Foto!

Sitter i skolan nu och har fotografiskbild. Sjukt segt. Jag Paulina och Gun väntar på att våra rullar framkallas, haha de står i vattenbad nu :P Haha! När vi slutat vid tre ska vi nog gå och handla sen hem. Så ska jag duscha, hämta grillade kycklingar och sen hem till Paulina och göra vid mig för kvällen :D Ska bli fett ikväll. Ska ju dra ner till Åhus med massa folk och festa satan ;)

(Igår såg jag bögfan! Han vill jag inte ha att gör med mer, vill ringa han ikväll och be han dra åt helvete föralltid! Lär jag inte göra men jag vill som sagt.)

Nu ska jag jobba vidare tror jag , och bara vänta på att dagen tar slut!

Kärlek?

Jag har bestämt mig för att jag vill inte ha pojkvän på ett jävla bra tag. Jag såg på tv idag och massa folk som blev dumpade och killen var otrogen och hela köret. Det pallar jag inte med så jag ska inte ens ha någon, för då slipper jag allt sånt. Varför inte bara leva livet och ha så jäkla kul med sina vänner istället? Palla pojkvän. Palla va kär.
Det får fan ta mig vänta.

depp.

.. Nu är jag på sånt segt deppigt humör. Tänker för mycket på vissa saker och är bara allmänt trött på allt.

Det blev ingen tidning på matöppet, det blev en jäkla massa godis istället :( Jag måste göra mig av med mitt sötsug och börja träna igen. Det kan inte fortsätta såhär :P Det börjar gå way to far. Menmen så är det! Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa i svenskaboken och sen sova och hoppas på någon bra dröm inatt, om puerto rico, eller någon människa där :/

Jag kan ej avgöra, ful eller ej? Kan ej säga ful men heller inte snygg. 
Men damn, jag saknar det ändå.


SOL SOL SOL :)

Jag har precis varit ute och solat lite i det finfina vädret :) Skönt som fan med värme tycker jag.
Jag älskar sol och sommar.


Idag har jag varit i skolan, hade bara svenska så det var gött. När vi slutat drog jag Paulina och Ebba till Donkan så käkade dom lite sen drog vi hem. Eller jag och Ebba drog hem, Paulina drog och jobbade. När jag kom hem så krängde jag det sista från prinsesstårtan och satte mig ute i solen. Så läste jag lite i svenskaboken, den är seg, men den måste läsas. Nu funderar jag på om jag ska upp till matöppet och köpa en tidning och sätta mig i solen igen eller om jag ska sätta mig och plugga? Lätt val, matöppet och sen hem i solen igen ;)

Här kommer en bild jag tog på matchen igår:

image54
Som sagt, Henke är kung :)


Henke är kung!

HENKE LARSSON ÄR KUNG! HIF ÄR BÄST FFS! UTKLASSAR!
Kom precis hem från Helsingborg efter att ha sett matchen mellan HIF-MFF. Såklart så vann HIF med 4-2, så jävla härligt :) Och Henke gjorde två mål :D Underbart. Fan så lycklig är jag ;) Haha! Nu ska jag gå och sova så hörs vi imorgon, lägger kanske upp bild från matchen då ;)

ÄLSKA HELSINGBORGS IF (v.

Gör vid mig.

Jag har precis duschat och ska klä på mig och sminka mig strax. Sen vid halv sex ska vi dra mot Helsingborg och kolla fotboll :) Älska det. Idag var det bara nationellt prov i engelska i skolan och efter det slutade vi.Då följde jaag med Paulinahem tills hon skulle jobba. När jaag kom  hem så kom min syster också typ då köpte vi tårta på matöppet och skulle äta. Men den var frusen så vi  har ej ätit än. Nu ska jag göra vid mig ås hörs vi ikväll :)

(jag vet att där är massa fel i texten menn jag  hinner inte ändra. som ni vet är mitt tangenntbord kasst, har ej fått nnytt än.)

