du fucking suger!

åh vad jag avskyr dig. jag drömmer hela tiden sjuka drömmar om dig. jag önskar jag aldrig träffa dig, det gör jag verkligen.

steeekaa :)

japp, hela dagen. har pressat i 5h mas o menos :) sjuukt skönt har det varit och är icke bränd fast jag smeta på litta cocosolja :P så det är fina grejor som fasiken ;) men min hals är fortfarande cp men det är lugnt ändå.
ikväll blir det fotboll och sen skriva uppsats i psykologiB som ska lämnas imorgon 15.00. det var det, orkar icke skriva mer.

chamillions.blogg.se

jag stannade hemma från skolan idag också. jag mår väl bra så, asså ingen feber men min hals är helt fucked up. svullen som fan så kan knapptt svälja och jag kan abolut inte skratta för det gör ont som fan. och skratta är något jag gör typ alltid så ni anar inte hur jobbigt det är :/ :P haha! och det som suger mest är att imorgon är det valborg o jag är mår halvkasst :( men vafan det ska gå bra ändå. jag tänker inte dissa fest för min hals.

nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och skriva ett arbete om alzheimers som ska in imorgon :( o kanske plugga lite drinkar :) och senare ikväll - fotboll :D AIK-HIF och Manchester United - Arsenal :)

feel your body tonight


yeees, ikväll Barcelona-Chelsea 20.45 :D

sjuk.

och idag var man sjuk ja. halsfan är igång och cpar igen, känns som när jag har halsfluss typ :( men jag går fan inte till ngn doktor än, för på valborg ska det bli fest och då har jag inte tid att gå på jäkla pencilin :S så det får såfall vänta, och ja till efter måndag.. :) då ska vi ha kul som fan också! ska nog sova lite till snart..

chamillions.blogg.se

jag är trött. sinnes trött. har ändå sovt några timmar sen jag kom hem från skolan. måste lära mig att i längden funkar det inte att vara uppe halva natten, tvinga sig upp till skolan vid sju och sen hem och sova efter skolan osv. det går icke längre! annars har inget kul hänt idag typ. bara skola och sen parken en stund med paulina och mat, trevligt.  men nu ska jag nog snart sova, tror jag. plus jag har ont i halsen som fan :S :(

cause it makes me happy

jaa, - skor, kläder, väskor, bästa vän och helsingborg :) bättre blir det inte. i'm happy.
imorse gick jag upp vid halv tio och duscha och gjorde vid mig för att sen möta paulina vid halv elva och cykla till stationen och ta tåget till helsingborg(v. när vi kom dit tog vi bussen direkt till Väla. då tog vi runda på h&m och gina tricot innan vi krängde mat på taco house :) när vi käkat gick vi lite till innan vi tog bussen tillbaka till knutpunkten och tog tåget hem. så hemma huset vid halv sju. och med mig hem fick jag 2 tshirts, 1 tröja, väska, strumpor, klämmor, 1 klänning och 1 rouge. en perfekt dag.

ikväll har jag bara kollat några avsnitt vänner och sen varit ute och gått en runda med paulina :)

i fell in love with an alien

yesyes, jag och paulina är inte duktiga alls på att komma i tid till skolan, iaf inte när vi har naturkunskap :P haha, tror det är enda lektionen vi aldrig kommer i tid till, men sånt är livet asså ;)
när vi slutade där vid tio gick vi bort till lindex och skulle köpa klänning jag hitta där i onsdags, men klart som fan 36 va slut och jag fick fasiken inte på mig en 34 :( suger satan! och nu när jag har fått lön och allt idag så skulle jag köpa kläder, men klänning blir det icke iaf. men massa annat ska jag nog hitta ändå ;)

nu sitter jag paulina och malin i biblioteket, de gör hemsidor och jag kompletterar prov och tar igen allt jag missat. suck.. men ska bli skönt som fan när jag är klar med allt. sen vid ett har de lektion och då ska jag plugga mer tror jag, och när paulina slutar 16.00 ska vi gå på stan :D chill som fan asså ;)

och ikväll händer nog ingenting alls. för en gångs skull ska vi inte festa. eller inte vad som är bestämt än iallafall. nu ska jag sätta igång och plugga lite. vi hörs.

