om 2 veckor, mitt crew ;)

jag känner duktigt att jag behöver träna min mage... okej, resten av kroppen också. syster dog av garv när hon insåg hur jäkla klen jag är :(  hihi;P men sånt är livet. jag ska iaf platta magen, im working on it baby ;D

yyyshe idag är det två veckor exakt tills jag är i sthlm och träffar familjen och mitt crew ;D och så är de dags sönder för magalufreunion :D båt till riga, 40 timmars festande ;) hur bra är inte de :D jag älskar de ;)

imorgon blir de jobb. slipper iallafall stänga, så de skönt :) sen hem snabb som jag är och fixa mig och allt för förfest ;D fest duktigt!!!


jag bara älskar den bilden ;D älskar oss!


håll mig hårt, en sista gång.




älskar de, jag bara älskar de.. finns inte! tack för allt, kungarnas kung!


Sara Adle Sahlin :D

sara, 16. säger (23:33):

 

life is to damn good, och du är en stor del till det :D

SARA MIN LILLA SARA, HON ÄR BRA HON!



jag längtar sönder till att träffa familjen igen, och leva vårt egna lilla liv :) MEN JAG KOMMER SAKNA MIN LILLA MONKEY SÅ CPMYCKET! HON ÄR BÄST.. SHE KICK ASS! <3


KUNG HENRIK LARSSON!

imorgon är henkes sista hemmamatch för HIF. jag önskar jag kunde se det, men har inga pengar och jag jobbar. det hade blivit det sjukaste. så många som kommer komma för att hylla honom. han är värd det, han är värd allt! han är sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna! ingen kan jämföras med honom. visst kanske nästan zlatan, men nej, han är bättre än vad henke är nu, men han är kommer inte bli bättre än vad henke va när han var i zlatans ålder och hans karriär var i full gång! när han spela i celtic, manchester united och barcelona! två av världens bästa klubblag. när han vann champions league med barcelona. och när han debuterade i landslaget 1993. han har belönats av den brittiska drottningen för sina insatser inom fotbollen. kommer zlatan göra de? tror icke de va. zlatan kommer aldrig komma över henke larsson. det finns bara inte. henke är sveriges bästa spelare genom tiderna, och överallt i världen är han enormt känd! 

 
HENRIK LARSSON - VÄRLDENS BÄSTA FOTBOLLSSPELARE! <3
GÅ MED I GRUPPEN "HYLLNING AV HENRIK HENKE LARSSON" PÅ FACEBOOK!!!!!


if it makes you happy, it can be the best

just nu blev jag jävligt taggad av att träna! bara för jag såg bilden på startsidan på blogg.se - det är väl bara sätta igång duktigt!

men inga cash till gymkort.

så får bli hårt hemma istället!
galet galet tagggggad.




jag blir glad när jag får lite pengar så varje dag. tack!
för jag behöver dem verkligen.


haha lilla monkey, dig ville jag slå hårt igår ;P bliubliubliu!
men jag ska inte jag lovar. jag vill ha helg nu!
men jobb idag ons tors och fre. cash fint :D







(för en sekund i söndags ville jag inte åka längre!)
- men jag ska, och jag kommer sakna mycket, väldigt mycket.


inatt är jag din, inatt är du min

jajemen, det blev chill igår :) åkte med mamma frida och paulina till långebro och köpte godis och när vi skulle köra hem igen stanna jag och paulina därute och krängde donkan ;P sen gick vi lååååång runda i minst tre timmar :) skönt va det. innan vi gick hem från stan hyrde vi tre filmer och gick hem till paulina och började titta :)
då fick vi sms från två fina grabbar som ville komma och se film med oss ;) så så blev det. och så kollade vi barcamatchen, zlatan kung, barca kungar 6-1 :D lyckat lyckat! myys som fasen va de iaf..
vid halv tre va jag hemma och då decka jag inte direkt :P haha..

idag gick jag upp och jobba kl 09. och nu har jag precis kommit hem, pizza snart, dock utan såååås :'( sorligt värre!

och resten av veckan blir de jobb varje dag! bra bra bra, cashen rullar in ;) neeed it big time!

sug och svälj, lönehelg!

jappjapp så var det ;) underbart med lön, men måste dock spara varenda krona. men det är ju iallafall till något bra ;D älskar det. igår var det ju bara 4 veckor till vi åker :)

i fredags blev det jobb iallafall, jävligt goa pengar blir det :P när jag slutat va de snabbt hem och duscha och göra vid mig innan mamma körde mig och paulina till fjälkinge för förfest hos tobbe. trevligt trevligt var det :) sen drog vi in till stan och in på class. det var kul där med, dock lite tårar här och var :(:P men det behövdes nog för en viss liten apa! när vi inte palla mer blev det hem till hammar och sova. myys :)

igår vaknade vi helt jävla döda. bakis som satan, men mamma körde oss in till stan för vi skulle jobba nio båda två. första två timmarna va inte så jävla roliga, trodde jag skulle dö ett tag. men jag överlevde fram till ett då jag slutade och då åkte jag hem och åt och sen sov hela dagen. vaknade vid sju och beställde pizza, hämta den och sen hem igen och åt och såg film. vid elva kom paulina, snackade vi lite om dagen innan och sen somna vi båda i soffan. vid halv två vakna hon igen och gick hem och jag gick upp och la mig i sängen.

idag gick jag upp vid elva och käka resten av min pizza. och nu sitter jag bara här, sjukt trött konstigt nog. hela dagen blir det bara chill, orkar inte göra något!

