valborg va de ja ,

sjukt emot denna dagen innan imorse, orkade inte, ville inte. men gick till jobbet och seeeege va de som fan. men blev lite pepp av charlotte och sen ännu mer pepp när mikaela sa de också skulle till tbaren. så smsa martina igen och sa jag va på ;) mötte henne när jag slutat, så tog vi runda på stan snabbt och köpte förköp till tbaren.. och sen hem till mig så fixa jag mig lite snabbt och nu sitter jag hos martina :)

hon duschar och har precis städat fint här :P trodde hon bodde kvar där vid yllan , men icke, hon bor på söder igen ;) fin fin lägenhet iaf ;D

när hon är klar kör hennes mamma oss till öllsjö, till erica mfl. ska bli skoj, och gött vi har förfest :) senare drar vi in till tbaren :):) skoj! hoppas mycket folk ja, ska bli det iaf vad jag har hört ;) och jävligt snygg grabb ska gå modevisning har jag också hört ;) hahahahh !! men som sagt, ska ta det lugnt ikväll :) men ändå har grymt skoj :D






min andra hälft, <3




knock you down ,

fan jaha, va gör man ikväll då ? inte den blekaste... först va de ju tänkt stranden som vanligt, sen blev inte det, och sen tänkte jag dra hem till erica men vetifan om jag pallar. och nu tjatar martina om class eller tbaren. !?! men vilka är ute på valborg? alla lär dra på hemmafest ju fan.. !?!?

annars strejkar jag bara hela grejen och ligger hemma, dricker cola, äter popcorn och kollar vänner & satc.. känner fan inte för göra något egetnligen.. och dricka pallar jag inte heller. så får se va jag gör! dock bahe kanske ute juuuu... (:      ässssssch vi får se! jobba 9-16.30 iallafall..

tryin to sleep with a broken heart ,

allt är så jävla klart nu. jag har verkligen insett hur illa det är. jag är sjukt medveten nu om hur mycket jag måste ändra den sidan. jag kan inte hålla på så.

och som jag sagt. spriten är ingen ursäkt, och jag tar inte den som ursäkt. men alla mina stora misstag jag har gjort i mitt liv är när jag har gått över den gränsen och lackar totalt. bara då jag inte kontrollerar mig själv. men som sagt, det är ingen ursäkt. jag får stå för vad jag gjort nu och stå mitt kast.

jag hoppas bara allt löser sig igen <3 för just nu är jag bara halv.

bahebahebahe, gaaaahhhz dör!


kiss me goodnight ,

jag vet ärligt inte va jag ska göra.
folk frågar. jag säger inget.
för jag skäms fruktansvärt.
my heart.

baby i know how to fly ,

fan fan fan, japp jag har gjort det igen. jag skyller inte på spriten, det är ingen ursäkt och det vet jag så sjukt. men pga den blir jag helt annan person och bara förstör mitt liv så fuckat mycket! men nu får det vara bra. antingen slutar jag dricka helt, men det kommer jag inte hålla så därför säger jag att jag bara ska skärpa mig ordentligt och inte låta det gå så långt att det ändrar mig längre! för det är förjävligt. då behvöer jag hjälp. och jag vet inte varifrån. för den enda bästa som skulle kunna hjälpa mig, ska inte behöva hjälpa mig denna gången pga allt jag gjort mot henne. så henne ber jag inte, och egentligen inte någon annan heller. jag ska klara mig själv. det får gå. så som sagt, nu måste jag ändra på mig. annars har jag snart inget kvar, om jag ens har det nu? :'( för hon är det bästa jag vet, inget liv utan henne - P. <3



idag har jag bara sovit och kollat vänner hela dagen. och faktiskt har jag hunnit va duktig också, skrivit om/klart mitt CV och skickat iväg det :) så jävla grymt om jag fått jobb där. perfekt. och ska på informationsmöte om det imorgon på teaterbaren :) ska bli lite skoj faktiskt, hoppas på att anna också följer med :P och sen va jag duktig och stack och tränade hårt som fasen vid fyra också, sjukt skönt, det behövdes! blir kanske imorgon också om jag hinner, annars på onsdag med sandra!

