Hur kan man inte vilja bo där?


Miami!

Vadsomhelst, ge mig pengar nu så jag kan flytta?! Nej, men först och främst måste jag gå bartenderutbildningen på Mallorca nästa sommar. Sen om jag inte stannar där sommaren ut och jobbar så ska jag hem och jobba ihop pengar som fan för att sen kunna flytta. Som sagt, det blir Miami eller Los Angeles, men det behöver jag ju inte bestämma nu precis.

Vart ska man flytta sen? ;)

Los Angeles eller Miami?

Jag är så jävla trött !!

bäst just nu: Natasha Bedingfield - pocket full of sunshine

Äntligen ledig en hel vecka :D

Nu har jag jobbat klart denna veckan :) Härligt som fan måste jag säga. Idag var det så sjukt mycket att göra, jag är helt slut och jag blev så jäkla sur på allt idag för allt var bara jobbigt :S Menmen, så är det ibland. Nu ska jag bara ta det sjukt lugnt hela kvällen :) Imorgon ska jag sova lääänge och kanske in till stan med Frida. Och sen blir det EM-finalen :D
Ha en trevlig lördagkväll!

Jag vill resa, fortfarande.

Kollade nyss resor till Kreta, men ska jag någonstanns är det till Puerto Rico. Men det blir nog inget, för jag har ingen att åka med.

Iallafall så ska jag dra nu, Paulina kommer strax så ska vi se film och kränga godis och coca-cola :D

2 jobbdagar kvar denna veckan bara :)

Jag vill så väldigt gärna resa, fan vad jag vill det asså. Jag har inga pengar just nu, men julilönen blir fet. Kanske utomlands då? Men med vem? Myyyyran hade varit kul ;) Haha! Men jag får spara min lön och tänka ut något bra. Och kanske spara den och se hur det blir med marsresan till gran canaria?!?!

None
fyfasiken som jag saknar det. så jävla kul vi hade. jag hade iallafall!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon också. 

jobb, jobb och jobb!

Lite snabbt nu bara, jobbat måndag, tisdag och onsdag. Sjukt segt. Jag är så jävla trött i kroppen och har så sjukt ont i benen. Ska jobba torsdag, fredag och lördag denna veckan, sen är jag ledig en vecka. Och då måste det fan hända något :)

Iallfall så var jag med Paulina en stund igår. Trevligt var det :) Och idag har jag som sagt jobbat, så ska snart gå och lägga mig och kolla på Vänner, ska ju upp och jobba imorgon igen :( Men vi hörs.


jag vill utomlands som fan, :'(

Mitt fel igen!

haha, jag förstörde det ännu en gång. men jag överlever. jag vill inte ha någon, och vill jag det helt plötsligt så är det någon som han som lånade min mobil idag ;) och jag hoppas detta är mitt sista år här,

Sex and the city :)

Den var skitbra, värd att se tycker jag :)



Nu är jag hemma igen :)

Precis kommit hem från Öland nu och ska snart gå och duscha och lite så :) Det blir bio med Paulina och hennes mamma och min syster och mamma :) Sex and the city. Så hoppas den är bra, någon som sett den? :)
Nu ska jag fixa lite och så hörs vi senare kanske.

Vilken kväll igår :)

Fyfan vad roligt jag hade igår, festade ju med famijen och det var skitkul :) Och full blev jag :P Så idag är jag bakis, eller bakis och bakis, ont i magen bara men det är bra nu igen. Så nu ska vi snart åka in till Borgholm och äta och sen får vi se hur kvällen blir. Natten till idag var ju väldigt trevlig ;) Men nu ska jag dra, så vi hörs imorgon tror jag!

Midsommarafton :)

Det blev att stanna hemma och fira med släkt och familjevänner :P Jag kände lite att jag ville inte riktigt följa med Emelie för jag känner inga, och sen är alla äldre typ 20-22 kanske och jag är bara 17. Så jag får vänta med att festa med henne och hennes polare tills jag har fyllt 18 och kan följa med ut :) Det kommer bli kul! :D
Jag hoppas detta blir en kul kväll och jag ska också festa med dom :) haha, min tur att decka ;) Nej, men det blri finfint! ;)
Vad ska alla ni andra göra ikväll? :)
Så nu ska jag snart gå och duscha och göra vid mig sen blir det feeeeeest :D

(har du redan åkt eller? :/)

Vilket jävla helvete!

