don't fight it if you like it

exakt så är det. men ibland finns det inget man kan göra..

you're the voice

seeegt skolan idag. tog bussen med paulina och va duktig som gick på alla lektioner idag. och vi fick våra studentmössor idag också :) så nu är det också fixat! jag har verkligen inget mer att skriva tror jag?! haha.

så nu ska jag va asduktig och gå ut med hunden :) och det är verkligen djup suck!


 

adam tensta är i kstad och jag skiter i det! what the fuck :/

men visst jag hade jävligt roligt inne på class ändå så jag ångrar inget. men däremot hade jag haft trist där så hade jag ångrat mig som fan :P men ja ;) iallafall så var det förfest hos mig. och det var väl sådär, har haft jävligt  mycket roligare. men thats life. jag och paulina fick skjuts hem av samme och peter och fyfan vad trött jag var. vi satt och snacka lite hos mig innan hon gick hem och jag höll fan på somna då. men ja, rätt upp i sängen sen och somna.

imorse vakna jag tidigt som vanligt när jag supit. då ringde svenne och skulle hämta något, så då fick jag gå upp. sen  somnna jag igen och  nu vaknajag precis. farmor ringde och fråga om de skulle hanndla till mig. men nix.

nej, nu ska jag ner och städa sen igår :/ fyfan jag orkar inte :(
och ikväll kommer paulina så ska vi släcka och se fotbollen :D

beautiful dirty rich

yeeeey, ladygaga;)

idag ställde dom in min enda lektion :D haha, guuttt ;) så jag gick till pizzerian och köpte mat med paulina och sen hem till henne och käka och chilla ;) vi åt våra kära stjärnor.. sen färga vi hennes hår :D fina grejjor ;) 
sitter hemma nu bara och plågas av allt snack om resor och vad de ska ha med sig. de tre jäklarna åker ju imorgon.

imorgon jobbar jag hela dagen och sen på kvällen utgååång :D förfest @ my place..

my truth

they call me stacy, they call me her, they call me jane, thats not my name

skola idag, astrist. sjuk dag. hade ju nationella tal idag i svenska b. jag lovar, värsta jag gjort. jag vet inget värre än göra sånt, även om vi bara va några. men jag vill fan bara dö då!  men sjukt underbart, nu är det över. så gutt. hämtade min studenttröja idag efter spanskan, chill :D och så har jag druckit massa cocacola. jag måste sluta med det, men palla det. haha. ikväll ska jag bara chilla, och njuta av att jag gjort svenskatalet ;) haha!

paulina - vi har växlat pengar på forex idag :)
hjalmaros - vaa? jag brukar växla på lammex ;)
hahahaha, ni kan bara ana som jag garva, jag lovar dagens roligaste!!!
hahahahhahah


banken i lördags,


jag semir och sofie.


förbannade armar eller axlar, eller vilket det nu är som spökar :S sjukt ont, plus helt blå på underarmarna :S något är iallafall fel. plus min mage är cp. asså säg något som är friskt med mig :( :P haha!

ska iaf sätta igång och skriva svenskatalet så kan jag sova snart...

dead and gone

vaken och uppe nu. fan som jag har ont i halsen:( inget kul alls. jag är trött och ska snart åka till farmor och farfar en stund. sen idag ska jag bara chilla som fan och funderar på se one tree hill från början igen?:) vi får se. måste nog plugga lite också, spanska och plus jag har svenskaprov imorgon på... hmm jag vet inte ens va det handlar om? :/ skitsamma.


seriöst orka "vänta/hoppas", hur stor är risken han skulle dissa henne för mig? :O

let me see your booty swing

fest ikväll va det ja :) förfest hos ingrid och sen bort till alexander som fyllde 19. det var jäkligt trevligt måste jag säga, men en enda ord kan beskriva festen, incest. stämmer! efter ett tag där ville jag och sofie vidare ju, så vi åkte med gun in till stan och sen blev det banken, och ja vi kom in :) vi är duktiga! där var jävligt trevligt :D har haft trevligare med folk i mitt umgänge, men det var chill. så ångrar mig inte vi drog dit :D

nu ska jag sova som fan. vi  hörs.

