jag är inte för bra.

herregud vilken kväll igår :) det hela började med jag gick hem till paulina med en redbull och världens festhumör :D så snackade vi och lite så och sen kom sofie när vi precis börjat sminka oss :)
och då drack vi och spela musik och sjöng och dansa. när vi var klara däruppe med smink och hår gick vi ner och fixa musiken och fortsatte ha kul :P sen kom folket, först ett gäng och sen ett till. samma denna gång, jag paulina och killarna fast denna gången var sofie också med ju :)
så det blev snack, dricka skratt och musik på hög grad innan stampe och basse körde oss in till stan. och då blev det en runda på hessle och sen skulle vi till class. men påvägen dit ångra vi oss och bestämde vi skulle hem till paulina igen, så vi gick bortom grand, killarna åt pannkakor och jag min blåsa höll på att sprängas :P
väl hemma igen spelade vi typ klädpoker :S:P haha, inte kul. och så blev det musik och typ inte nudda golv genom hela hennes hus. stampe hämta fler folk i stan så köpte de mat med sig hem så käka vi när de kom tillbaka och sen efter en stund stack alla hem. och då gick jag med :) efter en sjukt jävla härlig kväll :D

men jag är inte för bra.

i love

vilken perfekt jävla kväll :D <3
precis hemma från paulina.
nu kallar min säng som fan! vi hörs.

the more i loose you..

.. the more i want you.

that's the life. just nu ligger jag i soffan med datan i knät och kollar på satc :) sjukt chill. är ju fortfarande inte frisk än, och det är inte lika chill. gick till skolan med paulina idag, skulle börja ett. men den lektionen var inställd när vi kom dit så vi gick en runda på stan istället och sen fikade på brödboden. när vi inte palla stan mer så  gick vi en lång runda innan vi gick hem.
när jag sen kommit hem så har jag bara chillat och försökt äta lite mat :/ så sjukt jobbigt. kan fortfarande inte äta normalt :( men det löser sig väl, och hoppas jag blir helt frisk snart.

Och då var detta lovet också slut.

vad har då hänt  då, snabbgenomgång tar vi nu ;)

fredag: stan med sofie, förfest hos chamli med sofie, emilia mfl. utgång grand och class.
lördag: öland med sofie och familj.
söndag: hem från öland, chilla med familjen.
måndag: träna med syster, va hemma och träffa sofie.
tisdag: jobba
onsdag: jobba, blev sjuk på kvällen.
torsdag: sjuk.
fredag: sjuk.
lördag: paulina och tess va här :)
söndag: bara ta det lugnt.

maginfluensa :/

det kom ju förjävla lägligt :/ NOT! skulle jobbat igår också men sen fick jag feber i onsdags kväll om mådde kasst som fan. och så kunde jag inte sova på natten och började må illa. och då var det dax, maginfluensa :/ tillbringade större delen av natten inne på dass och sen på morgonen när jag inte spydde mer hade jag så ont överallt så jag bölade. fan det sjukaste, jag tror seriöst aldrig jag varit såhär sjuk. igår hade jag typ 40 grader feber och svettades som en jävel och samtidigt frös. så jävla illa.
idag mår jag lite bättre, spyr iaf inte mer men fortfarande feber och så. så det blir fan ingen lazee ikväll :'( det suger fet kuk, jag som längtat som fan. och även att jag mår bättre idag så är jag mår jag inte så bra att jag orkar gå dit. jag vill så jävla gärna men som sagt man märker att jag inte mår bra för då hade jag gått dit ändå :(

nu ska jag nog ner och försöka äta något. vi hörs.

imorgon kommer paulina hem, tror jag iaf  :):D


1 par skor rikare och 300 kr fattigare


mina kära skor jag köpte idag på hm. inte min stil ett piss, men som jag
sagt, - det ska bli min stil. jag älskar dem men än tyvärr rädd för att dem
är lite för höga :/ så jag vet inte om jag kommer klara gå i dem. så jag funderar
på att gå in och byta dem imorgon mot ett annat par jag såg som inte är riktigt så höga.
men fan det suger, för dem är så sjukt snygga :)
jag orkar inte ta bättre bild. mår inte riktigt bra så jag ska nog lägga mig vid tvn snart
och chilla så att jag orkar jobba imorgon. ni vet jag behöver pengar, och ännu mer nu när jag har köpt skor :)

chamillions.blogg.se

jobbat idag, typ 3½ timme bara men ändå, pengar ;) och fick reda på att jag ska jobba imorgon med 9.30 till vet inte.