Först åker Sverige, fine! Men sen Portugal också, snart iaf, och mot Tyskland :'(

Om 1 timme och 15 minuter är det match :D!

Ååh, nu börjar jag bli lite nervös vafan :P Snart match, dom ska fan vinna! Portugal är bäst, och speciellt bättre än Tyskland hoppas jag! Hoppas att bara klaffar och dom lyckas med allt!

Jag har precis kommit hem från Kalmar och Färjestaden igen :P Var där nyss med Emelie, det var trevligt :) Och hon har lärt mig dricka kaffe :P Haha, sinnes men det var gott! Vi letede kläder till imorgon, eller hon letade klänning till imorgon. Jag har redan klänning, om jag nu ska med. Jag har inte bestämt mig än, det hade varit kul, men sen känner jag lite nä vafan! Vi får se imorgon :)

Nu ska jag äta mat, sen blir det fotboll! :)

Kalmar :)

Nu har jag precis kommit hem igen till stugan från Kalmar med mamma och Frida. Vi har kollat skor och massa annat, sen handlat inför imorgon ;) Ni jävlar vilket partaj här kommer bli ;) Det ska bli gryymt roligt :) I Kalmar köpte jag ett par svarta skor från h&m och så köpte jag de två första säsongerna av Vänner :D Jag älskar Vänner asså :P
Nu ska jag snart äta kladdkaka och sen ska jag och Frida kolla på Vänner och senare ikväll blir det fotboll, Portugal-Tyskland :D Hoppas fan på vinst för Ronaldos Portugal!


Och jag har bestämt mina nästa tatueringar, :)

För Cristiano Ronaldo är kung!

Nu har mitt sörjande för Sveriges förlust börjat lägga sig, och jag får börja ladda om inför imorgon ;) Portugal-Tyskland. Jag har sagt det att jag håller på Sverige så länge dom är med och när dom åker ut så håller jag på Ronaldos Portugal. Och jag ska ju faktiskt se Sverige-Portugal, VM-kval i oktober uppe i Stockholm :D
     
    








Dissa hela svenska landslaget?!

JA! Riktigt jävla uselt spelade hela jävla laget. Tyvärr var dom riktigt jäkla dåliga, ingenting stämde och ingen var bra. Allt misslyckades. Jag är så jävla besviken och så förbannad. Zlatan, vafan var det? Visst han har ont i knät men då ska han fan inte va på planen ens. Och han jäkla Elmander, han kan dom ju bänka föralltid. Och ja, vafan kunde Lagerbäck inte bytt in redan efter andra målet och försökt vända spelet? Fan asså. Om jag måste säga någon som var bra så var det fan nog Henke Larsson som hade några chanser och sen Ljungberg funkade det hyfsat bra för emellanåt. Men nej, alla var sjukt jävla dåliga och dom förtjänade egentligen inte ens vinst, tyvärr. Nu får det fan hända något med detta landslaget.
Någon som håller med mig??

Tisdag!

Seeeg dag idag tycker jag. Vaknade sent och hade inget att göra. Så kom Magnus hit lite och snackade om kvällen och hämtade tv:n. Vi ska ner till campingen och deras husvagn och kolla på Sverige-Ryssland :) Det ska bli såå kul. Jag älskar fotboll. Det finns fan inte bättre. Jag dör för EM & VM ;) <3. När han dragit hem igen så gick jag och la mig i ett av rummen som stod tomt, rummet med den skönaste sängen :P, helt klart!! Och sen nu sitter jag här och vi ska snart äta sen som sagt ner till campingen!
Nu ska jag dra, vi hörs!


Henke Larsson,

Låten Henrik Larsson av Fanclub är sjukt bra, den finns på skivan Absolute Football Anthems!

Bilden till höger är ju bara sååå vacker :P Han är bäst! Han och Cristiano Ronaldo (v.



Är på Öland.

Nu är jag i stugan, okej det har jag varit ett tag nu, sen typ sju ikväll. Vi har ätit middag med farmor och farfar och deras två vänner, och sen har det blivit fotboll och O.C.. Trevlig kväll, förutom att jag har fett med allergi, och ont i halsen fortfarande! :( Men nu ska jag gå och sova. Vi hörs imorgon.