Bästa (v.

Bäst i Sverige: Erik Segerstedt
Bäst i USA: Chamillionaire
& jag har sett dom båda (v.
image53

Lördag/Söndag.

Igår jobbade jag från 10.30 - 17.30. Och jag lärde upp min syster där :) Det gick bra, förutom att det var ren katatrof däruppe igår :S Det var helt sjukt mycket folk, och så helt plötsligt var vi en man kort för den ena gick hen för hon blev sjuk, (?). Men jag Frida Anna och Emma löste det på bästa sätt. Vid kvart i sex mötte jag och Frida Paulina och Tessan vid Willys hemma för att sedan cykla vidare till ishallen och kolla på E.M.D :) Sjukt bra var det, och Erik är fan bäst! Han slår allt! Fucking love him :) Haha. När det var slut så cyklade vi in till stan igen och käkade på  Donkan sen drog vi  hem, Paulina följde med mig så satt vi och snacka lite. Sen somnade jag efter en lååång dag.

Nu har jag precis vaknat. Jag har sjukt ont i min rygg :/ Antar att det är för att jag stod upp/halv sprang i typ åtta timmar utan att sitta ner en enda gång. Men så är det! Inatt drömde jag om M. nere i Puerto Rico. Jag fick ett jättefint sms av han att han kunde döda för att ha mig hos sig. Naw så gullig dröm. Nu ska jag lägga in en bild på  E.M.D och sen ska jag ner och äta frukost och sen gå ut och gå med hunden. 
image52
kass bild, men jag hade bara mobilen. 
men dom var sjukt bra!  speciellt Erik :) Han är som sagt bäst!

Chill fredag.

Skolan idag i två lektioner. Efter det så fixade jag och Gun lite saker sen drog jag hem till Paulina där Malin också var.  Så åt vi tacos och senn skjusade Malin mig och Paulina till skopunkten och hon åkte till skolan. Köpte tre  par nya skor där och sen gick vi ända hem. Hem till mig och fixade lite sen hem till Paulina och la oss på studsmattan och  sov lite i solen. Sjukt härligt :) Sen gick vi in och la oss i hennes säng och bara snackade lite så ringde Gun, och då hade hon precis snackat med våra älsklingar i Puerto Rico. Vi saknar dom och dom saknar oss ;) Haha. Sen drog jag hem, grillat med pappa Frida Alexander och Rikard. Och nu sitter jag här bara och tar det lugnt, och saknar Puerto Rico :P

Nu ska jag kränga godis, vi hörs :)

Jag är duktig idag :)

För jag pluggar ;) Jag tog tag i historian och arbetade lite med den. Och nu pallar jag inte mer. Måste bara läsa igenom Alexandras arbete sen är jag nog klar med pluggandet idag. Ska kanske läsa lite i svenskaboken innan jag somnar ikväll. Iallafall så har jag och Gunilla ätit mat på Kebab Center idag. Gott som in i fan ;) Sen hade vi idrott, boxning :) Det var kul som fan! Sen slutade vi och jag och Paulina gick hem och sen dess har jag pluggat  och kollat på tv lite samtidigt. Och nu ska jag gå och duscha så hörs vi.

image51
jag och paulina i puerto rico :)
bara för vi ska se EMD på lördag, ola på söndag och HIF-MFF på måndag :):)

Tisdag.

Det får bli ett kort inlägg. Skolan idag och på håltimmen var jag och träffade historialäraren för att diskutera mitt arbete. Sen hade vi foto, jag och Paulina lånade hem kamera och så gick vi till maöppet och köpte muffins, coca-cola och godis. Sen var vi ute i Hammar och fotade och fikade :) Sen drig vi hem, kollade lite resor m.m och vid nio gick hon hem, då gjorde jag spanskan och nu är jag precis klar :) Så nu ska jag fan gå och sova! :)

image50
awe, första kvällen :) <3 underbara kväll.

