag orkade inte :P

men sen fick de va bra. gick upp och ut och hämta posten, hade liten känsla av mina kläder kommit. och yes, både från h&m och colorez :D och allt va till mig ;) och allt passa så jag va överlycklig typ. fixa lite på CV och så sen gjörde vid mig och drog till stan. fixade lite viktig skit:( blev dock billigare än jag trodde så de tur :) sen skulle jag passa theo men det blev inte av för han hade blivit sjuk så tog runda på stan istället. inte bra! köpte nya leggings som är gömda i min garderob för mamma nu ;) (A) och sen kära jag ner mig i skor också :( inte bra de! slutar väl med jag köper dem nu i veckan :P :/ så ja, jag ska inte ta med mitt bankkort fler dagar nu. då blir jag fattigast ;P

paulina mår illa och är sjuk idag. döda mig om hon har maginfluensa och smittat mig :/ känner jag har ont och mår illa nu :'( hoppas bara de är inbillning!!!!


heidi klum says fuck off

vit från h&m

skjorta från h&m

skor från h&m - och ja garderoben har gått sönder ;)

jennifer lopez från colorez

amen seriöst - sug förhelvete!

gaaaah; killing me ja! orkar inte detta en jävla gång till :S :( fucking shit är det! och så ska jag få betala för de jävla pisset och leva med det..................................


jobbat idag. trött som fan efter en natt med nada sömn typ. frida sov här och tog plats. gilllar inte sova själv längre, spöken skrämmer mig mer och mer :S:P helt rädd sen jag och mik snackat om de så mkt på jobbet :P men jobbet idag va chill. dock asjobbigt emellanåt :( men jag överlever väll... när jag slutat gick jag paulina och sandra på stan lite, köpte bh:ar, ringar, shorts som är försmå ;P och en WESCtröja ;D ASNAJS!!!! :D så nu behöver jag nog inte mer kläder denna månaden. ELLER JO ;) köpte ju dock två tshirts igår också :P:) när vi va klara på stan blev de snabbe hem till sandra, fixa hennes tvätt och ut lite med goliat innan vi drog och tränade :) jobbigt idag, inte såå tagggad. nu hemma igen, nyss duschat och ätit. ska nog till halvan snart (:

imorgon blir det sova länge och sen upp till stan och fixa lite och sen passa theo :):)


tårar rinner, hoppet försvinner

i fredags blev det fest. inte så förvånande kanske ;P men drog till sofie vid sju och började dricka redan då. snackade och jag DJ:a då med ;) grym;P hahah, borde nog satsa på en karriär som DJ. hah! sen vid halv nio kom lilla paulina också och joina oss :) längesen vi tre umgicks så de va najs. vid halv tolv-tolv gick vi in mot stan och class. mötte lite trevligt folk lite här och var. rätt lång kö men det var jävligt underhållande ;P haha! när vi väl va inne dansa vi loss ett tag och gick runt lite och träffa folk. endast en perfekt. när vi tröttnade på festandet lite så gick vi bort till BK och paulina o sofie krängde mat och jag va bara lack! sorry girls (A) sen började vi gå hemåt. jag smsa lite och så. vi gick till sofie och paulina hämta saker, jag satt utanför och tog luft! ungefär hyperventilera.. sen började jag och paulina gå mot hammar. snackade lite och så. tried. efter en bit vände jag tillbaka mot mitt hjärta. så sa hejdå till paulina och gick tillbaka! myys natt check. men jag visste ju hur det skulle bli efter ändå, men jag va tvungen. ångrar inte för fem jävla öre men jag vet inte hur länge jag ska orka!? tror inte jag fixar de så länge till. jag trodde aldrig i mitt liv jag skulle känna såhär! jag bara önskar mer än allt jag fick en enda liten chans till och jag hade gjort allt! men ja, jag får väl låta det vara så får det bli som det blir.


igår var vi och kolla på lägenheten. asnajs! och den kommer bli så jävla snygg när vi lagt nytt golv, målat & kaklat om och fixat allt. asgrymt ;D love it! och jag har just nu bestämt mig för att när vi flyttar in där om ungefär tre veckor. då börjar mitt nya liv! jag ska gå vidare från allt gammalt jag inte klarar av ordentligt längre, tänka ut vad jag verkligen villl göra, börja spara pengar till thailand och flytt till helsingborg, skriva om CV och skicka ut, fortsätta med träningen, ja helt enkelt bara sköta allt och försöka klara mig helt själv :) och jag ska aldrig mer falla så enkelt :/ fixar inte det.

nu idag har jag precis vaknat. skulle egentligen träna med sandra idag, men ingen av oss orkade. så vi tar det imorgon när jag jobbat istället. vi har ju faktiskt varit duktiga denna veckan, tränat mån-tors vafan :) så förtjänar faktiskt sega idag ;P haha! ikväll vetifan va som händer. film eller något i guess.


