Weeii, blivande bartender ;)

haha, jag har kommit in på barskolan nästa sommar, 27juni-11juli :) Det ska bli asroligt, synd bara att det är så länge till! :(

Menmen, har varit på stranden idag med :) Lite rastlös blev jag allt där idag. men nu ska jag gå och duscha, och packa sen ska jag hem till paulina. imorgon blir det helsingborg med familjen och tess tills söndag. vi hörs.

Inte bränd längre :)

Nu är min kropp okej. Jag har inte ont efter solen längre :P Det är sjukt gött och kanske slippa all insmetande med faktor. Nu är det cocosolja som gäller ;) haha! Idag har jag paulina och frida varit på stranden igen. Det var lite kasst väder imorse men vi drog dit iaf och det gjorde vi rätt i :) Vädret blev mycket bättre. Idag har vi badat, solat, köpt godis och käkat glass :) Fett chill har det varit. Nu ska jag gå och duscha sen ska jag se några Vänner-avsnitt :D

Tosselilla :)

Det var chiill som fan :) Sjukt varmt dag men vi har haft askul! Det började med vi åkte in till stan imorse vid åtta och tog bussen till Tosselilla då ju :P Vi va där vid halv tio så öppnade dom vid tio. Då började vi med att hoppa lite studsmatta och lite karuseller :P chillchill. Sen blev det lite mat för vi blev hungriga. När vi käkat klart så gick vi och badade och åkte massa vattenrutschbanor ;) och förresten, ni som inte vet vad tosselilla är så är det iallafall ett vattenland i skåne ;) haha! Menmen, när vi badat så solade vi en massa och vi stekte som fan. det var sjukt varmt. Vid halv fyra började vi packa ihop så gick vi på toa, åkte lite karuseller till och sen köpte godis att ha när vi skulle hem. Vår buss skulle ta oss hem kvart i fem men den kom aldrig så vi fick ta en annan buss till Lund och sedan ta tåget därifrån till kristianstad. Sjukt segt :( Men nu är vi iallafall hemma. och här kommer några få bilder.





Nu är jag glad :D

Jag har precis anmält mig till bartenderutbildningen sommaren 2009 :)

Stranden is the shit :)

Det blev såklart stranden idag med :) Så sjukt chill har det varit. Jag har ju bränt min framsida så jag sola baksidan hela dagen idag typ så nu är jag bränd där med :P haha. Det är så otrligt varmt, men jag ska verkligen inte gnälla för jag älskar detta :) Och idag har jag tillochmed badat typ tre gånger :) Fett chill!

jag & lite paulina :)

Weeyyy, imorgon blir det Tosselilla med Paulina, Stoffe och Frida :) Det ska bli sjukt chill. Vi ska bada, sola och ha så jäkla roligt tillsammans. Och bilder kommer det nog bli med min mobil ;) Jag har ju så grym kamera nu :P NAT!
Men nu ska jag dra och göra något annat kan jag tänka mig! Stek på nu medan ni kan ;)

Godmorgon!

Ännu en solig och härlig dag idag :) Det blir som sagt stranden idag också. Det är så gött att bara ligga där och chilla. Jag är ju sjukt bränd i ansiktet och bringan så jag tror det blir mycket rygg idag för där är jag typ ...vit. menmen, så är det :) Nu ska jag ner och äta frukost och fixa något att ta med ner till stranden :)

Ännu en dag på stranden :)

Det har varit sjukt varmt idag, men det har varit skönt som fan :) jag och paulina fick användning för våra nya cocosoljor ;) Men nu är jag bränd, fast bara på dom ställe där jag inte kleta in mig med olja, dvs ansiktet och bringan :P Menmen, det är smällar man får ta. Varkens jag eller paulina har badat idag, men frida och stoffe har och dom sa att det var ganska varmt typ, men bada det palla jag inte idag heller :P Det får bli imorgon kanske, för då blir det stranden med paulina igen!


paulina och jag :)

(det är för segt att ladda upp bilder så det blir inga fler! )

En härlig dag på stranden :)

Dagen började med att jag frida och paulina åkte in till stan och tog prover. När det var klart tog vi bussen ner till åhus för att glassa på stranden och bara chilla :) Det var varmt och skönt där, och så träffade vi massa folk. Vi krängde även kebab och coca-cola ;) Vid fem var det dags att ta bussen hem och nu sitter jag här. Mina kusiner är här och vi ska snart äta middag! :)

Senare ska jag och Paulina till maxi och köpa cocosolja och massa skit till imorgon :)

Vad har hänt sen jag fick dra snabbt innan?