PUSS!


i don't wanna loose your love tonight

sååååja nu blir det in till stan. det blir min runda jag ska gå varje dag. så hälsa på brudarna på jobbet lite ;) och så ska jag ta ut pengar till pappa för min flygbiljett. svider lite :P menmen det får gå :D

ikväll blir det förfest hos kibbe och sen till class :) hoppas på asiröven rolig kväll ;P

FÖRRESTEN JAG VILL OCKSÅ SE DAVID GUETTA IKVÄLL!!!!!!

PUSS!

when it's good - jag gillar läget gryyymt!

åh love it, allt känns så enkelt just nu :D jobbet går fint och det är roligt att vara där men folket, så kul att jag ska dit imorgon när jag är ledig ;) haha. älskar känslan att jag snart kommer lämna kristianstad igen! att bara få va mig själv i värmen. jag mår så jävla bra när jag är iväg, som magaluf i somras, mådde perfekt. gladare mig hittar ni inte. dock är det jävligt sorgligt också. vissa kommer jag saknar något sjukt mycket. men det går bra, och dem klarar sig utan mig ett tag :) men lite orolig för en viss liten person, jag vill va hos henne och stötta henne just nu när allt är som det är :/ hoppas ihjäl mig att hon klarar sig okej iallafall. får stötta henne genom telefon och annan kontakt. hon är bäst, ily <3 menmen, allt blir nog bra. och så jävla skönt nu vi har fixat lägenhet :D så nu har vi iallafall någonstans att bo när vi kommer ner :) så då är det bara jobb vi måste fixa. jag måste, för jag ska stanna. jag kommer inte kunna åka hem efter en vecka bara. det om något kommer knäcka mig totalt! fast det ska gå bra :D

nu blir det wallander med familjen sen sova i guess! :)
PUSS!

21 oktober - 1 månad

yeees, om en månad är jag back in buissness igen :) teneriffa som gäller som fan med sara jane och malin! och nu är nog lägenhet fixat också fint ;D perfekt!


antagligen vårt boende ngra månader framåt ;D


idag har jag jobbat hela dagen. lite grann att göra. ingen prao ju så jag tog disken :P inte så kul, men skönt att slippa kunder ;) och nu har jag så cpont i min hals :( mår inte jättebra. men jag kan fan inte bli sjuk nu. jag måste va frisk och jobba! imorgon blir de också jobb. sjukt trött nu så ska inte va vaken sålänge till. måste sova..
nu blir de nog stan och hyra film,

PUSS!


en helt ny värld, en plats jag inte visste fanns..

yyyysh, ikväll har det blivit subway och bio med paulina :) myyys som fan va de. vi såg fame, den var sådär. helt okej men jag har sett bättre :) sen tog vi fötterna och gick hela vägen hem till hammar och snacka igenom massa skit. trevligt. finns ingen bättre att prata med!! kommer sakna de mest när jag är i tenerife :(

nu sitter jag på msn och snackar med kjelleeee :D yes hon kommer nog till mig i helgen :) myys värre asså! så jävla längesen jag träffa den bruden, så nu är det dags. en gång innan jag åker sa vi iaf.

PUSS!


fucking åmål

fan vad den filmen är bra :) cplängesen jag såg den assså!

duktig jag har varit, ute och gått en hel timme! nu hade en pizza suttit fint ;P

nu ska jag duscha, så får vi se vad som händer ikväll.

Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna!

HENKE LARSSON! idag kom det ut att han lägger av med fotbollen i samband med allsvenskan tar slut. jävligt sorgligt. men kanske ändå lite rätt beslut!? syyyykt att jag sa det. men ändå. jag vet ingen bättre än han. och att åka och kolla på HIFs matcher och se honom spela är guldvärt ;P det kommer jag sakna. men han är kungarnas kung ;) och jag ska fortsätte följa HIF ihjäl!!!! jag får hoppas på honom som sveriges förbundskapten om några år. så jävla bäst hade det varit. och jag lovar, då hade vi iallafall tagit oss till VM och EM vilket vi inte gjorde med lagerbäck det packet!! men vi får se :) hoppas han kommer träna HIF eller ja landslaget någon gång i framtiden :) ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

nu ska jag ut och jogga/gå. orkar inte jogga mycket så de blir gå när jag inte orkar mer ;) sen ikväll blir äta ceasarsallad med mamma och syster och bara chilla, börjar jobba halv 10 imorgon men jag ska va på annat ställe redan halv 9 så får upp tidigt:( nej, nu ska jag dra, vi hörs :)

PUSS!


tenerife - playa de las américas :)

HEEERE WE COME :D ååhh så jävla perfekt! för liten stund sen snacka jag med sara i telefon och bokade min flygbiljett :) härligt härligt härligt! nu är de faaaan bestämt, jag ska också iväg :D bara ber till att vi alla fyra fixar jobb där så vi kan stanna :D men det ska vi nu kunna lösa ;)
yees, jag malin sara och jane :) 21 november :D

så nu ser det ut såhär:

stockholm magaluf reunion 12-15 november
stockholm 20 november
tenerife 21 november