i like you a lot lot, think you're really hot hot ;)

idag har vi fasiken varit duktiga :D jag gick till paulina vid tio och där var sofie för vi skulle plugga som fasiken. först snacka vi lite bara och sen gick vi upp till matöppet och köpte coca-cola, frallor, stjärnchips och kakor :P och sen hem till paulina igen och satte igång och plugga. riktigt duktiga och fick faktiskt en del gjort ;) sen vid halv ett tog jag bussen till stan och köpte en väska som jag la undan igår. och sen var jag på skolan och prata med en lärare om mitt betyg i det ämnet och fick en uppgift.
sen snabbt till bussen och hem till paulina igen där de fortfarande plugga :P så gjorde vi lite till sen stack sofie och då gick jag och paulina och hoppa studsmatta ;) och bara chilla till jag stack hem. käka och sen sov liten stund.. hif förlora :'(
nu sitter jag här med musik och skitont i nacken och är livrädd att jag ska få hjärnhinneinflamation(hur stavas?) :/ inget kul alls ska jag be och få tala om!!!! haha.

FÖR VI ÄR SÅ SATANS BRA :)

KEEP ME IN YOUR MEMORIE BABY!

det går icke bra alls för mig att sluta dricka coca-cola asså :/
fast det är bara två idag, de andra tre är sen någon annan gång.




Allt är förgängligt:
då man i vishet inser detta,
vänder man sig bort från lidandets
värld: detta är vägen till renhet.
- så sant, så sant!


det börjar bli verklighet :)

idag fick jag drinkhäfte och klasslista på mailen :) så har precis skrivit ut det och gjort en fram sida till häftet, haha ;)

idag hade jag först en lektion innan jag åkte till doktorn och fick reda på att jag måste sluta dricka coca-cola :/ hon trodde också att så ont i magen jag har berodde på colan :( suuuger som fan! så nu blir det ingen läsk och inget godis :( men ja, så är det. sen kom jag tillbaka till skolan så hade vi lite religion och sen sluta vi. och då cykla jag och monkey hem så nu sitter här. sjuukt sugen på kolla igenom alla drinkarna men måste plugga religion/svenskaC så det får såfall bli senare. men ska nog sova lite först. och pluus att idag har jag fått reda på att det är orimligt att jag skulle hinna allt jag missat i svB på 4 veckor och få ett G!!! in my ass det är, jag ska fan ha G! punkt slut.

nu blir det sova/plugg som attan och sen drinkar :D


tivoliparken :)

det var trevligt som fasiken måste jag säga :) vi grillade, snackade, frös, spela kubb och massa kul :) men satan kallt! bäst va när jag paulina sofie och christine vann mot de andra på kubb, TRE GÅNGER!! vi är fan bäst ;)

nu har jag kommit hem precis typ. har massa bilder men orkar inte lägga in nu. så ni får en på bästa ;) synd bara sofie inte va med på den bilden för då hade vi varit hela partypeolpe :) men hon tog fotot så det räknas ;)

you spinn my head right round,

greeeeat vilken bra dag :D igår somna jag väldigt sent men var faktiskt innte så jobbigt att gå upp. men sen halv nio hade jag möte med syo och mentor för snack om mina betyg, vilka inte är bra för fem öre. men jag ska nog klara det ändå! sen hade vi spanska och svenska. när vi slutat drog vi ner till parken och mötte massa brudar :) väldig trevligt. så har vi bara chillat och solat, så lite färg har jag fan fått :D lite märke av mitt linne ;) när vi skulle dra kom vi på att vi skulle grilla i parken ikväll allihopa och bara chilla och ha kul :) så så blir min kväll. vid halv sex ska jag och paulina möte gun vid maxi och handla sen till parken :D

det är sånt här man måste göra för att klara skolan :D så jag ska nog klara detta vafan ;)

nuu ska jag plugga liite sen packa väskan och dra ;) o kamera kommer med :D
någon som kan rapportera HIFmatchen till mig?!?!?!?! smsa!!!!

