om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

så jävla korkad. det fanns ju förfan ingen anledning!! jag kunde ju inte mer än förlora på det, kunde inte vinna ett skit. förlåt om jag ältar allt detta, men det är fortfarande min blogg och jag måste få ut allt någonstans..

idag har jag bara jobbat och gått på stan med paulina. bytte mina skor så nu passar de fint, och så köpte jag smink, som enligt paulina va för mörkt på henne, så får testa mitt imorgon.
sitter och ännu en gång funderar på att träna imorgon?! behövs verkligen. men får väl se om jag orkar gå upp :P brukar ju va ett problem.
massa att se fram emot nu, sökt jobb i kalmar och gran canaria, hoppas på framgång. men även här i kstad, så vi får se om jag lyckas med något i mitt liv iaf :) och på onsdag kommer elin hit, maaybe utgång. och sen nästa helg blir det OSLO med familjen (v. och i november magaluf reunion. efter det blir det nog teneriffa eller gran canaria även om jag inte har jobb.

nu blir de nog snart någon film och sen sova.

mamma & pappa, ni behöver inte va så oroliga, jag klarar mig..

du vet inte vad du har förrän du har förlorat det

tro mig, jag vet verkligen inte vad jag vill med någonting i mitt liv. senaste i torsdag va allt bra. ute på resturang med mina två bästa vänner och hade det verkligen skitmysigt. sen blev det fredag och allt gick i tusen bitar. jag skyller inte något på någon för jag vet att jag gjorde så jävla fel, det vet jag. och jag fattar inte vafan som är fel på mig. och som jag och en vän snackade om innan. det är precis som när allt går skitbra i mitt liv och det inte är några problem så måste jag förstöra något!? det är inte första gången det blir så, fattar inte det. jag kan väl inte göra annat är säga förlåt, jag vet ni är trötta på att höra det från mig men vad annars kan jag säga!? jag vet, jag kan bättra mig. jag har försökt, lyckas inte alltid så bra.

just nu, enda sen jag kom hem från magaluf, är allt så förvirrande, jag vet varken in eller ut. jag vet verkligen inte hur jag ska fixa något. jag vill ju bara här ifrån. jag vill verkligen det. nu har jag två jobb sökta utanför kristianstad så jag hoppas på lite tur. snart blir det iallafall oslo. det ska bli skönt, jag saknar familjen så ska bli perfekt att träffa dem igen. och efter det magaluf reunion i november. så så långt har jag iallafall planerat att stanna i sverige, efter det, de får vi se.

förlåt alla som hatar att jag träffar den killen :/

SPEGELBILD - du är min bästa vän, det vet du. jag vet jag inte kanske visar det, och gör riktigt dumma saker. och jag ska inte skylla på att jag är förvirrad i mitt liv och inte vet vad jag ska göra men ja. jag vet nog snart knappt vafan som är rätt och fel, vad jag borde och inte borde göra. men du vet jag alltid är vid din sida, vad som än händer. jag älskar dig <3

T,
jag vet jag kanske inte har rätt att skriva om dig här längre. jag vet inte. jag vet du inte tror ett skit på mina ord längre och det har jag full förståelse för, det har jag verkligen. jag vet hur mycket jag svek dig, och jag vet hur jävla dum i huvudet jag är som gjorde så. hur lite du än tror på mig så är jag så sjukt ledsen över vad jag gjorde. jag ber verkligen om ursäkt. sen att du inte godtar det, det förstår jag. lite ångest får jag av att säga allt det här, men du snackar inte med mig ändå och jag skäms så otroligt för det. som sagt, jag vet du inte tror på mina ord och att jag menar det. men jag gör det. jag trodde aldrig jag skulle gråta så för dig som jag gjorde i fredags. men tårar betyder heller inget?
du är verkligen inte värd mig efter att jag har gjort så två gånger mot dig, det vet jag. men som jag har sagt till min bästa vän - att du är egentligen perfekta killen för mig, det har jag sagt många gånger. för du är så jävla genomsnäll, och jag har haft så jävla roligt alltid när vi umgåtts. du hade varit den som hjälpt mig på rätt spår och slutat umgås med dem idioterna. för du är totala motsatsen till dem. men jag vet bara inte varför jag gjort som jag gjort, förstört allt och inte tagit chansen med dig istället?
varför? jag hoppas du kan förlåta mig någon gång iallafall. bara va din vän.


the bitch is back, i rock your world!