JAG BARA ÄLSKAR DET. dock lite sorligt att lämna allt här hemma igen. <3


24.

herregud hur trött jag var igår. vid halv nio kopplade jag in boxen på mitt rum och kollade på 2½ men! så jävla bra. och när de va slut satte jag på tretton och då kom frida och fråga om hon fick sova på mitt rum och kolla på vänner. jag sov nästan redan då så ja de fick hon. så har jag sovit heeela natten och vaknat nu vid elva och gick upp tolv då pappa ringde angående flygbiljett :D

nu ska jag göra lite frukost och sen ska jag gå in till stan och fixa några saker innan jag börjar jobba vid 15.
ikväll sara, ikväll ;D

PUSS!

25.

igår var det bara chillkväll hemma med chips och julmust till cocktail. fy helvete va bra den var! jag måste bara köpa den. skadat! love it. när filmen var slut gick jag och la mig och kollade lite vänner, och då ringde tobbe och sa att de inte kom hem och om de kunde sova i hammar. 2 hos mig och 2 hos paulina ;) så det var bara på med kläder igen och ut och möta dem!

imorse ringde paulina och sa att andy och chim också skulle komma till mig för hon skulle bort till jobbet. så cptrött fick jag ner och öppna för dem och plötsligt var vi 5 st på mitt lilla rum. och så kom paulina också när hon va klar, så 6 st ;) jävligt varmt måste jag säga! men det var mys ;P

efter att killarna stack vid kvart över två somnade jag och paulina i min säng. skadat trötta! vid tre ringde min klocka och jag ville dö. gick upp och duscha och fixa lite sen la mig och sov lite till innan pappa kom och väckte mig och sa att vi skulle dra. så då blev vi tvugna gå upp. så jag mamma och pappa gick till mormor och morfar på österäng. käkade gyrostallrik hos dem. cpgott. och nu är vi hemma igen. ska nog snart gå upp och kolla film och sova. helvete vad jag behöver städa mitt rum :( får se hur de blir innan jag ska jobba imorgon. ska upp i tid för har lite och fixa i stan innan jag börjar..

PUSS!


cocktail

yees nu blir det cocktail på femman, chips och apotekarnes julmust :) hörs!

PUSS!

inatt är jag din, inatt är du min

yes yes yes :) life's great! igår blev det in till jobber vid elva för att lära mig öppna ute i paviljongen :) det gick fint. när jag va klar med det vid halv tolv stanna jag kvar och åt frukost, höll mamma sällskap på hennes lunch. tanken var att jag skulle vara kvar i stan och vänta tills paulina sluta, för vi skulle ta en runda på stan. så jag höll anna sällskap ute i paviljongen under tiden. så satt vi och snacka om allt möjligt och bestämde att hon skulle med oss ut och festa, förfest i hennes lägenhet, fint ;) sen kom martina och snacka med oss litet tag innan paulina kom. när hon kom gick vi lite på stan och hon fixa lite på banken. hungriga var vi också så vi gick till kebabcenter och käka tallrik! gott som in i helvete, seriöst finns de fan ingen bättre mat!!!!!

sen blev det hem och göra vid sig och börja dricka lite innan vi tog bussen ut till vä där vi skulle förfesta lite hos anna. killarna skulle ju också komma, men sket i det för jag och paulina är sega så de fixa annat istället ;P haha! hos anna var det trevligt, vi drack, snacka, skratta och kollade på charlie :D haha bästa! vid tolv blev det bussen in till stan och sen bort till class :) cpmycket folk. så anna stack hem och lämna kön men jag och paulina gick in :) sjukt rolig kväll, och jag träffa massa kul folk :D kvällen slutade hemma i sängen, dock ej helt själv :) mys!

idag gick vi bort till paulina till hennes hemmamatch och snackade med dem lite ;) sen tog de bussen och jag och paulina la oss i hennes säng och chilla lite. vid ett gick jag hem och hon gick till jobbet. käkade och sen åkte jag pappa och frida en runda med bilen ;P till näsby, vä, farmor & farfar, sebbes jobb, matöppet och sen hem :)

nu sitter jag här med frida och albin, han kommenterar allt på tvn ;P haha, "vad hände med han? vem är han? vad gör dem?" sååå sööt ;D
ikväll blir de nog bara chill hemma. orka göra ngt. och jag har inga pengar heller :P:/


den tiden, underbar (: saknar sofie. suger att hon kommer hem den dagen jag åker :/
ska snacka med pappa och försöka låna pengar tills på fredag så jag kan boka flygbiljett i helgen!


vad är meningen med livet?





meningen är fan att bara ha så jävla roligt hela tiden.
trivas som fan och göra det du känner för och vill.
du ska festa, resa, umgås med vänner och familj,
gör allt du tycker om att göra.