50 kr till människorna i haiti!

yäyä nu är man pigg igen också :( sick jag satte på vänner för jag hade tråkigt och så somnar jag vid 22-23 och nu vakna jag igen. helt pigg! det är fan suck.. men guess jag får fortsätta kolla på vänner eller ngt.

igår va jag förresten duktig och skänte 50kr till Haiti! visst jag är fattig. men inte så fattig att jag inte kan skänka lite till dem som har de så sjukt illa. så jävla orättvis världen är egentligen. här gnäller jag för jag inte har 100kr till inträde på class - och nere i haiti finns dem som inte fått mat på flera dagar och inte har någonstans att bo :( usch usch!


idag hade vi krig!

haha japp, stämmer bra ;P jag & mik hade kriiig ;D askul och vi bara flumma runt. vi bestämde att jag ska få en tårta i ansiktet av henne när jag fyller 20 och johanna ska filma allt ;D hahah! och så kleta jag grädde på hennes kind och jag fick tillbaka. KAFFESUMP på armen ;) vi är barnsliga i know ;P men jag älskar det! och förresten så står jag och charlotte på varsin sida av stan och tar betalt med rikskuponger ;) sick dag idag faktiskt :P men det var chill! men vi måste nog skärpa oss lite snart ;) nej, men vi sköter faktiskt vårt jobb ändå så (:

JOHANNA DALUDD OCH MIKAELA HAGSTRÖM - NI BORDE BÖRJA TRÄNA OM NI SKA ORKA DEN 8 MAJ ;)
japp, idag kom hämden för vad dem och anna gjorde mot mig och sandra ;) hahah!

idag efter jobbet har jag varit och tränat med sandra. hårt och massa muskler träna jag idag. har mest kört kondition de andra gångerna så :) men fan de är gött asså! nu sitter jag bara här hemma. vill hitta på något, är ju sjukt ledig imorgon så, men vad fasen ska man göra? TEXT ME ;)

Nixon min älskling. du får kanske snart vara hos farmor iallafall <3


hahah sick gammal bild på mig och mik ;D


jag vill ha egen lägenhet!

men de får jag nog vänta med :( men jajaj, jag är uttråkad som bara den ikväll. finns ju fan inget att hitta på :S och ont i benen har jag också sen träningen :P men det är skönt ändå! och träning blir det imorgon också ;P älska! eller ja älskar faktiskt inte träning. men jag älskar de om det ger resultat! och det ska jag få det att göra..

dock måste jag lära mig att äta frukost. men kan fan inte. hatar frukost, klöks sönder ju :S men måste komma på bra lösning att få i mig all den näringen ändå! antagligen därför jag alltid är så trött och slut i kroppen ?! somliga har bett mig gå och ta prover och se alla värden. men de orkar jag fan inte. kostar väl till och med pengar för gå iväg med sånt? så nej! och paulina kommer döda mig lite lätt om jag berättar vad mamma och christine sa åt mig att göra, vad som kanske funkat och varit bra för mig:P liite skeptisk är jag fan allt. hatar allt sånt så in i helvete. men sen om man tänker så hade de varit bra just för jag måste få i mig någon "frukost" för jag ska orka! men vi får se de där assså ;P kan fan inte komma på något annat jag kan äta!?!? ingen annan lösning. något förslag någon? ;)



helsingborg - i love the city! fattar nog inte varför jag fastat så för den staden. älskade staden innan jag började älska HIF! varit där så mycket med familj och vänner i flera år. med paulina massa gånger, med tess massa gånger! och jag bara älskar det. vill faktiskt bo där, skulle verkligen kunna tänka mig de.


hero of war ♥

det är fan fet musik :)

det blev ju som sagt stan idag med tess. längesen vi träffades så de va trevligt (: kom in till stan och gick in på mitt jobb för tess skulle snacka med mik. och där träffa jag mormor och morfar också. sen tog vi en runda och leta vantar och mössa till henne, dem ska ju till åre på rixfm-veckan! LAGOM AVUNDSJUK JA! men jag ska ju till GC med bästa snart så de är lugnt ;) men det hade varit jävligt skoj och åka skidor igen, sjukt längesen nu. fast ska testa snowboard isället! FETT ;P menmen sen tillbaka till jobbet och fikade lite innan vi körde till skopunkten och sen hem till tess. sen skulle hon träna så jag gick från friskis hem!

snackade lite med min syster och vi kom på sjuk sak :P sen bytte jag om, packade och satte iPod i öronen och gick in till stan för att vänta på sandra :) sen hem till henne, tog kläder och sen stack vi och tränade! fy fan va jag va duktig idag :P jogga/gick 60 minuter! så nu har jag fucking ont i benen ska jag säga! jisses :P men det är skönt, ska ju kännas man tränat så ;) tycker faktiskt jag än så länge sköter träningen grymt ;P haha!

nu sitter jag här, nyss duschat och bara chillar :) hade velat göra ngt, men vetifan vad, orkar knappt :P så får vänta till PH börjar! jobb imorgon halv tolv så jag behöver iaf inte sova så tidigt ;)



idag fick jag post från h&m. 20% rabatt på rean! gäller till 28onde, och jag älskar det! för då hinner jag få lön och jag kan köpa masssssa nya bh:ar - JÄÄÄÄVLIGT BEHÖVLIGT ;P hahaha ;)


riverside motherfucke ;D

när vi två blir en, - orkar inte drömma sånt! men va fan kan inte styra drömmar va!?

sjukt trött är jag. ledig fint idag :) ska till stan med tess nu. hon är snääällll och kommer och hämtar mig ;) haha! LAT är jag!



hahah jag och tess när jag, paulina och gunilla hade 18årsfest ;D
i år blir de dock 20årsfest ;) :D LOVE IT!!!!


