KING KOOPA ÄR KING EFTER RONALDO :D:D:D:D:D

han har jag sett bara så ni vet :P haha. och ni som inte är så insatta så är det Chamillionaire :D

idag vaknade jag av att mamma kom upp och berättade att sterling(ett flygbolag) har gått i konkurs. faaan asså, vi hade ju tänkt flyga med dom till gran canaria i april och till barcelona i maj! men nej, det går inte längre :/ fan sån tur iallafall att vi inte hade bokat än för då hade vi förlorat dom pengarna..

tänk om det liksom inte blir någon resa till gran canaria nu? för det är rövdyrt :S:( och tänk så blir det inte barcelona med skolan? hemka tanke.. hoppas det löser sig.

sen idag har jag städat som en idiot på mitt rum :( jag hatar att städa. det suger. men nu sitter jag iallafall här och väntar på gunilla som snart kommer och senare ikväll blir det förfest här och sen utgång :D jippiiii, det ska bli skitskoj-!

och nu ska jag svara på paulinas kommentarer för hon har ju ingen blogg längre:( så jag skriver här:
åååuuuuhhhja :) det kommer bli fett. du och jag och alla spanjorer :D kan det bli bättre? NEJ! eller kanske :P om det hade varit du jag och ronaldo, fast då hade jag velat låsa in dig på en toalett? och varit ensam med han ;) hahahah.  men skit i det nu. barcelona kommer iallafall bli feeeeetenajs! :D my little miami melt (varför kallar jag dig det? det kan man fråga sig!:S?) FUCKING underbar är du (SUUUUCKER) min bästa vän :D <3 seee you later biiiiiitch :D

Release me

åååuhh ja, nu sitter jag här igen. sjukt trött men ska nog ner och göra smoothie och sen kolla lite tv! :) sitter och snackar med en tjej från sthlm som jag ska gå barskolan med:) trevlig är hon faktiskt.

idag har jag varit på möte med arkitektkopia med gun och paulina till vårt PA. det gick fint, efter det gick jag och paulina på stan med hennes bror :) sen drog vi hem så kolla vi massa på one tree hill :) sjukt bra är det! när hon stuckit hem satt jag här lite och sen åt jag mat med mamma och frida. nu har vi tre precis varit på maxi och handlat. träffade min faster där, och så hämtade jag en jobbansökningsblankett :P eller vad det heter :S:P så får vi se va det blir med det. kan ju hoppas på det funkar!? så kan jag leva lite samtidigt som jag sparar till barskolan och puerto rico :)

nu blir det smoothie. vi hörs!


nou camp :) barcelona. helt sinnes sjukt stort ju. fatta då verkligheten.
ska dit och se fotboll i maj med spanskagruppen :)
i can't believe it :P

Motherfucker vilken jävla dag!

bläää fyfan på bakisdagar asså! det är ett rent helvete. hemma vid fyra  och vaknade bakis som fan vid nio och kunde inte sova alls mer. så gick ner till mamma och dom, snackade lite sen låg jag i soffan ngn timme. sen upp i sängen och sov några timmar till och nu sitter jag här. lite bättre men fett bakis fortfarande :(

nu kan vi ta kvällen lite kort. började hemma hos gunilla med tjejerna. sådär 10 stycken. alla drack och vi sjöng och hade kul. vid halv elva tror jag vi åkte in till stan så tog vi ut pengar(nårga iaf).. sen bort till biljard där vi mötte upp resten igen. där blev det lite shots till och sen drog vi bortåt grand men där va knökat med folk så vi gick bort mot banken. där kom vi inte in. så då gik några och käkade och jag, sofie och paulina gick till hessle. där mötte vi några killar och basse. så shottade vi lite surisar, sjukt goda! :) sen när vi var klara där gick vi till grand igen och då kom vi in :) PARTY LIKE A ROCKSTAR :D vi dansade och massa, jag minns inte riktigt. träffa en trevlig kille en stund :P och sen blev det lite missförstånd(?) paulina fick sina saker, jag blev arg. (det behöver inte va med här) så jag stack. så smsa jag min kusin som också va på grand. så bad han mig komma. så jag letade upp honom, så snacka han med några tjejer. så sa han att jag skulle va med han och hans polare. så gick vi in igen så fick jag en grogg och några cider. träffade massa av hans kompisar, vissa har jag träffat innan. men fan vad roligt jag hade :) så när vi skulle dra så tog vi en taxi och åkte och köpte öl på statoil. och så kom johan också när vi va där :) och sen körde dom hem mig. då decka jag direkt! 

