hahahh jag har många drömkillar här i stan, check ;)

idaaaag är det bara en liten pissig vecka tills jag och ebbba lämnar kristianstad och sverige :D det kommer bli så jävla ball. fan va många gånger jag sagt det, men fan jag är så jävla tagggad :D och ännu mer taggad blev jag när ebba kom och prata med mig på jobbet idag ;) faaaan :D

men nu har jag i stort sätt fixat allt jag behöver. gjort klart cvhäfte, de ska bara kopieras och det fixar pappa, köpt usbminne, filmfodral, trosor, strumpor, mediciner och allt annat viktigt. nu återstår egentligen bara att packa ner allting. 40 kg skit ska vi asa med oss ;) så de bara tömma garderober och annat. OCH MIN VINTERJACKA SKA MED :P  hade tänkt köpa ny där om vi lyckas och stannar kvar och så använda min skinnjacka och tröjor tills dess. men nu när det börjar bli så kallt här hemma tänker jag bara på de kallare där så den ska med nu ! ;)

så allt som ska göras nu är bara göra cvhäfte, packa, fixa filmer som ska med och städa mitt rum. jag tror det är allt!?! :))))

IMORGON JOBBAR JAG SISTA DAGEN PÅ BRÖDBODEN(om jag inte blir inringd mer!)SÅ JAG KOMMER GÅ UPP MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA 05.00! TROOOOLIGT ;) HAHA !! och på kvällen blir det middag på banken med bruuuudar och sen festar vi loss ;D

och som sagt i rubriken , jag har många McDreamy här i kristianstad! :P hahah, wow wow wow jag döööööör!



planerna fram till London;

onsdag; jobb 06-14. banken och äta middag med brudarna och sen festa loss.

torsdag; baaakis! städa mitt rum och bara chilla.

fredag; ingenting i guess. bara chilla. träffa folk.

lördag; feeeeesta tbaren. I LOVE! ska bli bästa avslutningshelgen! :)

söndag; BAAAAKIS. kolla KIK med syster o antagligen paulina. förmodligen ut och äta med familjen.

måndag; PACKA PACKA PACKA! åker till flygplatsen på natten.

tisdag; FLYGER TILL LONDON 07! WOHOOOO LONDON BAAAABY! :D

 


only girl in the world ,

jag kan inte förstå att jag flyttar till London nästa tisdag. det är helt sjukt. lilla jag :P men fan jag ska klara det sjukt bra denna gången. jag och ebba i stooora london. och jag ska be varje kväll om ett barjobb och att vi hittar sjukt najs lägenhet! vi ska klara detta ! :))))

i helgen blev det fest, sofies 20årsfest och sen utgång på banken. det var jävligt bra kväll, de va sjukt roligt. igår när jag kom hem decka jag i soffan och sen vid halv fyra hämtade charlotte mig & paulina så åkte vi till ishallen. kollade hockey och bara satt o chilla. sjukt kul är det, älska! och så spelade våra blivande män ju så då blev det ännu bättre ju ;) assså woooow grabbarna :P hahah! när vi kom hem igen hade mamma och pappa hämtat pizza, perfekt. sen decka jag i soffan igen och sov hela kvällen.

imorse åkte jag till doktorn, kollade öronen och halsen. men som vanligt va de bara virus. förstår inte att jag ens åker dit mer?!? får ju ändå aldrig pencilin eller ngt.

menmen, ikväll blir det bio med paulina. chillchill..... nu ska jag städa mitt rum och skriva cv, börja iallafall. måste bli klar med det också :) för nästa tisdag så jävlar :D

ett sånt litet sad inlägg, fast jag är rätt glad samtidigt.

hostel och allt är bokat nu. det är verkligt. och jag vill som satan men samtidigt får jag ångest varje gång jag lämnar kristianstad. när jag är här skiter jag i det, gillar inte stället så jäkla mycket och vill bara dra härifrån men när jag väl ska dra så är det bästa stället på jorden ungefär känns de som. sjukt sjukt. jag kommer sakna så mycket och när man snackar om massa så bara jaa de måste vi göra, men nej just de jag ska åka innan dess. så de är lite si sådär. men de kommer bli så jävla bra i london ändå. och trivs jag inte, lyckas inte och bara vill hem så är det inte så jävla dyrt. det är bara att göra ett nytt försök sen igen. för ngn gång ska jag klara det. och jag hoppas faktiskt det är nu. det är dags!

meeeeeeeeeeeeeeen.....