my boyfriend is a dick

snabbt om this weekend. fredags var vi på fest  hon ingrid och sen drog till class. det var trevligt. class har ju varit roligare också med det var helt okej :) och sen igår jobbade jag 9-15. det var rätt kul, jag och mikaela stängde själva för första gången, men vi var duktiga ;) sen drog jag hem och somna direkt i soffan. vid sex kom grannarna in på middag så snacka med dem och så. det var rättt trevligt, hade inget annat och göra så kunde lika gärna göra dem sällskap ;) idag har jag sovit som fan, och när jag vaknat gick jag och paulina till matöppet och köpte coca-cola, ett bröd, gräddfil och dippa :P haha, så satte vi oss på en lekplats i hammar och blanda dippan och sen doppa brödet ;) o snackade om allt innan vi gick hem till paulina och hoppa studsmatta lite. sen vid sex gick jag hem och käka och sen har jag bara chillat :)


chamillions.blogg.se

skolan idag, en lektion bara men gick rätt fort. när vi slutat gick jag och paulina på stan en runda och så mötte vi sofie och gick med henne. fixa skor och klänning till bruden ;) haha. sen körde hon mig hem och då fixa jag mat och drack coca-cola. så nu har jag ont i magen igen, probably av all cola :(

men så snart när paulina kommer hem ska jag dra till henne, eller ja vid fem typ tror jag nog. så kommer sofie också dit så ska vi göra vid oss och sen åka till ingrid som har fest och sen blir det class :) o sen jobba imorgon :/ men goa pengar, så blir det nya kläder som fan snart :D nu ska jag nog sova lite i think.

åååhyes ;)

BÄSTA SÄTTET ATT KOMMA ÖVER NÅGON ÄR ATT LÄGGA SIG UNDER NÅGON ANNAN :D

yo suckers!

haha idag har jag och paulina firat att vi kommer i våra klänningar, vi fira med coca-cola och stjärnchips ;) hahah, smartare får ni leta efter! hah. och så har vi pluggat lite, men vid sju spela HIF match så följde på livescore och då blev paulina jätterastlös och börja städa mitt rum, o hängde in alla mina kläder. hon är fan knäpp ;) så han som blir tillsammans med henne slipper städa, bara så ni vet ;) hyaha! och det som va bra va att HIF vann med 1-0 mot hammarby :D och såklart  vann äckliga malmö idag också :@ sucks. och nu fick jag ont i magen också.

nu vet jag inte vad jag ska göra. duktigt uttråkad förstår ni..

imorgon skola två timmar - hem - plugga - fest.

si quieres, ahora puedes obtener de mí tan fácilmente.

jag ligger tydligen riktigt illa till när det gäller skolan. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. jo gråta borde jag, men det gör jag inte. träffa min mentor igår och han sa att det ser inte alls bra ut för mig, och det är typ 5 veckor till de ska sätta våra betyg. och jag måste klara alla kurser denna terminen, ett jäkla ig och det är kört :/ 3 år åt inget då. så på måndag ska jag ha möte med mentor och syon för att se vad vi kan göra. saken är det att jag bara är förjävla lat och inte orkar gör något och bryr mig gör jag inte heller. men jag antar att det mötet är vad jag behöver, en jäkla varningsklocka typ.

så idag har jag varit rätt duktig, skrivit ner alla uppgifter jag ligger efter med. och gud, det var många :/ och sen var det bara att sätta igång och beta av listfan. haha. nu har jag gjort tre lite mindre uppgifter och nu ska jag börja med den fjärde som är väldigt mycket större. så jag tycker faktiskt jag är duktig :)
ska sitta och plugga fram tills HIFs match börjar, ska kolla den på livescore för tror inte den sänds på tv, ska kolla upp det.
och sen ska jag nog fortsätta plugga efter. det är fan ett under om jag hinner rädd allt på dessa 5 veckor. får väl belöna mig med barcelona sen ;)

och vem i helvete va det som ringde mig inatt?!?!?!?!