sådet är gött :) som sagt, jag behöver alla pengar jag kan få typ :P
idag när jag slutade så gick jag in på hm, ack skulle jag intte gjort :/ såg världens

finaste skor. funderar på att köpa dem imorgon?! fanken asså, jag borde spara pengarna men jag vill ha dom skorna som fan :( köpte iaf ett par örhängen där idag:P haha. men vi får se vad jag kommer hem med imorgon ;) kanske ett par skor till :D hade suttit fint måste jag säga :P

nu ska jag ner och se tv. sofie kommer kanske hit ikväll :) trevligt.
fortfarande i mitt huvud, idiot!


haha jag och sofie på grand, lite emilia också :)
hahah vacker bild på mig nej,
men vem bryr sig egentligen :P haha!
det var en perfekt kväll, b.

chamillions.blogg.se

hahah, pappa fick ett bryt på mig idag om 
att han vet vilka jag typ umgås med, han fråga mig
om jag brukar va med dem, jag bara nej bara snacka.
han menar att jag borde hålla mig borta från dem människorna.
och jag har full förståelse för det men ändå.
jag vill. eller jag vet inte vad jag vill.

chamillions.blogg.se

lov nu ju, har varit och tränat satan med lillasyster idag :) det var gött. när vi kom hem käka vi pommes och kolla tv. och nu sitter jag här. ska nog ner och kolla the hills lite nu. sen bara ta det lugnt ikväll. och så blir det jobb imorgon.

suck. jag är trött.


bara en miljon tankar

det är bara skitsnack, inget viktigt att läsa.
det går inte, jag kan inte, jag får inte. det är bara allt annat än bra. jag kan verkligen inte hjälpa med men i mina ögon är den killen perfekt och det suger. för jag litar inte på mig själv ett dugg. jag nästan vet helt säkert att bara för jag vill och verkligen inte borde så hade jag gjort  något. det  är verkligen illa. men som en annan kille sa till mig i fredags, "du tycker han är snygg, så det är så att du bara dras till bad guys?" ja, så är det nog. och vissa  är mer bad än andra. illa att han förstod det efter att ha snackat med mig i endast fem minuter. ursäkta men sån är jag. och visst det ska jag inte ursäkta mig för men det är verkligen kasst. och tro mig, det vet jag.
jag har ältat detta skitet sen i fredagskväll och jag får verklige inte killen ur mitt huvud. det är inte så att jag tycker om honom, så illa är det inte än. jag tillåter inte mig själv att börja göra det heller. och han var så snäll i fredags, visst jag vet vad han är ute efter, men att han höll mig i handen, skulle sova hos mig tyckte han, och jag skulle med dem på efterfest. som sagt jag vet vad han vill, men det är så jobbigt, för det är sånt han ska låta bli att göra. det gör bara allt värre, visst det är ju ingenting med oss men han är så jäkla perfekt i mina ögon :/ och visst jag hade velat följa med dem men jag tackar sofie och chamli för att de sa nej, för som sagt det får inte hända något. inget alls, det kan inte hända något. jag kan inte tillåta det. fan för mig när det gäller sånt här, jag är så sjukt svag för detta. men som sagt, jag kan inte tillåta att jag skulle börja tycka om honom så det kommer inte hända.



min andra halva har varit borta tre dagar nu, jag hatar att inte kunna prata med henne. det är riktigt hemskt :/


party like a rockstar ;)

åhja fyfan vad roligt vi hade igår :) och det blev den klädslen. jaja, kvällen började iaf med att sofie kom till mig vid sex då vi åt tacos och sedan gjorde vid oss och drack lite. vid kvart i nio mötte vi emilia och gick bort till chamli där vi skulle förfesta :) folket droppa in och vi drack och snackade till vi skulle ta bussen vid tjugo över elva.