det är min mening, love it ;D


idag är jag fan okej :D

jävligt okej ;D as i röven glad och jätteflummig! på jobbet var det askul, jag va nog bara jobbig ;P charlotte och anna skratta bara åt mig iallafall. så det var jävligt bra jobbdag :) put a banana in your ear och nu myser vi med prutten va nog fan ändå det roligaste ;) hihiahi, bluibluiblui ;D

när jag slutat och stängt tog jag min cpcykel hem jävligt snabbt och käka med mamma och pappa. snackade om mina framtida planer och sen gick jag och mamma och gick en lång runda :D jag tar verkligen min sk träning på allvar ;) ska bli fit!!! nu sitter jag här, är fortfarande skadat flummig och tittar på tv. nyss va det icareklamen, love it ;P

prrrrprrrrrrr. ork mig nu asså :P something's wrong ;)

turen ihjäl ni inte sitter bredvid mig!

imorgon lära mig öppna pav. och sen hem igen kanske.. eller kolla tryck till våra tröjor ;) fest? don't know, jävligt öppen för snabba förslag ;D

release my body

min mamma sa imorse när jag skulle cykla till jobbet att det är jättekallt, men det är skönt! jag bara eh jaha och gick ut och tog cyklen till jobbet. jag tänkte bara; "öööhh vadå skönt? jag vill fan hellre dö än frysa såhär :O" vad är ditt fel liksom, mamma? :P haha! nej men ärligt, det är fan ett helvete att ha det såhär kallt, och då är det inte ens vinter än :O DAAMN VAD JAG HATAR DET!!!! men snart blir det varmt....

efter jobbet idag var jag duktig och gick till um som jag skullat göra hur länge somhelst. fixade lite shit. mest ork, men det är jävligt nödvändigt.

nu ska jag va ännu duktigare,
ut och gå mina 40 minuter i istiden !
jag gråter, men jag måste...
sen blir det godaste ceasarsalladen mamma gjort :)

how to be fit for fight,

Sara och Johannas träningsschema:

Träning:

  • Minst 40minuters promenad om dagen
  • Cykla minst en kvart
  • 15*3 armhävningar
  • 20*5 sit ups

Får icke ätas:

  • Coca-Cola (max halv liter om dagen, vid behov ;P hah! men helst bara på helgen)
  • Pizza & kebab
  • Ingen donkan eller liknande
  • Chips (allmänt snacks)


    Glöm inte peppa varandra, daglig kontakt för uppdatering :)

pengar i frosken för snipp och snapp ;P

såååjaa, nu har jag varit duktig och fyllt i alla papper
från försäkringskassan sen jag var sjuk i magaluf ;P
så får vi se om jag får några pengar tillbaka.
det hade suttit fint nu iallafall ;)

min hals är cp..

men jag trivs bra just nu :)

i'm in miami bitch

jävlar min mobil :S jag som bestämt mig för gå upp hyfsat tidigt och gå ut och gå lite och sen laga mat - så ringer inte klockjävlen:/ så jag vaknader inte förrän mamma kom hem vid kvart i tre... visst skönt att sova, men nu kommer jag inte kunna somna ikväll heller och så ska jag upp och jobba imorgon. så jävla tråkigt att ligga vaken helt själv och inte kunna sova på typ hela natten :(

men jag var duktig ändå. jag gick upp då vid tre och drog på mig kläder, i min iPod i öronen och kötta magaluflåtarna medan jag var ute och gick/joggade. en hel halvtimme va jag ute :D faktiskt stolt! jag ska ju som sagt bli fit med sara nu ;P och nu ska jag bara upp och köra med hantlarna lite och försöka fixa min axlar, jag börjar få ondare i dem nu igen :/ jag hatar dem..

så får vi se vad som händer idag/ikväll :)

life's a game but it's not fair, i break the rules so i don't care.

ööökaa, ökaaa sa jag ;)

denna helgen har verkligen varit perfekt ;D jag trivs som fasen just nu! jag tycker verkligen om dem brudarna. vi allihop är lika sjuka och vi vill samma saker. vi har så jävla roligt tillsammans. sykt :)

allt började iallafall med att i torsdags tog jag tåget till helsingborg vid 06.50 och sen gick min buss därifrån 09.00. skönt var det för jag fick sitta själv hela vägen, så slapp trängas med andra ;) jag sov nästan hela vägen och när jag va vaken smsa jag med malin, jessica eller sara ;) och så tänkte jag ut vad jag vill med mitt liv! :P och jag har kommit fram till i stort sätt allt nu :) och allt känns skitbra! när jag kom fram till oslo mötte ingrid mig där så gick vi och åt på subway, ofc ;) efter det låste vi in min väska för den va cptung och så gick vi runda på stan. och jag hitta min perfekta vinterjack ;D kanske dumt köp med tanke på jag ej ska va hemma :P menmen. och så hittade jag cpsnygg partyväska också :) när vi inte orkade gå mer gick vi och satte oss på friday's, drack lite cider och väntade på jane :) en stund efter hon kommit och vi snackat ett tag blev det dags att gå till stationen och möta jessica och malin :) så jävla synd sara inte kunde bara! :( menmen.. när vi hälsat och flummat lite gick vi och handlade mat/chips/sprit innan vi tåg banan hem. väl hemma så bädda vi sängarna, kolla lite på tv och lagade mat. hela kvällen satt vi hemma och bara snackade om allt tog det lugnt. vid tre gick vi och la oss och jag somnade fantastiskt nog direkt typ. skönt att kunna sova för en gångs skull ;)

