your touch makes it hard to breathe

yes it does ;) solen es mi vida. fan va jag älskar sola :D mamma väckte mig sent idag, skönt som fan att sova. sinnes trött. igår efter jobbet somna jag direkt när jag kom hem och sen va jag seg som ass resten av kvällen och kolla bara på film och smsa(a) haha! när jag vaknade idag drog jag på bikini och sen ut i solen och stekte några timmar med mamma :) underbart!

nu ska jag gå och duscha innan det blir mat med familjen. sen ikväll vet jag inte, ska iaf äta tårtan som vi aldrig åt igår :P prinsess är bäst ;)

så duschen kallar, vi hörs :)


you need to believe,

someday - min farmor - jag vet jag redan skrivit allt detta många gånger men jag måste få ut de ngnstans för jag kan inte prata om det med någon. jag kan bara inte. jag vet inte var jag ska börja om jag skulle berätta det för någon så. det finns ingen jag har sagt detta till, för jag kan inte berätta det djupt som det egentligen är, ni har bara fått läsa allt här på bloggen. och så kommer det förbli för jag kan inte prata om det. men visst det finns folk jag kan prata med och litar på men jag själv kan inte säga allt med ord som jag känner de. då säger jag bara typ att det är rätt lugnt. snackade med mamma om de lite nyss att hon sa att jag måste upp där o hälsa på. direkt när någon bara nämner det är det som en kniv rakt i hjärtat, hon undra vad jag inte klarar av och varför jag har sån panik och blir helt vit i ansiktet så fort de kommer på tal, om det är för hon är så sjuk som hon är!? ja, det är därför. jag hatar hatar det. jag skäms så satan för allt. och jag vet inte hur jag ska göra. jag o johan tar de hårdast har dom sagt, vi är likadana, fixar inte att va där. och farfar har sagt till mamma o pappa att vi måste prata om det, vi kan inte bära allt själva. för det går bara åt ett håll, det blir inte bättre. inget blir som vanligt igen. jag vill inte ens tänka på den dagen då allt tar slut.. ILY - farmor<3

when it was right, like tonight.

duktig som fan idag och  gick upp till skolan, dock onödigt. hade bara en två timmars lektion men jag sofie och paulina stanna bara en timme - vi gjorde ju inget kul där plus betygen är satta så det är skitsamma. så satte vi oss på macdonkan och käka, hyrde film och sen hem till hammar och fixa saker till skattjakten nästa vecka ;) sjukt bäst kommer vi va suckers :D
nu sitter jag här hemma och ska snar till tandläkaren - döda mig! jag hatar ihjäl det :( sen blir det hem till paulina, käka pizza, kolla film o fixa saker ;) sen jobb imorgonn 13-17 ;)


- hellre choritzo i handen än piss i skorna.

T- ring om det är ngt,
eleverna - ja vi ringer från häktet, 
T - haha ja då sitter vi i cellen bredvid.
M - haha ja men då ringer vi J*** så får han sälja sin kropp så vi kommer ut ;)

hjalle - kolla johanna, jag har byggt ett bombsäkert plan nu
jag - ja, skitbra du ;)
hjalle - hahahh, så om de spränger hela barcelona så finns endast mitt plan kvar!
ASGARV

- vi sitter och kollar plan på planen.

- var är mats? -vet inte, han är nog och lägger en choritzo.
ASGARV

hahah, såhär jävla stört har det varit under hela resan. sjukt mycket mer men jag kommer inte på så mycket mer nu och jag hinner inte skriva mer heller ;) för nu måste jag dra och dö :(

FUCK ME - I'M FAMOUS!

för nu är mitt hjärta i barcelona.
här hemma är bara tråkigt.
FC Barcelona  - mästare i La Liga och Europa!
madrid, cabrón, saluda al campeón!

BARCELONA 2009

yes, 22 - 27 maj 2009 - bästa resan. allt var verkligen perfekt. jag orkar inte berätta allt i detalj för de blir jävla långt då. men det som slog allt var matchen på Camp Nou mellan Barcelona-Osasuna. bäst jag gjort i mitt liv, inget slår det. men bilderna får tala för sig själva om hur jävla bäst vi hade det. BCN <3












bara för där är jag lycklig. allt utom sverige är bäst. jag har de bättre då. hur kunde jag hamna här egentligen!? men sånt är livet. lämnar kanske allt när jag kan. vi får se. efter denna resan vill jag iaf lämna sverige ännu mer. iaf några år.
men detta är något av det bästa jag gjort. kanske tillochmed det bästa? ja, jag kommer nog inte på något bättre just nu iaf. allt var bara så perfekt, alla gick ihop så jävla bra, och vi hade så jävla roligt. BARCELONA 09 - BÄST! <3


fan ..

.. för jag är hemma igen, o de suger! :/ men.... BÄSTA JÄVLA RESAN! SJUKT JÄVLA PERFEKT, JAG ÄLSKAR OSS ALLA SOM VA DÄR, FANTAMI BÄST ;) bättre inlägg med bilder kommer ikväll :) snart blir de maxi med paulina och sen CLfinalen :) BARCA-UNITED!

för min mamma är bäst

eller ja pappa också då. för igår när jag kom hem så hade hon städat undan allt sen förfesten här  :) och pappa för jag får garderob av honom :)

men iallafall
igår va så jävla bäst. allt började med att jag och paulia cykla till maxi och köpte en skiva och käka kebab. ingen mer kebab där iaf. sen cyklade vi hem och så kom ebba hit. då åt vi mat här också och sen började vi göra vid oss. fler kom hit och började tejpas ;) så jävla kul va de. och alla drack, sjöng och flummade rundor både ute och inne. sen kom karin och carro också :) jäävligt trevligt. sen vid halv elva tejpade vi mig helt klart och så tog vi bussen 23.20. och bussen va heeelt fullpackad med sjungande treor. jävla stämmning :)
inne i stan gick vi direkt till class och ner på toa vilket va sjukt jobbigt för mig för de gick inte :P så vi fick tejpa upp mig lite och sen tejpa om mig igen ;) sen va de bara och shakea enda fram till 02.00 då de stängde. då började vi gå mot hammar och drog sönder tejpen lite så de inte skavde mer :P sofie snacka med jimmie och han va snäll som fan och hämtade oss så vi slapp gå. väl hemma skulle jag springa upp i trappan men tro fan jag ramla :/ slog smalbenen så helvete och fick värsta bulorna direkt. när de andra stuckit sen gick jag upp på rummet och skulle få av all tejp men de gick rätt enkelt faktiskt :) sen kollade och la jag in alla bilderna på datan och sen somna jag jävligt gött.