Querida.

Fan jag är på så jäkla dåligt humör. Jag är arg, trött, ont i huvudet och vill bara åka tillbaka till Puerto Rico. Så jävla trött på allting. Nu har jag precis snackat med Gun om nästa års resa :D Fyfan vad bra det ska bli. Jag vill fucking åka nu direkt :) Jaja, jag vetifan vad jag mer ska skriva. Ska nog sätta på en film och slänga mig i sängen för jag pallar inte vara vaken mer nu.

image49
jag & gun i puerto rico 08 (v.

Nu flow - Big Brovaz ,- good as hell :D

Jag har precis satt mig vid datan efter att Paulina har varit här och kollat på Prison Break med mig. Det är sjukt bra! Idag har jag varit i skolan, inget speciellt har hänt. Och när vi slutade käkade jag med Paulina och Gun, sen gick jag och Paulina hem till hammar. Sen gick vi till maxi och köpte glass och sen hem och åt mat :P

Nu är jag trött och har ont i magen. Fick reda på att vi inte börjar förrän 13.00 imorgon, men jag kan ju såklart inte sova ut för jag ska va hos "läkaren"  kl 09.00 :P :(  Men så är det. Tro det eller ej, men jag börjar konstigt nog sakna en person tror jag :S Hela jag är weird så säg inget!


:(

Jävla skitmatch rent ut sagt. Började med att två från HIF blev skadade och inte kunde spela mer. Och sen gjorde jävla Norrköping mål :S Efter halvlek blev matchen bättre för HIF gjorde två mål på ca 2 minuter. Sen typ i 89:onde minuten säger den ena kommentatern att tänk så blir det som förförra matchen (eller när det nu va) att de kvitterar till 2-2. Tror ni inte dom gör det? Jo, såklart. Så tyvärr slutade matchen 2-2 och jag är på skitdåligt humör plus att Christoffer Anndersson borde inte få spela i HIF mer. Han är inget vidare bra!!!! Och sen mitt i allt så är Henke Larsson lite halvt skadad, han har ont i baksidan av låret. Tänk så kan han inte spela matchen mot MFF. Då blir jag jävligt mycket surare, för jag vill se honom!!!

Äntligen fint väder :)

Sån härlig dag det är. Det känns underbart när man kan vara ute i bara ett linne utan har frysa röven av sig. Jag älskar vår/sommar vädret. Tror jag ska ut och gå en runda sen kanske. Vi får se om någon hänkar på.

Jag har iallafall precis kommit hem igen. Var uppe i området i hammar där hela pappas släktsida bor :P Snart vi med kanske? Det vet man fan aldrig. Haha. Iallafall så  träffade jag många i släkten där, alla kom dit vi var ;) En av dom har jag ju inte sett på ett tag. Trevligt asså. Sen var ju farmor <3 där också :/ Fan att sånt här händer. Det är inte rättvist alls :/ Kärlek.

Nu mår jag sjukt illa av någon anledning. Fattar fan inte varför. Men så är det. Jag ska  gå ut och sätta mig  i solen nu, sen 17.45 ska jag kolla på fotboll! HIF - IFK Norrköping. Ni får ha det så bra i det fina vädret så hörs vi senare :)


dreams.

Jag drömde om Harley's och Fabio inatt igen :/ <3

Många många tankar.

Jag har precis kommit hem från en trevlig myskväll med Paulina Ebba Emmy och Emilia hemma hos Gun. Vi satt bara och snackade, kollade på film och käka kladdkaka och drack läsk :) Så nu sitter jag här och har en jävla massa tankar i huvudet plus att  jag har ont i det :( Jag har inte roligt alls, jag känner för att göra något. En sak jag vet är iallafall att hade jag varit i Puerto Rico nu så hade jag varit på Harley's och bara haft fett jäkla kul, dansat med tjejerna och kollat på de underbara servitörerna. Speciellt Fabio. Satan som det killen har satt sig i huvudet på mig :/ Fansjävlar asså :'( Och nu tänker jag på vad fan jag ska göra med mitt liv. Jag har bestämt mig för att gå  bartenderutbildning nästa sommar på Mallorca. Och jobba med det några år utomlands och i Sverige, men vadfan vill jag göra sen? Inget som har med skola att göra iallfall. Jag får väl ta det som det kommer. Jag har iallafall bartenderutbildningen att först rikta in mig på, sen får vi se. Deprimerande jäkla kväll det plötsligt blev :S

