jobb och kräftskiva

idag har jag jobbat från 1030-1715. sjukt mycket att göra. efter jag slutat gick jag till mormor och morfar så körde dom mig till bromölla där jag och familjen skulle på kräftskiva. det var typ trevligt. jag har inte alls kul längre, inte glad. och jag skriver inte detta för att ge någon dåligt samvete eller något, jag skriver det för att det är min blogg och jag skriver vad jag vill. jag har ont överallt och jag har ingen lust till varken mat eller något annat. jag hatar allt förtillfället. jag vill spola tillbaka till typ sju i onsdagskväll!!!! jag ska sova nu, pallar inte sitta upp. nu tror alla att jag är sån som dissar alla polare för en kille, jag är verkligen inte det. detta är mitt första och enda sånt här misstag..

:/

för detta suger fet kuk!!!!


For really big mistakes - im a really big mistake.

igår var allting mellan oss perfekt, vi hade skitkul, flummade och skrattade som fan. du hade redan massa skit som hänt igår. och så kommer jag och förstör allt så jävla mycket mer. sviker dig totalt, jag fattar inte att jag ens gjorde så. du betyder fan så mycket mer än någon annan. vad ska jag liksom göra nu? ingen annan som jag kan snacka om allt på samma sätt som jag kan med dig. du är guldvärd. och jag bara förstör det totalt. jag gör så fett med fel alltid. som när vi stod på bokia och jag "suddade" ut mig själv (endast du vet vad jag menar), då sa du bara något i stil med "nej, verkligen inte du". då tänkte jag bara fan vad jag är glad att jag har någon jag kan prata om allt med, som alltid finns där. men inte längre kanske? :/ som dom säger i one tree hill, bro's over hoes - det felet gjorde jag verkligen igår. helvete.

men ta den tid du behöver, jag finns här när du kommer tillbaka, som jag verkligen hoppas att du gör. jag vet att jag har gjort fel, men nu får jag bara ta emot skiten och hoppas på att det blir bra. jag bara ber till gudarna att du förlåter mig och att allt blir som förr igen. alla dessa år av vänskap kan inte förstöras på grund av detta, hoppas jag.
jag älskar dig, du är min bästa vän även om jag inte längre är din, (v.

Paaaaaaaaaaaartyyyyy :)

ikväll blir det feeeeeesta satan :) överaskningsfest för en polare som fyllt 18 för några dagar sen :) det ska bli så sjukt kul, jag är verkligen i rätt mood ;) hahahah! och sen så sjukt chill att vi är lediga imorgon så jag kan ju verkligen festa ikväll ;) ahah! aja, nu ska jag packa ner lite saker sen ska jag gå bort till paulina och göra klart det sista :)

vi hörs imorgon säkert :D

Jag är duktig..

... som fan :) jag har städat hela mitt rum, hängt upp alla mina kläder och dammsugat mitt rum :) och så har jag duschat :P

nu ska jag ner och kolla på fotboll så vi hörs kanske senare :)

ingen rubrik...

här kommer vad jag gjort sen jag skrev sist :)

söndag: på dagen var jag bara hemma och tog det lugnt sen kvällen tillbringade jag med paulina. vi chillade bara och så sov hon här och vi låg vakna typ halva natten då och bara snackade och hade askul :)
måndag: vi va skittrötta när vi vaknade men vi började inte förrän kl 13 men vi åkte in till stan vid halv tolv och kolla kläder och så och så köpte vi present till en polare. vid ett gick vi till skolan och hade kvinnohistoria. det var hyfsat kul väl. sen slutade vi och då gick vi lite till på stan sen drog vi hem till mig och tog mina saker och sen hem till paulina för vi skulle sova där :) senare på kvällen åkte vi in till stan och skulle hyra film. och där mötte vi sebbe och han är ju som han är :P haha! tillslut hade han jag och paulina fått ihop tre filmer som skulle hyras, två till han och en till oss. vi tog min brors flickvän... så åkte hon och jag hem och bäddade och sen satte igång filmen. paulina somnade rätt fort för hon mådde inte bra och jag somnade typ precis innan slutet. men det jag såg så var den bra :)
tisdag: idag började vi skolan 0800. sjukt segt. det var sega lektioner och så hade vi håltimme från 1020 till 1420. då var vi och åt med malin och sen hyrde jag och paulina P.S i love you, den var faktiskt bra och mysig, sjukt gullig film :P :) när filmen var slut drog vi in till stan igen, hon skulle ha matte och jag skulle ha företagsekonomi A. det var faktiskt hyfsat kul idag. enkelt. men vi får väl se hur det blir senare längre in i kursen :P efter lektionen var jag med tess och kollade på deras lägenhet :) skitfin. och nu sitter jag här och ska snart in och städa på mitt rum tror jag sen ska jag duscha. ikväll blir det fotboll :) gefle-HIF.