Jo, jag fick dra för jag skulle in på dass och spy på grund av min smärta i nacken. Han bara precis utanför rummet och där höll jag på att svimma :S jag spydde eller svimmade aldrig men sjukt vad läskigt det var. jag fick lägga mig i sängen och sen kunde jag inte resa mig för det gjorde så ont :S men nu är det lugnt. jag mår bra men jag har ont som fan fortfarande.

Senare idag har jag bara kollat på Vänner :P Och nu har jag typ precis varit inne på Telenor med pappa och fixat min mobil. Jag fick en nu igår och packa upp den och så, men så dunka inte kameran :S Så vi körde in där idag så fick vi ut en ny :) Så nu är jag glad igen ;)

Imorgon blir det nog stan med Paulina snabbt och sen ner till Åhus och sola och bada :) Iallafall sola ;) Nu ska jag ner och äta så hörs vi senare kanske!

Aj, vafan är detta?

Ajjjjjj, min nacke/huvud, jag tror fan jag har fått nackspärr, jag kan inte röra mig alls :S Det bara kom helt plötsligt. och det gör skitont :(

Iallfall så vaknade jag vid kvart i tolv och då gick jag upp och dammsugade hela huset och sen bytte jag om till bikini och la mig och sola fem minuter men nu har jag nog nackspärr, jag har så ont så jag tror jag spyr snart :S :(

Jag måste dra.


Måndag och Tisdag.

Måndag: Då blev det Helsingborg med Frida.
Vi:  
    tog tåg till hbg 
          gick på gina tricot i staden
          köpte en svart klänning där som jag ska ha på vår 18års fest
          tog bussen till väla
          gick i massa olika affärer
          köpte ett linne, en tshirt och en kofta på gina tricot
          käkade på taco house
          gick i fler affärer som intersport och köpte joggingbyxor och HIF-tshirt
          satt och drack kaffe
          bytte om och tog sedan bussen till knutpunkten igen
          därifrån gick vi till olympia
          20.00 kollade vi på Helsingborgs IF - Djurgårdens IF 2-0
          sen gick vi till knutpunkten igen och tog tåget hem.

Tisdag: Bara kollat Vänner och sen träffat Paulina och Gunilla lite.
Vi:    
åt först mat
          sen bjöd vi folk till vår 18 års fest och planera den lite
          sen stack gunilla hem och då gick jag och paulina ut och gick lite
          jag kom hem sen och kollade på Vänner med frida lite sen gick jag och la mig.



Idag ska jag bara chilla. Ska ner och äta nu och sen kolla lite på Vänner för vädret suger :(
 

18års fest :)

Alexandras 18års fest igår var kanon :) Jag hade skitkul och träffade väldigt många trevliga människor. Synd bara som sagt att Paulina inte kunde va med och alla andra jag drog dit med drog hem så jäkla tidigt :( Men jag hade fett kul med Wilma och killarna ändå :) Så det var gött!
Haha, jag kom hem vid kvart över fyra imorse så somna jag direkt typ. Och sen vid halv sju vaknar jag av att Gun hoppar på mig :P Fasiken så rädd jag blev ;) Sen kunde ingen av oss somna om igen och vi var hungriga så vi gick ner och lagade tacos :P :) Det var väl hyfsat gott, när vi ätit klart gick vi upp och la oss och somna om igen så gick vi upp vid halv tolv igen typ. Då diska vi och sen kom mamma hem med bullar så åt vi frukost och kollade på Prison Break :D

Nu har dom dragit hem och jag har precis snackat med Paulina i tele, och det blir nog kanske Kebnekaise iallafall :) Nu ska jag ner och se Vänner tror jag och bara chilla!