för han är bäst i världen


ge mig, jag behöver en ny igen!

vafan nu har min "reservtelefon" också slutat funka, eller jo den funkar men är cp. helt svart när man skriver sms :S så det är nog dags för ny när lönen kommer :/ blir mindre kläder då, men ja. vi får se. eller får jag klara mig med den som är sönder och spara pengarna till barcelona om mamma o pappa inte bidrar(A) för ny telefon får jag aldrig mer av dem! detta är nog den tredje som går sönder eller en januari förra året :P haha! :(


jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

och jag som bestämde igår kväll att jag skulle va på bra humör idag, igår var allt bra (förutom malmö som vann!!!!). men så kanske man inte ska säga? jag vet inte, men det gjorde inte dagen bättre idag iaf. för denna dagen har varit kass som fan! började med skittrött men var ändå tvungen att gå upp o gå till skolan :S och där var verkligen inte kul heller, bara tråk. och dem ställde in sista lektionen ;) så jag och paulina köpte mat på kebab center och satte oss i tivoliparken och käka. härligt. och sen när vi va klara gick vi tillbaka in i stan, jag tappa min coca-cola för paulina sa något olämpligt!!! haha. så kollade vi kläder lite och kollade efter studentklänningar. o tro det eller ej men jag hitta en :D så ringde mamma o fixa så ngn betala(A) så nu har jag både till dagen och kvällen fixat! gött.
sen gick vi hem till hammar, till paulina och satte oss på hennes balkong och "plugga". vi skulle verkligen plugga för det är något vi båda behöver som fan. eller iaf jag. men det blev typ allt annat än plugg :/

så nu sitter jag här och vet fan inte var jag ska börja, jag pallar inte, jag fattar inte, jag gör nog inte det.. det suger så sjukt. men jag har iallafall stjärnchips och coca-cola så jag klarar lite kanske? måste göra ett arbete till imorgon, och en fet text som ska läsas. och sen har jag bara typ 20 uppgifter/arbete kvar att göra innan studenten, plus alla nnya vi kommer få.. och några omprov. låter bra som fan va? man blir så lycklig av skolan.

inatt är du min o jag är din.


jesus va jag vill utomlands nu, fan jag saknar det.
det finns inte bättre, har insett ännu mer nu att jag inte ska va här,
jag ska va där det är varmt alltid. inte i förbannade sverige.
för här suger det riktigt. men snart är det barcelona o sen blir det magaluf.

DUDE, YOU SUCK!

jag är sinnes uttråkad! riktigt segt detta asså. och förbannade jävla MFF vann idag! det gör absolut inte saken bättre........ kasst, lame som fan! irriterande jäkla piss.. plus skola imorgon - suuuuuuuger!!!!!!!
HELSINGBORGS IF , BÄSTA VAFAN. 4-1 MOT GAIS IDAG.

men iallafall, detta är så sant som det är sagt - man längtar alltid mest efter det man inte kan få.
& det gör jag alltid.
men palla det asså. jag är lika glad för dt :)
nu ska jag nog inte göra något, för jag har absolut inte ett enda piss att göra!
tänk att en kyss kan förändra allt. - don't forget that bitches!


my friend has a boyfriend and she hate that dick!

jag skrattar åt mig. haha, jag lyckas alltid så jävla bra. alltid gör jag det svårare än det är. svaret är så jävla enkelt egentligen. men nej, jag ska krångla som fan. alltid samma jäkla skit, och likadana människor varje gång, dem sucks!!

igår var vi uppe hos farmor och farfar hela släkten på middag. det var trevligt, blev som vanligt mobbad för jag är vit :P det var likadant när vi kom hem för ett år sen :P men ja, det är väl smällar man får ta. god mat som fan iaf, och jag frida o alexander kollade på film sen och bara garva och chilla. när vi skulle hem drog jag inom paulina ett tag och snacka sen hem och skulle sova men då va jag inte trött längre :S så satt lite vid datan, och ja då fick man ju veta ett och annat :(

nu har jag precis gått upp så ska ner och käka frukost nu tror jag..