på fredagen började jane jobba tidigt men ingen hörde henne gå upp :P vi andra vakna nog vid 11-12 tror jag och spelade in köörbaah film och skrattade ihjäl oss ;) sen blev vi trötta igen och jag, malin och jessica somnade om och vid tre åkte ingrid och jobbade :P och så kom jane hem vid fyra :) då gick vi andra upp och så gick vi till affären och köpte mat och lite annat. sen hem igen och började fixa pizza, duscha/göra vid oss och började förfesta. när vi va redo att dra vidare tog vi buss och sen hem till olle. han jobbade men morten va där så ja :) trevligt att träffa honom. när det var dags gick vi bort till gabrel där olle jobbade :) morten fixa oss gratis där så det var gött :D kul att träffa olle också. när vi va färdiga på gabrel gick vi bort till stravinsky där cricke, omi och james jobba. där va 20årsgräns och jag och malin är bara 19 så vi va rädda vi inte skulle komma in men vi tänkte vi testar iallafall. vi mötte omi i kön och så snacka han med vakten så det var lugnt :) därinne fick vi träffa cricke igen. askul! vi drack några smirnoff ice och sen när de stängde va vi påväg ut men då ropa killarna på oss och sa vi skulle med på efterfest ;D så vi vänta till de stängde och sen drog vi med dem hem. mycket skratt och prat, kvällen sluta helt plötsligt för vissa blev sura och börja fitta !? så vi stack, vid åtta var vi hemma igen :)

på lördagen va jag bakis. inget kul alls. men vi blev iallafall hämtade av janes pappa och så åkte vi hem till henne. kollade på hennes hus och använde internet lite för kolla hur mycket pengar vi hade kvar. sen blev det dags och hämta ingrid på hennes jobb, så körde vi och åt på pizzeria i fetsund där de bor. fet pizza i fetsund. jag va som sagt bakis och kunde knappt äta.. när vi va klara körde vi runda och de visade oss massa saker :) när vi va klara där tog vi tåget in till oslo och sen hem. då gjorde vi vid oss, drack, lyssna på musik och spela kort. låt oss säga att jag va den som fick dricka :P haha! när vi taggat klart åkte vi in till oslo och gick till stravinsky. och vi kom in den kvällen också :) vi drack ännu fler smirnoff ice, vi blev bjudna av en kille också. och jag var riktigt jävla snabb assså :P hahah! när de stängt sa omi till oss om efterfest igen så vi gick och käka medan de hade något möte.. sen tog vi taxi hem till dem och så dela vi alla på flaska vodka. när det blev dags att dra va de nästan så jag inte ville men vi drog hem allihop :) och tydligen decka jag på bussen!? och sen decka jag direkt när vi kom hem. tydligen va jag fullare än jag trodde. och ett antal gånger fick jag springa upp :P de fick malin också så jag var icke ensam om det iallafall ;)

på söndagen väckte jane mig vid halv fem, att de va dags att gå upp och packa allt innan vi skulle in till oslo. det var fan inte nådigt att gå upp ska jag säga! fyfan, värsta på länge. men iallafall packade vi ihop alla saker och sen bussen in till oslo och åt middag på peppe's pizza tror jag det hette. gott var det när jag väl fick i mig det. när vi ätit klart och suttit där länge och snackat så gick vi till stationen och 23.00 tog jag och malin bussarna hem. jobbigt för jag satt ej ensam och jag mådde dåligt och var inte trött. ju mer tiden gick blev jag bara hungrigare och hungrigare. hade typ inte ätit sen på lördagen.

imorse var jag i kristianstad vid 07.10 och då fick jag mat hos mamma. när jag skulle gå därifrån och ta bussen hem kom min moster så hon körde mig hem istället. satte mig vid datorn/tvn då och sen somnade jag och vakna när mamma kom hem vid 14.30. så hela dagen har jag bara segat, suttit vid datorn och chattat med sara och malin en massa om november och så :) 
vi har ju massa planer i november. allt börjar 12 november sen får vi se. ska boka allt när jag fått lön 25. fram tills dess blir det massa jobb hoppas jag. de behöver jag verkligen. och imorgon ska jag och sara göra upp planer och skriva "schema" för vi måste bli fit for fight nu inför allting ;) ÖKAAA SA JAG! ;D


fyfan vad jag gillar er (v,


when i'm gone

sååjaaa då var denna dagen äntligen här :D längtat i evigheter nu ju och det kommer bli så jävla kul. nu är jag dock skadat trött :o men ändå lite bra för då kan jag sova på tåg och buss antagligen, så går tiden lite snabbare! och som jag sa igår, fan bomba mig med sms för jag lär ha trist. mellan typ 09-16 ;) då blir jag glad på er :) så va nu snälla och underhåll mig, en liten stund iallafall ;P

nu ska jag bara fixa mitt hår och sen packa ner det sista och vid ca 06.10 kommer morfar och kör mig till stan där jag ska inom och hämta mat och dricka hos mamma och sen bort till stationen där jag ska ta tåget till helsingborg och bussen som sedan tar mig till oslo :D hemma igen på måndagmorgon, så yeah vi hörs då :)