så som sagt ja, lite nya planer för mitt liv. hoppas på detta jobbet, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. gran canaria är ett sjuuuuukt lockande alternativ iaf!!!!!

blir iallafall jobb imorgon och sen som sagt möte på tbaren. nu ska jag kolla lite vänner till innan de blir sova. hoppas på sms från viss bästa människa också(v.

bahe




HELSINGBORGS IF - MIN KÄRLEK <3 ÄNNU EN VINST IDAG, OBESEGRADE!


last day ,

jajemen så är det, idag va min sista dag på vianor :) lite skönt men ändå har det varit roligt o testa på något nytt :P även om jag aldrig ska jobba med däck, men ändå ;P skööööne och slippa alla kärringar iag!

när jag slutat blev det hem och ta träningskläder och sen möta sandra och bort till actic :) orkade först inte men drog dit ändå. ska ju komma i mina byxor och shorts igen så! tog en tur på rullbandet och snackade igenom det mesta som hänt under helgen.. som sagt grym helg med några baksidor! men sånt är livet.. sen hem och tryckte i mig pizza (A) va tvungen och äta upp resterna, kunde inte låta mamma slänga den fan! kollade film och sen lite vänner..

nu ligger jag i sängen och vänder och vrider på mig heeela tiden. mår illa som fan och är helt varm så kan inte somna. men trött som helvete är jag ändå så jag fattar inte :S imorgon blir det jobb 9.30-16.30 och sen tåget dirr till mitt helsingborg! skånederby som faaaan imorgon ju :D och jag längtar ihjäl mig, det kommer bli så satans jäävla grymt ;D kommer bli bästa kvällen på lääänge :):)


kärlek. kärlek. kärlek. HIF i mitt hjärta!


fuckat liv ,

sååååå damn trött på allt här nu. fy fan för allt o alla! bara jävla massa skit hela tiden va man en gör med sitt liv. men nu har jag gått vidare, allt blir bara lättare och lättare. visst jag vill fortfarande men nej funkar inte! det är som det är och jag skiter i vilket nu!

och diskutera mina skulder till pappa idag också, fan inte kul asså :( men ja vi får väl se hur jag ska kunna betala tillbaka allt..

igår blev det tbaren med paulina :) skulle ju se alex gaudino men han kom inte pga den jäkla vulkanen. segt fasen i början men sen när fler folk kom blev det bättre och bättre. gryym musik ett tag också, som tog mig och paulina tillbaka till puerto rico för ett litet ögonblick. kärlek. sen gick vi hem till mig och snackade massa och sen decka i min säng..

och den killen hemma i kstad igen, wow. jag tror jag skulle dö. fan han är bra bra bra asså! :/ inte okej att jag tycker såhär asså.. han är inte bra alls egentligen juuu.... bahe!! i wanna meet you again.

annan jävligt jobbig sak, jag kommer inte i mina jeans :'( asså fan, döda mig! och jävla horträning kan ju gå och dö! men nu ska jag sluta med cola, ont i magen av det igen och jag ska komma i mina kläder igen så fuck allt!


my sis ,- bästa som finns, bästa jag har.
snart är vi tillbaka, där allt är som bäst <3


grym grym grym ;D

yäääy asskoj igår :D började dricka hemma medan jag väntade på paulina och sofie. va typ full redan innan vi kom till ingrids fest ;) fick mat och drack satan :P hahaha, men belv det in till stan och banken. mötte basse där och drog med dem till class ;) askul! sjuuukt längesen vi va med dem grabbarna, sååå jävla kul har vi :):) efter massa skit med polis och grejer gick jag paulina basse simon fidde lindberg och david hem till mig och sov alla där ;) nåågra tog plats i sängen, några i soffan, och en liten myra i fåtöljen :P hahah! och jag fick såklart äran att sova sköönt i min säng :P :D naaaajs!

