ja jag skäms.

för att jag inte är uppe och träffar farmor nu när jag kan. som mamma och pappa sa, hon vet nog inte om du är där eller inte men farfar vet det. och det är han som kan tycka. jag hatar det. de säger att hon ser helt hemsk ut, inget hår och sitter bara och hänger med huvudet. och äter gör hon inte heller ordentligt. så seriöst, jag blir rädd. jag vågar inte upp och se det. idag är nog den värsta dagen när det gäller det. jag har nog inte varit så nära att gråta över det innan, men idag är fan illa. men på tisdag får jag åka dit, för då fyller hon år. ååh jag skäms verkligen för jag inte är där, men som sagt jag är rädd som fan, att behöva se henne så, och att något ska hända när jag är där.

farmor, ily <3


och det blev satans roligt :)

denna kvällen är värd att berätta om vafan ;) allt började hemma hos sofie där vi drack, dansa, sjöng och spela lite  kortspel. allmänt bara kul och alla var på så jävla bra humör. sen vid 22.35 började jag paulina och emilia vandra mot bussen som skulle ta oss in till stan. bussen blev sedan full av massa jävla tvåor som bara skrek och var jobbiga :S haha! väl inne i stan gick vi till hessle och gick på toa och lite så. där träffade paulina en polare från malmö.
sen gick vi bort mot class och ställde oss i kö. när vi kom in var där typ inget folk alls, just för de öppnade typ när vi kom. så vi gick på toa och så igen :P då började folket droppa in, vissa trevligare än andra ;) och sen var det dans och kul resten av kvällen :)
när vi skulle dra så gick vi bort med samme och conny till kebab city och käka. där var min andra kusin också :) när vi gick ut därifrån var han fortfarande där ute, så snacka vi med honom lite och sen blev det lite allvarligt mellann vissa :P och jag fick veta mer än jag ville :P haha! sen bestämde vi oss för att gå hem så vi gick en bit med conny och sen kom samme igen och igen :P haha bara vi som fattar ;) kvällen slutade 04.55 i min säng.
förjävla bra kväll, jag ångrar mig inte en sekund :)

jag hade mittt nya linne på mig.


Johanna har en känsla av kul ikväll ;)

och det ska jag fan hoppas på! :D
hem till sofie senare på förfest,
och sen class, hoppas jag röven av mig på!
kaachiing ;)

i cant get my hands out the cookie jar

idag är det 2 månader sen. jag tänker tyvärr fortfarande på honom, usch men sant. jag önskar det var bättre, att det inte är som det är. jag önskar fortfarande att jag inte träffat honom från första början, men nu är det så som det är och det är väl bara att försöka göra det bästa av det? vad du det bästa är, det vet jag inte. men som sagt, jag vill.

skolan idag var ju bara jävligt onödig. mötet med handledaren kunde jag klarat mig utan, och informationen likaså. skulle tränat idag ju, men palla verkligen inte. det får bli imorgon istället tror jag. vi får se.

igår fick jag ju mina kläder. här kommer små bilder, bara för just visa typ.
 
bikini-överdelen                                      linnet

jag gillar det som fan :) speciellt bikinin som sagt :D


girls just wanna have fun ;)

- självklart ;) 

igår fick jag mina kläder från hm. bikini och ett linne, hade inte mycket mer pengar så det fick bli det bara. och det passa perfekt :) sjukt glad att bikinin passa, för jag har ju förjävla små framfötter :( :P haha. och sen var jag och paulina på gymmet och träna igår också, duktiga va vi :)

nu ska jag snart dra till skolan, få mer information om PA och sen ska jag träna.


snygg sexig, ja allt ;)

tränat :)

kom precis hem från ett svettigt men härligt pass
på friskis och svettis. nu ska jag fan ta träningen
på allvar. upp imorgon bitti och dit och springa
och trappmaskin? ja, ser ut så. annars pass på
kvällen. nu ska jag duscha och sen ner och käka mat.


att lägga bloggen på hyllan ett tag,

- javisst, jag har inte haft något att skriva och jag har inte pallat.

jag har iallafall fått tillbaka min data nu :) men ja den är ju fortfarande som den är. i helgen har jag som sagt festat och det var kul :) och sen i lördags sov jag bara och sen var ute lite med paulina. igår kom hon hit så kolla vi på twilight och krängde massa godis/chips/läsk för det var vår sista dag igår. och idag ska jag träna med tess :) jag måste verkligen sätta igång med det nu, just för bli fit for fight till sommaren och sen måste jag bli bättre i mina axlar. nu är det riktigt illa. jag kan inte sova längre, jag vaknar så fort jag råkar lägga mig på dem och det är hemskt.

nu har jag nog inte mer att skriva, men vi hörs..