nu är jag nog tillräckligt trött för att sova

1. Vad är klockan just nu? 00.25
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Inatt är jag din
3. Vad har du för underkläder på dig? bh&trosor
4. Vad har du för mobil? Sony ericsson
5. Hur mycket pengar har du? Typ 1500
6. Har du något jobb? Ja                  
7. Vad har du för färg på din tandborste? grön
8. Vem saknar du? t, i have not told you that but it's true.
9. Har du några komplex? Ett har jag
10. Vad vill du bli när du blir stor? Bartender(är det redan) och öppna egen nattklubb
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? Inte den blekaste
12. Hårfärg? brunt
13. Vad skulle du kunna döda för nu? Lite pengar så jag kunde komma iväg och resa
14. Vad har du gjort i helgen? Festat och jobbat
15. Smycken du har på dig? Halsband, armband och örhängen
16. Vem vet mest om dig? Paulina, jag vet inget hon inte vet
17. Vad är du rädd för? Panik över att få allvarliga sjukdomar
18. Brukar du ha otur? Oflyt lite då och då
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? Anna nilsson, jobbar tillsammans
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? Typ vin diesel
21. Favoritband? Just nu kings of leon
22. Vem är snygg? Finns ju många
23. Har du några fobier? Spindlar som fan
24. Har du ätit något godis idag? neh
25. Har du fått IG på ett prov? Snarare –”har du fått g på ett prov?”
26. Vad väger du? några kilo förmycket just nu iallafall
27. Fem saker du har på dig just nu? Trosor, bh, halsband, armband och örhängen
28. Dagens smink? Mascara och rouge
29. Favoritfärg? röd med stora bokstäver
30. Är du fjortis? nej
31. Har du en dator i ditt rum? ja
32. Favoritlärare? el matso
33. Vad har du gjort idag? Jobbat, shoppat och packat
34. Vad har du ätit idag? Potatis och beasås som fan
35. Dagens roliga? Den tjockafan som parkerat utanför jobbet som jag och sandra diskutera lite ;P
36. Vilka färger har du i ditt rum? rött
37. Favoriträtt? Pizza och kebab slår allt!
38. Har du spytt offentligt någon gång? jajemen
39. Är du duktig i skolan? Hhaha nej
40. När var du utomlands senast och vart? Juli/augusti - magaluf
41. Har du varit vittne till ett brott? nej
42. Har du sett en död? nej
43. Har du något husdjur? en hund
44. Har du haft vattkoppor? Ja, och fina ärr har jag efter det
45. Är du singel? mm
46. Favoritdryck? Coca-cola!!!!!!!!!
47. Älskar du någon? Familj och vänner
48. Vad köpte du senast? Leggings, godis och minneskort
49. Har du ätit glass idag? nej
50. Känner du någon som är bög? Känner gör jag nog inte
51. Känner du någon som är lesbisk? Känner gör jag nog inte
52. Har du varit på en konsert? ja
53. Senaste utlästa bok? Twilight, fjärde boken
54. Har du någon bästa vän? Ja min monkey
55. När klev du upp imorse? Vid kvart i nio
56. Har du krockat någon gång? nej
57. Vet du vad sXe står för? sve
58. När flög du senast? augusti
59. Äger du något märkesplagg? ja
60. Spelar du fotboll? nej, men typ de bästa som finns att titta på
61. Vem ringde du senast? paulina
62. Är du homosexuell? Det är jag inte nej!
63. Är det fint med killar som sminkar sig? Kan jag väl inte tycka
64. Är du allergisk mot något? Gräshelvete och sånt skit
65. Vad är du för stjärntecken? jungfru
66. Är du sexig? Fråga någon annan om det
67. Åker du slalom? Haha mer störtlopp såfall ju :P
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? ork
69. Brukar du se på Idol? BARA NÄR DET ÄR CALLE ;)
70. Brukar du sjunga för dig själv? When i’m happy
71. Hatar du någon? Hata är ett starkt ord så gör jag nog inte, men tycker illa om –ja
72. Har du kysst någon av samma kön? ja
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Facebook är väl största så, annars småsidor kanske
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? nej
76. Har du varit på en festival? ja
77. Har du någon brevvän? Hah nej
78. Har du onanerat idag? Nej
79. Vem kramade du senast? Hmm minns inte
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Hah nej
81. Var den här listan rolig? Nej men gör att jag blir trött
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? abonnemang
83. Cola eller fanta? Coca-cola
84. Är du vidskeplig? Lite kanske
85. Vilken dialekt är fulast? Norrländska typ
86. Vad ska du göra i sommar? Säsonga i Magaluf!!!!!
87. Filmtips? P.s. i love you eller fast and the furious filmerna
88. Vad är det för väder ute? kallt
89. Vilka hårfärger har du haft? Mörkt, rött och testat ”blont” snarare pissgult/oranget
90. Har du vunnit en tävling någon gång? möjligt
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? Ja,
92. Vem pratar du med på msn nu? ingen
93. Är det fint med gladiator skor? Jaa, och mina är borta
94. Är du brun? Verkligen inte nu iaf
95. Vilken färg har stolen du sitter i? jag ligger i sängen
96. Har du webbkamera? nej
97. Säger man kex eller chex? ”chex”
98. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? ja
99. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? Alldeles förlång tid
100. Ska du sova nu? jaaaaaa