Jag är så jävla trött på att jag alltid tas som "lillasyster". okej, jag är nöjd med min längd, jag vill inte vara längre. men jag vill fan inte att alla ska tro att jag är yngre än min syster som är tre år yngre än mig :'( Det är inte kul längre,!!!!


Det blir ingen detaljerad fakta!

För jag vet inte. Som jag skrev inatt, jag tycker om honom innerst inne. Men det finns inget att göra åt den saken. Jag bryr mig inte. Jo det gör jag. Jag vet inte. Jag pallar inte bry mig längre, för jag vet inte vad jag ska göra. Jag tar aldrig tag i det. Skitsamma.

Nu ska jag snart åka till stugan på Öland. Jag kommer hem på söndag igen!
Ha en trevlig midsommar.

Dags att lätta på trycket lite?

Jag tycker om honom som fan, jag pallar inte!
Imorgon blir det mer detaljerad fakta, kanske.


Fooootbooooll :D

Tjoooooo!

Jag är glad nu idag :) Gissa varför? Jo, för jobbet idag gick skitbra tycker jag. Första gången jag riktigt jobbade i kassan och så :) Det var faktiskt kul. Plus att jag får 18års lön för hela dagen :D Så det blir goa pengar den 25 ;)
Och sen är det ju faktiskt fotboll idag :D Sverige-Spanien. Jag har en känsla av att det går bra, men vi får väl se. Efter matchen bär det av till Vä för fest hos Erica :) Det ska bli skitkul!
Men nu ska jag gå och duscha och sen göra vid mig :D

Det blir hemma istället :)

Hahah, det var en snabb övertalning ;)

Jag orkar egentligen inte blogga,

men gör ett kort inlägg iallafall. Ska in till stan nu en snabb runda med Frida. Hon ska typ köpa skor tror jag. Hoppas det går fort för jag vill va hemma. Och imorgon ska jag jobba. Usch panik! Hoppas det går fint! Men nu ska jag dra, och försöka övertala henne till att vi stannar hemma istället. Kan typ glo på O.C istället ;)

Klockan är 07.59.32 och jag är redan uppe.

Men det är endast för att min lillasyster fyller 15 år idag :) Så stort grattis till henne! Så vi ska snart ha frukostbuffe för släkten istället för vanligt typ kaffekalas :P Så släkten kommer vid halv tio och då blir det frukost och senare tårta, prinsesstårta :D Som jag har längtat efter det :P Sen får vi se vad som händer idag.

Och min jävla allergi är förjävlig rent ut sagt. Inte för att äckla, men jag kan fan inte ens öppna mina ögon när jag vaknar :/ Det är helt sjukt, dom är helt röda och svullna och kliar som satan, jag skulle kunna trycka ut dom asså :S Och starkare mediciner, det får vi inte :S

En intervju med Ronaldo!

"Ronaldo: "Jag respekterar Henrik Larsson"

I en intervju med SvenskaFans berättar Cristiano Ronaldo bland annat att han har stor respekt för Henrik Larsson, och att han tror mycket på sin lagkamrat Joao Moutinho.


Trots att Ronaldo bara är 23 år gammal blir EM hans tredje stora mästerskap. Han berättar att de tidigare mästerskapen hjälpt honom att bli den spelare han är idag och att den gamle Portugal-kaptenen Luis Figo varit ett stort stöd.


På frågan vem han tror kommer kunna glänsa i årets VM avslöjar han att han tror mucket på sin lagkamrat i Portugal, Joao Moutinho.


Ronaldo delar också med sig om sina tankar kring Henrik larsson som han var lagkamrat med under svenskens tid i Manchester United. Han säger sig ha den största respekt för Henrik Larsson
- Jag respekterar honom väldigt mycket. Det är en 100 procentig proffs, mycket respekterad. Jag är bara ledsen över att han lämnade oss så tidigt, han kunde ha spelat färdigt säsongen med oss och skrivit på för ytterligare ett år. Men Henrik vet bäst själv vad som var bäst för honom, jag vet att han funderade på det ett tag, men han är en man som håller sitt ord, säger han till SvenskaFans.


United-stjärnan ser också fram emot att möta Sverige i VM-kvalet i höst och han tror att Sverige kan slå alla lag om de har en bra dag."

