varför alltid samma jävla skit, finns det inga bra killar eller? :/

mamma fyller 40 idag! <3 grattis,

usch, jag är trött och har ont i huvudet och halsen som fan.
nu ska jag snart gå och duscha och göra vid mig, för sen
kommer mamma och dom och hämtar mig så ska vi upp
till farmor och farfar och sen vidare till mormor och morfar
och äta middag med dem på china wall.


förlåt för allt alla.

Vilken jävla kväll :/

kvällen började med att paulina kom med pizza så vi käkade och lyssna på musik. sen vid halv nio kom typ tio killar kanske? haha, så det var jag paulina och massa killar. så spela vi musik, drack, snacka och allt sånt. senare kom ebba och amy också lite innan vi skulle dra. full som jag var så kommer jag inte ihåg hur vi kom till stan eller ngt annat :/ kommer bara ihåg att jag stod och bölade, ringde en människa och sen drog vi hem till mig. käkade lite och sen bara chilla. sen skulle vi in till stan igen, men då hade jag inga pengar så vi somnade istället. sen vaknade jag av att det ringde och plinga på dörren massa och då var det samme som vill sova :P haha. så han tog plats i soffan och kolla lite på scrubs och jag gick och la mig i min vaarma säng :)

idag mår jag jävla inte bra asså. vaknade vid typ sju pga människa som inte kunde sova och bara låg och var allmänt störig :P haha. men sen vid halv nio tror jag drog han hem så somnade jag om och samme sov i soffan därute. sen vetifan när vi gick upp igen, då gick vi iallafall ner och käkade frukost, städade och kollade på scrubs. (tack för du hjälpte och städa samme) sen vid två-halv tre drog han också hem, då städa jag undan det sista och sen kollade jag mer scrubs och bara låg i soffan och tyckte synd om mig själv.... nu sitter jag här, ont i magen och ska snart sova.


Fredag - fest :D

fan va livet är en fest asså egentligen ;) haha, jag och paulina är ute varje helg :P fett kul :D ikväll blir det förfest hos mig, jag och paulina enda tjejerna :P haha., sen kommer massa killar. och sen blir det grand(?) för hela slanten. skulle ju egentligen åkt till öland med familjen, mamma fyller 40 på söndag. känner mig taskig men fest locka som fan plus att hon kommer faktiskt hem på söndag igen så ska vi ut och äta :) men nu ska jag göra vid mig, vi hörs ;)

PARTY HARD :D

Fest :)

ohyes, det stämmer sjukt bra :) jag sitter hos paulina nu och dricker cider och snart bär det av ut till näsby med henne, sofie och ngra killar ;) förfeest, sen blir det banken :D fett chill måste jag säga och jag är på humör ;)

jaja, vi hörs iallafall ;) ha d chill :D

Coca och Cola sommaren 07 <3 :)

life suck!

åååh, vilken trist jävla pissdag. jag är inte på humör alls för något. igår var jag ute och gick och snacka en massa med paulina. trevligt. sen kom jag hem, helt genomfrusen och somnade med två täcke och kläder. och idag har jag sovit exakt hela dagen typ, vaknade vid elva då mormor och morfar kom hit, snackade lite med dem. sen somnade jag med ipoden och sov/halv sov till fem typ. och sen har jag ätit mat och kollat på lite tv och en film.

nu sitter jag här och har inget att göra. så sjukt trött på allt. vill inte gå upp ur min säng. jag vill bara ligga inne och inte göra ngt. och allt blir bara fel hur man än gör. jag vet dumt gjort kanske. men jag är väl ingen sån bra person som folk tror det. så är det kanske, det vet jag inte. jag orkar tyvärr inte bry mig just nu. vill bara ligga inne och inte röra på mig. försvinna i ett svart hål ett tag bara. men så kan jag väl inte göra antar jag. för jag måste ju gå till skolan och få mina jävla betyg som suger fet dase. men jag bryr mig inte om dem heller. det enda jag vill nu är att ha alla pengar jag behöver sparade och sen åka till barcelona, ta studenten och sen åka till mallocra och sen komma tillbaka när jag har lust. snälla jag vill åka nu och bara slippa.
-sitt inte och tyck jag gnäller, och tyck inte synd om mig. jag bryr mig inte jättemycket. bara om vad vissa tycker, P. hon är bäst :/ men tyvärr har jag svikit även den bästa :'(

nu ska jag snart gå och sova.
bry er inte.