det finns mycket jag kommer sakna. för det första monkey och familjen/släkten. men sen massa saker här i kstad, tryggheten, min säng, folket här och massa sånna småsaker egentligen. vänner mest, paaaaaulina och sooofie ♥ men dem har jag i mitt hjära alltid! och sen finns det vissa folk, som jag kanske inte borde/får skriva om här. allt är annorlunda så jag vet inte. men jo jag vill.
den grabben jag träffade för lääängesen nu. han blev så jävla speciell och jag kommer aldrig glömma. även om det är som det är så finns allting kvar. helt ärligt i stort sätt alla känslor, dem finns där men jag har lärt mig inte känna efter längre. dem försvinner nog inte. men det gör iallafall inte ont längre. och jag vet inte hur många gånger jag har tänkt tanken på hur allt varit om jag aldrig åkt härifrån. jag hoppas nog innerst inne fortf på det skulle bli så igen. men allt är som det är nu, och samtidigt trivs jag bra med det ändå, jag får ju träffa dig då och då och vi har kontakt och det är jag så sjukt glad för. 
inatt är jag din, inatt är du min. allt är kvar. och hade jag bara vågat känna efter igen så hade jag kunnat göra allt för ha dig igen. men som sagt, allt är bra nu med, vi lever som det är och hjärtat gör inte ont. number 1 oavsett. t.
och sen är det ju den dära nya boyen. haha, bara vänner och allt men du är så jäkla grym. på ett konstigt vis kommer jag saknar honom ockå.
a.
det finns en jag inte får sakna. och det gör jag inte för allt är som det är. han är bara så jävla konstig och störd i huvudet. men ändå finns du där, ibland..b.

men som sagt monkey är den bästa. jag vet egentligen inte vad jag ska göra utan dig. fan du är bästa. jag vet inte ens vad jag ska skriva.
du är min bästa vän, jag älskar dig. det räcker. ♥


nu ska jag och lillasyster laga mat :D snart kommer monkey. så blir det bara chill.


lovekiller

nuu var det längesen igen jag blogga. men det har hänt så mycket så jag har inte hunnit. sen jag blogga sist så fick vi lokalen till festen på tisdagen , så där va vi massa och fixa. i onsdags var det fotboll. det gick inte som planerat......... sen jobba jag fredagen och SEN VAR DET DAGS FÖR 20ÅRSFEST :D

jag kom hem från jobbet och sov lite innan det var dags att börja dricka och göra vid mig :D det blev den svarta, korta klänningen iallafall. det är jag glad över, för en gångs skull va jag fin :P eller finare än vanligt ;) men men , vid sex började folket droppa in :) massa presenter och pengar fick jag! ASNAJS! vid sju blev det mat och sen va det bara att hälla i sig dricka ;) jag sprang runt och prata med folk lite överallt. vid tio kom fler folk, tobbbbe och de gänget så de blev de ännu mer fart på allt :D vi drack , folk höll tal och vi dansade loss :)))) så jävla grymt! folk stack, folk kom tillbaka. och vid halv två stack vi till banken. bjöds på shot och så , då gick de utför ;) minns inte så mycket mer sen :P vaknade dagen efter i annan säng än min egen av att pappa ringde och jag behövde komma hem :P fattade inte mycket hur allt gått till då efter banken, men de va okej ;) killen är mer än bra iaf.. (: hur det än är så betyder du mycket!

kom hem och då hade mamma o pappa redan städat så vi bara krängde mat ;) sen åkte halv familjen till turkland men jag och frida blev kvar, åkte och kolla alle spela match och sen hemma bara.

sen dess har det varit öppethus, folk har sovit här varje natt :P jag har jobbbat mån och tis. ledig idag och sen jobb tors fre lör.. och på lördag blir det 20årsfest för sofie :D



och nu är det så jag bara jobbar tors fre lör tis och ons. det är mina enda dagar kvar av jobbet på brödboden, innan jag lämnar lilla kristianstad för stooooora london med ebba !


det är alltså mindre än tvåååå veckor kvar, och jag är sjukt taggad, men sjuuukt nervös också :D men inatt drömde jag att vi fick jobb och asfin lägenhet sjukt snabbt :D bra bra bra dröm !!!!


kvar att göra innan vi åker:
boka hostel

skriva CV

kopiera/göra CVhäften

växla pengar?

och sen paaaaacccccka ;D

tror det är allt :P

 