Ska iallafall snart gå och sova tror jag, sängen är fett lockande.
image48
happiness (v,

HIF-MFF :)

Äntligen är biljetterna bokade :D Så nästa måndag ska jag Paulina Frida Pappa och Tommy åka till Helsingborg och kolla matchen :) Ska bli skitkul. Det blir familjen Svensson (HIF) mot familjen Wittenberg (MFF). Haha. Nästa helg blir fullspeckad, jobbar hela lördagen och sen EMD i ishallen på kvällen. På söndagen blir det Olas signering med Paulina. Jag längtar till allt. Haha :P Nej, nu ska jag ta och gå och duscha sen göra vid mig och käka pizza.

image47
Helsingborg - AIK i somras :)

Abuela <3

Jaha, vad har jag  nu att skriva om då. Typ ingenting. Haha. Min vägg är iallafall klar, jag har satt upp alla foto jag framkallat nu, det är 198 bilder på väggen :) Fint är det och jag kan kolla på dom i timmar. Alltid lika kul. Det är nästan bara foto från resan, det är några från förra årets resa också sen lite annat med. Igår efter skolan så fixade jag och några kompisar saker, och det är lugnt ;) Haha! Sen efter det tog jag och Paulina tåget till Helsingborg och fixade hennes väska och köpte lite kläder och åt på McDonalds :D Sen åkte vi  hem, fick inom henne sen hem till mig så tog vi det bara lugnt, snackade trippla hennes hår med hennes nya trippeltång :) Sen vid tolv gick jag och la mig. & inatt drömde jag underbar dröm igen och världens finaste :)

Nu ska jag snart göra vid mig sen ska jag Paulina Emmy och Ebba hem till Gunilla och ha myskväll :) Bloggar kanske ikväll när jag kommer hem!

farmor <3

saknar.

Aha, då var jag precis hemkommen från att ha kollat på lägenhet med familjen. Det var väldigt fin och ligger i stan, och det är bra :P Så nu får vi se hur det blir. Man vet aldrig med mina föräldrar för dem snackar om så satans mycket :S Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Ingenting har hänt typ. Imorgon är det bara en lektion i skolan och efter den ska jag och några kompisar fixa lite saker sen ska jag till Helsingborg med Paulina imorgon igen för hon ska lämna tillbaka sin väska på Gina Tricot, (det har vi inte i vår stad så vi måste åka till hbg). Sen blir det bara än chill dag. Kan man ju hoppas på?! Bara Gud vet hur detta kommer bli.

Nu ska jag ner och äta sen ska jag decka vid tv:n..
image46
jag saknar det så jävla mycket  :'(

Tisdag.

Japp! Stämmer något fruktansvärt bra. Visst, jag saknar det varje dag, det gör jag. Men idag har det varit något extremt. Så jäkla underbart kul vi hade den resan tjejer.
Skulle göra det tusen gånger om <3
bild: jag, från ebbas kamera.

Idag har det faktiskt varit en ganska härlig dag. Vädert har varit soligt idag :) & vi satt ute och hade lektion idag, eller vi hade halva lektionen ute och halva inne. Haha, det lät ju ;) Nej, men efter skolan så lämnade jag tillbaka  jeansen jag köpte igår, jag kände att jag hellre behövde pengarna. Sen käkade jag kebab med Paulina på Trendie. Det är fruktansvärt vad jag äter och vad jag är sugen på allt? Satan också asså. Efter vi käkat så gick vi till idrottshallen och kollade på Tessans genrep :) Det var kul. Sen drog vi hem och då käkade jag mat igen. Sen satte jag mig och beställde fler foto och nu har jag precis ätit lite till och nu ska jag sova ;)

Måndag.