sjukt jävla rolig kväll måste jag säga, roligaste på länge :D
snackade precis med sebbe, han va med bakis som fan idag ;) haha
 

Jag är duktig.

lite snabbt nu, igår skola och sedan bio, HSM3, - den var helt okej..

idag har jag varit skitduktig och skrivit fyra arbete typ. och skickat dem till lärare.. :)

imorgon - PARTY LIKE A ROCKSTAR :D

Ta vara på varje dag med dina nära, för vem vet när de tar slut!

det är fan asså, alla blir bara sjuka :/ och det är ju inga små sjukdomar. det är ju allvarligt. innan har jag aldrig varit med om när någon nära blir sjuk. men nu, då ska alla bli det :/ och jag mår så jävla dåligt över att jag inte har träffat farmor mer än vad jag gjort. visst det kan jag fortfarande ändra på men jag avskyr att åka dit. jag hatar att sitta och höra hur illa det är. jag får panik och vill bara springa därifrån. jag klarar inte av att sitta och kolla på när hon knappt ens kan stå upp eller resa sig ur fåtöljen och höra hur hon knappt får luft. jag trodde inte det var så allvarligt som det verkligen är :/ och sen nu mitt i allt blir morfar också sjuk. världen är verkligen inte rättvis.
morfar och farmor <3 alltid.

i wanna rock, -ROOCK!!!

låtar som fastnat på huvudet sen christines fest i lärdags :P

skolan idag har varit så jävla tråkig. jag är så jävla trött på skitet så det finns inte! jag mår inte så jättebra heller, ont i huvudet och seg som fan. så jag hoppas jag vaknar sjuk imorgon!

nu sitter jag här och nördar mig inne på barskolan och arbetsförmedlingens hemsida och kolla var i sverige de söker bartendrar. SYND bara att jag inte är utbildad än. det är förjävligt!! jag såg att de sökte bartender uppe i lindvallen, sälen. fan asså, hade jag varit bartender nu, jag hade lätt sökt det. såfall skulle jag varit där från ca 13/12 till i mitten av april. så jävla gött hade det varit. bara slippa allt, verkligen allt, och bara ha kul och träffa massa människor varje dag/kväll!
jag längtar ihjäl mig till jag ska till barskolan på mallorca, hoppas bara jag kan stanna kvar efter utbildningen ett tag!

nu ska jag ner och äta strax, sen blir det tv och prison break ikväll :)

if it makes you happy

jafaaan, igår var det 18årsfest hos christine med massa folk från klassen :D kvällen började dåligt för min del, jag var på så jävla dåligt humör, jag var så nära på att böla så trött jag var på allt. men kvällen blev bara bättre :) vi tog bussen in till stan vid halv tror jag nog och så blev det först ta ut pengar och sen till biljard. där blev det lite shot och sen inte så mycket mer. där var inte så jävla roligt måste jag säga. vid halv ett drog alla hem utom jag, sofie, emmy, ingrid, johanna och ngn till tror jag. då gick vi en runda bort till hessle, sofie och alexander var det ja :P haha, dom shottade lite där också. sen borg mot donkan och BK där vi skulle möta emmy och johanna, men vi hitta inte dom. så jag ringde mamma så kom hon och hämta mig och så körde vi hem sofie till andré.. så kom jag hem och la mig direkt.. det var en kul kväll men roligast var det hos christine måste jag säga :):)

idag gick jag upp vid ett tror jag, inte bakis ett dugg faktiskt. då åt jag lite frukost och sen åkte familjen ut till biltema där jag köpte hantlar i och med mina axlar. men nu har vi kommit fram till att det med mina axlar ligger nog i släkten, för både min farfar och mina två kusiner har också problem med axlarna.. menmen så är det. så nu måste jag verkligen börja träna upp min ryggmuckler/axlarna. efter det så körde vi hem till farmor och farfar och fikade och pratade en stund. det var trevligt och kul att få träffa farmor <3 jag får så ont i magen för jag inte är där borta mer med tanke på hur läget är :/ :'(

nu har vi typ nyss kommit hem och jag ska bara ta det lugnt ikväll, borde plugga svenska och filosofi men jag pallar inte. det får jag ta imorgon. nu ska jag ner och göra något annat tror jag och ikväll blir det film, street kings!