ååååhhh feeeest igen :D

förfestar med emilia paulina och sofie hemma hos mig (fett  nice enligt mig/paupau)  ahahahha ååååhjaaaa  :D ;) vi ska  vidare till class senare och sen blir det daaaaaaaaaaaaaaanns och suuuuuupa :D ;)  hahahaha, vi hörs :D

uppdatering

sjukt längesen jag blogga jag vet, men jag har inte haft tid, har inte haft något att skriva så jag har skitit i det. plus så har min data kraschat igen och jag orkar inte sitta vid pappas hela tiden. menmen, inget kul alls har hänt typ. jag har haft fullt upp med att läsa twilight och new moon och nu är dem slut och jag var på maxi idag och skulle köpa trean men den fanns såklart inte :/

i helgen har det inte blivit fest för vi tänkte ta det lite lugnt med det och vänta till nästa helg :P haha. och igår sov min kusin här och så var vi hos paulina på andys ett tag :)

nu orkar jag inte skriva något mer. hoppas på få tillbaka datan snart...


feeest :D

bara för paulina klagar på att jag inte uppdaterar ska jag göra det nu :P haha. men jag har inget trevligt att säga mer än att denna veckan har varit seg som fan. inte gjort så mycket. byggde ihop mitt och paulinas armband igår så nu är de klara :D fina blev dem. sen idag började skolan och det sög hårt. sjukt trött var jag för jag sov 1½ timme inatt bara för jag vänt som fan på dygnet som vanligt.

efter skolan stack jag hem och somnade direkt och sov hela dagen och nu är jag hos paulina och har fixat hennes hår,. snart ska vi vidare på förfest och sen grand eller class. och imorgon blir det jobb :(



han värmer mitt lilla hjärta
en kyss, det var då jag börja känna
en kyss kändes så bra
men jag skulle aldrig haft den kyssen

tisdag och final i alliansen :)

kvällen igår var kul faktiskt :) lite för mkt folk kanske men det var chill. lite slagsmål var det och lite annan skit med jobbiga fittor :P haha, jag är kanske inte mkt bättre själv, men ändå ;)

nu ska jag klä på mig och så sen ska jag in till alliansen, lillasyster ska spela :) och paulina ska med nu, hon skulle jobbat, men blev inte så :D senare vet jag inte vad ska göra.

Nu ska jag och min andra halva festa :)

åhja, absolut vi ska. det är det vi lever för ;) haha, iallafall jag :P ska snart gå bort till henne och dricka lite sen blir det in till stan, class blir det där :) så får vi se vad vi träffar för folk där :D men nu ska jag dra, vi hörs!

fuck off and die!

åh satan i helvete vad jag är trött på detta skitet! aldrig mer.

Om jag kunde drömma,

- åhja det kan jag verkligen göra, för mycket ibland..
menmen, köpte ju om jag kunde drömma igår och läste lite igår. men idag har jag läst massa sidor. och jag älskar den. jag älskar twilight överhuvudtaget. man blir fan beroende. jag längtar ihjäl mig tills filmen kommer och hyra och köpa :) 


igår kom paulina hit så åkte vi in till stan och käkade på donkan och köpte godis sen åkte vi hem och kollade på tv och satt vid datan ett tag till vi somnade i soffan :) sen imorse vaknade vi och gick upp och åt frukost och kollade lite på ice age :P haha klockren film ;) och sen stack hon hem och nu har min familj kommit hem och vi ska snart käka fettomat :D underbart! 


imorgon blir det alliansen för syrran spelar final :)


Victoria's Secret Fashion Show :)

sitter och kollar på det nu. sjukt snygga uderkläder måste jag säga :) men tjejerna är snygga dom också, slanka magar som man själv önskar man hade. haha. så sjukt cool och snygg är hela showen :) nu är jag lite inne i en sån deppfas, det blir väl bättre är paulina kommer hit sen:D allt är bara deppigt och jobbigt just nu, för ngn dag sen kändes det hyfsat bra med honom, men som vi sa, det är bara just nu, det blir samma skit sen igen. och nu är det "sen igen" .

som jag har sagt till vissa innan, jag ångrar inte det som hänt, men jag önskar det aldrig hänt. - och det är faktiskt skillnad så på ångra och önska. jag önskar bara jag kunde vara bra nog och perfekt i dina ögon. (när jag sitter och säger så låter det jätteaw synd och mig, jag måste förändras för dig, men så illa är det inte.) jag önskar jag kunde få dig och förändras och växa upp från det skitet om att du bara ska knulla runt och att du aldrig kan bli kär. men vi får väl se om det skulle hända? lär det väl inte göra, jag har väl såfall lämnat dig när det skulle hända..

som sagt, jag ångrar inget med dig men jag önskar inget av det hänt. vi skulle bara låtit varandra va så hade det inte varit några problem alls.