idag vaknade jag av smärta som fan i mitt ben. jag kan inte gå alls. suger fan nu när vi ska till barcelona imorgon och gå en massa där :( men det får gå. jag lider gärna för barcelona ;) sen gick jag upp och kollade på min kropp efter igår. typ misshandlad? ja! typ skärsår av tejpet på överkroppen och massa på benen. så de ser ut som fan! men det var fan värt det för fyfan va roligt jag hade, duktigt kul : )

  

  

  

  
TACK FÖR EN SÅ JÄVLA BÄST KVÄLL BRUDAR :D TAMIFAN KÄRLEK ASSÅ! <3

summerboy

vaken o duktigt trött fast kan ändå inte sova. mamma va här nyss och hon har precis beställt två garderober :) dem är snälla min mamma o pappa : ) perfekt. äntligen plats till mina kläder, fast på mitt rum blir de trångt :P men de får jag leva med. nej, nu ska jag nog upp o sen dra till skolan.. ikväll festa - de gillar jag : )
o på fredag barcelona - de gillar jag mer :D

keep me in your memorie

duktigt trött är jag nu asså :P idag efter skolan va jag bara hemma och sen åkte jag frida o mamma ut till jysk för att kolla garderober. så imorgon blir de nog att vi beställer varsin till mig och syster. lycklig. när jag va hemma igen fixa jag lite saker o så. & ikväll har de varit mest mys. - jag lär mig (A) hah ; )


uno dos tres quatro

haha jag har varit duktig nyss :P läste precis ut spanskaboken som ska diskuteras imorgon. inte kul för jag fattar inget, men nu har jag iaf läst : ) skola idag, och det var segt. vi hade nk imorse och ja, jag och paulina kom inte itid idag heller, men hon säger inget ändå ;) sen va de religion och redovisingar. jag behövde inte(A) det är riktigt gött nu när de snart är slut, för jag behöver inte ens gå på alla lektioner för jag är så kass. vissa har sagt jag inte ens behöver komma dit :P rätt gött, så nu kan jag sova istället..

snart barcelona :D fredag.
BARA FÖR PAULINA OCH SOFIE ÄR DUKTIGT FULA  ;) HAHAHAH, :P

för jag har typ inget liv alls (A)