OSLO BOKAT NU :D FAN VA SKÖNT. KOMMER JÄVLIGT LÄGLIGT. KAN DE BLI VÄRRE NU? TROR INTE DET!
just nu önskar jag att jag var som lauren conrad, inte sviker folk som jag gör.

ingen är perfekt,

DEFINITIVT INTE JAG! ni får hata mig, det gör jag. jag tänker inte säga emot något jag gjort. jisses. fan va jag vill sticka nu, bara komma från alla problem jag skapar här. han var ingen tröst, jag har gjort så med honom för jag är dum igen, han var inte till någon hjälp med mina problem. blir väl bara värre nu om mamma och pappa får veta.. jag är körd!

FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT - JAG VET DET INTE RÄCKER, MEN DET FINNS VÄL INGET JAG KAN GÖRA NU!?

cause i want it bad, i like it that way

tittade på film ikväll med min kära vän. dumpa honom, den var bra. jävligt verklig? mycket mycket sanna ord.. så ikväll har vi kommit fram till vilken anledning jag faller/vill ha badguys. för enda sen vi har varit små har man fått höra en miljon gånger från de vuxna att "han är taskig, slår dig för han tycker om dig, han är kär i dig" därför så många som misshandlas stannar hos killarna?! (vi är lite ironiska) bara för att vi alltid fått höra det, inpräntat i huvudet på oss!? njaaaae, tveksamt om det är min andledning?! jag håller nog mig till anledningen att jag vill ha lite jävla spänning och inte pallar med det där "gulliga pnuttinuttiga shitet"!  

that's the shit sluts! 

för han gör det så jävla enkelt

tänk er när 70.000 personer bugar och skriker "meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi, meeeeessi" - jag lovar, den känslan går inte att beskriva. jag får gåshud på hela min kropp bara jag tänker tillbaka på det. det var bland de bästa jag varit med om och jag ska uppleva det fler gånger. han är kung. Leo Messi. han gör det så jävla enkelt.



messi, zlatan - FC Barcelona - CAMPIONS (v,


the way you make me feel, you really turn me on

det är överallt på min kropp, jag hatar det. skärpning nu vafan!


ingen ska få ta natten ifrån oss,

jaja, det var ju sagt att jag skulle träna med syster imorse, my ass! haha orkade inte gå upp imorse heller så stängde alarmet dirr och somna om. när jag vaknade igen vid kvart över tolv smsa jag tess om vi skulle köra till helsingborg, men hon tyckte lund istället så så blev det. katte och syster åkte också med. så vid två tog vi vår bil och körde till donkan på vilan innan vi börja färden mot nova. när vi kom till nova blev de lite affärer och sedan mat igen. vad skulle jag göra utan mat? i love it. antagligen skulle jag dö men jaaaa! ;P när vi shoppat färdigt körde vi hem igen och jag fick med mig två tunnare och en stickad kofta med mig hem :) när jag och syster kom hem blev de film med mamma, inget vidare bra. och nu sitter jag här.

imorgon blir det jobb :D de ringde idag och fråga om jag kundee imorgon, och yees de kan jag! måste ha alla jävla pengar jag kan få! :) så ikväll blir det inte att sitta upp länge! trött redan nu, så kanske dags att sätta på en film till!? och idag har även jag och elin bestämt att hon kommer hit nästa onsdag :D check jag har mycket skoj framför mig nu :)

nu sitter jag och smsar med paulina, smider våra fina planer för torsdag :D de kommer bli bäst! ;) och jag längtar tills jag får träffa familjen igen :)
vi tre var bäst då, vi var bästa. vi är bäst! <3 alltid. ni är number 1.