Har ingen större lust att skriva blogg just nu så det får gå lite snabbt. Skola idag, bara två lektioner och en redovisning. Fick tillbaka ett prov i spanskan och jag fick fan ig :( Så jäkla besviken på mig själv så det finns inte. På en av de långa rasterna var vi på stan och jag köpte ett par jeans :) Baggy från Diesel. Efter skolan drog jag hem, la in alla bilderna från resan, fick de andra tjejernas minneskort så nu har jag alla bilder och ska bara bränna ut dem på skivor. Sen åkte vi in en liten runda till mormor & morfar och nu har jag nyss kollat på Prison Break och ska sova nu. Vi hörs imorgon.

På smällen.

Haha, den filmen har jag precis sett :) Den var faktiskt hyfsat bra. Hela dagen idag har jag bara ägnat mig åt att läsa min engelskabok, girlfriend in a coma. Det är en jävligt konstig bok. Ena stunden bra sen helt sjukt konstig andra stunden :S Menmen, är iallafall typ klar med den nu, hoppas bara redovisningen går  bra imorgon ;) Haha. Nu ska jag nog snart gå och sova tror jag, har inte bestämt mig ännu :P 

Ha det så bra :)

Vm 94 & Girlfriend in a coma.

Det är vad jag ska ägna resten av kvällen/natten med. Och troligtvis boken imorgon också för den ska redovisas på måndag och jag har 220 sidor kvar typ :( Men det får gå. Bloggar antagligen mer senare.

Chamillionaire.

Nu ångrar jag fan så mycket att jag inte uppskattade hans konsert i Lund mer än vad jag gjorde. Jag var så jäkla besviken för att va hemma i Sverige igen när vi såg honom men nu när jag kollar på det jag spelade in från  konserten får jag panik för att jag inte tog vara på det mer. Fan så jävla bra det var :(

image42
BÄST & SNYGGAST (v.

Fotoframkallning.

Nu har jag precis skickat iväg bilderna jag vill ha framkallade :) Blev ca 98 foton för 93 kr. Ska bara tänka ut nu om jag vill rama in dom i en stor ram eller sätta upp dom på väggen med klibb bara, lutar åt väggen men jag får se :)

The ultimate vacation.

Ååh vilken perfekt bra dag det var igår. Det började med att jag och Paulina åkte in till stan vid halv tio. Då fixade vi hennes busskort och växlade lite pengar. Sen gick vi till min mamma och åt frukost. Vi satt där och vänta lite tills tåget skulle gå mot Helsingborg. När vi skulle gå så bestämde vi oss för att köpa med en prinsessbakelse och en napoleonbakelse som vi kunnde kränga på tåget. Så köpte vi coca-cola på pressbyrån också :D Sen satte vi oss på tåget och Gun skulle ta tåget en timme efter oss för hon hade körlektion men tyvärr missade hon det, så jag och Paulina gick lite i Helsingborgs centrum medan vi väntade på henne. Och när hon sen kom så tog vi bussen vidare ut till Väla :) Där började shoppingen. Vi gick en omgång på h&m innan vi bestämde oss för att äta på Tacohouse. Sjukt god mat var det :) När vi ätit klart gick vi i resten av alla affärerna och verkligen shoppade alla tre :) Jag köpte två par skor, sex par linne, två bh:ar, ett par trosor, en väska och en tröja/jacka. (för mig är det en tröja nu vid denna delen av året men till sommaren lite mer som "jacka"). När vi sen var klara tog vi bussen tillbaka till Knutpunkten och sen tog vi tåget hem. Var hemma i Kristianstad vid 22.00 igen och då tog vi bussen hem till Paulina så hämtade hon lite saker sen gick vi hem till mig. Då gjorde vi marängsviss, krängde det och kollade på Crossroads. Sen gick vi upp till mitt rum och snackade och bara chilla sen decka vi vid typ tre-halv fyra kanske :) Så det var en så jäkla bra dag. Fan så kul vi hade det :) Och så snackade vi med dem nere i Puerto Rico. Satan som vi tre vill dit igen, och det ska vi! ;)


