LONDON BRIDGE

yes yes yes ! det ser ljust ut med flytt till london nu :D eller flytt och flytt, känns konstigt som fan och skriva så, men det är så det ska bli :D jag & ebba - flytt till london i oktober ! och jag är lycklig. fan va grymt det ska bli. så nu blir det jobba röven av mig och ta alla tider jag kan få. så vi kan stanna så länge som möjligt medan vi letar jobb. så nu är det lite viktigt skit som behövs fixas..

- arbetstillstånd?
- bankkonto & skit?
- arbetsintyg från brödboden
- barskolans intyg
- skriva nytt CV
- göra kopior på allt
- skaffa leg
- KÖRKORT ?



 


london, barcelona baaaaaaaby ;)

okej sjukt sjukt. 4 veckor sedan jag skrev här. och 4 veckor sedan en annan sak också , TROR ALLVARLIGT JAG DÖÖÖÖR! hahahaha :P FAN SÅ JÄVLA SJUKT. need it!

men men , massa har hänt sen jag skrev sist. eller jag inte mycket viktigt såfall kanske men ändå. jag har iallafall varit i barcelona med paulina & sofie. och det var så jäävla bäst resa. helt perfekt. varmt, sol, bad, chill, shopping, god mat, och MASSA MASSA SNYGGA SPANJORER :D så jävla perfekt :)
annars har jag bara jobbat, varit i åhus solat och badat. och nyss har det varit kristianstaddagarna :) inte jättejättekul har det varit. vissa dagar va bättre än andra och vissa va bara jävla katastrof. träffat nytt folk också så det chill :) men bästa va nog första kvällen och träffa johan igen :D fan skoj det va :) asfuckinglängesen ju.

och nu är emelie här också, aschill brud från miami :) så hittat på lite med henne, tatueringar, solat&badat, kdagarna och lite sådär :) hälsa på henne i miami sen haha ;)

imorgon blir det soova länge och sen åka till karlshamn där jag och syster ska jobba! askul ska det bli, och goa pengar. men får se om jag ska ta ut lönen eller följa med till turkiet istället?! får se :)



nu till det väldigt mycket djupare.. sjukt inne i tankarna just nu. så jävla avundsjuk på mik som flyttar till malta snart. fick mig att tänka på att jag alltid haft värsta planen, eller något jag tänkt göra. men nu har jag inget??? jag får panik. jag vill så himla gärna dra härifrån nu. finns inget här så. (UTOM BÄSTA VÄN<3) ångrar som fan nu jag inte tog erbjudandet med norge. fan fan asså. men finns inte så mycket att göra åt det nu. ska kanske höra om de fortfarande behöver någon. annars får jag hitta på annat.
men nu har jag snackat med ebba. hon är på att dra härifrån med mig. innan snackade vi om barcelona, men nu kanske london istället? vet inte. får träffas och snacka om det, kolla runt lite och sen bestämma när vi drar så vi kan jobba ihop cash. det är ju tanken, eller jag kan tänka mig att det blir typ jobba ihop pengarna på brödboden till typ årsskiftet och sen drar. jag vet inte. måste träffa lilla ebba ;)
en annan sak som jag också måste fixa är mitt körkort. har en plan till det också nu. att de pengarna pappa har betalt på södra lägger han på mina skulder och sen tar jag intensivkurs ngnannanstans istället och verkligen får det gjort. för nu vill jag verkligen. undra hur många gånger jag sagt detta, men nu till hösten när skolor och jobb börjar som vanligt igen, då ska jag ta körkort!


DETTA SKA JAG OCKSÅ TA TAG I! FY FAN SÄGER JAG BARA.
JÄVLA HELVETE DET ÄR ASSÅ, JAG SPYR!



RSS 2.0