TJOOOOOOOOOOCKT!

wow tjockt längesen jag skrev nu! japp, tjockt nya ordet ;) hahahh, jäkla film. såg snabba cash med paulina och sandra ikväll. inte okej asså! troddde fan den skulle va mycket bättre. så faktiskt besviken.. sverige kan inte göra sånna filmer, inte gangster/knart/våld filmer. funkar inte! menmen va ska man göra..

sen jag blogga sist har det väl inte hänt så jättemkt. blev fest fest hela helgen!

fredags förfest hos paulina, dock balla ur typ. sen drog jag ut, utan paulina med alle mimmi och frida. blev nog av med dem sen, träffa massa folk. jag var nog hemma vid tre kom jag och mik fram till ;P tacka face för de ;) hahah!

i lördags var det bara upp och jobba 11-16. inget och göra typ, och då är det inte okej att vara bakis! :P syyger.. när jag slutat va de hem snabbe och sen käka på peking med pappa sida av släkten, för farfar åker till thailand en månad nu! lyx.. mamma körde hem mig efter de så jag kunde hämta dricka och sen hem till paulina. när hon va klar gick vi hem till tobbe. gött gött askul (: skulle till class, men kom inte in, orka inte kön till banken så efter masssa tjafs blev det hem till tobbe igen och efterfest! najs najs det med;) händelserik kväll assså ;)

vaknade igår med cpont i ryggen hos tobbe! sick sick som den knäckte när jag reste mig :P chilla och snacka lite med alla innan jag stack och mötte paulina på hennes jobb. drog till hammar och köpte pizza. dock onödigt, gick fan inte äta så spara den och sen la vi oss i hennes säng och sooov!! sköne va de ;) drog hem vid sju och bara chilla fett ;P kollade på paranormal activity heeeelt själv vid 2 på natten. jag ville nästan dö! höll fan på gråta ;) men jag överlevde ;P hahah. våga dock inte gå på toa :P (A)

idag började jag jobba 09. sjuuukt trött. och cpsegt va de där. men jag och mik hade så jävla skoj :D och idag har vi bestämt vi ska åka till malmö och gå till sånt medium ;P faan va hemskt men ändå! ber att hon kan se något så jag inte dör och att jag inte har spöken nära mig! för då gråter jag myyyycket :P:( 


nu ska jag nog snart sova! askalascp trött :P

 


en lista i brist på annat

* 7 sanningar
1. jag älskar att resa
2. jag är sjukt svag för pizza/all onyttig mat och coca-cola
3. jag hatar egentligen träning
4. jag har tvångstankar
5. jag är sämst på hålla koll på mina pengar ;)
6. jag festar väldigt väldigt gärna (A)
7. 6 veckor i magaluf var bland det bästa jag gjort

* 7 lögner
1. jag är sjuuukt morgonpigg
2. jag älskar spindlar och andra små kryp
3. jag hatar friends och sex and the city
4. jag hatar köpa kläder
5. jag är bäst på laga mat
6. jag tycker inte om vodka/redbull
7. jag ÄLSKAR MFF!!!!!

Har du..

Förföljelsemani: kanske ibland
Tvångstankar: åhja, de har jag!
Färgat håret: yes, svart
Brutit några ben: nej, tur de
Några piercings: yes naveln,
Egen dator: aa
Gjort bort dig rejält: vem har inte!?
Bra självförtroende: inte alltid
Komplex: har jag ja.
Kysst någon: yes
Haft sex: japp
Tagit nakenbilder: nej!
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: mm.
Blivit kär i någon på nätet: hah nej
Stulit någonting: har jag säkert ;P
Gjort något olagligt: aa har jag väl


V
em..
Saknar du: tobbe
Vill du döda: ingen!?!?
Rörde dig sist: syster kanske?
Slog du sist: hahha, brud i tenerife ;P
Kramade du senast: minns ej
Kysste du senast: tobbe
Vill du vara som: rihaannnna ;) nej, fan vet jag.
Sårade dig sist: vet icke
Vill du bli galet full med: min andra halva ;)
Gjorde dig riktigt glad senast: pappa när han boka hotell till mig och paulina ;D
Fick du sms från senast: syster
Ringde dig senast: pappa
Ska du gifta dig med: ska icke gifta mig! tror jag iaf..
Får dig att skratta: bästa vän, familj och andra nära :):):)

Hur många syskon har du? en liten syster
Är du blyg inför det motsatta könet? ibland kanske,
Vilken film kan du alla replikerna till? ingen tror jag :P
Äger du några band-t-shirts? hahahah KISS ;)
När flög du senast? 1 december 2009
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? orka läsa..
Pratar du några andra språk? pratar o pratar, kan väl engelsk sådär, förstår litta spanska ;)
Diskar du din egen disk? min diskmaskin diskar!!! eller mamma ;)
Har du gråtit offentligt? ohyes!
Har du en stationär dator eller en bärbar? bärbar :) 
Vilka gör du, önskningar eller planer? both!
Försöker du alltid lära dig nya saker? alltid är väl och ta i ;)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? japp! masssa tatueringar och en piercing ja..