när vi kom till stan gick jag och sofie till hessle med sandberg och ted och sen vidare till grand. och det var kul redan från början :) sen vid halv ett gick vi bort till class med resten av tjejerna :) där träffa vi massa folk och dansa och så innan jag och sofie gick tillbaka till grand igen. sen vad vi där resten av kvällen och dansade och hade bara så jävla kul :) träffade massa folk som är som dem är ju. fixade efterfest med B och dom fast det sket vi i ;)

när vi sedan skulle dra hem blev det ju lite incidenter med vakterna och jag blev utslängd :S haha! så jag sofie och chamli gick och käka kebab innan vi gick mot hammar. våra kärar vänner vänta utanför på oss av någon konstig anledning, men sen dissa vi dem och gick hem ;)

idag har vi åkt upp till öland med familjen och sofie :) och ska snart äta ;)

ha d bra. VI SAKNAR APAN! :)


kvällens outfit kanske?


fredag och sportlov :)

det stämmer så jäkla bra ja ;) sa hejdå till min myra idag efter första lektionen. sen gick jag och sofie och köpte förköp till lazee nästa fredag :) ska bli sjukt kul, och sen bestämde vi att hon ska med mig till öland imorgon om det blir att vi åker dit :) så ska vi bara chilla och så ;)
och så var och köpte lite på hm, jag köpte en röd väska :) som jag egentligen inte behöver, men den var röd och fin så jag köpte den :P haha! sen var vi och fika hos mamma liten stund och bara snacka. och emma skoog träffa jag också :D så sjukt längesen, så det var riktigt trevligt att snacka med henne en stund :)

nu sitter jag hemma och ska nog sova en stund snart, och ikväll blir det utgång :) sofie kommer hit lite senare och så ska vi äta här och så, sen förmodligen hem till chamli på förfest innan grand och class :)



färgen är lite annorlunda
i verkligheten.


chamillions.blogg.se

fan vad jag vill shoppa. det finns så sjukt mycket jag vill ha :/ men jag har inga pengar. och jag måste spara varenda öre typ. och det suger, visst jag sparar till en bra sak men ändå. jag vill shoppa :/ jag får lösa det på något sätt. haha.

idag har jag inte haft några lektioner. så imorse var jag och paulina och träna gym. sjukt gött. imorgon har jag en lektion och efter den ska jag och sofie köpa biljett till lazee, vi gjorde inte det i onsdags. och sen ska jag nog träna innan jag drar hem. sen får vi se vad som händer på kvällen. det hade ju varit självklart om inte min apa skulle åka till österrike :/ men det löser sig ;)

chamillions.blogg.se

sitter i skolan nu och har svenska c. vi ska skriva cv och massa sånt. så jag och sofie sitter i datorsalen och letar jobb på arbetsförmedlingen :P ahah, sjukt chill. sen har jag sjukt håltimme och alla andra har typ lektion så vi får se vad jag gör. ska nog köpa biljett till Lazee med sofie idag också :D


förbannade jävla skitväder, jag hatar det så sjukt mycket!!!!

i need to let go right now na na na

haha har inte varit i skolan idag. palla. men gick iaf upp och stack och träna med ebba på gymmet typ en timme. riktigt gött, körde hårt ;) haha! sen när vi skulle dra fick jag se den snyggaste igen ;) faan så jävla sexig asså, han är nog min dröm asså :P men ja, får väl nöja mig med att titta på honom där lite då och då :) :(

nu har jag precis varit ute och gått med paulina en runda. snackade om en jävla massa vad vi saknade och vad vi vill ha och så :) trevligt. och något konstigt nummer har ringt mig ?! hoppas inte det är det vi trodde först. men vi får se, vill de ha tag i mig ringer de väl mig imorgon igen.

nu blir det tv.