vaknade vid åtta imorse av att simon och basse skulle dra.. helt borta typ. gick upp vid åtta och va inte baaaakis alls så de skönt. åt lite och la mig i sängen igen, så kom paulina också och tog lite plats :) sen gick jag till jobbet vid elva..

nu hemma igen. as jävla trött så ska sova lite nu, innan de blir duscha och sen utgååååång ikväll också :D tbaren och alex gaudino med syrrrran ;);) hahahah!  !!


jag & max

paulina & sofie

jag, paulina & max





ringde nyyyyyyysssss och väckte paulina ;) sööömntuta japp! fast nu ska jag sova lite! SES SOM FAN I DIMMAN ;);)

el clasico ,

jag säger bara - woooow , så jävla grymt! messssi är så jävla kung så det är sjukt. och så jävla pinsamt för real förlora med 2-0 på hemmaplan! dem är nästan, bara nästan sämre än malmö ff!


då går ligatiteln till barca 09/10 också ;) nästa säsong kör vi el clasico live på camp nou ;)



ligger i min kära säng nu och nötar vänner. det är fan bästa som finns. undra hur många gånger jag sett alla avsnitt egentligen :)

blir bara hemma ikväll - jobb vianor imorgon (:



varförvarför???? :/

gissa vad !?

JAG ÄR HEMMA IKVÄLL ! en fredagkväll och jag är hemma och har kollat film med familjen. det är sjukt, händer ungefär aldrig. fredagar är ju alltid fest. men visst har tröttnat ordentligt på fest här i kristianstad. alltid samma tråkiga. blir nästan varje gång masssa skit. men ja, imorgon får vi se hur det blir. skulle nog få lite ångest om jag är hemma hel helg :P men vi får se ;)

jobbat på vianor idag, det gick bra men jag känner nu hur jag börjar få ont i min kropp :P träningsvärken börjar krypa sig tätt inpå :( haha ! yes , jag är klen ;P drog hem när jag slutat och hämtade min syster, så satt vi på uteserveringen på jobbet och tryckte i oss glass och cola :) hur skönt somhelst i solen ju :) älskar det!

OCH JAG HAR FÅTT BRA NYHET AV BÄSTA VÄN! JULI JULI JULI ;D WE'RE GOING BACK ;) <3

imorgon jobb 09 på brödboden så ska lägga mig och se vänner nu, och snart försöka sova :)

en sak jag kom på när jag var på vianor idag, en sak som jag skulle vilja vilja vilja ha jävligt mycket just nu - KÖRKORT! nu måste jag fan sätta igång.. sjukt taggad på det nu faktiskt , så ja vi får väl se ;)


idag på jobbbet :)


viaanoooor !

nej, nu ska jag lägga mig och kolla några avsnitt vänner och försöka sova.
vianor imorgon 07 och tvätta däck ;)
godnatt peeeople!

jag är riktigt uttråkad och sinnes trött !


mitt snyggasnygga skal från ed hardy till min iPhone !

  
1, 2, 3 - min perfekta tatuering !


JAG VILL HA; en perfekt omgång av azucar med javier, remus och claudio !


hey ey ey ,

och nu har jag hört låten igen ! jag blir galen. det är en låt som de spelade sjukt mycket nere i puerto rico, jag älskar den men har ingen aning vad den heter eller vem som har gjort den..!! aja, någon gång kommer får jag väl reda på det. om inte så lär jag höra den därnere när vi är tillbaka ;)

jobbat idag, första dagen med de nya kassorna men det gick bra! och imorgon blir det jobb på vianor och sen fredag brödboden igen. så det känns som jag får igen lite jag missat nu :):) och nästa vecka är de jobb varje dag så det bra. känner lite pepp på jobba, just för jag vill mer än allt tillbaka så får ju jobba för dem pengarna ;D

och damn jag hittade inte shortsen på h&m :( vill ha dem, men orkar nog inte beställa bara en sak och har inte pengar till mer, så vi får se!