nu orkar jag inte mer...


the pain of love is in the heart, deeper than the ocean

yääy skoj dag som fan på jobbet idag ;D jag johanna, sandra och anna som va där, flumma loss totalt - fanns ju inget och göra. och när jag kom dit vid halv tolv så hade mik anna och johanna gjort en överraskning till mig och sandra dagen innan. överraskningen resulterade i deras konst på de "snygga" killarna i kalendern från förra året ;) så hade dem satt upp dem på vägen i personalrummet ;P ASSNYGGT ;)

annan skoj sak idag på jobbet va den finfina kartan i veckorevyn ;D som sagt säger bara - alla killar som vill hitta rätt, köp veckorevyn förfan ;) hahhah!

när jag stängt på jobbet drog jag snabbt hem och åt och sen åkte jag och mamma till mormor o morfar och snacka med dem lite :) och nu sitter jag här. ledig imorgon :D men ska upp hyfsat i tid ooch dra o träna ;D laddat iPod fint ;)



från: mik anna & johanna - till: johanna & sandra! ;) love it!


gran canaria, puerto rico 20-27 mars ;D

åh det är verklighet nu :D boende bokat idag, och så ska vi fixa flyget på torsdag! underbart. en resa snart sitter alldeles perfekt ;) kommer bli så jävla bra. jag och paulina i egen lägenhet och samtidigt är familjen, mormor morfar, farfar och farbror med familj också där :D så det blir lite PARTY/chilla resa! mest fest dock;P sola och ha de såå härligt på dagarna och sen festa sönder på kvällarna ;D awesome life!



sitta på balkongen kränga och bara dricka och flumma :)

festa loss på harley's igen :D

& såhär pigga kommer vi va varje dag vi möter de andra på stranden ;)



idag blev det upp och öppna 06.00 också. det gick bra, gjorde nästan allt själv :) sen fick jag även göra beställningarna och det gick också bra :) är inte så svårt som jag trodde de skulle vara! när jag slutat gick jag till sandra och mötte henne så drog vi till nautilus. körde riktigt hårt där idag ;D trodde typ jag skulle dö :P

när vi va klara stack jag hem och åt mat, ringde pappa och bad honom boka boende till oss i gran canaria, så de fixa han :D och sen duscha och somnade jag till vänner! asgött, sjukt trött! gick upp och åt mat vid 5(?) och sen handlade med mamma lite. och nu sitter jag här! tänker på allt skoj som händer nu framöver :D

januari - fest, jobb, träna och bara chill.
februari - får lägenheten, så ska måla där och sen packa och allt, jobba, festa och träna.
mars - flyttar in :D helsingborg med paulina, jobba, festa, träna och sen blir det gran canaria :D:D ÄLSKA!



the bitch is back, i rock your world!

just nu bara älskar jag träna. visst har varit där tre gånger men det är så jävla gött ;P älskar känslan när man har kört klart och bara kan gå hem och lägga sig och chilla (:

imorgon jobbar jag 06-9.30 också. och när jag slutat ska jag hem till sandra, hämta henne och så drar vi och tränar :) rullband som fan då!! och jag ska äntligen lämna in papperna där så allt med medlemsskapet är klart! när vi är klara ska jag bara hem och förmodligen sova ;P

yeees, snart ska vi boka resa, jag paulina och kanske sofie :) torsdag check ;P love it!


bästa vänner.

slår vad om att det är min otursdag idag!

inte okej asså :P höll på slå sönder en bringare och ett glas på jobbet, ett tallrik här hemma, hällde mjölk på golvet och hällde sedan halva glaset över migsjälv.. :( :P

kan nästan slå vad om att jag kommer cykla och ramla när jag ska till träningen, eller typ snubbla över migsjälv på rullbandet!? :P fan inte kul då asså hahah :(

nej nu ska jag strax packa väskan och dra mig till gymmet med syster och sandra (:
helt okej!



missyou!♥




i'm in love with a stripper

kan ju börja med att säga att det var inte kul att gå upp kvart över fem och gå ut i de kalla och cykla till stan:( inte alls. plus att vi inte hade något vatten alls i huset :S så kunde inte ens gå på toa :( men väl uppe på jobbet, gick på toa och satte igång med allt och en kall cola på de så piggna jag till ordentligt ;) det var inte speciellt jobbigt att öppna så, men visst kanske rätt enkel gång när vi inte hade några beställningar :P vi får se hur det går imorgon :)

när jag slutat vid halv tio gick jag iallafall och belöna mig med ett nytt armband ;D svart men nitar :) älska nitar! och sen cyklade jag hem och la mig och sov 3h och nu sitter jag här :) vet inte riktigt vad jag ska göra nu för inte somna igen. hade kunnat sova 10h till men fan kan jag inte :( ska iallafall iväg och träna vid halv sju. men vad händer sen? :(:( måste va upp till 22 och se paradise hotel men hur fan ska jag orrrka? ;) need to do something!