1. Vad är klockan: 18:58
2. Vilket namn står på din legitimation: Johanna Ida Svensson.
3. Smeknamn: inget, eller jojjo av pappa och sebbe när de retas med mig. och olika varje dag typ av paulina :P
4. Vad heter dina föräldrar: Camilla och Anders.
5. Antal ljus på din senaste tårta: inga alls.
6. Husdjur: yees en hund
7. Hårfärg: brunt är det
8. Favoritfärger: RÖD för satan
9. Piericing: yes naveln.
10. Tatuering(ar): ja, ett jäkla hjärta på foten, fast bästa betydelsen : )
11. Födelseort: kristianstad
12. Bostadsort: kristianstad, änsålänge iaf ;)
13. Nuvarande bostad: typ radhus med familjen.
14. Har du varit kär: njae, vet inte om jag ska säga att de va kär så, men kanske!?
15. Har du varit någon annan världsdel: nej
16. Har du varit med om en bilkrasch: nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4.
18. Kaffe eller glass:
helt klart glass, kaffe är äckligast!
19. Snuttefilt eller kramdjur: inget av de.
20. Salladsdressing: typ vitlök eller den andra som jag inte kommer på nu :S
21. Färg på strumporna:
vita
22. Lyckotal: vetifasiken
23. Favoritfilm: herregud, jag vet inte. massa, men den jag vill se mest just nu är fast and furious!
24. Favoritcitat ur en film: i hata göteborg, det dem säger till rogge, men kan inte det nu :P hahah
25. Bästa semestern: änsålänge puerto rico 2008, men iår har jag ju två framför mig så vi får väl se :)
26. Favoritmat: KEBAB o PIZZA !!!
27. Bästa veckodagen: fredag eller lördag.
28. Senaste låt du lyssnat på: i know you want me - pitbull
29. Tandkräm: hmm, aquafresh typ tror jag?
30. Favorit TV-program: vänner, sex and the city, oth =)
31. Favoritrestaurang: vet icke.
32. Favoritfågel: jag hatar fåglarna, jävla cp om de flyger på mig. mina vänner vet va de är rädd att de ska göra (A)
33. Tycker inte om: fötter som fan! hatar hatar hatar det. panik.
34. Sport att titta på: FOTBOLL! hif <3
35. Snabbmatsrestaurang: mcdonalds o kebabcenter!
36. Senaste sjukhusvistelse: när jag föddes
37. Favoritdricka: COCA-COLA
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: rött förfan ;)
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har inget körkort. men förhoppningsvs ingen ;)
40. Vem/var är du om 10 år: kanske utomlands? neej men nog hemma då. och bor i helsingborg maybe :D
41. Vem fick du senast e-mail från:
facebook, störigt som satan.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: haha nej. men snart kanske?
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: h&m eller gina tricot typ. eller resbyrå och boka asmånga resor ;)
44. Vad gör du när du är uttråkad: sover som fan då.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: alla svordomar ni kan komma på!
46. Vän som bor längst från dig: hmm, enda jag kan komma på nu är lisa kjelle ;)
47. Vad retar du dig på: folk som tror de vet allt och ska bestämma satan! i kill!
48. Det bästa du vet: solen utomlands, familj&vänner och äta som fan(A) helst skräpmat ;)
49. Läggdags: alldeles för sent/tidigt :P beror på hur man ser det ;)
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: ingen antar jag, bryr mig inte.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: typ alla för de har ett liv, vilket jag inte har :P inte idag iaf ;)
52. Vad är klockan: 19:20
53. Favorit Beatle: ??
54. Favoritspel: vet inte.
55. Favoritfilmmusik: ingen aning.
56. Skostorlek: allt från ibland 36-38. beror på som fan.
57. Syskon: lillasyster
58. Favoritpålägg: ost typ.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: cancerfonden! farmor<3 
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
shit jag vet väl inte. beror kanske på vem som säger dem typ. inte fan vet jag.
61. Bästa bok du läst: brukar icke läsa. men twilight-böckerna är bra
62. Är du Internetberoende: rättså ja :P
63. Favoritdjur: usch djur är bara jobbiga. men antagligen hund såfall kanske.
64. Gillar du snö: fyfan nej! eller jo om ja åker på skidsemester. men inte här hemma i sketna sverige.
65. Favoritglass: vanilj eller melon kulglass. äter egentligen inte så mycket glass!
66. När köpte du något åt dig själv sist: chips och läsk idag :P nej men köpte kläder i onsdags : )
67. Är du långsint: njae, beror väl på.
68. Favoritgrupp/artist: Lil'Wayne, Akon, Lady GaGa, masssaaa egentligen :P
69. Vilken är din bästa egenskap: jag är mest snäll ;) nästan alltid.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: uppfylla mina drömmar att resa runt o jobba som fan utomlands.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: fyfan va mycket kläder jag kunde köpte. men nej jag hade nog inte klarat av att döda den äckliga lilla saken (A)
72. Vad gör du i sommar: magaaaluuuuuuuuf som fan :D
73. Mest intressanta stad du varit i: det vetifan :P hört barcelona är bra som fan :) men dit ska jag ju på fredag ;)
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: men herregud, jag vet förfan inte :S
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: jag vet nog inte.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: ingen! och jag har klarat mig bra som fan utan, och bara varit med vänner!
77. Favoritgodis: sånna meloner på videomix/hemmakväll eller riesen
78. Spelar du nåt instrument: haha verkligen inte :P
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: fotboll är bäst :) jag kan icke spela men älskar kolla. men hockey är också kul ;)
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Cristiano Ronaldo ;) eller Lil'Wayne, Vin Diesel. för de är hett hett hett ;) och king som fan är dom alla!
81. Vilken film såg du på bio senast: fast and furious - fett jävla bäääst är den!
82. Senaste köpta skiva: minns icke.
83. Roligaste konserten: adam tensta som fan på siesta förra året! och chamillionaire var också grymt.
84: Bästa känslan: glädje/lycka/kärlek i guess.
85. Samlar du på något: maaybe
86. I sånt fall, vad: kläder väskor skor (A)
87. Stockholm, Malmö, Göteborg: allt utom malmö!!! såfall göteborg tror jag nog.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: vetifan
89. Favoritskiva: har typ inga skivor?
90. Bästa kompis: min monkey som fan :D haha ;) <3
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: glad och skrattar som fan. o kanske som jävla slyna när jag blir arg ;)
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag måste plugga
93. Favoritlåt: just nu when it was good - flipsyde
95. Har du en mobiltelefon: ja! vem har inte?
96. Vem är du kär i just nu: ingen.
97. Vad är det vackraste som finns: jag vet nog inte det just nu. sämst på komma på sånt.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Florida, Miami : ) USA iaf.
99. Är du homo- eller bisexuell: jävligt hetero är jag.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 19:42


bara för jag inte har något liv ;) nej men duktigt uttråkad!


every part in my head says no, but i can't let go

sug på skolan idag asså. rätt slappt har de varit men seegt. på spanskan hade vi muntligt np, typ om en bok. men jag slapp idag så ska göra de på onsdag istället. så måste läsa den idag! och sen snackade vi massa om barcelona också, så jävla fett ska de bli. när den lekionen va slut blev de en runda på stan och sen äckliga matsalen och sen svb där vi bara kolla bilder och fick reda på hur de gick på np - icke bra johanna!!!! sen dags för kvinnohistoria som sög mest. halvsov och höll på dö av hunger. så när de blev rast köpte jag chips och läsk(A) sen stack jag och paulina, gick hela vägen hem plus golfrundan. snackade om att vi vill resa i september ;) så blir de nog hoppas jag :) sen innan jag stack hem gick jag hem till henne och hämtade resväska, plus att idag fick jag hem den jag ska få på studenten :D röd o fin! nu sitter jag här, hungrig igen(A) men ska nog snart äta. och sen plugga :( men efter onsdag behöver jag typ aldrig mer plugga i hela mitt liv  :D duktigt skönt måste jag säga!

FÖR VI ÄR CPIGA :D MEN JAG ÄLSKAR OSS (v.

i wish i could be as cool as you

fyfan va jag är sleten idag. helt jävla sjukt, trött och allt är bara jobbigt. mamma väckte mig vid tolv och sa att sebbe och nike kommerr snart och jag måste upp. jävlar inte kul. så satt vi bara ute i solen idag och chilla. märke efter linnet fick jag så jag bytte om till bikini istället :) sen somna jag typ ute i solen, och då kom mormor o morfar. perfekt, jag fick pengar till barcelona ;) sen stack de hem igen och jag gick en runda med paulina. och nu ligger jag här och har precis beställt mer mediciner så jag inte dör i magaluf sen. för jag är hungrig, så nu blir det fet vikingrulle som jag längtat efter hela dagen!