fan vad jag har typ panik på mina pengar. jag måste verkligen spara. jag har tre resor framför mig som jag behöver spara pengar till. det är skitjobbigt, jag hatar spara till sånt som är så långt fram. jag menar första resan jag ska göra är i mars :P och sen kommer de andra två efter det. men vi får se hur det kommer gå... den jag verkligen måste spara till, det är mallorca där jag ska gå bartenderutbildningen nästa sommar 27juni-11juli... men det löser sig nog hoppas jag :)


Coca-Cola is fantastic :)

World of Coca-Cola-museum i Las Vegas.
- fyfan vad fett, dit vill jag lätt åka någon gång. sinnes :P

så jävla förbannat typiskt :(:(:(

Ronaldo borta till november

Manchester United - och världens fotbollsfans - får vänta till mitten av november innan ankelopererade storstjärnan Cristiano Ronaldo är tillbaka på planen.

En ny motgång för Uniteds ligastart.
Tidigare har det sagts att han skulle kunna återvända i början av oktober. Nu måste Manchester United vänta till mitten av november, uppger tidningen Sun.
- Vi är inte under någon press. Vi kan lika gärna vänta en extra vecka eller två, säger sir Alex Ferguson till Sun.



- det stod inne på msn.se :( det suger fett, jag som äntligen skulle se portugal och honom spela, så är han inte med :/ fan så jävla irriterander! det är så jävla typiskt.. visst jag tvivlar inte på att matchen inte blir kul bara för det, men ändå, han är ju en stor del till att jag vill upp och se matchen...


pallar inte uppdatera egentligen.

men wtf. kan ju börja med att skolan är skittråkig, jag hatar det.....
- men igår var jag med gun och martina och kollade på krilles match med zackie.. det var kul, synd förlust bara men vi hade kul iallafall. en snygg i krilles lag ju, gun tyckte han såg ut som 14 år, men so wrong, han var visst 26 :P haha! efter matchen körde vi alla hem till zackie där staffan och robert också var :) det var trevligt, vi snackade och skrattade! en annan skulle också kommit ju :( men vi han nog åka hem innan eller kom han inte alls :P jag vet inte.... väl hemma så gick jag och la mig direkt typ..

- idag vaknade jag vid två och gick ner och käka frukost och kollade på one tree hill. men nu är jag klar med det, har sett alla avsnitt vi har. lite trist, men kan va skönt att slippa tvn ett tag kanske :P men en sak är säker, jag måste slua dricka coca-cola :/ jag får skitont i magen när jag dricker det. men trots smärtan dricker jag ändå :S men det får nog bli ändring på det....

nu ska jag sova..............

Färgar håret :)

igår skulle ju vara vår första dag i skolan, men så blev det ej. vi var i lund med klassen och kollade på någon kyrka och museum eller något. jag tycker verkligen inte om sånna saker så det sög hårt.

efter skolan var jag i ishallen och kollade på min kusin som spelade hockey. och kollade även på en annan ;) haha, jag trodde ju typ han var 22-23 men jag hade feeel! han fyller 27 och två-tre veckor :P :( hahah! men det har jag ju inte haft något problem med innan ;) haha! skoja... när vi kom hem därifrån kom paulina till mig. och jogby och tess kom också en runda. sen drog dom och jag och paulina kollade på american pie the wedding, längesen. sen snackade vi en massa om allt också :)

nu vaknade jag för typ en timme sen. och ni vet jag är ledig varje torsdag hela höstterminen :) sjukt chill. så nu sitter jag här med färg i håret som ska sköljas ur och 11 minuter :) haha! sen ska jag käka och kolla på oth tror jag :)

tröttare än ngnsin?

