the bitch is back, i rock your world!

nu sitter jag här, natten innan jag drar upp till sthlm och möter de andra. och på lördag blir de teneriffa :D som jag har längtat och nu känns det bättre igen av olika skäl så det är bra.
bussen går 08.05 imorgon och så är jag i sthlm 17.20. underhåll mig den tiden för fan va segt de kommer va :( men när jag kommer till sthlm hämtar de andra mig och sen blir de avskedsfest för sara :D

och på lördag går flyget runt 11.00 om jag inte minns fel (:


MONKEY - bruden är fan bäst hon. jag önskar jag kunde packa ner dig men icke går de :/ du kommer klarar dig fint här hemma ändå vad du än tror annars är jag ju bara one call away baby ;) kommer sakna henne rööööven av mig iallafall för hon är bland de bästa jag har i mitt liv. va skulle jag göra utan henne liksom!?! jag älskar dig <3

MIN RIKTIGA FAMILJ HÄR HEMMA
kommer jag ju såklart också sakna, verkligen! ni är förjävla bra ni också som ställer upp så pass jävla mycket som ni gör! jag ska va glad. och det är jag <3

och t kommer jag också sakna. vi är bra, iallafall enligt mig och jag är glad jag träffat dig. synd bara det blir som det blir, att jag åker gång på gång. but i still hope. är de meningen så kommer de bli! inatt är jag din, inatt är du min.





ni får läsa min blogg för uppdateringar från teneriffa!



hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig så ställ ner ditt glas och följ med mig hem

SÅÅHJA MAGALUFREUNION, 13-15 NOVEMBER 2009!

fy fasen vad perfekt det var :D helgen började med att jag åkte till hässleholm i torsdags efter att sovit i fjälkinge :( myys va det. åkte in till mamma och åt där och lite så tills jag skulle ta tåget vid 10.50.. när jag kom fram hämta andré och anton upp mig så körde vi till maxi och mötte elin och felicia :) då började vår lilla roadtrip upp till sthlm. när vi va framme sov de alla hos micke och jag åkte hem till sara och sov där med malin jane och ingrid :D asbäst och träffa familjen igen ;D

på fredagen gick vi upp vid 11-12 och började göra vid oss, packa ihop allt och självklart dricka :D tagga till som fasen innan de va dags för saras pappa att köra oss till frihamnen :) när vi väl va där och checkat in och sånt så mötte vi allt folk man kände och snacka/hälsa på alla dem :D sen började 40timmars festande!

båten gick vid fem och då va vi redan taggade. höll på halva den natten och somna nog vid tre-fyra då spriten va slut. jag och jane gick upp vid sju igen för att köpa sprit då shoppen va öppen ngn timme :P sen tillbaka till hytten och sov vidare till 12. då gick vi alla upp en runda och gick av båten i riga och köpte mat på statoil sen tillbaka på båten igen :D då blev de förfest i hytten med öppethus :D alla kom och gick, treeevligt var det ;) när vi va tillräckligt laddade va de bara upp och fortsätta, träffa massor av folk, kollade basshunter, kobojsarna och dansade och massa annat :D vid fem(?) när de stängde de discot gick vi vidare till de som hade öppet till vi va tillbaka i sthlm.

där festa vi vidare och drack och snackade med massa vänner man lärt känna. såå roligt vi hade. önskar dock jag hade min kamera på mig då. men jane tog nog lite bilder :D när de stängde där också och vi va framme i sthlm så gick vi ner och packade ihop sakerna. jag däckade precis innan vi skulle av båten. när vi kom av fick jag vänta ett tag på elin och de andra jag skulle åka hem med. när de kom drog vi hem till micke där vi hade bilen. jag däckade i hans säng så.

vid 13.00 började vi resan hem igen. jobbigaste bilresan ever. trångt, varmt, ont och bakis. sååå jävla hemskt men jag överlevde ;) vid sex halv sju var vi tillbaka i hässleholm och då hämtade mamma och pappa mig. kom hem och duschade och sen somna och sov heela natten.
dock ångest nu för jag inte snackade mer med pappa. inte säkert han kommer hem innan jag åker. tänkte inte på de.. men de löser sig, tror han skulle komma på torsdag :)

SÅ DETTA VAR NOG EN AV DE SJUKASTE HELGERNA :D MEN JAG ÄLSKAR DET!

och nu är jag snart påväg mot nya äventyr. bokade biljett till sthlm på fredag. och på lördag blir det teneriffa med jane malin och sara :D kommer bli så bra och jag hoppas på jobb så jag kan va kvar och sen betala mina skulder någon gång! det blir nog bra! :D

nu ska jag nog snart sova.. men i veckan blir det;
tisdag - jobba
onsdag - ledig, träffa mormor och morfar, handla hem lite saker, packa, bio med monkey 
torsdag - jobba och packa de sista
fredag - buss till sthlm 08.05! :D
lördag - teneriffa!