chamillions.blogg.se

nuu hemma igen efter fest i bromölla. det var trevligt o en del överraskningar från sthlm :P har iaf haft skitkul ikväll och de är fan så mycket roligare att träffa de gänget nu när jag kan dricka med dem också :P men sen fyfan nu mår jag icke bra :P ;) och fan min skalle asså. men ska snart sova :)

och för det andra, sverige är så jävla sämst, varför slutar de inte ens ställa upp i ESC för de kommer fan sist alltid. jag har alltid sagt det, det spelar ingen roll vilken jävla låt sverige har med och hur bra den än är, för vi kommer aldrig komma bra. det är bara att skita i det och låta pisset va! vafan lär ni aldrig er för? :O så jävla sämst!!!!!!!! de fucking suger, sverige är jävla pissland!

nu ska jag sova, för jag ser inget och har ont i skallen som fan!

return the favor

då var jag vaken men trött som fan ändå :( ska nog snart gå upp och duscha och sen göra vid mig för ikväll blir det fest i bromölla med familjen, och jag vill inte alls dit längre. vill göra ngt annat. fan jag måste läsa spanskaboken nu i helgen också :'( nu ska jag bara ligga kvar litta till sen upp... suck  

mic check

såja då var man hemma efter en förjävla bra kväll som började med att sofie kom hit o sen hämta vi  paulina och körde till maxi. haha där köpte vi 3 ben&jerry's, stjärnchips och coca-cola ;) sen hem till paulina och krängde tills vi höll på spy. sen snacka vi massa, lyssna på musik och bara skratta o chilla :P

men när vi tröttnade på det så fick vi en förjävla bra idé. vi kör och badar någonstans. och visst gjorde vi det. först visste vi inte vart vi skulle göra de men så kom vi på landön, så vi körde dit, men där var bara äckligt så vi tänkte nej okej bromölla istället då :) körde tillbaka mot stora vägen och då höll vi på och köra på ett rådjur! jag höll allvarligt på och dö :P haha. när vi kom till bromölla så var där ngra som festade vid stranden så då ville vi fan inte bada där, för ja, vi hade ju inte direkt bikini med oss ;) ahah (A) så in i bilen igen och tänkte varfan kör vi nu då? då bestämde vi oss för åhus så vi började köra dit, men vi hitta allvarligt inte ut från bromölla (A) så vi körde rundor och kom in i bromölla typ två gånger för mycket :P hahah. men sen kom vi rätt och nere i åhus hittade vi inte paulinas kamera så vi trodde vi tappat den i bromölla :P men sen hitta vi den och då åkte alla kläder och sen sprang vi ner till stranden ;) haha! sanden var som is men vattnet var faktiskt inte så kallt ;) i och doppa oss snabbt som fan sen upp till bilen igen och på med alla kläderna :P sen hem till kristianstad igen och nu sitter jag hemma i min varma säng o det är fan gött! :D

så jävla kul kväll har de varit. och nej vi är inte friska alls. helt skadade alla tre ;) men vi är så jävla bäst och bara lever livet och gör vafan vi känner för. man lever faktiskt bara en gång och varför inte göra det bästa av det då : ) bilder från kvällen kommer nog imorgon, för nu ska jag sova. duktigt trött!

för jag är så jävla otränad,

hahah gud det är jag verkligen :P kunde knappt resa mig ur sängen imorse vafan. och sånhär träningsvärk efter lite brännboll, då är det jävla illa! men tro fan inte jag tänker börja träna för det asså ;)

idag vaknade jag iallafall vid tio i tolv då jag ringde ett samtal ;) och sen låg jag vaken ett tag så fick jag sms av paulina. och vid kvart i ett sa hon att jag skulle komma in till skolan så vi kunde fixa biljetter till tre:tre. och jag tänkte aldrig att jag cyklar in till stan så jag bestämde mig för ta bussen ett :P så jag snabbt upp som fan o på med kläder och fixade lite sen snabbt till bussen, och jag hann fan med den :)
inne i stan tog jag ut pengar och sen bort till skolan och där va det utomhuskonsert, så där va massa folk :) så nu har vi suttit/legat där hela dagen och bara chillat och ätit mcdonkan mat :D hahah, eller jag som åt bara, typ :P så det har varit go dag som fan och nu sitter jag hemma i min säng och vilar mina ben :P haha, snart ska jag käka och sen kommer sofie hit :) och sen ska vi bort till paulina när hon kommit hem. så får vi se va vi hittar på.

jag hatar mitt tangentbord!!!!!! jag ska fan ha mitt nya nu, aslänge sen jag betala för det men har inte fått det än :S ska ringa honom och kolla om han kan fixa de nu snart, för jag blir galen!

mister dj rape me feed me ; )

hahah nu har jag och paulina varit ute och gått en runda med hennes hundar och bara garvat ;) och de gör jag fan fortfarande! paulina va smart idag och kom anledningen till varför vi inte blir feta :D hahah, det är för vi garvar så satans mycket ;) kan bara va därför. för det är galet va kul vi har :D

så nu går vi på ny diet :P alltså vi äter vad och hur mycket vi vill. vem vill liksom sluta äta kebab och dricka coca-cola? inte vi iallafall :) och vi orkar inte träna heller. så äta vafan du vill med lägg dig ner med benen upp i luften och skratta som fan i ca 30 minuter! då slipper du dra till det jävla gymmet och ändå förbrännna jäkla massa ;) såååå sjuuuuuuukt smart :D och så jävla slappt ;) och du har ju kul som fan också :P hahahha!

för vem vill helt ärligt ge upp detta? aldrig jag iallafall : ) bästa som finns!