JA! fan jag har inte sovit på 37 timmar :S hela natten till idag har jag suttit uppe och kollat på one tree hill. en natt och hela andra säsongen slut, bad ju min syster köpa tredje och fjärde vilket hon gjorde. och när jag försökte sova vid halv elva imorse så fick jag sms hela tiden och lisak sa hon skulle komma till kstad och hon ville träffa mig så jag tog mig in till stan så jag har som sagt inte sovit sen jag vaknade vid halv tio igår morse. och jag har sååå ont i huvudet och är så sjukt trött.

var ju på stan en stund med lisa, det var trevligt. vi skrattade, snackade och krängde mat och bakelser :P och hon shoppade, och jag betalade ;) haha!
- nej, nu ska jag ta och sova. imorgon är det ju skola :/ vi hörs väl efter det.......... :(

Abstinens eller vad? :P

haha, nej men i lördags satt jag upp från nio på kvällen till åtta på morgonen och kollade på one tree hill. och nu inatt har jag sett hela andra säsongen. och har inte sovit ett dugg, som sagt varit uppe i 24 timmar :P nu ska jag ta ngt att äta sen ska jag sova lite tills min syster kommer hem med tredje och fjärde säsongen :D JAG LÄNGTAR, det är fan sjukt så bra det är :) :P

det stör mig !!

jag läste nyss en intervju med blondinbella i Klick! där hon berättade om sexövergreppet. hon får tydligen massor av kritik och folk frågar om hon hade druckit alkohol och vad hon hade för kläder på sig när det hände. det spelar väl förfan ingen roll. en tjej ska fan kunna vara hur full som helst/klä sig hur hon vill och ändå slippa bli utsatt för sånt. jag tycker det är sjuk. visst jag säger inte att man ska gå ut i bh och string och kanske utmana ödet, och vara så packad att man inte kan stå på benen, men man ska kunna vara så och ändå slippa sexuella övergrepp!!!

who what when where

jag har varit med mamma på ikea och city gross idag :) köpte mjukisfotbollar på ikea till hunden och så handlade vi lite på city gross. där hittade jag en kalender som jag fick av mamma. måste ju ha den till skolan son börjar snart :/ fan med asså.

nu sitter jag här i stugan och har inget att göra, så vi får se vad som händer senare...

Torsdag.

jag har inte skrivit på länge nu typ men jag har verkligen inte pallat. är ju som sagt på öland nu och "njuter" av de sista dagarna av mitt sista riktiga sommarlov :/ det känns konstigt må jag säga. menmen så är det, jag hoppas att trean blir bra och jag längtar till studenten och sen barskolan efter det :) men innan dess hoppas jag att en väldigt massa bra grejer händer :P vi får ta det som det kommer och göra det bästa av det..

iallafall så var jag med emelie på bio i tisdags, vi såg batman och den var faktiskt skitbra :P :) och sen igår mötte jag paulina i kalmar för shopping, hennes familj har varit här igår och idag :) det har varit fett chill och vi har bara slappat och snackat och massa sånt :P det blev ingen shopping för mig igår för jag måste ju som sagt spara pengar som en röv nu asså :P menmen, idag så åkte vi en runda på borgholm med paulinas familj och kollade läget lite och så åt vi middag :) sjukt gott :P sen skulle vi hem igen och då kom vi på att ingen av oss typ har sett slottet i solliden så vi körde inom där och skulle kolla, så kom vi fram men det kosta fan pengar och kolla och så mkt ville vi inte se det så vi sket i det :P

så vi åkte hem och så körde dom mot kristianstad och jag kollade på OC. nu sitter jag här och ska sova snart som fan. imorgon får vi se vad som händer! :)

Måndag..

verkligen sovit ut idag och det var så jävla gött :) sen åkte jag mamma och frida till ikea, köpte en hylla och lite så. sen vidare till maxi där jag köpte hårfärg, paulina ska färga det på mig på onsdag när hon och hennes familj kommer :)

nu har jag precis färgat min systers hår, "blondt" haha, det är inte det, det är typ gult :P hahaha




nu ska jag dra, vi ses :P!


I stugan på Öland :)

Efter festen i fredags följde samme martina ritta haris och conny med hem till mig och kollade på film. Vid sex somnade alla i olika sängar typ och så vaknade vid elva. Då kollade jag och samme på scrubs och sen kom de andra ner också. vid två drog dom hem och då kollade jag mer på tv och bara chilla. På kvällen vid halv sju kom tess till mig så kollade vi lite på tv sen gick vi till hammars pizzeria vid sju och köpte mat och gick hem till fidde där hjalle och erik var. vi käkade och spelade lite kubb och så skulle vi se film och så kom paulina :) vid halv två gick vi hem och då började jag packa och städa. Så snackade jag i tele med paulina, trevligt. snackade och FINASTE människan. sen vid fem gick jag och la mig och gick upp vid halv åtta och så kom mormor och morfar och hämta mig vid åtta då vi körde till öland :)
Jag som hela vägen hit och sen har jag typ sovit hela dagen här för jag var/är så jävla trött..