FAMILJEN (v,


ingen ska få ta natten ifrån oss,

"the lights will inspire you. vad är det som inspirerar mig nu? jag vet faktiskt inte längre. jag har nästan tappat allt helt. men jag tror nog det blir bättre efter helgen, när jag träffat familjen och blivit taggad till max igen! jag vill åka ner, och ja jag ska åka men bara det att allt blivit så annorlunda nu. eller har det? jag vet inte det heller egentligen. jag vet nog inte vad vi håller på med, det vet nog ingen annan heller egentligen. jag kommer iallafall åka ner, fixa jobb och stanna kvar. blir det inget jobb så får jag åka hem igen, mer än så är det inte. man lever bara en gång, det är nu jag ska göra sånt här. vara hemma i sverige kan jag vara sen. och är det meningen, så kommer det bli."

idag vaknade jag
såklart sjuk av sprutan. ont i kroppen som fan och feber. men nu har de blivit bättre. har bara ont i vänstra delen av kroppen nu :P rätt sykt. men nu är det iallafall över hoppas jag :) så imorgon blir det helsingborg fint med paulina :D underbart! ska bli lite nya kläder till tenerife och så.
och på kvällen blir det packa, åker ju på torsdag, MAGALUF REUNION :D - ska iallafall möta de andra i hässleholm vid 11 typ. någon som kör mig eller? ;) haha!

nu ska jag nog snart sätta på film o sova. jag vet inte, får se!? (:

all at once, i had it all, but it doesn't mean anything now that you're gone

yees, då var man vaccinerad mot svininfluensan också :) känns bra. dock ont i armen nu och trött, men annars har jag inte blivit sjuk än ;) orkar inte höra på er som bara gnälller "nej jag ska inte ta vaccin, man blir ju sjuk av de!!" - men förhelvete du blir ju sjuk av svininfluensan också! :O ja, jag vet jag har starka åsikter om allt detta :P haha. men de är väl bara för jag vill att ni nära och kära ska va friska och slippa ligga halvt döende någon vecka (A) men som sagt, hellre ligga sjuk någon dag av sprutan då än att bli riktigt sjuk av influenasan! jaja, jag hoppas iallafall på att vakna frisk imorgon för jag måste upp och jobba :P

när jag slutade jobbet idag så gick jag och paulina sväng i regnet på stan. myys. köpte tröja på pojkavdelningen på h&m, starkt jobbat ;) sen blev de hem och åt middag sen rätt i sängen med coca-cola och kolla på fotbollsgalan och sen 17år med henrik larsson. åh jag älskar, jag är kär! finns ingen bättre människa än honom. och att få se ihopklippta filmer med honom och allt han gjort ger mig rysningar i hela kroppen och tårar i ögonen! så stor människa!

nu har jag ont i min kropp, ska nog sova snart :P imorgon blir de som sagt jobb, onsdag helsingborg och torsdag stockholm :)

bästa just nu; Itchy Daze - Monster & Alicia Keys - Doesn't mean anything.



everyday, everywhere, everytime

fy fan vilken natt. fick ju inte sova i egen säng för där sov min kusin. så la mig i soffan med frida. sjukaste, vaknade upp i panik pga andnöd :S fick fan inte luft och började hosta så jag trodde jag skulle spy. sjukt läskigt va de och sån jävla panik. när jag lugnat mig igen gick jag och mig i fridas säng. fan rädd för somna om, men gjorde de och klarade sova hela natten utan dö :P

när jag vaknade idag igen gick jag upp och spela fifa 10 med frida igen :P albin och emilia åkte hem men vi har ps2 kvar här ;) ska lämna de sen idag. så nu sitter pappa och frida o spelar, han sa vi ska köpa ett sånt skit ;) jääävligt bra. hoppas på de nu fan! kommer spela sönder då ;)

nu ska jag strax gå och duscha och göra vid mig. blir upp till farmor och farfar sen och träffa släkten och fira albin. så får vi se vad som händer sen ikväll!? :)

måste hjälpa mamma nu och koppla bort högtalarna och allt därnere, bara för jag förstört dem :(

just a keeper

fifa 10 - good shit :P

hahah passar kusinerna ikväll, så hade han med sig ps2 och fifa 10! gudars man blir fast i de asså ;) spelat hela kvällen. dock inga vunna matcher än :( men jag har gjort två mål iaf(A) hahah sämst fan ;) men jäävligt kul ändå! syster och jag ska nog skaffa ett ps2 :P eller xbox kanske, får väl se va de blir ;)

sov iaf i fjälkinge i torsdags, myys sönder! blev dock sjuk den natten :P oturligt. men jobbade igår och det var duktigt jobbigt men jag överlevde de också. sen blev de bara hem och sov hela kvällen duktigt.