TIPS; lysssna på stereo love med Edward Maya ! den är kärlek.

stereo love .

yes 12 år fick fadi/casper. tycker han ska ha meeeer, men kunde inte dömmas för livstid för han va för ung när det hände eller ngt :/ syyynd! borde inte komma ut mer. så nu slipper världen honom i 12 år, eller kommer han kanske ut tidigare? dem brukar ju göra det tyvärr! allting är så sjukt som hänt henne, här i lilla kristianstad. ett av sveriges värsta misshandelsfall :/

och jag drömde för någon natt sen att bman gjorde samma sak mot mig! så jävla hemskt.. dock längesen man träffa honom nu så de bra.


emma lina martina jag och ritta - en förfest hos martina (: något år sen kanske!nu ska jag kolla runt lite på internet, kolla vänner och sen sova :)



i wanna get tanned ,

jag vill sola, åh som jag saknar ligga och bara steka på stranden så huden bara kokar.. så jävla najs! men nu är det vår och det blir bara varmare och varmare - jävla tur det. så snart kan man kanske lägga sig ute och dränka sig lite i cocosolja(HAWAIIAN TROPIC - THE SHIT) så man får lite mer färg :) tappar ju min färg från puerto rico nu, inte okej alls! så bruna mina ben är på bilden vill jag va på hela min kropp asså. men men, får väl vänta till sommarn, och så blir det ju tillbaka till puerto rico då :):)

mamma berätta när vi åt att hon trodde jag ville tillbaka bara för att träffa remus igen, hon tror vi alla åker tillbaka för killarna!?!?! no, big no! fan inte därför. bara hela grejen med vara därnere är uuuunderbar. älskar det, kärlek är det! så nej, jag åker inte tillbaka för träffa honom igen! (:

nu blir det 2½men och hoppas paulina hör av sig snart. 2100 är det EFTERLYST!!!


GLÖM INTE ! ! ! ! !

KOLLA EFTERLYST PÅ TV3 IKVÄLL 21.00 OM EMMA!

TYDLIGEN ÄR FADI/CASPER INTE PSYKISKT SJUK, OCH DOMEN KOMMER IDAG, SAGT 14 ÅR.

GLÖM INTE - GLÖM INTE - GLÖM INTE !

tatueringen makes me crazy som den kliar ;)

kan ju iallafall säga att jag mår lite bättre idag. inte så hög feber längre ! så glad - kan jobba imorgon och fredag då och tjäna in litta cash igen (: i need it!

ligger och kollar lite halvt på vänner, att man aldrig tröttnar ;) orkar inte gå upp, och finns inget och göra uppe så får stanna i sängen. kollar lite kläder på olika sidor också, dumt med tanke på att jag måste spara alla pengar.. ;P



vi kan ju absolut säga att jag har liten crush i ed hardy förtillfället. eller ja jag har haft det ett tag men nu är det liiite extremare ;) ed hardy är grunden till min tatuering och så köpte jag ed hardybikini i puerto rico - såå jävla grymt snygg är den!! ;)

nej om man skulle röra lite på sig kanske.. får se om jag kan äta något.


if we ever meet again ,

jaha, då va man sjuk igen.. suger som fan ! och jag som skulle jobba röven av mig och spara alla pengar till resan bara ligger hemma i sängen och är kokhet ena sekunden och iskall nästa - jag blir så trött. och hostar och ont i halsen/öronen har jag också . skulle ju jobbat idag och sen varit på vianor imorgon men så blev/blir det inte. får vänta med att börja jobba igen tills på torsdag. plus att jag är lite irriterad på att tatueringen kliar så jävligt :P men det är det värt ändå va fan ;) nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med glass till mig ! :)