- det understrukna är viktigt :P jag fattar fan fortfarande inte att jag ska få se honom då den matchen :) jag längtar som satansjävlar!


Grekland-Sverige 0-2 :D

Så jävla gött dom vann första matchen ;) Jag visste dom skulle vinna idag. Alla bara nej, dem förlorar på mot Grekland. Men icke gjorde dom det :D Tyvärr blev det ju inga mål för Henke idag :/ Men han är kung ändå!!!! Han och Zlatan är bra tillsammans, men Henke är min kung föralltid :) :P Och min andra kung, CRISTIANO RONALDO<3


Stanna förfan! ;)

Beckham: "Stanna i United, Ronaldo"

Nu ger sig ännu en aktör in i transferröran runt Cristiano Ronaldo, Manchester United och Real Madrid. David Beckham. LA Galaxy-spelaren som själv flyttade från Old Trafford till Santiago Bernabeu råder nu portugisen att stanna i United.

Liksom Ronaldo bar David Beckham Uniteds tröja nummer sju innan han 2003 flyttade till la liga och Real Madrid. En flytt som kanske inte riktigt blev så framgångsrik, om man inte väger in tröjförsäljning, som de inblandade önskat sig även om hans vistelse avslutades med ett liga guld.


Nu ger Beckham Ronaldo rådet att stanna i United.
- Real är en av de stora klubbarna, men han är i rätt klubb och borde stanna där. Som ett United-fan hoppas jag att han stannar, sade Beckham

Jag håller med, fan stanna i United asså :P! Hoppas han gör det smarta valet, att stanna ;)



Ikväll har jag bara kollat på en film med mamma. Den var hyfsad. Efter filmen såg jag andra halvlek i Holland-Italien matchen :) 3-0 till Holland. Asså dessa tider när det är EM eller VM i fotboll är ju så jäkla bra. Jag har sett alla matcher utom en sen det började. Det finns fan inte bättre än fotboll! (v.

Vilket jävla skit!

Det suger att inte tåla gräs, pollen och allt sånt skit på sommaren. Jag hatar det. Varje morgon vaknar jag upp med heeeelt röda och svullna ögon som fan! Och i mitt rum är det så sjukt varmt på natten så jag får ju ha fönstret öppet. Men hur jävla smart är det egentligen? Allt skit blåser in här och ögonen svullnar upp ännu mer :( Och mitt i allt det så hjälper inte medicinen!!! Jag blir så förbannad.

Men iallafall så ska jag snart sätta igång och städa klart mitt rum sen ska jag ut och sola hade jag tänkt! Känns som perfekt solväder, soligt men ändå att det blåser lite :)

Min hals blir fan aldrig frisk :S

Jag har fan haft ont i över två veckor nu och det går inte över :S Jag var hos läkaren med den i onsdag men enligt henne så är det inget fel på mig :S Pallar fan inte halsar asså. Jag har alltid ont!

Ikväll var jag och Paulina och köpte mat på pizzerian sen gick vi och satte oss på en lekplats och käka på filt :P Sen låg vi där och diskuterade livet ;) Och vi kom fram till att vi skulle till Maxi och köpa brownie och Coca-Cola så det gjorde vi så satt vi där lite och nu är jag hemma igen. Imorgon ska jag städa mitt rum som fan och sen sola lite tror jag :)


för han är bäst & snyggast, plus att jag ska se Sverige-Portugal, VM-kval den 11 oktober i Stockholm :D (v.

Back home!

Jag kom hem för en liten stund sen. Typ en halvtimme sen kanske :P Men iallafall så ska jag sätta igång och städa nu och så får vi se vad som händer senare!

Jag är överlycklig :D

Vi köpte biljetter till VM-kvalet Sverige-Portugal idag :) Fatta att jag ska se det, fatta att jag ska se Cristiano Ronaldo spela fotboll i fucking verklighet :D Det är helt sjukt, jag är så jäkla glad. Som jag längtat efter detta. Och så jäkla avundsjuk jag är på alla som är nere i Österrike/Schweiz nu och ska se EM, men inte längre. Eller nästan iaf ;) Jag är fortfarande avundsjuk, men inte lika mycket vafan :P

Iallafall så vann Portugal sin match nyss :) 2-0! Fett klockrent! :P Nu ska jag upp och se tv igen, vi hörs!