sky is the limit for you

för det första kan jag ju säga att jag inte alls var duktig på att gå upp och träna i fredags. blev inget med det, stängde av alarmet och somna om. men vid halv två ringde jobbet och fråga om jag kunde komma två och sen stänga. absolut, i need cash! så drog på kläder och tog cyklen till stan. massa jävla folk som fika så de va fullrulle. va hemma vid halv sju och då blev dee mat snabbt och sen dusch/göra vid mig innan mamma körde mig och paulina till sofie där det var förfest :) det var trevligt. sen blev det buss till stan och banken. jag och paulina drog bort till class också, mötte folk. och så skulle jag och fidde planka och de gick bra och vi gick ner och satte oss i sofforna och så, dem andra kom när de betalt. men självklart kom vakten sen och tog mig så jag fick betala ändå! och nu har jag riv&blåmärke på armen för de :S innan vi drog hem blev de mat på saggcity. jävligt mysigt att inte sova själv dock.

igår vaknade vi tidigt, han tog bussen till stan och skullee jobba, jag sov en timme till innan jag behövde ta mig till stan för att också jobba. mycket att göra då med. och fittiga gamlingar, jag hatar er! när jag slutat drog jag hem och la mig i soffan. familjen drog på fest jag skulle med på egentligen men stanna hemma och sov istället. paulina kom en sväng, så sov hon också ;) och jag kollade när barca utklassa atletico madrid! sen drog hon hem och jag gick upp och la mig.

idag vaknade jag upp av sms från paulina; "maginfluensa check". då höll jag på att börja gråta av panik att hon smittat mig med det igår. hoppas fasen inte. så jag gick upp och gick ner och åt mat och sen åkte till bromölla med pappa och svenne :) när vi kom hem igen kolla jag på film och bara chilla, sen va de dags för one tree hill och topmodel så kolla på de och sen va de mat. när vi ätit va de dags för en film till :P mamma had hyrt, pride and glory tror jag den hette, bra iaf. och nu sitter jag här. snackar med delar av familjen om vår reunion om några helger :) kommer bli så jävla bäst! saknar dom allihop. så 8-11 oktober bär det av till oslo :) (v.

imorgon ska jag
och syster gå upp tidigt och bort till och träna! imorgon SKA jag!!!! jag måste. efter träningen ska jag snabbt hem och duscha och sen in till stan och möta tess :) längesen vi träffades, så ska gå runda på stan och bara ha mysigt, fika eller något =)



familjen - we rock the world! (v,


kanske satsa på framtid som fönsterputsare? ;)

hahah, jobbat igår och idag :) igår blev det massa kakor med mikaela, en utskällning och idag blev de fönsterputsning med kevin ;)

och japp, malmö blev de ju i måndags och hälsa på emilia. det var mysigt som fasen. fick cccpppont i magen på bussen bara :/ men de hade ju anledning :( så tryckte i mig typ tre värktabletter sen blev det bra. när vi varit i hennes lägenhet ett tag och fixat oss och så så blev det resturang på uteservering. jävligt god men dyr middag! :P sen gick vi hem och inom coop och köpte godis och coca-cola och sen hem, bädda och la oss och kolla på 17 again, ice age 3 och stepbrohers :) sen decka vi.
på tisdagen gick emilia till skolan och jag och sofie gick till entré och handla upp våra pengar :D inte så bra, men fick fina kläder iaf :) sen mötte vi emilia hemma i lägenheten igen och sen tog jag och sofie bussen till kristianstad..

hör och häpna, imorgon ska jag bli duktig och börja träna igen! ;D så ja imorgon blir de träning, hem städa och
sen till sofie för förfest och sen utgång :) jobb lördag så lugn kväll ;P

jag och ingrid :) <3

MTV Video Music Awards :)

yees. det satt jag och syster upp och vänta på inatt, och det är fan värt det. jag älskar MTV Awards :) bästa va iallafall pink och beyoncé :D och kanye west, de var inte så jävla snällt gjort. men jag tycker det var klockrent ändå ;) när taylor swift tog emot priset för bästa video som beyoncé också va nominerad till, så gick han upp på scenen, tog micken och sa att hon inte va värdig vinnare, att beyoncé skulle haft det istället. alla buade på honom, inte mer än rätt men lite kul ändå, jag gillarr honom ;) men bra som fan sen av beyoncé när hon fick ett annat pris, att hon ropa upp taylor på scenen igen så hon fick tacka. menmen..

nu blir de snabb göra vid mig och packa ner lite saker, sen blir det malmö med sofie och hälsa på emilia :)

when love takes over,

idag är det en månad sen jag kom hem från mitt magaluf.. imorgon skickas ansökan om nya äventyr, så be för mig.