(haha, ohyes ebba, klänningen ;) chill! haha.)

ännu en bakisdag efter en roligkväll, iaf för min del.

det blev förfest ute på näsby hos jeppe med basse och det gänget typ. sen vid elva drog vi in till stan och gick till grand. första vi såg var k :) så gick vi runt lite och snackade med folk och dansade och så. sen kom k och snackade med mig och bjöd på cider och så snackade vi en massa.. hela kvällen spenderades ungefär så, förlåt paulina :/ sen vid halv två - två drog jag och han och skulle möta samme. då mötte vi martina och så följde hon med. så gick vi till donkan och käkade och sen åkte vi hem till samme och deckade i soffan..

imorse vaknade vi vid nio och k skulle åka hem. då gick jag och samme upp och käkade frukost och sen gick vi och la oss igen. och sov till ett sen hämtade mamma och pappa mig så åkte vi till moster och fikade. och nu sitter jag här och snackar tele med paulina :)

Raseriutbrott!!!!!

åhja, fyfan i helvete vad jäbla arg jag blev på tjejen. sinnessjukt!


nog pratat om det, skolan var bara en lektion idag, och den var intressant. sen drog jag till mamma och åt sen kom paulina dit. då gick vi lite på stan och fixade lite. sen blev det matsalen, vackert:P haha! efter vi ätit satte vi oss i solen och snackade lite så ringde emilia så träffade vi henne. så gick vi till hemmakväll/videomix och sen till bk och satt där. och nu är jag hemma. ska äta ngt sen bara chilla. OCH IKVÄLL BLIR DET FEST SOM FAN! VI SKA FAN HA SÅ JÄVLA KUL OCH VI KLARAR OSS SKITBRA UTAN ER! JAG GÖR DET IALLAFALL!!!!!


Imorgon blir det feeest :D

ledig idag som vanligt ju :) sjukt gött, har bara sovit hela dagen typ. skulle egentligen varit duktig med paulina och dragit till körskolan men vi pallade inte så nästa torsdag ska vi ta en riktigt plugga körkortsdag tänkte vi.

nu sitter jag här och snackar på msn med två trevliga tjejer som jag ska går bartenderutbildningen med :) det ska bli så jävla gött och jag längtar som fan :) tre veckor i solen och festa och ha kul, och självklart fixa utbildningen också :) det får vi ju inte glömma :P så 4 juli nästa sommar tills jag vet inte, vi ses när vi ses igen ;) haha

menmen imorgon blir det feeest som fan :D ni kan inte trycka ner mig! jag bryr mig inte om er ändå....

nu ska jag dra igen, vi hörs!

*

paulina det är nog bra för din karma att skriva till honom.












farmor.farmor.farmor <3 kärlek.

i can hear my heartbeat.

jag mår bra. jag är bara trött just nu och min mage är bara jobbig :/ mår illa och har ont nästan konstant, men nu har jag själv kommit fram till att det beror på all coca-cola jag dricker kanske? idag har jag varit i skolan, sjukt segt. men jag, emilia, paulina, bella och andré hade typ bästa samtalen i biblioteket:P haha. och sen matsalen var ju bara bra, haha. inte maten asså men allt annat ;) knäck det om ni kan ;) haha! efter skolan har jag varit duktig och tränat med paulina. och nu har jag precis duschat, druckit upp min cola och gjort spanskaläxan, så nu kan jag chilla :)

nu har jag bestämt att jag ska skärpa mig, skaffa mig ett bättre liv! haha, skoja. nej jag ska börja träna mer och dra ner på colan lite!? nu ska jag lyssna lite på musik och bara ta det chill så hörs vi :)

på fredag blir det PAAAARTY LIKE A ROCKSTAR MED MY PARTYPEOPLE och några till :)

ebba lägg en kommentar, för jag vill läsa din blogg men minns inte vad du heter:P kan ju visserligen fråga i skolan men nu skriver jag här iallafall :P :)


sjuk.

sjuk och sjuk, men jo. jag mår inte bra. det började redan igårkväll men jag pallade mig iväg till skolan imorse ändå. och det var kanske bra?:P vacker syn asså! haha! nej men, efter vi ätit så drog jag hem och la mig i sängen och somna direkt. det är nog fan något fel på min kropp för jag orkar knappt va uppe. och ont i huvudet som fan :( men så är det ibland. bara nu jag kan jobba på lördag med tanke på att jag behöver varenda krona jag kan få..

ikväll ska jag bara ligga raklång i soffan och inte göra något. ont överallt asså :/

best song ever, iallafall just nu :/ idag..