och igår vann barca mot tenerife, 5-0 borta ;P och MESSSSI MESSSSI MESSSSI - HUR JÄVLA KUNG SOM HELS :D man bara älskar de ju ;)

nu ska jag nog gå och..... ? jag har ingen jävla aning, klä på mig iallafall!


kappahl 80kr :)


Omgång 7: HIF-MFF – Tisdag 20 april 19:00

såja såja, matchen blev grym tillslut ;D kasst i början och de låg under med 2-0 men vände och vann med 4-2 :) och johan kung, mål och matchens lirare ;P nu har jag precis krängt kinamat, asgott :)

snart blir det nog film och sen se lite på matchen mellan barca och tenerife :) och sen sova, måste lägga mig i tid, vi får se hur de går ;) haha ;P

imorgon blir de som sagt jobba lite och sen vetifan va jag ska hitta på fram tills jag och sandra ska träna :) ska bli asgött ;D

och idag har jag sett att HIF möter MFF den 20 april 19.00 på Olympia :D jag bara älskar de! för sjätte raka gången ska vi krossa dem :D love it <3


FÖR MITT HJÄRTA BANKAR FÖR HELSINGBORG! <3


you can see my heart beating, you can see it through my chest

gaah; trött är jag! men va tvungen gå upp. okej det blev lite senare än tänkt. men jag vet jag kommer va trött typ hela dagen. så ska göra masssa för icke somna förrän ikväll när jag går och lägger mig tidigt :( kommer dö imorgon. ska cykla hemifrån 05.10 med mamma :'( de borde inte få vara lagligt :O menmen, det är bara 3h och sen kan jag hem och sova. dock inte bra alls för då kommer jag inte kunna sova imorgonkväll och jag ska börja 06 på tisdag också. så jag får göra alllt för icke hem och sova. någon som kan underhålla mig duktigt? (:

idag blir det hockey vid 16 tror jag :D gött, älskar de! sen kanske man skulle börja packa lite? fast vetifan vart jag ska börja :/ så vi får se!


rihanna, - hon är så satans snygg!

i hate myself for loving you

yeeees, hemma efter jävligt trevlig kväll med familjen hos paulinas familj :D jävligt skoj! skrattade som fan och bara va störda hela kvällen :) god mat blev det. och speciellt efterrätten - jag är verkligen inte stort fan av efterrätter men denna va fan underbar! :D ska fixa receptet för fasen ;) och jag fick blanda drinkar, skoj och få göra det igen, längesen jag gjorde det lite seriöst ju. men det blev bra :)

imorgon ska jag upp tidigt. kanske träna? och sen blir det iallafall hockey och kolla på johan :) och så mååååste jag lägga mig i tid för jag börjar jobba kl 06 på måndag :(:P ska lära mig öppna så!

nej nu blir det nog sova. orkar icke mer ikväll så!!!!

jag är inte så trasig längre ;P

nu har jag insett, hade jag dock gjort innan också, men jag har verkligen insett nu. det finns inte så mycket mer jag kan göra just nu, so just live your life - det är vad jag ska göra nu :)


idag blev det jobb 9-13. så sykt seeegt var det. fanns inget att göra. jag och emma satt 1h i personalrummet för det va så satans kallt därnere, så sprang vi snabbt ner och sen upp igen när det kom en enstaka kund :P sen kom mik anna och ebba med så flumma vi lite tills jag slutade. då kom pappa och hämta mig, körde och köpte nässpray och tvätta bilen och sen hem. nu sitter jag bara här och fryyser ihjäl mig!

ikväll ska fam. svensson & wittenberg festa loss duktigt ;D ska bli askul, längesen vi alla träffades va det så ja :):)

och det bästa idag är att jag har beställt masssa från h&m :D:D asgött! så längtar till de kommer. älskar få sånna paket ;P dock suger lite när det ska betalas :P men jaja, mer i min garderob iaf :D längtar till pappa bygger min nya ;P

dettta blev/blir mitt, minus väskan plus lite annat ;P :D

when drugs don't work i get high on life,

jag blir så förbannat taggad till jobba och tjäna pengar nu när jag fått massa nya jobbtider. känns mycket bättre då :) det blir roligare att jobba om man gör det typ stort sätt varje dag än när man bara jobbar lite då och då. så nu framöver har jag massor tider. flera gånger i veckan fram till mars har vi fått schema :D så nu ska jag work my butt of och tjäna massa pengar och sen resa ;D

så mitt år ser ut like this; (just nu iallafall, ni vet hur jag ångrar mig och så hela tiden ;P)
- jobba duktigt på brödboden och tjäna ihop massor
- gran canaria i mars
- jobba här hemma hela sommaren
- 2 veckor till magaluf
- flytta till helsingborg och söka jobb till hösten
- jobba jobba jobba
- åka till thailand eller miami med paulina

det är så jag vill just nu. men sen får vi se. jag brukar ju som sagt vara grymme på att ändra mig hela tiden. så vem vet om det blir magaluf heeela sommaren. är lite sugen på det egentligen men ändå inte. så jag får verkligen se (: carpe diem, vi tar det som det kommer ;D