David Guetta ft. Akon - Sexy bitch

huuuur bästa :) så maga, men that's life. längesen jag blogga nu men har inte pallat eller haft tid. i fredags klippte jag av mitt hår en bit och sen va de bara hem och städa och fixa för förfest. sofie kom hit och åt och sen vänta vi på de andra. jag testade blanda puma :) blev faktiskt gott. vid halv åtta kom tjejerna och några killar. rät lugnt i början men sen börja jag blanda vodka redbull och då börjar de bli suddigt. kaos. tydligen tog vi bussen in till stan, vem betala? sen vet jag inte var jag va men jag paulina och sofi skulle gå in på banken, var är min väska? hemma. mamma kom och lämna den och då stack de andra hem. så jag gick till banken med malin och betala inträde, tror jag? så gick jag bort till class. snacka med folk lite och planka in. där träffa jag tobbe och andy ett tag sen åkte de också. så då gick jag tillbaka till banken igen och kolla om någon va kvar, nej! så köpte kebab och ringde mamma så hämta hon mig. somnade. suddig kväll, ja!

igår gick jag upp vid tre och åt sen somnade i soffan igen. då väckte pappa mig igen och sa att släkten kommer om en kvart och att jag skulle byta om. fick pengar, mascara och tröja. tack. sen satt jag och snacka med alla hela kvällen och när de åkte hem la jag mig i soffan och kolla på två filmer. asbra. vid tre gick jag upp och la mig i min säng istället.

idag vaknade jag av att mamma tvätta. har sagt till henne hon inte får göra de på morgonen för hela min dörr står och slår fast den är stängd. så jag vaknar lack som helvete! somnade om igen och vakna vid två då jag satte på the bourne ultimatum. pissbra! när den va slut gick jag ner och kollade lite på F1, hamilton kör av när det är ett varv kvar. bra jobbat. nu sitter jag och skriver klart cv/översätter. inte asroligt. ikväll blir det topmodel och inatt 02.00 är det MTV Video Music Awards. så jag och frida ska sitta uppe hela natten och kränga godis, coca-cola och chips och titta på det. perfekt.

imorgon blir det malmö.


snart norge, och då ses vi igen. knullstugan crews reunion :) <3 kjaerlighet!


birthday.

japp. då var man 19 :) har jobbat hela dagen idag och sen bara varit hemma och kollat tv och sovit. fick pengar, två filmer, presentkort och en berlock till mitt armband av mamma, pappa och syster!
imorgon blir de klipp, hur?! det får vi se. blir iallafall förfest hos mig och sen utgång :D kommer bli så bäst, så jävla taggad! :) nu ska jag kolla film sen sova. måste upp i tid imorgon, massa att göra :(

it was just a fling, now you're number 1

ny vecka igen då ja och igår blev de upp hyfsat tidigt för att hinna med tåget till helsingborg där jag skulle träffa elin :) det var trevligt som fasen och vi satte oss och fika ute i mysiga helsingborg och pratade igenom allt som hände i vårt magaluf. det var skönt att kunna prata så med någon som var med därnere :) när vi fikat klart i solen gick vi på gina tricot innan vi tog bilen ut till väla. där gick vi i olika affärer och jag hittade mina älskade skor :D överlycklig! så dem ska jag få av mamma och pappa nu när jag fyller år på torsdag.. när vi inte orkade gå mer satte vi oss och krängde mat och pratade ännu mer om vad vi ska göra nu och allt möjligt. när klockan närmade sig 18 körde vi tillbaka till knutpunkten och jag tog tåget hem. vi ska ses igen snart fasen, vi har ju planer ;)