Klassdag :)

idag var det somsagt klassdag för sp3a :) det var trevligt, jag hade kul. vi lekte massa lekar och snackade, skrattade och annat. vid två åkte vi hem igen och då lämnade jag och paulina tillbaka en film vi hyrde i förrgår. och nu sitter jag här hemma, fryser och bara tar det lugnt. ska ner och se tv lite sen blir det ekohallen med frida och mamma :)

vilken tränardag ;)

haha,  helt slutkörd är jag, men det känns bra ändå :)

igår efter skolan var jag och paulina och hyrde film, köpte godis och läsk sen cyklade vi hem var och en till sig. då käkade jag mat och lite så. ungefär vid sju var jag hos paulina och då satte vi på brudens bäste man, den var skitbra, och efter den kollade vi på på smällen, och den är också bra :) (har sett den innan) när vi kollat klart på filmerna kollade vi lite på fotboll sen gick vi och la oss.

vid halv tio ringde klockan imorse så snoozade vi till 10 och sen gick vi upp halv elva och kläder på oss träningskläder och gick ner och åt frukost :) sen begav vi oss iväg till friskis och svettis och tränade på gymmet :) det var kul och jag klarade vissa maskiner med mina kassa axlar, så får se om jag kan fixa mitt kort och ändra det. får se. sen cyklade vi hem till mig och lagade mat och kollade lite på tv. och sen var det dax att röra på oss igen så vi gick hem till paulina, hämtade hennes hundar sen gick vi enda in till stan och lämnade tillbaka film och sen hem igen. väl hemma igen tog vi cyklarna till friskis och gick på medel/puls-pass :) det var jobbigt måste jag säga.

nu sitter jag är, nyduschad. kollar barskolans hemsida och ska strax ner och äta ananas :)

time fly away

shit, kollade precis på klockan, ska ju möta paulina och 20 minuter. blev fast här vid datan och gjorde om min blogg pyttelite, haha. jag skulle ju hinna skriva i min loggbok om PA men det hinner jag inte nu, måste strax byta om och packa väskan och sen iväg och svettas lite.       - lite? vad är det jag säger :P haha, jag ska svettas myyyyyyycket idag, chill va ;)

tjingeling ;)

skyll inte på hugo

- haha jag tror fanimej det är dagens låt eller ngt :P iallafall bland dom jag har umgåtts med idag! haha.

skolan idag och igår har bara varit för seg asså. igår hade vi ett prov som gick hyfsat, G hoppas jag fan. sen fick jag tillbaka ett prov, fett jävla IG :/ och sen en svenska uppgift som blev VG :) det kändes faktiskt bra med VG men det jävla IG sög ju röv. jag blev skitbesviken, speciellt när jag satt och plugga som fan plus att det kändes hyfsat bra när jag gick ut därifrån :/  det fick mig bara att vilja skita i precis allt.. men jaja, så är livet väl. och igårkväll hyrde jag och mamma filmer, what happens in vegas vilken var skitbra :D och sen blondie ambition med jessica simpson som var sådär :P :)

och idag fick jag tillbaka ännu ett prov, företagsekonomi, men det blev G så det är jag glad för :) så idag köpte jag och paulina sallad på donken på lunchen sen jobba vi lite med projektarbetet med gunilla. vi var faktiskt duktiga idag :D haha ;) så nu sitter jag här hemma och ska snart skriva i loggboken för PA, och senare ska jag möta paulina så ska vi träna :) det ska bli sjukt gött!! ska verkligen kämpa och ta i idag :P ahaha!

här kommer lite bilder från stockholmstrippen:
 
jag som skulle vara duktig och ladda upp bilder från resan och på min prins(A) nu, men trofan publishme.se är cp och segt som in i helvete med att ladda upp bilder. så det får bli en bild på min familj och sen min man med unitedtröja (istället för portugal), fast han har det av ;) han är sexigast :D haha!

hemma igen :(

´tråkigt!! men helgen har varit perfekt iallafall :) vi åkte som sagt upp i fredags så tog vi bara det lugnt den dagen. i lördags åkte vi in till centrum och gick när nårga timmar, sen vid halv fyra träffa vi putte, bertil, chris och nilla! putte och bertil skulle också se matchen så vi åkte ut till nivå 22 och "förfestade" med alla sverigefans :D helt sjukt vilken jävla stämning, så där drack vi cider och sjöng och hade oss. asroligt. sen vid halv sju tog vi tunnelbanan till råsunda, det var helt sjukt vi åkte allihopa, alla från nivå 22 och sjöng och hoppa och skrek, i rulltrappan vad det coolaste. går inte förklara :P haha. sen var det dax för match, 33000 människor på en och samma arena och sjunger och klappar händer, bättre stämning finns inte, det var underbart. och sen att få se C Ronaldo är ännu underbarare :) matchen slutade 0-0, visst bättre än förlust men jag hade velat se mål :( :P men nu ska jag käka, bilder kommer ikväll eller imorgon :)