chamillions.blogg.se

jajaaaa då har jag varit duktig som fan och jobbat idag :) rätt mycket att göra men det gick gutt ;) lärde mig lite halvt att stänga idag. igår blev det ju inte fest, men det var bara skönt faktiskt, så jag och paulina va hos henne och kolla film och snacka om allt som vanligt ;) trevligt var det. men såklart fick jag ont i magen igen:S jag lovar, det är fel på den. har ont nu igen vafan ju :S

ikväll ni, då blir det fest igen :P ska hem till en polare som fyller 19 och festa där, sen får vi se om vi drar ut vidare ;) om vi ens kommer in, men det kan vi nog lösa brudar ;) haha, vi alla har ju våra framfötter :P haha!
nu ska jag nog snart åka till ekohallen med mamma och sen blir det hem, äta, göra vid sig och börja dricka :D

come on baby shake that thing ;)

jag är verkligen sjukt uttråkad :/
såååå
coooome on baabyy shakee thaat thinnnng ;)
-
det har ju inte fastnat lite i mitt huvud asså :P
meningslöst inlägg vafaan :P

baby i can see your halo,

ååhja igår blev de såklart feest ;) paulina kom hit till mig så gjorde vi vid oss och drack och flumma ;) sen vid halv nio tog vi bussen ut till jeppe på näsby där det var förfest. vissa folk var sega dit men de kom iaf :P så det var kul och vi flumma satan och kolla hata göteborgklipp på youtube :P haha, askul. sen stack alla till banken men jag paulina basse och jeppe stanna hemma en stund till innan tre av oss också tog oss in till stan.

väl inne på banken träffa vi trevliga folk som man inte träffat på länge :) sen vissa som va där ville man ju bara inte träffa :S men ja, men får väl stå sitt kast när det är som det är :P :/

iallafall så blev det dans och massa snack med trevliga människor. somliga är ju lite kul, men ärlig var han iaf :) men ja det är ju som det är :P haha. sen när banken stängde gick vi hem till jeppe igen en hel hög. så blev det efterfest. jag och basse skulle ju ta en genväg tyckte vi, men det var fan inte kul, jag kunde ju brötit båda benen :/ plus att nu sitter jag med taggar i handen :S typ fem stycken och jag får fan inte ut dem :/:P haha! 

jaja, väl hos jeppe så var det sjukt jäkla kul, vi garvade som aldrig förr eller? kallt var det så vi bädda ner oss i sängen. och så lyssna vi på den sjukaste låten om johanna :P men det var kul :D

så vid 05.00 var jag och paulina hemma i hammar igen :D och då decka jag direkt och nu har jag typ precis gått upp. tänkte gå ner och äta något nu. tingeling tingeling ;)

i wear a halo when you look at me

inte någon som vill skänka 2000 spänn till mig ? :) eller iallafall 1500?

this beat is sick

idag är flumdag som fan igen :P plus man blir så glad när de ställer in alla lektioner idag också ;) då är jag som lyckligast :D haha, nej, men jag hade faktiskt ont i halsen. det är iaf tänkt jag ska plugga som fan idag. och snart har jag nog kommit igång med det, det har tagit sådär tre timmar kanske, och bara komma igång. men snart ni. haha, allt är bara skitsnack allt jag skriver just nu :P men jag är nog på högvarv efter alla redbull jag druckit. faaan vad gott det är asså :( och nu är dem slut så nu blir det inga fler :( och detta vädret minus att det blåser är ju bara förhärligt. jag har rullat upp mina persienner som har varit nerrullade sen typ september 2008? ja ngt sånt. haha. så nu hoppas jag fan att det kan fortsätta va sol. för då kommer jag va lika brun som monkey när hon kommer hem från GC :) nej nu kommer några bilder och sen ska jag börja på slutdokumentationen, göra religionsarbetet och spanska läxan. och imorgon får jag nog gå till skolan? om de inte ställer in mina lektioner vill säga ;)

jag hade fan kunnat leva på cocacola och redbull. bättre än allt.

king of the club

sitter hon moonkeyshit nu, hon käkar och jag har kul som satan på msn :P tyyp iaf! skolan idag var flum som fan. jag är helt övertrött så bara dampar. alla garvar åt mig för min mobil tillochmed :( :P men liiite typiskt är det, just för det är jag. men har man inte flyt så har man inte, en kamera och två mobiler nu :(:P illa. haha.. jag och paulina sprang till donkan och köpte mat mellan lektionerna, man kan ju förfan inte äta den maten vi får i skolan :S när vi slutat drog vi hem hit och ja nu sitter vi här.
och nu är jag fluumm igen och you spinn my head right round spelas nu och då längtar jag fan bara till feest!
im out of control.