THAILAND

MIAMI

- det är drömmen just nu :D:D:D:D & med bästa vän till och med, it's you & me baby <3

nothing can hold me down, i'm gonna touch the sky

hemma från iskall dag i stan. sjuukaste vad kallt, mamma sa de va -15 men jag har ej kollat så jag vet inte. men -15 kan nog stämma bra! hatar så kallt, fan inte normalt. men jag ska inte gnälla, hade ju möjligheten att vara i teneriffa än. eller ja om jag hade fått ett jobb menmen, nu är jag ju hemma så vafan.. men jag vill flytta till helsingborg!?!!?

go dag i stan med syster annars iallafall. hittade faktiskt lite nytt så det bra :) och så hyrde vi tre filmer vi ska se ikväll med paulina, sofie och kanske isabella :) myys. orkar inte ut ikväll, ingen lust direkt och pallar inte dra ut bara för jag ska - har inte så mycket pengar ändå så!

shoppingen idag;


armband på h&m 80kr - och plånbok på vero moda 100kr!

linne + jeans 25/7 på bikbok för 300kr

2 linne på cubus - 40kr/st


nu ska jag ner och mysa ner mig i soffan, skriva in alla nya jobbtider och byta plånbok ;)


life's a bitch! - and so am I ;) hahahah!


the pain of love will never stop!

finally vaken, skulle egentligen till helsingborg med lillasyster men vi sov istället :) skönt ;) så nu är vi upp, ska bara fixa lite sen blir de stan en stund. måste hitta lite kläder innan jag dör asså! ska kolla på fotoalbum också, för nu har jag rätt många foto som behöver sättas in! yyshe och sortera alla, men det blir nog kul och kolla igenom alla igen ;P

och LIFE GOES ON! det gör mitt också! och tur är väl det. ork bara va depp hela tiden så nu är jag happy fish igen ;D

ikväll blir det nog hemma bara, iallafall som det ser ut just nu. har ingen lust att dra ut, och varför göra de då bara för jag ska? ne, vi får se va folk känner för (: hade dock varit kul att träffa charlotte, längesen nu fasen :P

imorgon blir det iallafall jobb 9-13 och sen famijlemiddag hos paulina på kvällen ;) trevligt sönder ska vi ha :D


det där va bara underbart ;D jag minns det fan som igår ;P
jag & paulina på mejeriet i lund och kollade på
chamillionaire - KÄRLEK <3


this my cool and i can't take it off

yees, då va de snart helg igen :) jobbat idag, skoj! dock trött som ett as imorse pga folk ringde och väckte mig vid två! :( men de va trevligt, skratta lite iallafall ;) men va gjorde de och va trött när jag och mik chillar loss duktigt på jobbet och skrattar sönder åt våra skämt ;) bästa vi kom på idag va "mik - åh då ska jag på after ski! jag - ja och jag ska på after sun ;D *ASGARV SÅ VI DOG*"

efter jobbet gick jag och testade min älskade tröja. den ska bli min! och så kollade jag lite kläder på h&m och så. inom apoteket och köpte dricka innan jag gick tillbaka till jobbet och hämtade min träningsväska och drog till nautilus med sandra :) som sagt, denna gången ska jag ta träningen på allvar ;D vi körde 1h på rullband och sen mage, armar och rygg..

nu sitter jag hemma igen, precis ätit och kollat igenom mina framkallade foto som kom idag! dock har det blivit fel och jag fick inte det fotot jag ville ha som mest, ödet? nu ska jag strax duscha och sen blir det film :)



sky is the limit for you

jag fryser. jag är trött. jag har ont i min kropp av träningsvärk. ork att jag ska jobba imorgon. nu ska jag snart sova.

idag blev det som sagt alliansen med paulina och sandra :) trevligt var det! dock LACK emellanåt på vissa saker. exempelvis på fucking domaren i herrfinalen :'/ jävla bromölla som duktigt hade domaren på sin sida! dem va fan inte bättre än KFF så de skulle vinna! ICKE... så då lacka jag totalt och ville slå ihjäl någon ;)

när allt var slut gick vi upp till stan, paulina åt och sen mötte jag och frida mamma, pappa, mormor och morfar på china wall där vi skulle äta :) gott va de! när vi va klara så gick jag och mötte paulina och så gick vi till sandra, värmde oss lite och sen upp till stan och hämta ut våra biobiljetter till avatar! den var inte bra. jag gillar inte den alls! tur som fan jag hade fribiljett iaf.

sitter hemma nu, kollar lite vänner och chattar lite smått (:

IMORGON SKA JAG OCH SANDRA TRÄNA IGEN :D SKA BLI SKÖNT!

party like a rockstar, fuck like a pornstar

det är väl fan att man aldrig har kläder i sin jävl garderob! alltid mitt jävla problem :O :(

precis gått upp, sjukt trött men vafan.. emilia sitter därnere och sjunger så orkar inte gå ner och va glad. känns inte som ngn bra dag för fem öre. fan redan lack på allt! 