groupielove

yees idag är glad dag :) har jobbat halv 10 till 4 och efter det gick jag runda på stan och köpte leggings, strumbyxor, godis och minneskort till kameran :) otroligt nog stötte jag på joni (bartendern på glade viking i magaluf) inne på hm. trevligt trevligt, dock blev jag skadat chockad :P tänkte ju fasen inte jag skulle få träffa honom sådär :P menmen så är det (:
när jag fixat allt klart på stan cyklade jag hem och började packa så smått inför imorgon :) kommer bli så jävla bäst och jag är taggad till tusen :) synd bara lilla sara inte kan åka med :/
ikväll blir det kanske utgång :) jag hoppas fasen det, känner för det :P haha sjukt med tanke på att jag ska åka hemifrån kl 06 imorgonbitti :P men som sagt så taggad på allt just nu så det gör inget. ska ju får träffa familjen imorgon :D

så nu hoppas jag fasen ni kan underhålla mig med sms mellan typ 9-16, för då åker jag buss som fan och säkert har skittrist! så jag väntar mig masssa sms ;D

och idag, efter att tillochmed hört joni snacka om teneriffa så är jag ännu mer taggad till att boka den 21 med brudarna. dem har ju redan bokat, men jag borkar såfall när jag fått lön.. om det nu inte blir ngt med paulina?! jag har ingen aning om ngt som sagt vi får se. något blir det iallafall. hade varit jävligt gött iaf att dra till teneriffa och lösa jobb och boende med brudarna där :) men självklart vill jag åka med bästa vän också <3

rembember

jag bara klicka fel och råka läsa det, omg nästan tårar :/

se nästan bara whine whine whine i min blogg.
men det en av andelningarna jag har den för.

för att slippa grubbla på det. bättre skriva det här då.


oslo kommer bli skönt. komma bort ett tag..


gaaah jag goes crazy!!!!

herregud vad ska jag göra :o fan asså. ena sekunden bestämmer jag mig för åka till teneriffa i november, nästa ska jag åka med monkey, nästa igen orkar jag inte bry mig och tänker stannar hemma, nästa igen vill jag bli aupair och nästa igen funderar jag på playa del ingles!
halllå?! kan någon välja åt mig eller :/ för jag kan nog inte själv.

my planes

garanterat:
- oslo, torsdag-söndag
- sthlm, magalufreunion 11-15 november
- jul & nyår 2010 i miami med paulina ;) hahah!

maybe:
- teneriffa i november
- au-pair i england
- stanna hemma och jobba ihop till magaluf
- puerto rico

som sagt, det finns jävligt mycket jag vill.
senaste jag kom på är aupair.
det hade varit så jävla kul.
och det hade jag tänkt på lite innan också.
men vi får se. så mycket jag vill ju så jag vet knappt vad jag vill...

jag måste ta mitt körkort nu! och skaffa RÖD bil (:


faith hope and love

I'm still awake for you
We won't make it together
We can't hide the truth
I'm giving up for you now
My final wish will guide you out
Before the ocean breaks apart

With every breath you take
You safe me
I know that one day
We'll meet again


To me you'll be forever sacred
I'm dying but I know
Our love will live

Your hand above
Like a dove
Over me
And one day
The sea will guide you
Back to me

Remember
To me you'll be forever sacred
To me you'll be forever sacred


when it was good

idag läste jag i tidningen att symtomen för att man är stressad är ont i huvudet, ont i magen, aggressiv o irriterad och problem med att somna m.m. stämmer det in på mig? JA! men som mamma sa, "vafasen är du stressad över? du som inte gör någonting!?" sanningen. men sen tänkte jag vidare på det lite. och de stämmer nog att jag är stressad egentligen. med tanke på allt som hänt på senaste med allt och att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv eller vad jag känner så är det nog just det. för bartenderjobb är det enda jag tänker på, har ångest/panik varje dag för jag inte står bakom baren på helgerna. det är det jag ligger och tänker på på kvällarna när jag inte kan sova. och så tänker jag på dom jag svikit! men jag ska försöka lugna ner mig lite och inte tänka på mycket på det mer, ska försöka ta det som det kommer. och så får det blir antingen som jag vill eller ej..

nu sitter jag hemma hos monkey :) hon äter just nu och jag sitter här och lyssnar på musiken. hon har sminkat mig jättefint idag på åhlens :P hahah pinsamt ju ;) men mamma tyckte du va duktig iallafall ;P

som jag sagt innan så va fredags bäst! kvällen var precis som när jag och monkey alltid va ute innan för att ha kul :) nu på senaste har det blivit rätt mycket att gå ut för man typ måste.. lite tvång. men nu är det fint igen :D jag hoppas allt löser sig awesome snart :)


use somebody

bara lite sådär lack för jag inte kan sova :O ska upp och jobba om typ 4h vafan :/ suger rätt duktigt...