Cristiano Ronaldo <3


EM 2008 :)

Idag är det öppningsmatchen i EM 2008. Schweiz-Tjeckien och sen är det Portugal-Turkiet! Jag ska lätt se den andra matchen iallafall. Jag älskar EM och VM. Hoppas bara det går hyfsat bra för Sverige i år. Iallafall så de klarar sig ur gruppen!

Jag är på Öland nu ju och solen skiner som fan :) Jag har varit i Kalmar idag och shoppat lite, en bikini, ett linne och en tshirt :) Och sen ett halsband och nagelskit också :P Det blev inte bra, och det var svårt att göra själv så jag ska gå till en riktig nagelstudio och få dem fixade istället tror jag :) Nu ska vi snart äta middag med grannarna och sen blir det som sagt fotboll :D Men jaja, nu ska jag dra. Åker ju hem imorgon igen så blir väl mer bloggande då kanske. Så trist att alla jobbar nu första veckan och det gör inte jag, så jag har fan inget att göra och palla ligga på stranden helt själv :(

Men vi hörs, sola på ;)

Sommarlov :)

Igår var det sommaravslutning. Det var väl helt okej. På kvällen var jag och Paulina hemma hos henne och chillade och drack lite :) Det var kul. Sen skulle vi in till stan och möta tjejerna. Jaha, det var ju kul. Inte en jävel var kvar, alla hade redan dragit när vi kom. Så vi tog bussen hem igen och sov. Imorse åkte jag mamma och Frida till Öland vid sex. Och nu sitter jag här, har precis ätit middag. Har solat och bara tagit det lugnt idag :)

Jag vill ha kläder och göra en massa saker. Jag längtar som fan till nästa sommar då det är tänkt att jag ska gå bartenderutbildning i Magaluf :P

Men nu ska jag dra, vi hörs :)

Måndag

Det var lite skola idag, en lektion som inte ens räknas :P Efter skolan käkade jag och Paulina sen gick vi lite på stan. Var hemma vid ett igen tror jag typ.  Solade lite då, men mådde inte bra så gick in och la mig i soffan istället. Jag har så sjukt jäkla ont i halsen liksom, ska nog till doktorn på onsdag. Och nu har jag precis varit ute och gått med Paulina en runda :) Imorgon när vi slutat skolan är vi några tjejer som ska ner till parken och chilla. Vi ska äta mat och bara ta det lugnt, och sen kommer Ola dit :P Paulina är överlycklig! ;) Nu ska jag gå och sova. Här kommer en bild från Adam Tensta i lördags :D (v.


-
Det var helt perfekt. Bästa nånsin. Han är bäst!

Adam Tensta <3 :D


Nu är jag hemma från Siesta igen. Jag var hemma vid halv tio typ. Det har varit jättekul, verkligen. Speciellt när Paulina kom och överraskade oss :D Skoj! Som sagt, det har varit jättekul, men dagarna när vi inte hade något och göra så var det jäkligt segt. Sen var jag ju bara full en kväll så det var lite trist. På torsdagen när Paulina kom, den kvällen var sjukt kul. Men lördagen var ändå bäst :) Jag var påväg att bli full och hade askul. Sen var min dricka slut och jag nyktrade till. Och istället för att vara med alla fulla vid tältet och sitta där och va nykter och inte ha så kul drog jag och Gunilla och träffade Crille och dom. Det var skitkul :) Vid 01.00 gick jag och Gun tillbaka till festivalområdet och skulle kolla på Adam Tensta (v. Det började 01.15 och vi var där då och det var typ packat men vi bestämde oss för att tränga oss framåt och vi lyckades. Vi stod längst fram :D Det var så sjukt underbart. Det var den bästa konserten jag har varit på. Helt sjukt bra! Han är bäst. Sen drog vi tillbaka till campingen och jag och Gun la oss i tältet och somnade ganska snabbt. Sen var  det roliga slut och vi åkte. Så jag har sovit hela dagen typ och mår inte bra i min hals, har haft ont i typ två veckor så snart blir det doktorn. Nu ska jag fixa lite sen ska jag sova!

Underbar, älska Adam Tensta <3 :)

KÄRLEK

RSS 2.0