nu blir det iallafall snart alliansen med paulina och sandra. sitta där och chilla hela dagen. ikväll blir det resturang med familjen och mormor & morfar. sen vad som händer ikväll får vi se (:

try sleeping with a broken heart

check då har man sett new moon också (: den var väl helt okej, men ettan är ju lätt mycket bättre! så de lite trist. men va fan gör de ;)

och jag har syndat också ikväll, skulle ju va duktig och skippa, eller iaf dra ner på godis och läsk nu när jag börjat träna. men dock höll de inte länge (a) men fan, skitsamma egentligen vad jag äter nu, bara jag håller i träningen vilket jag ska duktigt ;D

nu har jag ett antal viktiga saker som jag måste fixa nu innan sommaren;
- hålla igång med träningen, 6månaders gymkort - BLI FIT ;D
- ta mitt körkort!!!! JAG SKA NU!
- försöka komma fram till hur jag ska göra med mitt liv
japp, det är det jag behöver fixa.. speciellt körkort! viktigast egentligen så ja. jag ska bli duktig nu ;)





there's no escape when i shake it in your face


jappjapp, stämmer korrekt :D jag var grym och träna idag ;) asgött var det!

fixade lite i stan vid elva. det är väl fan, jävla fucking skit asså! menmen, gick hem till sandra när jag va klar. hon packa klart sina saker sen gick vi i snön till nautilus. där ska jag tillbringa många timmar framöver :) snackade lite med bruden i receptionen lite om priser och så och sen fick vi provträna idag. så på torsdag efter jag jobbat och sandra varit på massage ska vi dit och skriva in oss och sen träna loss igen :D ska bli så jävla gött och fixa detta nu ;) duktigt taggad faktiskt. och äntligen får jag kanske rätt på mina axlar igen (a)

nu är jag förjävla trött. sov typ t3h inatt så ja. men ska iallafall va vaken till paradise hotel, de kan man bara inte missa just nu ju ;) sen blir de nog att sova i guess. emilia sover ju här också, så får se hur länge hon orkar va uppe ;P

imorgon blir det upp tidigt också iaf. finalerna i alliansen spelas imorgon :) så ska chilla där hela dagen med paulina och sandra. götttte! och sen middag med mormor och morfar, kanske man hinner med utgång också!? 

måste dock spara lite pengar nu, till kläder på h&m och sen ska jag köpa en fin tröja när jag fått lön tror jag ;D we'll see! frågade iaf mamma idag om h&mkläderna, och vi ska beställla :D älskar det ;) 


jag vill ha sommar och blir brun. men snart gran canaria med bästa ;D


MUST HAVE :D

nyss kollat runt lite på hm:s hemsida. kollade katalog igår. nu har jag iaf hittat allt jag ska beställa :) hoppas mamma betalar en del av det iallafall, annars är det rätt kört :P



nej, nu ska jag sova. upp om 4,5h. fixa en sak och sen träna med sandra ;D


cause tonight we gonna run this town,

haha blev inte stan idag öfr jag orkade inte gå upp (a) satt uppe och kolla på sverige-usa i JVM inatt så va uppe läänge för jag ej va trött.. gick upp vid fyra och duscha och gjorde vid mig och käka innan jag och frida gick till paulinas jobb där vi skulle möta henne. ringde henne 14 ggr innan hon öppna till oss, hon hade mobilen i fick men hörde ändå inte :P bara hon som lyckas ;) sen gick vi till alliansen och kolla några matcher och sen till donkan och krängde lite mat som ingen av oss egentligen va sugen på :P sen hem till paulina och kolla på ice age och somna :P nu sitter jag här, ska se skräckfilm med syster strax :D älskar det ;)

FATTA ATT JAG SKA TRÄNA IMORGON ;) :O

en del av mitt hjärta

jajaj idag har också varit slapp dag :P jag har nog aldrig tagit det såhär lugnt och bara slappat 24/7. idag när jag gick upp vid två va de i stort sätt första gången jag gick upp sen jag gick och la mig i torsdags vid 04. hela fredagen låg jag och sov och kolla satc, somnade vid två på natten och sov till fyra igår. runt 20-21 kom paulina hit och då gick vi till maxi och köpte chips sen hem och la oss igen. sen gick jag som sagt upp vid 14 idag :P

så nu kan vi säga att jag är rättt trött på att bara ligga inne och slöa. så imorgon måste jag göra något. blir nog upp runda till stan och köpa fotoalbum och hårfärg. och kanske alliansen på kvällen om paulina är på? ;) annars får vi se vad som händer..

på tisdag blir det iallafall upp till stan snabbe och fixa en sak och sen möta sandra så ska vi gå till nautilus och skriva in oss där :) som sagt så är jag sjuuukt taggad just nu på att börja träna. vet inte riktigt varför egentligen - hatar det egentligen ju. men kanske för jag märker på mig själv när jag ser bilder på mig att nu får de fasen va nog ;) gått upp massa sen jag kom hem från magaluf. så de får vi rätta till lite igen :)




åh åh åh, tomas ledin - grymme! fan finaste låtar.
och secondhand serenade fall for you och it's not over!