 

nuuuuuuuuu ska jag bara chilla ännu mer , bygga mitt zoo hahahahah och vänta på frida tills hon kommer, så ska vi bara kränga ännu mer idag :P


happiness

det blev fest som fan i lördags :)))) så jävla skoj va det! började med förfest hos andy & jonkan. paulina stack för hon ej mådde bra, men jag stanna kvar. så jävla skoj! vet inte när men sen blev det iallafall tbaren som planerat, massa folk va där. chockad av att se vissa där men de va kuuuul :))

bjöds på dricka, ooooorgsm och sen stack jag. uteee ett tag och sen stack hem och vänta på mannen. ringde masssa konstiga samtal och allt jag fått höra nu är bara konstigt :P jag minns inte allt men så jävla kul hade jag. och planerna för heeela kvällen gick finfint ;) så glad va jag iallafall :D

vaknade underbart igår med asmys i min perfekta säng ;) dock med fuckad hand, skrapat knä och blåmärken på brösten och ont som fan i armar och ben, sååå jävla stabilt ;)

låg bara i sängen hela dagen och sov bort baksmällan innan det va dags att äta kebaaaaab!


om 3 veckor!

MEN FÖRST FOTBOLL PÅ ONSDAG OCH SEN FEST SOM SATANS JÄVLAR PÅ FREDAG :D


och stena line ringde mig idag, jag får inget jobb där. pga min jävla astma. fan att den ska förstöra, så nu är jag sjukt glad att jag har London, annars hade jag inte haft något kvar. så det gör inget, för vill ändå hellre till London så :))


TJUUUUUUUGO!

JAPP IDAG FYLLER JAG 20! det känns bra, eller ja känns väl ingen skillnad :P

har varit och hämtat mitt idkort och sen varit på systemet såååklart ;) handlade massa till mig och paulina imorgon :D vi går ut och festar och firar mig imorgon istället för ikväll. fredagarna är inte så kul ute längre så.. meeenmeeen, ikväll blir det ut och äta med familjen och sen bara chilla hemma med paulina, film och mys antar jag :)




MEN FAN IMORGON JA, DÅ SKA DE KÖTTAS SOM ALDRIG FÖRR! SKA HA SÅ JÄVLA KUL & JAG HOPPAS ALLT GÅR SOM PLANERAT HEEEELA KVÄLLEN ;) HAHAHAHAHA!

let's get naked

jag är trött nu. sjukt, jag vaknar 06 imorse och va helt pigg, men nu vill jag bara döö igen! men jag måste snart upp, massa att fixa idag. sånt som ska fixas inför london så de skulle va skönt att ha allt gjort..

så nu måste jag upp, städa undan på mitt rum sen i lördags. gå upp till stan, fixa papper på banken, kolla om jag har recept på apoteket. sen ska jag gå sjukt lång runda innan jag går hem, och när jag är hemma måste jag börja skriva mitt engelska CV.

blääää jag spyyr på allt det!


wish i could see my man tonight. då hade allt varit mycket lättare ;) :(((( hahah! menmeeeen!


haha jag och anna på tbaren förra lördagen :))


i can't stand another night without you

så jävla fin! PUSS BABY..


i do it for my city, we party everyday

fint fint fint vad jag har varit duktig idag :) gick upp vid tio och gjorde vid mig. var på fenix 11.00 och träffade ebba, chriss och emmy :)) så käka vi lite och sen diskutera masssa london ! packlistor och annat som man behöver tänka på. så nu har vi alla nog allt under kontroll som fan ;D

när de stack hem gick jag till polisen och fixade leg. behövde tydligen inte förnya mitt pass så då spara jag dem pengarna :)) sen gick jag tillbaka till stan, ringde några samtal. hon va ju trög, fatta noll :S men får hoppas de löser sig! gick till h&m och köpte lite jag behövde till london, nu sitter jag här hemma, precis lagt undan sakerna till london i en kasse så jag inte använder det!

nuuuuu funderar jag starkt på att gå och hämta min cykel hos paulina ?!?!!? men vet inte om jag orkar. pluuuus skulle jag vilja gå och träna, men vem orkar det? inte jag fan! har gått så det räcker och blir över idag.



så istället ska jag nog inta soffan och kötta igenom lite på sex and the city-boxen ;)


kom nyss på att jag borde nog säga upp mitt gymkort. palla de nu ju. åker ju ändå om en månad så knappast lönt. lär inte va där mycket innan dess ändå!!



OOOOOOCCCCCH JAG ÄR JU FETT JÄVLA TAGGAD FÖR LONDON NU ;D FAST INNAN BLIR DET SOM SAGT FÖDELSEDAG OCH 20ÅRSFEST ;D FÖÖÖÖÖRJÄVLA FINT!

RSS 2.0