Tatueringen,

Jag kom på att jag inte har visat min tatuering så här kommer en bild. Inte så jättebra bild men jag kan inte ta någon bättre med tanke på att jag inte har någon kamera längre. Men denna bilden får duga ;)

image41
Det är ett litet hjärta med tjocka konturer som sitter nere vid anklen.
Och hjärtat symboliserar Puerto Rico 08 och det gänget som vi var där nere :)

Papí chulo!

- En av våra favoritlåtar från Puerto Rico, javisst! :) Sjukt härlig låt måste jag säga. Så glad blir man av den ;) haha.  Sök på Lorna - Papí Chulo på youtube för att lyssna. 

Idag i skolan var det rätt soft faktiskt. Jag har inte så mycket att säga om denna dagen. Men iallfall när vi slutat så  stack jag och Paulina till Maxi och handlade lite inför imorgon när jag Gun och Paulina ska hit till mig efter Helsingborg och kränga marängsviss och bara softa. Och så köpte jag prinsessbakelse som jag har varit sugen på så länge nu. Gott as hell var det iallafall :) Nu ska jag göra något annat men vad vet jag inte, så vi hörs senare ikväll.

;)

image40

ÄR DET HAN PAULINA? ;) HAHA!

Svullo?

Haha, japp jag är sväld as hell :P Fan det är förjävligt men det har kanske sina anledningar? Vi får väl vänta och se ;) Skolan idag har varit lång tycker jag, inte många lektioner men tiden har gått sakta tycker jag. Men kul som fan har jag haft :) Ännu roligare lär det väl bli på fredag när jag Paulina och Gun ska till Helsingborg och shoppa :) Det ska bli fett! Menmen, nu ska jag snart läsa i min satans engelskabok och sen ska jag ut och gå med Paulina lite senare :) Skriver mer ikväll i guess!

image39

alla vi tjejerna i puerto rico 08 :)

Aaah!

Det är så förbannat deprimerande att vara i Sverige. Jag hatar det, och jag vet att jag tjatar om det som fan. Men pallar ni inte med det så läs fan inte. Ingen har tvingat er. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill!

Jag måste ut och göra något. Att sitta hemma själv gör det bara värre. Tur som fan att jag snart ska ut och gå med Myran ;) Jag ska äta nu, vi hörs senare ikväll!

Saknar.

Skolan idag var ju soft. Hade en lektion och matteprov, och det gick ju fett åt helvete. Men jag hade inte förväntat  mig något annat :P På lunchen drog jag Paulina Gun och Christin och fikade på Trendie efter vi varit i matsalen. Vi  fikade på blåbärspaj :D Sjukt gott måste jag säga. Efter skolan drog jag hem och nu sitter jag här. Ska snart gå ner och läsa lite i min engelskabok tror jag, sen ska jag bara softa. 

- Ja fan vad jag saknar Puerto Rico! Fick låna hem Guns minneskort idag så jag kunde lägga över hennes bilder från resan till min data. Och nu när jag kollar igenom dem, fyfan vad jag saknar det. Och så jäkla kul vi hade det. Det är sinnes vafan. Vissa saker kan jag ju äcklas över och kanske ångra lite grann, men skit i det vafan, det är  inte så jag mår dåligt över det iallafall. Så palla ångra då ;) Här kommer en bild på Ebba mig & Fabio :)
image38
Jag är fett vit, men som sagt jag har problemas med att få färg i ansiktet
och sen brevid en brasilianare gör inte saken bättre ;)

Måndag.