HIF-DIF :) <3

Helsingborg på Måndag :D

Idag blev det stan med lillasyster. Vi krängde glass och Coca-Cola och så blev det lite nya inköp. En vit tröja, ring, armband, örhänge och ett nagellack :) Det fick räcka för idag eftersom hon och jag ska åka till Helsingborg<3 på måndag och shoppa och se fotboll :D Så det blir nog lite Väla och som sagt Helsingborg-Djurgården :D Kommer bli fett ;) Men nu ska jag nog dra ner och käka lite sen blir det Vänner :)

vi ses på måndag igen, älskling :)

Sista dagen idag :D:D

Idag var sista dagen jag jobbade denna sommaren. Jag är ledig enda fram till 30 augusti nu :) Det ska bli så jäkla gött och jag ska bara ta det lugnt, festa och vara med kompisar har jag tänkt.

Åååh, Ronaldo är singel igen ;) Haha, det är ju underbart :P haha. Nu ber jag till Gudarna att hans fot läker skitbra så han kan spela mot Sverige den 11 oktober. Jag kommer fan böla om han inte är med! :(

Nu ska jag ner och äta middag sen ska jag kolla Vänner och bara ta det lugnt! :)

Fucking jävla skit helvete!!!!!!!!!!!!!

Faaaaaaan, jävla skit helvete! Jag ska ju som sagt se sverige-portugal den 11 oktober, weei, se ronaldo! Men tro fan inte det. Han har opererats och kommer troligen inte vara med :( :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

Vilken härlig dag, lalalala ;) haha!

Nej inte så härlig egentligen. Jag är så trött att jag har så ont i huvudet :( Inte kul alls, plus att jag har jobbat hela dagen! Hyfsat lugnt har det varit. Men det bästa av allt, när jag skulle hem så mötte jag Bah :D Sååå jävla het så det finns inte! :)

Nu ska jag ner och snacka med lite familjen och mormor och morfar sen ska jag duscha och somna i tid idag!

Sista kvällen på Kristianstaddagarna..

.. var ju bara för jävla perfekt ;):):) I LOVE IT!!!!!
allt började med att jag drog hem till Martina där Gunilla, Ritta Maria och Sandra var.  Christine kom också dit. Alla fixade till sig lite och började dricka så smått :) Sen gick jag och Gun och mötte Emmy och Ebba. Då fick vi lite fart på det hela! Vi körde någon bokstavslek och lite så. Sen när Gun och Maria för att möta Krille och hans polare så fortsatte jag och Martina med att köra en namn lek och det fick bara vara killnamn, och jag kan ju säga att nästan alla namn var ickesvenska ;) Det gillar vi ;);) Vi tog dom svenska namnen som nödfall :P Haha!

Iallafall så vid elva gick vi mot stan. Lite segt i början men jag och Martina fick ju se Bah ganska snabbt, så snackade vi med han :D Haha, feett ;) Så sa han att han skulle fixa in oss på tbaren, men så blev det inte. Så gick vi en massa rundor och bara snackade med folk. Skittrevligt. Så var det dags att träffa Bah igen :) Vi gick med han och hans polare lite och satte och sen i parken och snackade så bestämde vi att vi skulle med dom på efterfest :) Men vi skulle komma senare så dom drog och vi mötte upp Sandra och Ritta igen så gick vi med dom lite.

När vi inte pallade det längre så gick jag och Martina hem till henne och gick på toa och lite så sen tog vi hennes cykel och drog till Helgedal och mötte Bah :P Hahah! Så var vi med dom ett tag och sen skulle dom helt plötsligt dra igen så vi följde honom till hans lägenhet så gick jag och Martina till Statoil och köpte korv, läsk och godis och satt där och chillade lite :) Sen gick vi till hammar, hon skulle träffa Sandra och Ritta där och jag gick hem, så jag va hemma för sådär en timme sen och nu ska jag fan ta och gå och lägga mig och sova :) Vi hörs!
Sjukt jävla synd bara att Paulina är sjuk :'(

Längesen jag bloggade nu!