idag vaknade jag och mådde inte jättemycket bättre! cphals och hosta :( menmen. nu är albin dålig förlorare sönder för frida nog vinner över honom. men som hon sa, "fan de är såhär vi känner varje gång du vunnit över oss ikväll ;)" sjukaste han är 5 år, jag är 19 och han vann med 4-1 och han gjorde mitt mål också :O bra jobbbbat!! ;)

my lips like sugar, my lips like sugar, my lips like sugar, my lips like sugar,


albin & jag köttar :D asirövenkul är det fan ;)
SÅ NU SKA JAG LIRA FIFA MED FRIDA IGEN :D


the way you make me feel, you really turn me on

värme värme värme, snälla ge mig de :/

fryser verkligen sönder nu sen jag och paulina gick hem från stan ikväll. cpkallt och regn. gillar inte det för fem jävla öre. hade varit i stan och krängt subway :D kakor, jävligt fint faktiskt!

kjelle har kom hit igår till mig, trevligt och träffa den bruden igen. jävligt längesen sist.. så vi snacka en massa och såg lite film sen idag gick vi runda på stan innan jag åt med mamma på rosegarden.. sen cyklade vi hem till sebbe och firade nike som fyllde 5 år :) sötaste ungen! sen drog vi hem igen och jag stack till paulinas jobb..

imorgon blir det jobb, 11.30-18.. sen ingen aning vad som händer, vill nog göra något men va fasen kan man göra!? ska nog se MTV EMA iaf, joinar någon mig eller? :) smsa duktigt såfall ;) hahah!

måste beställa nya mediciner nu med, ork ork ork!!

jag var nog inte riktigt beredd på detta...

sara, 10. säger (20:04):
slut ögonen
sätt igång denna låt http://www.youtube.com/watch?v=cMxASjxRk1w
tänk den en sandstrand
tänk dig en god drink
du ser snygga killar på stranden
du är tillsammans med familjen
du skrattar så mycket att du har ont i magen
vi går till en mysig restaturang och äter

sara, 10. säger (20:05):
tar åter en drink igen
sedan beger vi oss och ställer oss bakom bardisken
volym är på högsta volym
taggade folk till max
där flörta en kille, där en till, och så ser natten ut
vi beger oss sedan efter jobbet för att festa ännu mer

sara, 10. säger (20:06):
det är bara en dag.. och det är en vanlig dag,
sen kommer varenda dag vara annorlunda och lite bättre
funka det ??


det är sånt här min lilla sara får trycka i mig just nu för att göra mig taggad igen. jag vill ju verkligen åka, men allt känns cp just nu. jag vet inte. jag ska iallafall ner där och sen får vi se! amazing that it can change so much..


Sólo tú eres el anfitrión perfecto palabra

det var denna helgen det. jävligt bra helg måste jag säga :) började med askul på jobbet i fredags med mikaela a.k.a apelsninen och ebba! hahah flumma loss duktigt. när jag slutat vid fem blev de snabbt hem och fixa och sen va de dags för förfest hos mig :) tobbe och resten av killarna från fj kom, så det var trevligt :) ingen aning när, men det blev iallafall class och där träffa vi tess ebba och massa andra kul människor. kvällen slutade som den gjorde, alla sura och skrek ihjäl på varandra ;) men de löste sig fint och tobbe o andy sov här..

igår vaknade vi trötta och bakis fasen, somliga börja dricka dirr igen men icke jag iaf :P haha. sen kom paulina och chim hit ett tag innan dem tre åkte hem och jag o paulina somnade i säng och på golv ;) när vi vaknade igen blev de dags för pizza och fotboll. bara satt hemma och chilla sönder hela kvällen innan tobbe och chim kom och skulle sova här :) vid halv sju imorse va vi fortfarande halvt vakna och skratta massor.

idag vakna vi vid elva tror jag. duktigt trötta allihop. bara låg och sega i sängen/madrassen typ till tre då dem två åkte hem. paulina stack strax efter dem och då åt jag pizza med familjen och sen snabbt in till stan och lämna filmer och nu har jag precis duschat. behövdes :P hahah ;) men nu är man fit for fight igen ;D

så hela helgen har varit jäävligt chill och duktigt myys. gillare! kunde dock slutat bättre, att HIF hade kommit före M** i tabellen :( suger duktigt att endast ett jävla fucking mål gör att M** kom före oss :(:(:(:( lackar!

och jävligt kul att jag sprängde högtalarna i fredags :S mamma och pappa märkte de nyss och sa jag måste fixa nya, och att de kanske får avboka min resa! tror inte de va.. jag ska iväg, sen hur länge de blir, de får vi se!

RSS 2.0