cause i don't know anything right now,

fy sjutton vad jag har ångest nu. fråga mig inte varför, men jag börjar tveka på om jag verkligen vill vara i magaluf och jobba där hela sommaren. allt är så konstigt. och innan fanns det inget annat jag ville. men nu vet jag inte längre. samtidigt som jag skriver detta får jag så dåligt samvete. för det känns som är jag inte där så sviker jag massa folk. mamma, pappa, min farbror och andra. egentligen vet jag att jag inte gör det så, men jag vet hur mycket de tycker jag ska leva mitt liv nu och göra det jag vill. men är det verkligen vad jag vill? att jobba som bartender har jag velat sen jag var liten, men nu? jag vet inte längre. och jag vet inte vad jag skulle vilja göra istället för bartender. okej, jag kan knappt kalla mig själv bartender! men jag har iallafall en utbildning som jag kan använda mig av. men jag har inget jobb som det här hemma. och jag kan knappt söka någon annan stans heller, för jag har inga pengar så jag kan lämna kristianstad heller. jag vet verkligen inget. jag behöver en break. men nu länge ska jag behöva det. jag har ju haft det sen ungefär augusti :/ orkar inte vänta och inte veta mer. och jag menar vill jag inte till magaluf längre så kan jag ju inte åka dit för andras skull, det funkar inte så.

jag får se vad jag gör av mitt liv. jag skulle vilja åka som aupair också, eller jobba på kryssningsfartyg några månader men jag vet inte. jag är förtillfället så jävla rädd för att lämna mitt liv här av någon anledning, även om jag inte har så mycket kvar här. men det finns så mycket och sakna. jag vill ha sommar här. sjukt konstigt var det att inte va hemma i somras, känns verkligen att man missat något. jag vill inte göra det igen. men jag vill inte sitta här hemma heller. så allt är så invecklat. kanske är det inte meningen att jag ska vara utomlands så som jag ville? det kanske inte är något för mig trots allt. allting har förändrats sedan jag tog studenten. och jag önskar verkligen jag fortfarande var den som inte ville ha något fast med någonting, bara kunna åka när jag ville och klara mig fint där och vilja va där. men sen jag var i tenerife så förändrades mycket. jag insåg nog att jag inte ville va utomlands så av någon anledning!? jag förstår inget. det har alltid varit mina drömmar. men inte nu?

känns så konstigt och säga till mamma och pappa att jag vill nog inte jobba utomlands så som jag ville innan!? eller kanske det bara är att jag inte vill jobba på ett ställe som magaluf? fan jag vet inget. när jag tänker såhär så känns det som nej det vill jag inte. men sen samtidigt så blir jag så avundsjuk på tex jane och malin som jobbar och lever livet i tenerife, hanna jobbar uppe i sälen under vintersäsongen och jag är bara här hemma. jag vill också leva så. men samtidigt låter inte ett fast jobb, fin lägenhet i tex helsingborg heller så fel. jag kan ju jobba på bar/resturang här i sverige också!?

jisses det blev långt inlägg. men jag kanske ska satsa på jobba ihjäl mig och flytta till egen lägenhet och börja om där? och leva ett liv här hemma i sverige, men ändå prioritera resor ordentligt. och resa till massa olika ställen!?

mina vänner & familj som jag måste be om hjälp nu,

då var det 1 januari 2010!

jisses vad tiden går fort. jag minns förra nyår hemma hos paulina som om de vore igår. 2009 har gått så förbannat fort och så mycket har hänt. så mycket bra som hänt. dock dåligt också men det är väl så det är, allt kan ju inte gå perfekt alltid..

i stort sätt har nog hela året bestått av skola, student, fest fest fest, jobb, träffat massa nytt folk, umgåtts med vänner och resor hit och dit :) åkte till barcelona med spanskagruppen, så jävla rolig resa. tittade på barcelona-osasuna på camp nou! <3 studentveckorna var något av det roligaste, fest och bara så jävla kul. och slappt i skolan som fasen var det ;) efter studenten blev det fira midsommar på öland med sofie och paulina, där va även tobbe och hans polare! förbannat kul var det. två veckor efter det blev det barskolan i magaluf 3v och sen semester där 3v. hemma igen i augusti och då jobbade jag mest, festade och umgick med vänner. oktober blev det en helg i oslo med magaluffamiljen där vi bara umgicks och festade, träffade omi och cricke på stravinsky. hem igen och jobba röven av mig för att åka till teneriffa med malin jane och sara men veckan innan teneriffa så var det magalufreunion i stockholm. festa med underbara vänner 42h i sträck ;) teneriffa blev bara 10 dagar innan jag kom hem igen. bara tog det lugnt och jobbade lite då och då. farmor dog, rip<3. sen var det julfirande hos magnus och emma, tror de var bästa julen! judagen blev det martin&martin i åhus med förfest hos sofie i åhus med tobbe och killarna. nyår firades också hos sofie med basse och dem grabbarna - kul kväll, slutade dock lite kasst men alla kom levande därifrån iallafall (:

bästa med 2009 har nog varit studenten, resor och alla nya vänner jag träffat! och jag träffade en underbar kille ett tag också, vilket jag själv aldrig trodde jag skulle göra just nu. jag känner mig mycket självständigare och jag klarar mig bra utan min familj utomlands också, har lärt känna mig själv bättre. nu ska 2010 bara bli snäppet bättre :)


nu ska jag fortsätta nöta sex and the city ;D

RSS 2.0