Kan ju börja där jag slutade. Diggiloo var skitkul :) Vädligt bra måste jag säga. Sen i måndags jobbade jag och sen jag jag på kdagarna med Paulina och några tjejer i klassen. Det var trevligt men sen gick jag och Paulina, träffade Alex och hans polare och A:s kompisar trackade mig :P :( Jaja, sen jag har jobbat onsdag och igår med. Kollat på film med Paulina, och kollat på Vänner rätt mycket. Det är var jag gjort senaste veckan typ.

Nu ska jag in till stan och möta mamma så ska vi gå lite och kolla kläder sen ikväll blir det på något sätt stan med Gun och Martina och dom :) Det ska bli kul!

Släktmiddag och sen kdagarna :)

Vilken kul kväll jag hade igår asså :D Allt började med hem till farmor och farfar då vi pratade och drack lite allihopa :) Sen bar det av på cykel för alla ut på Näsby för att äta på den grekiska resturangen där. Gott var det. Så satt vi alla där jättelänge och bara hade det kul, jag och sebbe garvade ikapp efter friterad fetta ;) Det lät så jävla kul och vi började asgarva :P När vi var klara där så fortsatte vi in mot stan, och satt i öltälten :) Det var sjukt kul, och vi alla hade trevliga samtal :P och Sebbe bad mig följa med till tbaren efteråt. Men jag kände lite, vafan. Hade typ ngn kompis varit med mig så hade jag lätt hänkat på. Plus så var jag inte på så jättehumör för det sen efter gårdagens händelser :P Sen stack han och jag satt kvar med de vuxna, shottade med mera :P :D Sen mötte jag min syster och så gick vi en runda och sen drog vi hem. Bah Am och Tob, sjuukt fina hela högen asså ;) Hahah.

Nej, nu ska jag dra, ska på diggiloo med familjen och mormor och morfar :) Måns ;)

Nu har jag varkens mobil eller kamera :(

Vilken kväll igår asså. Förfesten hos Martina var väldigt trevlig men kvällen blev kort för mig. När vi gick in mot stan så hände det värsta :( Jag skulle kasta iväg min tomma cider flaska i kanalen men kastade fel så det var min mobil som åkte i vattnet istället :/ Snacka om katastrof :S :( Väl inne i stan så gick vi runt lite men sen fick jag åka hem. Pallade inte mer! Så dagen idag har ju varit som den varit :P Nu ska jag göra vid mig för släktmiddagen ! :)

Hemma hos Myran :)

Sitter hos Paulina idag, har varit här hela dagen. När jag kom så solade vi en liten stund men det var så molningt så vi gick in lika snabbt igen. Då gjorde vi typ ingenting, bara chilla. Sen var det dags för mat så det blev lasagne och sen köpte vi coca-cola på matöppet ;) Sen har vi bara chillat hela dagen och snart ska vi hem till mig och göra vid oss för kvällen då det blir feeeest :) och förresten så är mitt nya smeknamn knubbe ;) Hahaha! Det är bara min och Paulinas sjuka humor som är igång igen :P :)

Ikväll börjar kristianstaddagarna :)

Jag har precis gått upp typ och ska snart springa bort till Paulina och sola och bada idag med :) Det är så härligt vid hennes pool! Sen ikväll blir det förfest och sen ut på stan, kristianstaddagarna har ju start idag :D Det ska nog bli kul ;) men nu ska jag väcka Paulina och sen bättra på brännan ;)


Uppdatering.

Jag har inte skrivit på länge nu, har verkligen inte haft tid :) Jag har haft fullt upp med att sola och bada i Paulina pool, åka till Helsingborg, gå lite på stan och träffa Gunilla med mera :) Så nu uppdaterar jag bara lite snabbt. Igår och idag har jag och Paulina bara slappat som fan i hennes pool och blivit bruna :D! Och i tisdags var vi i Helsingborg och shoppade lite, det var faktiskt bara lite. Iallafall så ska jag och Paulina strax in till stan och möta Malin så ska vi på resturang :) Och snacka och lite så, bara chilla :D Så nu måste jag gå :P :) Vi hörs! & sola på medans du kan ;)

RSS 2.0