bästa låt - tramsgänget dunkadunkalåt :D

klassdag i tivoliparken : )

hela dagen började med omöjligt att gå upp. så sjuk jävla trött men de va ju bara o gå upp :( så kom jag och paulina försent, igen. inget ovanligt alls :P haha! men iallafall är vi kom dit va jag skithungrig och alla bara åt. så jag och sofie gick till preessbyrån och köpte korv och coca-cola! sen va de chill och dags för brännboll. haha vi utklassa dem andra. vi vann med 67-10 :D hahah! och brände ut hela laget två gånger ;) och jag gjorde helvarv, tro det eller ej ;)
sen stack folk för de skulle skriva prov. och då blev det kubb vilket inte va kul alls! vi vann båda gångerna men det var bara för vi hade david. jag slog ner typ en (A) så där sluta min kubbkarriär ;) hahah.
sen börja de regna så vi satte oss under scenen och folk kom tillbaka från proven. då cyklade jag och ebba till hemmakväll och köpte läsk och glass. haha. sen va de dags för mig och paulina och krossa de andra i kubb :D de gjorde vi, en gång. jag slog ner den bakom kungen på ett kast, hur grym ;) men sen förlora vi en gång till och sen blev jag trött och orkade inte mer :P så vi bara chilla och sen drog vi hem. nu sitter jag här, väntar på att tess ska komma och hämta mig. så ska vi göra ngnstans :) smsa om ni vill veta var vi är ;)


ebba va duktig och sköt bollen rätt i ankdammen ;) så gun o emilia fixa de.

jag david vican och christine slog dem i kubb två gånger ;)

uppe på scenen o lyssa på musik o chilla :)

hahah, för hon o jag är bäst :) vi krossar på kubb ;) duktigt grymma!

Stå upp för Afrika

- hjahaha, de ni ; ) förbannat roligt!

för jag är duktigt tröttt asså.

när jag hör din röst,

jag pratade nyss med dig i telefon. det får mig att tro att allt är som det ska, att det är som förr. för du låter precis som då. precis som när du va frisk, när inte den äckliga jävla cancern förstörde dig inifrån. jag hatar den. när jag hör din röst kan jag verkligen inte koppla ihop den med hur allt är nu, hur du ser ut, hur förstörd du är. det finns inte. jag önskar jag kunde vara vid din sida hela tiden. men jag vågar inte. jag vet att jag kommer ångra att jag inte tog chansen och ändra allt när jag kunde. men jag fixar inte det. jag hatar och se det. och jag har så äckligt dåligt samvete för jag gör som jag gör. men vad ska jag göra när jag inte klarar det? när jag bryter ihop av paniken i min kropp?

nytt i garderoben : )

nu saknar jag bara en ny garderob,
men den kommer kanske snart?! om jag är snäll : )



plus hotpants och lila bikini :) men den visar jag icke här. orka. 
både klänningen och tubtoppen är från h&m : ) kärlek.
nu blir det färga håret. jobbigt, men jag måste.
jag tror jag somnar duktigt gott ikväll.

(
excuse my room (A) men jag orkar inte städa)

just dance,

sitter i skolan nu helt ensam :( :P hjaha. har precis skrivit NP i spanska. blä! sitter här och väntar på klipptiden som är 16.00. finally mitt jävla sletna skit åker av en bit :( vill icke, men jag måste. när jag är klar där tar jag min kära cykel till maxi och köper hårfärg : ) sen hem käka, färga håret och sen film o sova. för jag är så galet trött!

idag på håltimmen gick jag på stan med paulina, smällde 600 spänn på kläder, icke bra. det blev iaf en klänning, linne och en till bikini (A) efter det köpte vi mat på bk och gick ner och satte oss i parken och käka :) sen va det lektion igen och jag trodde allvarligt jag skulle dö. & nu har jag ont i magen igen : (

ska dra, vi hörs!

GE MIG !!!


finaste. förfan bud på köpa den!? får se.
mamma kommer slå mig i huvvudet då men vafan :P
så duktigt jävla snygg är den!

chamillions.blogg.se

H&M:s nya katalog har ju duuktigt fina kläder :/ jag vill ha som fan. men jag har inte pengar. eller jo lite, men jag behöver ny mobil också för denna jag har är kaputt :S men ja det lär ju inte bli ngt av det. iaf inte mobil. såfall efter barcelona.

har bara legat i min säng med datan och kollat på tv hela dagen. riktigt gött. och nu har jag precis ätit. får se om det händer ngt ikväll? tveksamt. men man vet aldrig : )

bara för jag är liten betyder det inte att jag är yngst

jag hatar alla som tror jag är lillasyster bara för jag är kortare än min syster. och det suger för kul och va 18 och folk tror att man är yngre än sin syster som är 15 :O fanimej inte kul!

försov mig imorse. och omöjligt att gå upp va det. så jag har missat lite idag. sitter i sängen nu med datan i knät och lyssnar på musik. borde plugga :/ men orka. så ska nog ut i solen lite nu och plugga drinkar istället, för det är fan roligare än någon jävla uppgift i religionB eller svenskaC!

kaaaatching :)

madrids flygplats ;)





yees snart den perfekta flygplatsen igen :P och ännu bättre blir det ju när vi är på flygplatsen i barcelona. eller när vi står på nou camp och kollar fotboll :D haha, jag längtar duktigt mycket asså. det kommer bli perfekt :)
nu är jag varm och trött. men ska snart sova. sug skola imorgon.

bara för..

.. HIF är så jävla bäst! :D

bp - hif 0-3 :)


my dreams

- hahah jag är hifare, vad är du?
- nej jag är hamburgare!

hahahhahahah, duktigt jävla asgarv efter det. det är sånt skit jag och paulina har snackat om hela dagen :)


skolan en lektion idag, NP i spanska. det gick väl sådär. och vi fick tillbaka det vi gjorde förra veckan där, VG fick jag fan ;) gryyym, så säg inte jag är kass ;) hahah :D när vi slutat gick jag på stan lite med paulina. skulle köpa kläder men det blev inget. så vi valde att cykla hem till henne och ta hennes saker, upp till pizzerian så köpte jag fet vikingrulle :) och hon köpte pirog och bulle på matöppet den mesen :P (A) sen hem till mig och käkade och bara kolla tv. så vi har legat där hela dagen. och jag har varit duktig och inte sovit :P hahah, wow ;) ikväll blir dett bara datan och film i guess, bara chill :D


baaarcelona :D


ge mig nu :D nästa fredag åker vi. det är fan inte länge till. o jag längtar som fan, det ska bli så jäkla roligt. hoppas fan vi har riktig tur med vädret så vi kan steka duktigt! men jag vill fan inte bränna mig asså, vilket jag lär gör för jag är satans vit nu :P :( o festa ska vi också hinna med :D o suuupa mats&tobbe under bordet förfan ;) hahahh! och så får vi inte glömma barcelona-osasuna, det jag längtar mest till tyyp :P nej, men allt kommer bli perfekt asså :):)

ge mig mer kläder, tack!