                                              mina och malins planer är klara nu, check ;)

på tal om planer, jävlar va många jag har nu :O så mycket jag vill, så lite pengar! :/ men ja vi får se. har ju en plan som är prio 1 nu, men vi får se, ska fixa klart nu i veckan :)
idag cyklade jag in till stan och mötte mamma för jag skulle hitta en tunika som jag skulle få i present, men den fanns inte här i kstad heller :( lack.. så nu får de bli skor och pengar till oslo om några helger som jag får på torsdag :)


jag gillade verkligen att bo på maria elena 1 med er :) savner dere!


remember the time,

jag är duktig. jag har skrivit CV nu, mer eller mindre klar.
nu ska jag bara översätta till engelska.. suck!
yees, imorgon blir de mys i helsingborg :)


elin och jag, beachcluben :)


ångestattack?

japp.. snackade med pappa nyss om att han behöver de 7000 kr jag har på mina fonder, det jag är skyldig honom. och då gick de verkligen upp för mig, wow jag är verkligen pank. de enda jag har är 166 kr. alla mina fonder och konto står på 0kr. det är fan sjukt! jag har verkligen inget! jag vill nästan skratta.. och dö!


everybody do me,

the bitch is back, i rock your world!

yeeah, im back on track! ;D av någon anledning känns allt helt plötsligt mycket lättare. för min bästa vän är bäst och vill ge mig ett helt land som bara är mitt och allt är som jag vill. det är ju faktiskt tanken som räknas. nej men allvar, jag har fortfarande ångest som fan att jag inte har sökt något jobb som bartender här hemma så jag kan hålla kvar det jag lärt mig. det har jag grym ångest över och tänker på det hela tiden. men det börjar också släppa lite? kanske tack vare min farbror och pappa hitta ett jobb som skulle passa mig så jävla bäst!! ily guys. så imorgon ska jag sitta hela dagen och skriva ihop CV och sånt och sen skicka in min ansökan och hoppas på de bästa! går inte de så dör jag lite till igen och är tillbaka på noll igen. jag bara måste få det, jag ska ha det!
jag vet inte vad jag ska göra annars?

igår va de fest och timbuktu. eller iallafall fest för paulina ;) haha! men jag va nykter pga olika anledningar. skulle allafall upp och jobba kl 09 idag. det sög - för jag kunde inte sova inatt så låg vaken hela 4 timmar. jobbet var okej. jag mikaela och ebba had skoj :P haha. men jobbiga fittkunder hade vi idag. alla va sura.
när jag kom hem gjorde jag inget mer än att vänta på att pappa skulle komma med min pizza :D gott ihjäl va de! efter maten blev det lite data och sen somna jag i soffan och missa första halvlek av ungern-sverige. men när de bytte in markus berg istället för elmander(han borde inte få nämnas i min blogg!!!!) då vakna jag till liv igen och såg när zlatan rädda oss totalt, dock med tur :) men so what, han fixa de iaf! ;D och nu sitter jag bara här, har gjort lite planer med knullstugan crew och paulina, min spegelbild, hon har gjort om min header :) tack, ily best.
nu ska jag nog gå upp, sätta på sex and the city och dra två täcke över mig! :) mysigt..


bättre apa som inte kan cykla för fem öre får man ju leta efter <3


the way you make me feel, you really turn me on

you really do, perfect..
varför ska mamma ringa varje dag och väcka mig när jag sover så jävla gott? duktigt trött på de. har slutat svara vissa gånger, hon vet ju att jag sover..
idag gick jag upp vid två, halv tre efter att hon had ringt. satte mig vid datorn, åt en äcklig macka och tänkte ännu en gång på min ångest över hur mycket jag vill ha bartenderjobb, fast inte här hemma i kristianstad. helsingborg hade varit bra, för då kommer jag liten bit från mitt vanliga liv. sen bestämde vi att det blir utgång ikväll så då gick jag och köpte tre energidrickor på matöppet. tyvärr svek jag min redbull för de är så dyrt, men jag ska ju som sagt ändå inte blanda de med något så de får va. jävla pisspencilin :(
så nu sitter jag här, ska strax vandra bort till paulina och sen blir de in till banken, träffa folk och se timbuktu.