idag har ingenting hänt. jag har bara sovit bort dagen och sen var jag med mamma o syster och köpte prison break 4, så har kollat det hela kvällen och ätit pizza. nu ligger jag i min förbaskade säng, förkyld, kan inte andas och rätt trött men icke kan sova!

så roligt. jag bara älskar det!

bästa är att jag ska till oslo snart och träffa familjen! saknar dem vafan. ska försöka träffa linn också nästa måndag innan jag lämnar helsingborg. får se om ungen kan ;D

jag vill ha jobbet, ge mig please! (:

& jag vill ha den limegröna plattången!

nu ska jag försöka sova igen.... hmm, vad? :/


one life - one chance

där ser ni - vi kan verkligen inte hålla oss borta från fest :P jag låg bara hemma hela dagen och mådde dåligt, som om jag skulle bli sjuk men sen tog jag cyklen till paulinas jobb för vi skulle hyra film. blev de så? icke! paulina sa hon va sugen och de va jag med så fick jag sms av tess om vi skulle ut. så vi bestämde vi skulle ut vi tre. kul att umgås alla igen :D längesen! så vi stack hem och gjorde vid oss och sen hämta tess oss hos paulina så satt vi hemma hos henne lite och drack innan vi stack bort till class.

på class va de skitbra, jävla härligt folk. vissa man inte träffat på ett tag och vissa man träffa i typ onsdags(A) behöver inte diskuteras mer ;P men iallafall så blev de lite vodka/redbull, skratt, dans och massa snack med folk. trevligt besök från andré från hässleholm också ju :) galet chockad att se honom där, men sinnes kul och träffa honom iaf :D innan vi gick hem blev de mat på kebabcity, ärligt skadat gott va de med kebab på assså :P så gick jag och paulina hem i de kalla till hammar. så sov vi i min säng båda bara för de skulle bli lite varmare iaf ;) hjälpte dock inte så hemskt mycket :P men jag låg ju vaken de få timmar innan vi skulle upp igen för som ni vet kan jag aldrig sova :S så vid 20 över 8 gick jag upp och fixa lite innan jag skulle jobba och så väckte jag monkey för hon skulle hem när jag drog :)

jobbet idag va bara jobbigt, alla jävla kunder va helt cp :S och så va de folk hela tiden typ. men goa pengar iaf. när jag slutat hämta mamma och syster mig så körde vi till långebro och köpte godis och sen hem. åt hemma gjord pizza och sen somna jag i soffan. nu har jag precis kollat klart barcamatchen :) och de bästa idag va nog fan att örgryte slog kalmar med 4-2 :D haha! nu har jag ingen aning vad jag ska göra, kommer inte kunna somna och de blir ju inte fest, eller? ;) hahah!


now i see you go,

jag hatar nätterna, jag hatar verkligen dem. för de första är dem jobbigare nu av vissa anledningar :/ och för det andra har jag sååå jävla svårt för att somna.. det går verkligen inte hur trött jag än är. det suger verkligen, alla andra sover ju, så jag har ju inte så många att prata med. finns liksom inget att göra.. 

nu har jag precis gått upp. som sagt ännu en natt med förlite sömn och förmycket drömmar. det blir ju fan inte lättare om jag ska drömma så hela tiden! :/ frustrerande som fan.. idag har jag inte blekaste vad som händer. blir nog runda in till stan snart och möta paulina. så hyr vi kanske film till ikväll eller något. tror inte de blir utgång iaf, men de vet man aldrig. jag känner liiite att jag ska ta de lite lugnare med spriten just nu, orkar inte riktigt just nu. de är som de är så vi får se.. förmycket har hänt på förkort tid. 

PAULINA BÄSTA VÄN - jag kan lova världen att det finns ingen bättre. you're everything i need and more (v,

nothing can change what you mean to me,

yees nu har man träffat lilla elin igen :D trevligt värre. jobbade ju igår också och när jag slutat mötte jag paulina och så gick vi till stationen och mötte elin. sen gick vi inom åhlens och jag kände att jag inte hade tillräckligt med väskor så det blev en till ;) vi tog bussen mot hammar och gick innan paulina och hämta hennes saker innan vi gick till mig där vi skulle äta, klippa paulina, göra vid oss och dricka innan utgång :)

vid tolv tog vi bussen till stan, tydligen. det har jag inte mycket minne av för jag va dragen så det räcker och blir över. sen var det svart. minns bara jag en jag såg, väldigt tydligt. vad jag har fått höra är ungefär att jag va cpfull och kom inte in, jag grät, kastade min mobil och massa skit. allting blev för mycket, jag orkade inte. men jag vet jag bara har mig själv skylla. tydligen åt vi mat också, och vi gick hem. jag minns inte mycket alltså, vi håller det där.

idag vaknade jag som ett frågetecken och undrade vad jag gjort och var mina saker va. elin bara typ skrattade åt mig :P bakis som typ aldrig förr va jag, hämtade cola och åt lite chips innan vi gick upp och gjorde vid oss och tog bussen till stan. vi åt på donkan och sen åt vi på brödboden också :P haha. vi planerade får fina roadtrip också lite innan vi gick till stationen, hon tog tåget och jag gick till min cykel.

nu blir det film och bara chilla. tror jag ska bli sjuk för jag fryser ihjäl. fyllefrossa!


RSS 2.0