 åhja snälla :D jag vill ha sjukt mycket kläder nu asså. fast måste ha ny garderob också :P ska snacka med pappa om han kan fixa ngt ;) imorgon har vi fet håltimme så funderar på köpa lite nytt :D haha, vi får se ;) inte sjukt rik nu precis men lite har jag så de räcker till kläder :P :)

sitter i sängen nu med datan och kollar på satc. helt sinnes varmt är här. datan bränner i knät asså :P

 
FYLLO SOM FAN ÄR VI ;) MEN FÖRJÄVLA BÄST :D

chamillions.blogg.se

nu ska jag bädda ner mig i sängen och bli frisk. o kolla på film, men smsa för jag lär ha duktigt tråkigt ;)

äckliga jävla fitthals!

åhja. nu har jag haft ont konstant två veckor jag! kanske borde kolla upp det? såfall på tisdag så jag missar religionen :) hahah. sjukt gött att sova ut idag, sov till typ fyra men jag är fortfarande rätt trött :S idag ska jag bara chilla och inte göra något alls tror jag. paus i one tree hill är det nu så ska ner och kolla på det nu igen. snart kommer mamma och pappa hem igen från syrrans match och då ska jag få mat :D underbart. haha. oth nu, vi hörs!

boy i know that i wanna feel your body tonight

hemma precis från kväll hos paulina med sofie :) vi har bara snackat, krängt chips, coca-cola och marängsviss. det var fint men jag trodde jag skulle dö där ett tag så mätt jag va plus trött som satan. piggnade till ett tag där igen men nu är jag trött igen, det snurrar fan i huvudet :P så nu ska jag strax sova som fan. inte ens gå upp imorgon antagligen :P
SJUKT VAD JAG ÄR FESTSUGEN :D SNÄLLA NÄSTA HELG MÅSTE BLI NÅGOT!

varför alltid samma skit!?




om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

igår va segdag som fan. låg bara i soffan hela kväll och kolla på hockeyn och sen film innan jag gick och la mig. och som vanligt kunde jag inte somna. så låg vaken till typ runt 03.00 och sen gick jag upp 04.30 för att göra vid mig lite snabbt och sen åka till tyskland med familjen och fixa allt till studenten och midsommar :) så allt sånt är klart nu :D

nu har jag precis kommit hem igen. det har väl varit trevligt så men sinnes va seg jag är. helt sjukt trött. har nog faan så mycket sömn jag borde ta igen, och tro mig det känns ;) och hungrig som fan är jag och har ont i magen för det enda jag ätit på hela dagen är bara massa godis chips och läsk :( jag vet jag är skitduktig :D :P men snart ska jag beställa kebab så det blir fint :) och ikväll blir de bara chill, antingen åhus eller hammar, vi får se!


liksom sjukt bäst ;)


farmor -
jag skäms, jag skäms som fan, det gör jag. men jag fixar inte det. jag hatar det. jag kan inte se det. jag vet att nu har jag min chans att ändra allt. men jag kan inte. jag får panik i hela kroppen och vet inte vart jag ska ta vägen. jag hatar att höra om det. jag vill inte lyssna, jag vill inte att de andra pratar om det. jag undviker allt som har med det att göra. det går inte, jag vill men jag kan inte. jag vågar inte. inget är som förr, och det kommer det aldrig bli igen. förlåt, ily (v.

rock hard, fuck safe

true story som fan :D jag är trött, duktigt trött. och ont i hela kroppen. orkar knappt upp för trappan. meen ja, jag är bäst på gnälla säger mamma :P men jag ska sluta nu ;) hahah. nu ska jag äta så hinner inte skriva mer.

chamillions.blogg.se

big is beatiful - hahah, så jäkla kul. det skulle ni allt vilja veta var vi har hittat va ;) hah fan illa, det var jag och paulina som dampa loss ja. vi blev så sugna på mat eller något igår när vi var ute och gick. så vi gick in i affären och kollade lite på allt gott man kunde äta (A) och rätt som det var hittade våra ögon detta då vi började sinnes asgarva :P eller iaf jag ;) hahah.

nog om det. när jag kom hem igår så kollade jag på hockeyn :) perfekt i semi nu ju :D och sen plugga jag lite till och satt på msn. blev sent igår med så imorse när jag vaknade va de fan inte kul. hade jag inte haft prov så hade jag inte gått dit! men det gjorde jag, och hoppas fan på g på provet för då får jag g i betyget :) när jag sofie och ebba gjort provet på en halvtimme tvinga jag dom att följa med mig och äta på mcdonkan :D så de gjorde dom, jag va så sjukt hungrig så de va fint ;) så satt vi där ett tag och snacka om studenten, skattjakt, karneval mm :)
sen vid kvart i tio va jag hemma igen. då somna jag direkt med ipod i öronen och nu har jag precis gått upp igen. och dåligt som jag mår ska jag bara va hemma ikväll och chilla. sen imorgon blir det tyskland 05.00 :) :(

nu är det dags för mig att äta igen :P


when it's real, it's forever

asså vafan ska man göra ikväll? :O jag är duktigt trött och bara sinnes seg men orka bara inte göra ngt? jag fattar fan inte hur jag kan va trött nu. och det värsta är att ju mer det närmar sig natt så blir jag piggare. jag vet, ngt är fel :P haha.