Nu sitter de och spelar kort och jag snackar med människor :)


Lyckad 18årsfest :)

åååååh, jag hade så kul igår :) det blev verkligen trevligt. jag hade skitkul hela kvällen, förutom lite trista saker som hände. fint folk som fan var där också, synd bara att jag är så fucking köttad i huet :( jag hatar mig själv.....

här kommer lite bilder från kvällen :)
... det segar fett så jag pallar inte lägga upp några, men kul som fan var det!



vafan ska jag alltid dras åt de killar som bara vill ha sex? alltid gör jag samma misstag.. skiter fan i vilket.


Today is the day :D

idag blir det feeeest :) och jag hoppas fan den blir lyckad! nu ska jag gå och göra vid mig och packa ner allt, så hörs vi imorgon :)

Hot mask ;)

haha, nu sitter jag med massa ansiktsmaskklet i ansiktet :P Jag måste förbereda mig inför morgondagen :) Jag ska göra så mycket jag hinner klart idag så kan jag sova länge imorgon ;) haha. jag funderar på att färga håret? jag vill fan bli ljushårigare, men om det inte blir bra så måste jag färga över och då behöver jag ju mer färg och det kostar pengar och jag mååååååste spara.....

jag har sjukt med saker jag ska spara till, kolla, barskolan, resa med tjejerna/paulina, med spanska gruppen och resan till porjektarbetet. och fråga fan inte hur jag ska klara det :/ :(

men ja, vi får se hur det blir. nu ska jag skölja ansiktet, vi hörs sen. ska nog träffa paulina ikväll :)

7 augusti :)

och det är PAULINAS 18årsdag idag :) Ett stort jäkla grattis! :D
Jag vill fan också vara 18 nu :( :P Haha, men det är inte så länge till, 1 månad och 3 dagar :) menmen, har varit i stan idag för att lämna tillbaka tre filmen, beställa baguetter och varit på UM.. Det gick bra, jag är frisk ;) HAhah!
nu är jag trött som ett as så funderar på att sova lite. Så får vi se vad det blir av denna dagen. Nästan exakt allt är fixat till festen så det känns bra :) hoppas bara den blir lyckad nu.


Do it well.

Igår träffade jag paulina så åkte vi ut till lokalen där festen ska va och mötte gunilla :) Där kollade vi allt som fan och diskuterade vad vi behöver handla och kollade så musiken var okej. Allt löste sig nog rätt bra tror jag. Hoppas det lyckas iaf. När vi var klara där ute åkte jag och paulina in till stan och hyrde film och sen åkte hem till henne. Hennes kusiner var där så snackade vi lite med dom sen satte vi igång filmen, apartment 1303. den var sjukt dålig, verkligen fett kass :S haha. Iallafall så gick jag hem efter det och deckade direkt ;)

Nu har jag precis ätit frukost och snart kommer nog gunilla och hämtar mig så ska vi åka till ÖB och handla och lite så :)

Hemma från Helsingborg igen :)

I torsdags åkte jag paulina och tess till helsingborg och gick på väla :) Jag köpte två par skor och en tröja. När vi var klara där så åkte vi tillbaka till knutpunkten och paulina åkte hem och jag och tess tog bussen till råå där familjen var. När vi kom dit så var mina kusiner också där och då skulle vi ut och äta i hamnen. Sen gick vi tillbaka till campingen igen och så åkte dom hem. Sen resten av helgen har jag och tess solat, frida har ju spelat cup så vi har kollat mycket fotboll :) Det har varit skitroligt och laget var riktigt duktiga. Men det bästa var ju fan när det var tio sekunder kvar av semifinalen och vi låg under med 1-0 och frida får frispark och gör mål :D det var så härligt att se :P :) Så blev det straffar men där förlorade vi tyvärr :( Men det var kul ändå. Nu har jag precis ätit mat och ska snart se OTH tror jag. bilder från helgen kommer kanske imorgon.

Imorgon blir det helsingborg igen och kolla fotboll med frida :) Sen resten av veckan blir det väl massa fix med festen :D

RSS 2.0