åååååhhhhjaaa, för sånt gillar vi asså ;)
haah som kvinnohistorian, "lite stake måste man ha ;)"

chamillions.blogg.se

först och främst, - blogga är skitjobbigt. men iallafall fredags var det ju 3:3 men det vet ni ju redan hur det var. så i lördags gick jag upp tidigt, åkte till helsingborg vid elva. paulina hängde med, underbara stad asså. och vi passade ju mina kusiner så de var också med. lite shopping blev det ju allt, en tshirt, två par skor och ett par örhängen :) tacka mamma typ. sen hem och sov och sen kolla på den jäkla melodifestivalen. suck att EMD inte vann, men tur som fan det inte blev hon jävla "snälla snälla" eller alcazar, äckligt.

iallafall så idag har jag sovit, gick upp vid halv tre och då åkte vi till farmor :/ ont i hjärtat gör det :(
och nu sitter jag här, och har precis tryckt i mig mat från peking. nu väntar jag på wipe out och sen blir det väl antagligen sängen.


haha jag och jon i fredags :)


ett par av mina nya fina skor :D
(och den jäkla tatueringen syns)

verkligen orka.

pissiga jävla skitkväll det var fan vad det var. har ingen telefon längre, så om ni vill ha tag på mig ring mamma eller syster, jag skiter i vilket. och hundra spänn, det var det värt för nu vet jag fan hur allt är. hundra spänn för att få konstaterat att all tid på dig är sjukt mycket slöseri med allt. jag skiter i ungefär allt. orka. typ tre månader kvar sen är allt slut.

Shutter Shades.


mina :) <3 från saltopeppar.se

Lär dig säga nej. Låt inte munnen överbelasta ryggen.

hahaha hon vill själv att jag ska skriva det. jag är hemma hos sugmalen. haha, vi har bara chillat och nu ligger hon och gråter i sängen bara för chris brown misshandlar rihanna. och jag är sjukt uttråkade och läser citat i hennes kalender som "bättre att dö ståendev än leva på knä" och sånt kan bara jag misstolka alltid och då har jag jävla rooligt :D

imorgon är jag sjukt ledig och jag ska fan träna magen av mig då med sugmalen :) och sen vetifan vad som händer. på fredag är det iallafall utgång som aldrig för. 3:3, halvkul tema typ men jag ska fan ha så jävla roligt ändå! ;) plus varken jag eller sugmalen ska jobba på lördagen (men jag ska va barnvakt :( ) så det blir verkligen feeest :D


nu ska jag hoppa som fan på henne så hon slutar gråta :S


fredag och lördag.

igår blev det som sagtt sofie, och sen class. vi lyckades få med sofie också ;) det var mycket mycket trevligt måste jag säga. jag hade roligt så jag ångrar inte att vi drog dit. somliga man inte sett på år och dar var ju där. vet inte om det är positivt eller negativt. iallafall så var jag hemma i sängen vid halv fyra så då var det bara att sova.

idag har jag jobbat, 9-15. det var rätt mycket att göra. jobba första gången med Ida men hon var sjukt chill hon med :) när jag slutat drog jag och frida hem och åt mat innan mamma körde oss till maria där vi skulle passa theo några timmar. det gick väldigt bra :P haha, plus jag är 200 spänn rikare :D meeeer feeeest ;)

nu funderar jag starkt på och sova, sinnes trött.

haha bäst på fest vafan ;)

i onsdags blev de fest ja :) eller fest och fest, men vi drack hos jeppe och sen till biljard och sen jeppe igen typ. så sjukt jävla kul kväll iallafall :D sen igår ställde dem in min lektion så jag åkte direkt hem och sov hela dagen, hahah :P och sen träffa jag paulina en liten stund också :)

idag hade vi en lektion. hjälp mig, rädda mig från alla jävla sjukdomar asså :/ men iallafall så efter lektionen var jag på stan med paulina och sofie och hyrde film och så. sen träffa vi martina så gick vi med henne lite, till matsalen typ, - djupfryst kyckling lever. haha. och sen drog jag hem. och har sovit exakt hela dagen.

ikväll blir det garanterat filmkväll hos sofie med lite dricka ;) för det blir kanske utgång sen. vi får se. imorgon ska jag iallafall jobba så det blir ändå lugnt.

yeeeees

100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN PLUS DET ÄR 4 MÅNADER TILL MAGALUF <3 LÄNGTAR!
OCH SNÄLLA GE MIG FEST IKVÄLL :/

yes den är min :D

va i stan idag med paulina lite efter skolan. köpte min älskade gröna väst från bikbok :)
 
+ HIF vann idag, men det blev aldrig att vi åkte dit, tyvärr.

must haves

    
  
allting är från bikbok.

för paulina är min bästa vän..

... och jag vet att du vill följa med imorgon :D jag vet jag vet jag vet!
haha, det kommer bli fett vafan ;)

så ja, imorgon blir det helsingborg paulina :)
tänk, jag klara tillochmed ett mattetal för din skull ;) hahaha,


for once in your life, be a man


såhär kul hade vi hos paulina i fredags :D bästa kvällen på länge <3
nu blir det spanska till hunda procent.

RSS 2.0