va ute och gick med den jäkla apan innan ;) det var trevligt. men nu skulle ni se vad för skit hon skriver på msn? :O hah hon är inte heller riktigt frisk :) så därför är vi bäst! och nu blev det bestämt, vi ska ut och gå :P hah, orka, men vad gör man ;) plus idag har jag varit riktigt duktig som pluggat. för de va satan ta mi längesen sist:P(A)

 

för vi är så sanslöst jävla bäst :) o där nere va de bara vi, vi va alltid värst,
stördast, allt varje dag :) för säg en dag vi inte vaknade bakis!? ;) det hände liksom inte.
det va bara de andra som klara sig från bakfylla, för vi gjorde fan inte det :P :)
men jag älskade dem dagarna ändå, värt baksmälla!
för vi är mest skadade alltid :D aldrig utan.
best friends forever! <3

the old me is dead and gone

sjukt jag fortfarande har ont i min hals :S det är typ snart två veckor! icke bra. jag har iallafall vaknat nyss typ, ashungrig och sinnes sugen på kebab idag med :( det är väl fan :P och ont i min mage har jag idag med(A) men jag ska sluta med cola, idag! blev ingen skola idag, de hade som sagt seminarie. så jag är hemma ock ska plugga till nkprovet imorgon :( inte kul för fem öre. hate it. men de måste väl göras:O? haha!

yees imorgon ska jag boka klipptid och när det fixat ska jag färga håret igen : )
nu ska jag sätta igång och plugga.

BARCA BARCA BARCA :)

fan va bäst! united-barca i finalen 27maj :D hur perfekt. men visst kanske inte rättvist dömt men ändå.
har iallafall suttit och kollat matchen med paulina och krängt stjärnchips och coca-cola som fan. så nu har jag ont i magen igen :/ icke bra. jag måste sluta med den jäkla drickan. men inte idag iaf ;)

och nu är jag inte trött heller för jag sov innan idag efter skolan(A) och det suger faktiskt, men ja va ska man göra ;) haha. imorgon vet jag inte om det blir skola. har ju bara en lektion men de har seminarie då och jag har icke gjort det så kan ändå inte redovisa(A) så får s hur jag gör :P

på fredag är det bara två veckor kvar till vi åker till barcelona :) bäst som fan!


i treat you like the star that you are,

bläää, jag spyr :S fyfan här luktar bara köttfärssås i heela huset :/ så jävla äckligt! idag har jag iallafall varit duktig och varit i skolan. fast vi hade bara en lektion och den var inte kul. hur seg! men när vi slutat gick jag till banken med mamma och fixa en jäkla massa. så check inget mer sånt att fixa till magaluf iaf :) när vi va klara där gick jag till jobbet och köpte mackor och sen mötte paulina och dem för att gå till teatern och kolla på danstreornas sista uppvsning :) riktigt grymma är dom :D vid halv tre va de slut och jag och paulina tog bussen hem, så köpte jag redbull i affären sen hem. och nu sitter jag här. sinnessjukt jävla sugen på kebab eller pizza :/ helt sjukt!


där mitt hjärta finns,

jag får jävla ryck! dessa fittiga läkare som hittar på nya saker hela tiden som är farligt :S som nu ska man inte äta jävla frukt heller längre för då får man bukfettma:S  seriöst, hur helvete pallar människorna?! asså allvarligt vi kan ju inte äta något längre utan att bli sjuka eller få fettma! så förfan ät vad ni vill med måtta så klarar du dig fint. du kan faktiskt lika gärna dö imorgon i olycka och då tror jag inte det du ätit spelar någon roll alls? :O

såja,
avreagerat mig lite :P haha. jag har precis kollat champions leauge, när ronaldo bara lekte sönder hela jävla arsenal :) och imorgon är dt chelsea-barcelona och barca kommer vinna, så blir det united-barca i finalen 27maj :D hur perfekt ;) nu sitter jag på msn med musik och kollar scrubs :) sjuk chill. och jag ska nog sova tidigt ikväll tror jag. segt.
imorgon blir det skola två timmar och sen banken med mamma o fixa skit. och sen kolla treornas dans :) ska bli kul faktiskt.

OCH IDAG FICK JAG HEM MINA FLYGBILJETTER TILL MAGALUF :D HUR FINT ;)


when it was right,

imorse när jag vakna vid kvart i sju va jag duuktigt trött :/ inte en chans att jag kunde gå upp. räknade att jag sovit 2h på 39h :P icke bra. men iallafall så somna jag om igen och sen ringde de på mobilen o de fråga om jag skulle komma, nooway. somnade om igen och vaknade inte förrän nu vid tre av att mamma kom hem. så fick hitta på liten historia för henne också. hon verkade tro på mig men jag vet inte om hon gör det egentligen? (A) äsch hon säger inget om det iaf så skitsamma. nu känner jag hur jävla trött jag börjar bli igen så ska nog sova lite till :/ ring eller smsa så vaknar jag kanske igen.. ikväll blir det iallafall fetpizza :D så sjukt jävla efterlängtat :)

ja, nu blir de sängen igen, vi hörs :)