uppdatering från stockholm :)

weeii, sitter på hotellrummet med frida nu, har precis varit och ätit frukost. blä äckligt!! igår när vi kom hit så gjorde vi ingenting speciellt, gick runt lite i bromma och kollade läget sen åt vi middag här på hotellet, och sen kollade vi bara på tv och chilla :P

snart kommer nog mamma och pappa tillbaka och då ska vi göra vid oss och sen ta oss in till stockholm centrum och möta putte, bertil, christina, emelie och kanske fler? vet inte riktigt. sen blir det väl ngn runda shopping och foooootbolll :D:D ROOOOONADLO ;) <3 ååh, vi vet vad hans hotell heter haha, :P nu ska jag sminka mig och fixa my hair ;)

ha det fint, vi hörs!


hejdå kristianstad! :D

med nöje åker jag till stockholm tre dagar :) det ska bli skitskönt att komma iväg! jag har väl inte så mycket mer att skriva, men jag bloggar kanske på söndag när jag kommer hem kanske!!

ha det bra!

Cristiano Ronaldo <3

bla bla bla, fyfan vad det ska bli skönt att åka iväg imorgon :D komma bort från allt ett tag.

idag har jag bara varit hemma, vaknade tidigt av att mamma ringde och sen fick jag sms av paulina :) sen kunde jag bara inte somna om igen :P gick upp och käkade frukost och pluggade spanska ett tag, prov på måndag ju men sen är jag som sagt borta hela helgen i stockholm så då lär jag inte få så mycket pluggat. haha. sen kollade jag iallafall på jakten på lycka, så sjukt bra film. en av de bästa jag sett tror jag(?) och sen blev det älskade the hills ;)´haha. 
nu blir det in i duschen och sen ska jag fixa med min iPod och kamera och packa lite inför imorgon och plugga mer tror jag, vi åker runt halv åtta imorgon skulle jag tro.

på lördag, faaan underbart. ronaldo - king, & sexigast :) kolla själva,

jag svär, snyggare får man fanimej leta ett helt liv efter!
han är felfri! iallafall när det gäller fotboll och utseende ;)

happyhappyhappy : )

jag vet faktiskt inte varför men jag är på bra humör idag :) skolan idag har varit sjukt soft som började med spanska och sen håltimme. då gick jag paulina ebba och vican på stan och kollade kläder lite :) jag har ju inga pengar nu så såklart hitta jag skitfina kläder som jag vill ha på veromoda :(:( suger!!! efter håltimmen hade vi svenska, jag var där typ 20minuter för sen skulle jag til "tandläkaren", haha jag var och klippte mig :P det blev en liten bit på topparna bara. sen cyklade jag och paulina hem. så pluggade jag pyttepytte lite företagsekonomi.. prov på onsdag.

sen idag har jag varit så sjukt duktig och börjat träna :D fan så stolt. skulle gått på station men vi sen skulle vi kanske till mormor och morfar så det blev medel istället(?) med mamma och frida. men nu har jag iallafall äntligen kommit igång med det!!! så imorgon blir det också medel om jag hinner :P :D

nu ska jag gå ner och kolla om vi ska till mormor och morfar eller inte, vi hörs mina vänner :)


söndag

igår satt jag bara hemma hela dagen och kollade på the hills maraton :) sen på kvällen kom paulina hit så kollade vi lite på the holiday och snackade..

idag har jag också kollat på the hills, det är paus nu :P ska se mer snart plus att jag måste plugga lite spanska och företagsekonomi idag. ikväll blir det väl bara hemma och ta det lugnt.
imorgon i skolan har jag bara två lektioner och sen halv ett ska jag klippa mig, vet inte hur, men måste klippa en bra bit på topparna iallafall :P sjukt så sletet.. och jag ska nog köpa kort på friskis så jag kan börja träna någon gång :P haha.

nu ska jag dra igen, längtar till fredag då vi ska till stockholm :)


åååh, ska se honom spela fotboll på lördag :D Sverige-Portugal VM-kval ;) <3<3<3

ingen rubrik!

jag har absolut ingen aning vad jag ska blogga om egentligen. som sagt så var iv och såg malmlö-helsingborg i tisdags :) det var kul, hif vann med 1-2 :D underbart. sen igår i skolan hade vi prov, gick sådär? jag vet inte, sen kollade jag på white chicks med syster på kvällen :D sjukt härlig film :P haha. idag har jag varit ledig så jag har kollat på prison break, the hills och pluggat lite typ.. nu ska jag snart till mormor och morfar en runda sen ikväll blir det, .. ingenting..

RSS 2.0