Mail on sunday

wow idag har jag tillochmed varit ute en stund. när jag vaknade gick jag upp och duschade, gjorde vid mig och åt frukost innan jag skulle cykla in till stan och lämna tillbaka tre filmer. därefter cyklade jag vidare till maxi och köpte Om jag kunde drömma och lite annat skit. sen cyklade jag hem och bara chilla och käka middag och nu sitter jag här med datan i knät och kollar tv lite. och tänker på vafan jag egetligen vill. jag tror jag vet det själv innerst inne men gör allt för att dölja och förneka det själv. det är fan det, jag måste fan lägga ner det, eller honom.

yes, paulina ska sova här inatt :D

 


Hon är fan perfekt :)

 
Lauren Conrad


idag har jag bara suttit hemma igen. så sjukt uttråkad, vill göra något tror jag men pallar typ inte ändå. igår fundera jag på att ta bussen upp till familjen och va där till de ska hem igen. men sket i det för jag inte riktigt palla. men nu ångrar jag mig igen. och imorgon är det inte lönt för de kommer hem på måndag igen. men ja så är det. så får väl sitta här idag och imorgon också. måste upp ill stan och lämna filmer :( suger, för jag orkar inte :P haha!  nu ska jag nog, ja jag vet inte för det finns fan inget att göra! :(

(åh jag saknar någon, jag vill ha någon.)


pommes pinnes och coca-cola is the shit :)

och jag och paulina förstås ;)

var hemma hos paulina innan och käka kycklingtallrik och kollade på twlight. satan i helvete vad bra den är :) sen fick vi ett ryck och cyklade till alliansen och kollade några matcher. trevligt.. där var adnan och några till så vi satt med dem en stund. och nu sitter jag här, med datan i knät vid tv:n, dricker coca-cola och kränger pommes pinnes. det är chill som fan asså..

satt och kolla runt massa resor nu precis :) så såg jag att euro är uppe i 11.04 nu vafan :/ det är fan sjukt ju :S hoppas fan den sjunker tills vi ska till barcelona och sen tills magaluf
ha d bra :)

chamillions.blogg.se

nu har jag precis vaknat och jag är skittrött. fyfan så rädd jag var igår, så fort jag hörde något slog mitt hjärta 200slag/sek och jag slutade andas. inte kul alls. menmen så är det. igår satt jag bara och kolla på tv och satt på msn och chatta med vissa folk som bara är knäppa :P haha, men det var trevligt. ikväll ska jag övertala paulina att köpa pizza eller kycklingtallrik med mig :D så det hoppas jag hon går med på ;) haha! och sen ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt, ingen fest ikväll ser det ut som, och det är rätt gött för jag ska ta det lite lugnt med festander nu hade jag tänkt..

2009 ska bli minst lika bra som 2008 om inte bättre :) massa kul att se framemot som barcelona, VM-kval (förmodligen), studenten och sen magaluf :D

1 januari 2009

fyfan vilken bra start på detta året asså :) igår var bästa nyår jag firat, underbart härlig kväll.

kvällen började med att tjejerna kom så snacka vi lite och fixa maten. sen vid sju var det dax för mat. kyckling och potatisgratäng men tomatsallad och tzatziki. riktigt god mat måste jag säga. så drack vi och flummade fram till det var dax för efterrätt som var varma päronhalvor med after eight på :) skitgott det också. sen vid halv nio och vid halv tio började vissa folk dra och däremellan kom krille. sen var det bara jag paulina gun erica och krille kvar tills basse, eric och gänget kom och joina oss. då blev det massa folk igen.

sen vid kvart i tolv gick vi upp mot KFUM där vi skulle träffa massa folk vid tolvslaget :) trevligt. sen skulle vi hem till paulina igen men då kunde vi inte vara där mer så vi ringde min familj som också hade fest och fråga om vi kunde komma 13 pers till oss. och det kunde vi så vi alla traska hem till mig där det var full gång fest men vi satte fan mer fart på det ;) sen drog lite folk och tillslut var det bara jag paulina eric och basse kvar :) sen hände massa skit och sebbe kom hit och så.

runt fyra halv fem drog vi fyra sen hem till paulina och sov där. två stycken i en typ 80 säng? det funkar men ja det är ju som det är ;) haha.


sen imorse vaknade vi vid elva-halv tolv och snacka lite och så, sen drog killarna hem och jag och paulina la oss och kolla på film en stund innan vi gick med soporna. och sen nu sitter jag här i min ensamhet och har skittrist.


men som fan vilken jävla kul nyår det var. en kanonkväll avslutade 2008 som förövrigt har varit ett jävligt bra år :D


RSS 2.0