FYFAN VA BRA JAG MÅR :D

åhja, fyfan va fint de va :D helt jävla sjukt. lycklig. men ja hela dagen varit skitbra. åkte till skolan och skrev prov o sen mötte jag o paulina sofie och syrran så köpte vi busskort och så och mat på donkan :) riktigt fint, sjukt hungriga va vi då. sen gick vi till tåget och direkt när vi kom till helsingborg tog vi bussen ut till råå. när vi va där gick vi till enn idrottsplats(A) så satt vi där med musik, dricka o massa snack :) sen när de blev lite mycket för vissa tog vi bussen tillbaka till knutpunkten och låste in väskor och så och sen gick till subway och käka ;) de har ju sina historier också :P hahah! när vi ätit klart såg vi hjalle och comp. gå förbi utanför så vi gick efter och sen gick med dem till olympia :)
där va fullt ös och perfekt är där :D sen börja matchen och det var ju som det var, men jäkla ös i klacken o låt oss säga att jag blev hes:P haha. seeen 89onde minuten gjorde heenke mål :D och då blev jag förjävla lycklig, underbart var det och allt blev mycket bättre :) sen var det slut och vi gick till tåget. det var en trevlig resa hem med vissa trevliga människor som snacka med oss, en liten kille på 7år som diskutera fotboll med oss :P :) haha. 
hemma i kristianstad tjata jag ihjäl mig efter mat, höll på och dö vafan. så vi cykla till statoil, jäkla omväg men vad gör man inte för mat? :O där blev det iaf panpizza och cocacola :D tack som fan brudar :)

nu sitter jag hemma och är fasiken inte speciellt trött :S inte så jag kan sova iaf! men ja, här lite bilder :)

 


 BARA FÖR DET ÄR PERFEKT (v,

chamillions.blogg.se

sjukt, jag säger ju att jag har sömnproblem ;) :( rätt trött som jag var då vid halv fem när jag skulle sova, kunde jag sova? åhnej! tog ett timme innan jag somna :s  de är fan sjukt. men iaf, sovit två timmar nu :P har precis gått upp för jag vakna o de kändes onödigt att somna om för jag skulle bara vara tröttare sen. så fetmusik nu och ska slänga mig i duschen och sen göra vid mig :D      idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag :):):):) 

finns på mobilen hela dagen :) så bara hör av er...

when it was good

sitter uppe än o chattar o lyssnar på musik. icke trött konstigt nog. men nu ska jag snart sova. skulle skrivit detta inlägg imorgon innan skolan men tänkte gör de nu istället för lär inte orka imorgon :P haha. om några timmar blir det en lektion i skolan, NPprov i spanska och sen efter det slutar vi. så ska möta syrran då och ta tåget 10.50 till helsingborg :D när vi är där vet jag inte om vi käkar eller va vi gör. vi ska iallafall ta bussen ut till råå och va på stranden där och ha kuul ;) kanske blir det mat där, har fan goodaste kebaben där :D efter kebabcenter kanske :P men iaf så ska vi bara chilla när och sen tillbaka till knutpunkten. kanske möter folk då och sen upp till olympia :) och där ska vi se HIF-MFF :) malmö kommer fåå stryk :D o när matchen är slut blir det hem och sova antagligen och sen får vi se om jag överlever tisdagen :/

2 månader är det kvar till jag åker till magaluf nu. det kommer bli fetbra som fan och jag längtar ihjäl måste jag säga. sjukt att det är nu. så länge jag väl velat göra detta, och nu är det typ snart dax ;) fina grejor som fan! :P

nu måste jag nog sova. upp om typ 3h igen :P knappt lönt, men ändå ;)

FLIPSYYYYYYDE :D - BÄST.


kniv i hjärtat

ja, de känns så. o jag vet det inte är mitt fel o även om du säger att det inte är det,
 - så känner jag mig som falsk jävla slyna. det känns.


lyssna till ljudet i mitt bröst,

va fasiken är fel på mig :S tänk svininfluensan eller va de nu heter, då dör jag snart så ni vet bara! nej men allvar, jag har fan varit sjuk mas o menos en vecka nu - så något står inte rätt till. och spelar ingen roll hur trött jag är för kan fan ändå inte sova :( igår la ja mig vid halv ett kanske, och ja vid tre somna jag nog :/ inget kul alls ffs.

nu har jag iallafall gått upp men trött som ett as än men kunde inte sova mer för jag har ont. idag ska jag bara chilla och inte göra ett skit. eller jo måste fixa klart en uppsats som ska redovisas på tisdag. för det har jag inte tid med imorgon. för då ska det bli en sån jävla bra dag. HIF kommer krossa MFF mina vänner :D

I LIKE IT ROUGH - hahah, jag vet hur det låter asså :P men fasiken låt med Lady Gaga, men visst det går ju tolka ;) hahah (A)

i sing you to me, vi hörs.

i'm a diva ;)

na na na diva is a female version of a hustla, of a hustla ;)




nu ska jag sova riktigt gött :) den satan som väcker mig imorgon kommer ångra det! ;)

touch you right now

valborg i torsdags. har icke orkat skriva skitet sen dess för halvt sjuk och ja skit bara! men iaf valborg va fett som fan. va hemma hos sofie med paulina o fixade o gjorde vid oss innan alla kom, och då gick vi ner till stranden. kallt som fasiken men vi klara oss rätt bra :) litta trevligt folk men ingen aning om vilka hälften va :S vid ett gick vi hem till sofie igen. då bada jag paulina emilia sofie och calle. och basta som fasiken. riktigt gött :) sen vid fem somna jag paulina emilia och calle på hennes golv och hon sov i sängen med ingrid tror jag..
igår gick jag och paulina upp vid åtta gör att ta bussen hem. väl hemma somna jag direkt igen. sen va det upp och försöka duscha av all jäkla röklukt, gick ju förhelvete inte :S sitter som fan i alla kläder och i huden o håret :P :( sen cykla vi in till mormor och morfar och gick på resturang med dem. lagom segt men hungrig ihjäl, inte ätit ngt på hela dagen. efter det hem och chilla med paulina. hon sov o jag kolla på jackass och ja ;)
idag gick jag upp vid tio helt jävla död o tror fan jag håller på och bli sjuk på allvar :( meen måndag ska jag iaf va frisk. iallafall gick jag upp och cykla till jobbet. segt. hemma vid halv fyra igen och körde o handla med mamma då. nu sitter jag här. ska sova strax. och sen ikväll kommer paulina så ska vi bara se film. för vem i helvete pallar göra något annat? verkligen inte jag iallafall. känns fan som jag inte sovit på flera veckor :(

bäst förfan :D

RSS 2.0