Got the body of a godess got eye butter pecan brown i see you girl
(droppin low) She coming down from the ceiling (to tha floo)
Yea she know what she doing (yeea yey yea) she doing that right thang
(yea yey yea) I Need to get her over to my crib and do that night thang
(night thang) Cause I'm N Luv wit a stripper


She poppin she rollin she rollin She climbin that pole and
(I'm N Luv with a stripper) She trippin she playin she playin
I'm not goin nowhere girl I'm stayin I'm in luv wit a stripper


Out of all the girls she be the hottest Like n the way she break it down
I see u girl Spinnin wide And She lookin at me Right in my eyes (Yea)
She got my attention (Yea yea yea) Did I forget to mention I Need to get
her over to my crib and do that night thang (night thang)
Cause I'm N Luv Wit a Stripper 


She's every man's dream She's God's gift to Earth Woman they
love them too That's what you call a woman's worth
See I love all the strippas; Because they show me love
They know i never pay cuz its free whenever I hit the club
But, I can't even lie
The girls they here so fly She's sliden up and down that pole
Got me mezmorized Mike Jones don't never trick
But God damn she thick
I can't lie I must admit cuz im in love with a stripper


She can pop it she can lock it Teddy Penderass down
I'm bout to see this sexy girl In
My bed She don't know what she is doin To my head
Yea She turnin tricks on me (Yea Yea Yea) She dont even know me
(Yea yea yea ea) I'd have got her over to my crib to do that night thing
Cause I'm N Luv Wit a Stripper

Ohyes, :)

Tacka sterling för de gick i konkurs ;) haha för nu får jag en vecka extra gratis på mallorca i sommar :) så nu är jag där 4juli - 25 juli istället <3

i'm in love with a stripper,

*

i'm in love with a stripper. ödet. fate.

Helsingborg-IFK Göteborg 2-1 :D

skånes stolthet, skånes stolthet é vi

underbara match och en perfekt avslutning på säsongen.. henke avgjorde :) och allt var skitbra, paulina var med :D haha! ;) så idag möttes jag och paulina vid kvart över elva för att cykla in till stan för att sedan ta tåget till helsingborg. rolig tågresa, haha, i tystakupén men vi va fan inte tysta :P haha. menmen, när vi kom fram käkade vi på mc'donalds direkt och sedan vandrade bort till Olympia :) när vi kom in där var där typ inget folk, men sen droppade det in fler och fler närmre matchstart :) sjukt härlig match som sagt. och den fucking domaren martin hansson. han suger fet jävla dase :/ men hif vann iallafall så tur :) efter matchen gick vi tillbaka till knutpunkten för att ta tåget, så hörde vi massa sirener och massa poliser var utanför. så där inne hade det precis varit slagsmål och poliserna höll fast/nere massor killar och någon fick åka med ambulansen :P fett jävla kul, fan bara att vi inte kom lite tidigare :P haha! som sagt, slagge är kul ;) haha.

tåget hem satt jag och paulina och diskuterade massa och bara chilla och framme i kristianstad igen tog vi våra kära cyklar och cykla hem och nu sitter jag här och bara tar det lugnt, och ska snart göra spanskaläxan..

ta det chill!

3:3 Jorden Runt-tema :)

fan vilken rolig kväll det var igår asså. förfesten hos paulina var så jävla kul, vi dansade, sjöng och gjorde vi oss och allt på samma gång :) allt började med att efter studentmösseprovningen så stack jag, paulina och sofie hem till hammar, jag och sofie till mig och paulina till sig. så skulle jag och sofie duscha och sen packa våra saker för att sen dra till paulina. när vi kom dit flummade vi lite innan vi började med sminket. sen vid halv sju hade hennes föräldrar gjort klart mat så satt vi och åt och snacka med dom ett tag :) när vi kom upp igen fortsatte vi med sminkningen och håret och började dricka så smått :) och musiken var i fullgång så vi flumma rundor som fan :P :)

sen vid 22.20 tog vi bussen till stan för att dra till biljard och shotta lite och sen vidare till class där 3:3-festen skulle hållas :) väl inne på class började vi dansa direkt och allt folk strömmade in. träffade du en vacker på högtalarna ;) haah! :) sen fortsatte kvällen och allt rullade på. när det var slut köpte paulina pasta och sen vandrade vi hemåt..