det snurrar i min skalle

igår var det fest igen ja :D och jag stod för förfest :P haha, kvällen började med att sofie kom hit vid halv åtta och fixa sista sminket typ. och sen vid åtta kom hägglund, therese och hennes polare :) sen började resten av folket komma :) så var festen igång ;) och kära monkey kom också och joina :D trevligt trevligt trevligt :) allt var bara skitkul och sen kom lite folk till och sen stack några till bussen men då va vi kvar ett tag till. och sen körde basse oss in till stan. så gick vi bort till tbaren och stod i kö länge tror jag. haha lite minnesluckor här och där ;) väl inne iaf träffa jag och paulina massa folk och dansa och snackade med folket ;) det var rätt kul, men inte allt för roligt så vi stack rätt tidigt hem. och jag decka dirket i sängen då.

idag vakna jag tidigt och kunde fan inte sova mer för jag var för bakis :/ det sög. så jag gick upp och började städa som fan. med hög musik så gick det rätt bra, haha. och nu är jag klar med det, så ska försöka äta tror jag och sen ta itu med mitt liv asså ;)

welcome to my world

helsingborg. där ska jag bo sen, snart.

as va trött jag va imorse när sofie väckte mig med sms. och jäävla vilket oväder, sinnes som det åska :S så ja, kunde fan inte sova pga av det. det sög. men iaf så väckte sofie mig vid halv tio och sa att hon kör från åhus. så skulle hon hämta mig och sen köra till åhus, för vi skulle sola men det  va ju inte sol ute så den planen gick i stöpet direkt :P :/ så vi valde att köra en runda till helsingborg istället. det blev väla någon timme. trevligt. hade ju typ inga pengar men det blev ett par örhänge ändå ;) sen gick vi och köpte godis o redbull o coca-cola som vi skulle ha påvägen hem :P och nu har jag precis kommit hem. ska snart cykla in till mormor och morfar och äta middag :)

 
IMORGON KOMMER BLIR DET FEST :D

chamillions.blogg.se

åååhja, jag har tydligen bäst övertalningsförmåga ;) enligt sofies mamma iaf :P ahah. iaf så var vi på stan ett tag och jag köpte nya jeans och ett linne :) sen åkte vi hem och bytte om och så innan jag o sofie gick till stan igen och tog tåget till helsingborg :D lyckade jävla kväll måste jag säga. vann 1-0 bääst ;) värsta va väl bara att vi va tvugna att byta från tåg till buss i hässleholm, det  var bara såå jävla jobbigt och ont i magen satan hade jag :/ men iaf väl hemma sa jag till sofie att jag lovar de kommer ringa från jobbet imorgon och fråga om jag kan jobba.
hur tror ni jag vakna idag? jo av no stress så stod det jobbet. så det va bara att ta sig dit och sätta igång och jobba några timmar. men gött med  pengar iaf. så nu är jag hemma och ska fan sova, orkar inte va vaken.. men först pyttelite bilder.




when you look at me

nu är jag nästan helt klar för åka till stan och träffa sofie och emilia :) ska bara ta något att äta och platta håret. så blir det stan en stund, ska typ kolla studentklänning men orka så vi får se. och jag hoppas vi kan äta ute nånstans för jag har inget att äta här hemma :/ : P haha, och pengarna jag fick av mamma och pappa är slut :( HIF har ju första matchen ikväll, göteborg. jag vill som fan. men jag hoppas emilia eller sofie offrar sig, jag får muta dem med att betala eller något :P haha. så vi får se hur det blir ;) nu ska jag ringa farfar och sen hur det blir med hunden och sen tar jag bussen.