Är på hyfsat bra humör idag fast att jag saknar puerto rico som fan. Men det finns inte så mycket att göra åt det så jag får försöka bita ihop och vänta till nästa gång vi ska dit :) Vilket är snart hoppas jag.

Idag i skolan så hade vi bara två lektioner, soft som fan måste jag säga. Och imorgon har vi också bara två lektioner :P Så jäkla gött. Men iallafall så idag på lunchen var jag och Paulina på MCD och käkadet, gott var det men jag blev mätt snabbt :P haha, intressant att veta ;) Nej, men så såg vi den jäkla idiot jävlen på stan, fan jag hatar honom. Aldrig mer, så har jag sagt förr jag vet, men ändå! När vi käkat klart så gick vi lite på stan, ville shoppa men måste spara mina pengar till fredag ;) Då jag och Paulina är lediga och ska åka till Helsingborg och shoppa satan :) Ska bli chill som fan :D

Sitter hos Paulina nu, ska snart läsa min engelskabok och hon skriver på svenskan som fan. Sen ska vi hem till mig äta, dra till maxi och köpa glass och sen hem till mig igen, kolla på PB och kränga sen ska hon sova hos mig ;)  Så nu ska jag dra, så hörs vi senare :)

Söndag.

Duktig har jag ju varit idag. Jag har gjort allt som jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra ;) Nu har jag mamma och Frida precis varit hos mormor & morfar och sen på videomix, eller rättare sagt hemmakväll och köpte godis och hyrt film. Så ikväll blir det sumo ;) haha! Godis, Coca-Cola och Ben&Jerry's, det är vad jag ska kränga ikväll :D
Och imorgon måste jag återgå till det normala och börja träna och hålla mig till det onyttiga skitet på helgerna :D
Nu ska jag dra för jag ska se The Kingdom, så vi hörs ikväll eller imorgon!

För tidigt för att vara vaken?

Ja, iallafall för min del. Mamma och pappa och syster kom ju hem igår så jag snackade med dom och lite så. Fick lite saker som parfym och shorts och lite sånt. Sen när jag väl skulle sova vid två typ så gick det fan inte. Somnade typ vid halv fyra :S och imorse fick jag går upp vid kvart över åtta för vi skulle på "släktfrukost" hos farmor och farfar, min faste fyllde år liksom. Det var trevligt, men jag är ju fett vit jämfört med mamma pappa och frida. Alla mobba mig :( Dem bara, ooh här kommer ju tre svarta och en vit :/ haha, taskigt :P Menmen, jag ångrar som sagt inte att jag inte solade mer för jag hade så jäkla kul där :D Verkligen en resa att minnas :)

Menmen,  var ju med Tess och käka pizza igår och precis när vi skulle börja äta ringde Paulina och frågade om hon och jag skulle köpa pizza :P Men det var ju som det var så hon stack upp till pizzerian och sen kom hon och åt hos mig :) Så gårdagens kväll bestod av pizza, läsk, pringles, godis och en jäkla massa snack :) Verkligen kul hade jag :D

Nu är jag skittrött, men jag måste gå ner och skriva klart svenskan och kanske läsa lite i min engelskabok.
Vi hörs senare :)

- Fyfan vad jag saknar det.

Jag saknar puerto rico :(

Fy vad jag vill åka tillbaka dit nu direkt. Men det känns bra att mamma och pappa är påväg där ifrån nu. Det är gött. Men fan asså, jag vill vara  där mer :( Jag saknar det som fan. Haha, jag är typ så desperat att jag redan letar resor till nästa år :P haha!