kvällens outfit :)

sofie jag och paulina :)

idag har jag sovit länge och sen ätit kycklingtallrik hemma hos paulina och kollat mamma mia. och nu sitter jag här.
imorgon blir det helsingborg och kolla fotboll :)

B E A C H B R U D A R ;)

- det är jag, paulina och sofie. best ever för fan :D fyfan vad vi är bra, och alla bara dissar , FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu sitter vi hemma hos paulina och förförfestar och ska snart ta bussen till stan och dra till biljard och förfesta sen blir det class för hela slanten :D sån jävla kul kväll ska det bli och alla andra kan sitta hemma och ha så jävla kul :D

vwe are the shit from SP3A <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

PAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY LIKE A ROCKSTAR, JUST DANCE <3 WE ARE THE SHIT,

PAAAAAAAAAAAAAAAAARTY HARD FFS!

So what, i'm still a rockstar

- typ bästa låten som finns just nu vafan :) och hon vann pris i går på årets MTV Europe Music Awards :) gryyymt!! igår var jag ju ledig, så låg hemma och halvsov hela dagen med sån sjuk jävla mensvärk :/ det finns fan inte värre. och såklart hade vi inga värktabletter :( menmen, på kvällen kom paulina hit för vi skulle kolla EMA :D så vid kvart i nio började vi plocka fram glass, äppelpaj och kladdkaka och coca-cola :) gott som fan men sen mådde man fan inte bra! :( haha. men EMA var underhållande :) Fan bara att jävla Neverstore vann swedish act över Adam Tensta, han förtjänar det fan mer :/:/

idag har jag varit hemma från skolan pga mensvärk idag med :/:/ hemskt. men snart måste jag cykla dit ändå, för vi ska prova ut studentmössor :D:D sen ska sofie följa med mig hem så ska vi packa mina saker, duscha, och sen bort till paulina och göra vid oss och dricka inför kvällen :D:D:D PAAAARTY HARD som katy perry(?) sa igår ;)

- yeeah, Barack Obama for president :D

haha, yees, nu är han som sagt president :) inte för jag är så jävla insatt med jag hoppades fan han skulle vinna. förändringar hoppas vi nu på. usch jag låter politisk nu, men det är jag verkligen INTE! hhaha. men Obama är iallafall snygg ;) :D

idag i skolan har det varit seeegt som fan. men jag flummade satan med mikaela och tess på företagsekonomin och sen med paulina som fan resten av dagen :) så det har ändå varit chill som fan. ikväll blir det nog att hitta på ngt med paulina, vi får se what happens.

åååh, the script is the shit! snyggingarna från irland :)
så sexig dialekt har dom fan och grymma på musik :) <3

My dream is to fly over that rainbow so high

- sjuuuukt chill låt asså!
och shit så längesen jag blogga men jag har fan inte haft tid och inte pallat heller för den delen :P sist jag skrev var det onsdag. och här kommer det som hänt efter sen dess lite snabbt.
onsdag: förfest hos mig och sen ut till class. skitrolig kväll. torsdag: hemma på dagen sen redparty i tollarp :) hyfsat. fredag: andys med paulina och hennes kusiner och sen grand med paulina och sofie. bästa kvällen typ :) fett chill. lördag: fest i bromölla med familjen, inte fullt så roligt. söndag: släktmiddag på china wall med pappas sida och sen hockey :) kul som fan typ :P haha. måndag: skolan började igen, trist. tisdag: lund med skolan. trist. men hyfsat kul de stunder jag och paulina dampade, käkade på bk med ebba och patricia och när jag och paulina kollade bebiskläder :D

efter vi kom hem från lund idag så gick jag paulina och sofie på stan lite och köpte grejer till 3:3 på fredag :D bilder kommer att läggas upp efter den kvällen tror jag nog :P och nu sitter jag här hemma, ska snart plugga lite spanska och sen kolla på ngn film. och sen sova. trött som ett as. see ya!

RSS 2.0