go hard

har varit hos farmor och farfar idag. det kändes rätt bra, för hon var pigg och mådde bra idag. så det är jaga glad för. det är så jobbigt för ena dagen mår hon skit och sover hela tiden och andra dagen är hon uppe och mår bra. men idag va bra så det är jag glad för. efter det var jag frida och mamma som sagt hos en jobbarkompis för att lära känna hennes son lite. det gick bra och han är skitsöt :P


och nu sitter jag här hemma, kollar lite smått på top model kanada. sen vid runt sju ska jag paulina och frida dra och träna :) ska bli gött. plus att jag har fått ny cykelsadel idag så nu ska jag cykla satan ;) ahah slipper smutsa ner kstad med påsar ;):P


i wanna make love right now na na na


för det är kärlek. jag vill igen.
bästa, puerto rico 2008

you're so damn beautiful,

som sagt så blev det utgång igår. jag paulina och sofie satt hemma hos mig och drack innan vi drog in till stan och grand. när vi kom dit så var det inte alls mycket folk men alla kom senare. så det var en förjäkla rolig kväll måste jag säga :) träffade massa trevligt folk och det blev dans och sång, och självklart kebab ;) haha! så jäkla gott!


idag gick jag upp vid tio och gjorde vid mig och sen drog jag till jobbet. 11-15.15. det var väl okej, fanns lite och göra hela tiden. vissa är ju dumma i huvudet så man blir förbannad som fan men ja, får ju pengar för det, så det får gå. sen hem och jag somnade i syrrans säng och sen skulle vi käka när jag vaknade. efter maten har jag bara kollat tv. min kusin ringde och fråga om han kunde komma och hämta one tree hill andra säsogen så han kom hit en stund, trevligt.


imorgon ska jag mamma och frida hem till en jobbarkompis och träffa hennes barn, för jag och frida ska passa honom lite då och då ;):P så vi ska typ träffa honom lite. sen på kvällen ska jag och frida förmodligen träna en stund :)


 


chamillions.blogg.se

tränat idag också :D så jäkla gött. får se när det är dags för nästa gång. jäkla vackert var där idag iaf ;) haha!  ikväll blir det utgång, har fribiljetter så vi ska iaf kolla läget lite så får vi se hur det blir :D och imorgon ska jag jobba :(


i tried to hold on but it hurts so much

robert pattinson - asså seriöst, hur jäkla snygg får man va? han är förfan en av dem snyggaste ;) men ja, skit i det nu, haha. jag sitter hemma idag med, ledig ju. men är inte helt frisk än, borde nog egentligen inte träna idag men vafan jag dör väl inte!? så vid kvart i sex ska jag och paulina och träna och sen får vi se vart kvällen tar oss ;) imorgon är vi också lediga, så jag ska upp och träna imorgon bitti också hade jag tänkt. ska fan bli fit for fight nu!

den 12 februari ska bli min turdag, så vi får se vad som händer då.
kanske något med någon jag hoppas på?! :$

ååh gud vad jag längtar till vår/sommar nu. mest till sommaren ju men det är så underbart när det bara blir varmare och varmare nu mot våren.
det bästa jag har framför mig nu är först barcelona, karneval & skattjakt (allt som har med studenten att göra), studenten och sen barskolan i magaluf :D och jag längtar till allt ;)


yeeeeaaah :D

henke stannar i HIF 2009 också :):):):):)

chamillions.blogg.se

fuck off så trist och jobbigt. sitter och försöker skriva min
slutdokumentation av projektarbetet, den ska liksom in idag
och jag har inte kommit igång. det går fan inte
och jag har ont så jag pallar inte heller. så bajs på det.. 

coolare får man fan leta efter ;)

chamillions.blogg.se

idag är jag sjuk och har jäklar ont överallt. jobbigt som fan :(
och jag som ville träna idag, men det får nog bli imorgon istället. vi får se.

idag är det 5 månader till magaluf :D

Farmor 69år idag <3

och ja, det var de hemskaste jag sett. :'/

cause i am weak,

ja det är jag. jag har inte viljan att gå vidare.    
jag låter folk treat me like shit! tyvärr,
och det vet jag om och jag erkänner det.
(och det gäller endast vissa, några vet vad jag menar)

RSS 2.0