kära taio cruz, inna, timbaland(ft katy perry) och black eyed peas spelas fint i min iPhone nu när jag ligger här och knappt orkar röra mig, skriver detta inlägget med en hand så det tar sin lilla tid :/ men dem låtarna gör mig så jävla glad men samtidigt så jävla ledsen för dem påminner bara om my love. och det är både bra och dåligt för när jag lyssnar på dem så tar dem mig tillbaka men ändå blir jag ledsen för jag vill så gärna tillbaka. jag ska tillbaka. det är nog ett ställe där jag verkligen hör hemma. jag har sagt mkt att magaluf är det bästa, men helt ärligt slår nog puerto rico det också. eller det beror på vad och hur man jämför. men jag har varit så mycket i puerto rico, jag kan stället utantill. man har träffat folk där som kommer ihåg en som man umgås med lite när man kommer tillbaka dit. så det är mitt hjärta. och snart ska jag tillbaka. önskar jag kunde få ett jobb där, jag ska testa, vi får se.. :)

men här hemma är mitt liv rätt bra nu ändå. eller ja det som var dåligt och gjorde jag mådde kasst har jag kommit över rätt bra. tror jag iaf. det känns iallafall bra just nu. jag orkar inte bry mig så mycket mer och plus att jag vill ju härifrån igen så då skulle inget ändå funka. så nu är mitt hjärta helt igen. eller okej, större delen är kvar nere i puerto rico (v,


i'll never be the same, if we ever meet again. puerto rico <3


you can look but you can't touch,- i touched ♥

nu var det riktigt längesen jag bloggade men jag har varken haft tid eller ork till detta. men nu ska jag nog ändra på det (: tror jag. känner fortfarande att jag inte riktigt pallar. men jag tänker iallafall skriva en sammanfattning av vad som hänt på senaste !

allting är i stort sätt som vanligt. jag jobbar på och festar fint på helgerna ;p

tillochmed har jag nytt jobb just nu , eller inte nytt men är på vianor och hjälper till och tvättar däck :P inte roligaste men fan bra cash sen! och träningsvärk som en idiot har jag också. inte okej.. igår va första dagen där, segare och segare blev man och däcken blev bara tyngre och tyngre. idag när jag vaknade va jag heeeelt slut och träningsvärk överallt så jag knappt kunde röra mig :P lite bättre har det blivit men ja ;)

och idag har jag äntligen tatuerat mig :D fan så jävla lycklig ! det blev så jävla bra, en dödskalle och text "love kills slowly". och det gör det verkligen. det har jag märkt på senaste, hur mycket det tär på en att tycka om någon.. men men, ont som fasen gjorde det :P eller först inte när hon gjorde konturerna och så, men sen när hon gjorde färgen så gjorde det pittont! men jag överlevde och det var fan värt det :):)


gaahh;; jag L O V E ! :)




den 20-27mars 2010 var jag ju i gran canaria, puerto rico med bästa vän och familjen. det var så jävla perfekt resa och jag hade så jävla skoj! vi hann med och göra allt, och då menar jag verkligen allt ;) sola, bada, festa, harleys & kolla på snygga bartenders, spela in massa sjuka filmer, äta god mat och bara hade det så jävla grymt. jag måste erkänna att jag är lite kär i det stället, har varit där rätt många gånger nu och jag älskar bara det mer och mer för varje gång.
vi träffa så jävla mycket bra folk, vissa som vi träffat innan när vi varit där och vissa nya :) både jag och paulina har nog insett hur grymma rumäner är ;) hahah l o v e !
if we ever meet again, 

och nu är tanken att åka tillbaka snart igen. så jävla mycket vi vill det. eller ja jag vill iallafall! och jag ska. jag har många gånger sagt "ny plan ny plan" och ja jag har nya planer nu igen ;) haha, men det är bara för jag så gärna vill. och nu när bästa vän också pratat om det så är jag lite extra lycklig, för hur jävla grymt om hon följt med mig! dör på det typ ..

like i said, i love it. i'm going back and it's soon, ♥












wegue wegue wegue, det är min kärlek
♥ ♥ ♥

RSS 2.0