och kvällen kommer inte sluta såhär; för jag går på pencilin och jag ska jobba imorgon ;)



cause tonight we gonna run this town,

dangerous loveaffair,
yees, back in this shit. nej de är jag inte, men jag vet att jag är den som lätt skulle hamna där. när jag säger så låter de precis som jag planerar att göra de. men så är de fan inte. bara de att jag har sån vilja till så sjuk sak.. jag fattar inte de, jag vet ju hur jävla fel allt skulle bli och hur illa det hade varit. men ändå vill jag?! jag förstår inte vad de är jag är ute efter, orka testa mina gränser?! för när de gäller just dem, att få kunna va med dem är jag nog så jävla lättpåverkad, hänger med fast jag inte borde. och jag umgås med dem mer än gärna, sykt. jag måste gå vidare från honom, de kommer inte sluta lyckligt. visst jag förväntar mig inget att de skulle bli något men ja, det är som det är. kuk att han ska va sån fitta! som jag nästan alltid sagt, jag är nog den tjejen som skulle hamna där, och det är fan hemskt att säga de!

nog om det.. igår blev de jobb och det var jäkla kaosdag - väktare, stölder, söndrig diskmaskin och allt gick bara fel :P när jag slutat blev de banken och telenor snabbt och ingen fixa mina problem :S:P så jag gick till subway och köpte mat och sen bort till paulinas jobb och käka där :) sen hem och göra vid sig och sen cykla till sandra i stan och förfesta lite. dock nyktert för mig :/ sen vid halv tolv gick vi bort till banken där det knappt var något folk alls, vi satt bara ute och snacka och umgicks med folk. fin. och jag var hungrig ihjäl och vi frös så vid kvart över ett gick vi till bajonetten och krängde kycklingtallrik :D jävla gott va de. och när vi va klara gick vi till sandra och tog vår cyklar och cykla hem. kvällen slutade i min säng med paulina på madrass bredvid ;)

idag gick jag först upp vid elva när paulina skulle hem sen somna jag om igen och vaknade vid ett. då skulle jag släppa in en gubbe som skulle laga något, tog fem minuter, lycklig jag va! not... så jag la mig i soffan och kollade på tv och sen kom paulina och kollade på i taket lyser stjärnorna med mig :) när vi sett den klart kom pappa hem så körd vi till telenor ännu en gång för fixa mitt abonnemang och denna gången fixa dem de faktiskt :D APPLÅDER! sen blev de hem igen och äta middag och sen upp till stan med mamma och hyrde film och köpte godis :) så nu har jag sett tre filmer på raken och funderar på att gå och lägga mig?

- jag saknar familjen, - jane ingrid, jessica, malin och sara <3

man måste våga även om man inte vågar,

då var denna dagen också över, en dag närmre magaluf till våren(A) haha! nej men idag blev de stan vid halv ett och fixa lite innan jag drog bort till paulina på hennes jobb :) så satt vi där och snacka och drack coca-cola. sen blev de dags för mig att dra in till stan igen så gick jag till jobbet och snacka med sandra och krängde glass :D såg fint ;) vid halv sex drog jag hem och käka och så kom paulina och vi cykla upp till matöppet och köpte glass, nachos, salsa, godis och coca-cola som vi skulle ha till matchen, HIF-MFF.. som tyvärr slutade lika. okej, bättre än förlust. malmö spelade bättre men hif va bättre typ halva första halvlek. men sen andra tog malmö över, men dem va nästan sämre för de kunde ju inte sätta ett enda skott av typ 2000!

och idag har jag nog kommit fram till vad jag vill göra. men kommer väl ångra mig igen så de får va osagt :) ska iallafall jobba ihjäl mig så jag kan dra om ca 2 ½ månad :) låter inte fy skam! men nu vill jag ha fest och kul bara :D men såklart får jag inte dricka.... suck! utgång på onsdag blir nog iaf, hoppas jag.. :) inte lika kul nykter, men de får gå :P ;)


cause i miss you all guys, <3


RSS 2.0