baby bump that track

fredag: åhyes fest blev det och ja förfest här :) mycket trevligt hade jag. trevligt folk, och längesen jag festa med dem så det var chill. vi sjöng o dansa o allt, och jag och vican sjöng opera ;) lät fan inget vidare måste jag säga :P haha! sen stack lite folk vid elva men jag vican ebba och sofie stanna kvar hemma en halv timme till och tog bussen till stan då. träffade emma där :) perfekt, så sjukt längesen och damn som jag saknar den bruden :( väl inne i stan drog vi till hessle och shotta och sen vidare till class. stod är kö aslänge, men fixa fribiljetter till torsdag så det va chill :) väl inne på class blev det dans och ja sånt. haha. träffade ju vissa folk som jag inte egentligen förstår mig på riktigt helt hundra :/ och min kusin var också där :) neeeger, han har ju varit i thailand typ tre veckor så han va typ svart :P men trevligt, och fick ju till och med cider;) hahah! sen gick jag hem själv, men hade ju sällskap i telefonen ;)

  
  

lördag: vaknade trött som ett as och var tvungen att gå upp för att dra och jobba :( massa att göra, men dagen flöt på bra så det var rätt kul att jobba ändå. hemma vid fyra och helt jävla död. men vid sju kom sofie så körde vi till maxi och köpte chips och coca-cola och sen till pizzerian och köpte pizza :D hem till mig och käka, kolla tv och snacka om allt typ :)

söndag: vaknade vid 4 inatt av att paulina ringde mig :) hah trevligt samtal :P sen somna jag om igen och vaknade inte förrän vid två när mormor ringde och frågade om de kunde komma och hämta bilen och så. de kom ju hem från GC igår :) sen kom dem och snackade och så, men de fick inte bilen med sig hem för vi hitta inte nycklen och så fick vi ringa mamma men hon visste inte var hon lagt den :P :S och sen resten av dagen har jag bara legat i soffan och kollat på oth som fan ;) och nu ska jag sova..

taking back my love

yees idag är det fredag som fan ;) åkte till skolan imorse för att göra två (om)prov, efter en halvtimme var jag klar, haha. då cyklade jag till maxi och köpte hårfärg, redbull och läsk till ikväll då det blir fest ;) när jag kom hem somnade jag i soffan och sen kom farfar och hämtade hunden. då fortsatte jag sova i soffan och kolla lite på tv innan jag gick till pizzerian och köpte mat. det var inte speciellt gott, jag var ej så hungrig så det var riktigt onödigt att köpa :( men så är det.

nu sitter jag är med färg i håret och väntar på att skölja ur det. sen blir det väl att välja kläder i sådär tre timmar och göra vid mig fort. och sen vid 19-20 kommer brudarna så blir det lite förfest och sen utgång :) hope. suger lite för jag ska jobba imorgon men det får gå ändå.


you dont know what you got until you missin it a lot. best friend.


Puerto Rico is calling

åhyes, vid 03 inatt ringde paulina och väckte mig ;)
 
p: vaaaad gör du?
j: jag soover, hahah
p: ameen du kan ju inte sova nu, eller vad är klockan?
j: haha, du hon är 03 :P
p: ooojj :P haaha, men iaf vi är på harleys och heta är dom här ;)

och full på kära vodka orange var hon också ;) satan tamej jag vill också va där ju :(
men ja nu är det som det är. och jag får snällt va här hemma och inte göra något alls.

nu ska jag klä på mig och sen vandra upp till matöppet och handla lite.

sunny sunshine summer

det hoppas jag som fan på sjukt många dagar framåt du :) idag har vi ju haft NP i svb, sjukt segt och det gick nog inte speciellt bra. men så är det. när vi slutat var vi utanför skolan och satt/stod i solen och götta ;) sen åkte paulina, malin och gunilla till flygplatsen och jag och ebba gick med bella till fenix och käka :) sjukt gott. så satt vi solen i linne och bara chilla och snacka i solen. underbart. sen blev det liten runda på stan innan jag och ebba gick mot hammar, hon till friskis och jag gick hem. då va jag duktig och gick en runda med hunden och sen diska. och nu sitter jag här :)
har inte den blekaste vad jag ska göra till jag ska sova :/ jo ut och jogga tror jag faktiskt ;) och sen vet jag fan inte.

RSS 2.0