Idag har jag varit duktig tycker jag. Jag har faktiskt gjort lite på svenskan och lite i ett engelskahäfte. Det känns bra. Skulle egentligen jobbat idag, men bytte med Mikaela så det känns gött  ;) Nu måste jag bara städa av här lite sen kommer tess, så ska vi käka pizza och sen bara softa. Och sen kommer som sagt resten av min familj hem inatt typ. Vi hörs senare antar jag :D

image37

vican paulina och jag på blue spirit <3

Fredag.

Jag var hemma från skolan idag också, mår fortfarande inte helt okej. Men sånt är livet. Var precis med Paulina på maxi och köpte godis och läsk för kvällen. Så nu har jag tagit ner datorn till vardagsrummet, laddat upp med godis och läsk och satt på tv:n. Så jäkla soft kväll ska det bli.
Vi hörs av senare eller imorgon :)

Sverige gör mig sjuk.

Så jäkla jobbigt. Sitter här och är fortfarande sjuk :( Visserligen är det jävligt skönt att slippa skolan. Men ändå. Får se hur jag gör imorgon. Har ändå bara två lektioner så missar inget så men kan ändå va bra att få närvaro. Det avgörs iallafall imorgonbitti.

Mamma och pappa snackade jag med innan och det var jättevarmt där nere idag :( Ja, dem är i Spanien fortfarande. Fuskigt as hell. Men sen senare idag fick jag höra att det regnade där. Men vafan jag skiter i vädret. Jag vill bara tillbaka, även om vädret inte är fint. Jag vill bara vara där och ha det som vi hade det de 10 dagarna. Ni förstår inte den känslan!? Sen om det är sol, det är bara ett plus i kanten. Jag fattar inte att jag säger så, men det är faktiskt sant.

Jag hoppas iallafall att det blir en sån resa till med tjejerna över nyår och att det blir en gång till innan dess när vi ska åka ngnstans och fira mamma när hon fyller 40 år :) Ber att det blir GC, PR med Ölandsgänget då ;)

Chamillionaire <3

Sitter och kollar på filmerna jag spelade in på konserten i Lund! Nu när jag ser det och alla bilder så fan vad grymt det var! Och vi stod längst fram. Grymt as hell var det. Blev visserligen lite halvt besviken på slutet den kvällen för de bara stack som om de bara skulle ta paus. Det kändes lite surt just då. Men det är glömt nu, så nu är jag  helt flipp och fattar verkligen att jag sett honom :D Helt sinnes. Men nu ska jag göra vid mig och sen hämtar morfar mig snart :) Vi hörs ikväll eller imorgon.
 
KÄRLEK, JAG ÄLSKAR DET (v.

Amen herregud!

Nu funkar bloggen igen, när jag har skullat skriva så har denn ju innte funkat. och sen igår var jag inte hemma.

Kom iallafall hem i söndags från det  bästa i mitt liv. Asså dessa tio dagarna slår fan ta mig allt. Det har varit så underbart kul. Det  har varit  varmt, vi har solat och badat och festat som fan. Harleys var vi stammisar på. Dom älskar oss ;) men framför allt älskar  vi dom! haha. Så satans  kul har  det varit. visserligen har det varit lite konflikter då och då men det löste vi snabbt och lätt :D Fyfan vad jag vill tillbaka :/ Jag älskar attt vara där. det finns inte bättre. Sen tappade jag tyvärr bort min kamera första kvällen vi festade så jag har inga bilder. men ska  få av mina vänner så lägger kanske upp ngra då. Och sista kvällen innan vi drog till Harleys så gjorde jag och Vican varsin tatuering :D & den symboliserar denna resan och vi som var där :D

Och nu har jag såklart blivit sjuk :( Var i skolan i tisdags men var hemma igår och idag. Får väl gå dit imorgon antar jag. Vi får se.

Nu ska jag upp på posten och hämta ett paket och sen ska jag hem till mormor och morfar ikväll och äta middag :)

Och visstfan, i tisdags var jag och Paulina i Lund och kollade på Chamillionaire, det var fett! Fyfan så jäkla glad för du följde med mig vännen <3




RSS 2.0