Nyår 2008 :D

ååh, ikväll blir det fett med fest. allt är färdigfixat nu inför kvällen och det är bara att göra vid sig nu :) paulina duschar nu och jag sitter här. ska strax börja sminka mig typ. sen får vi se vart kvällen tar oss :D

i måndags i helsingborg blev det inte så mycket shopping, men vi hade kul ändå :) jag köpte en tröja, skor och ett armband :) när vi kom tillbaka till kristianstad drog vi till alliansen. massor folk och bra matcher. vissa var ju där :/:) men det var kul.

igår var jag med paulina och duka och sånt för ikväll. och fixa och dona.

nu ska jag på med sminket, hoppas ni får en bra nyår. vi hörs 2009! :D

Fullspäckad dag imorgon :)

Det är shopping i Helsingborg som gäller för hela slanten med Paulina :D ska bli så jävla rooligt måste jag säga ;) så får vi se om vi hittar kläder till nyår :) och efter helsingborg så ska vi direkt till alliansen och kolla lite fotboll :D fett chill må jag säga.

se, jag sov fan två timmar inatt. och var som ett lik när jag vaknade och sen har jag varit skittrött hela dagen. men nu när jag ska sova så är jag inte alls trött :S det är fan sjukt.

och turen har inte varit på min sida idag asså. var på maxi och skulle köpa om jag kunde drömma, men tror ni boken fanns? nej, såklart inte, bara tvåan och trean som fanns kvar. så får kanske köpa den i helsingborg imorgon :)

magaluf magaluf magaluf

faaaan vad jag längtar ihjäl mig :/ sitter och snackar med en schyst kille från olofström nu och han gick barskolan i somras, han säger det är så jävla kul och att jag har så jävla mycket att se fram emot :) så det känns förjävla bra måste jag säga och jag som sagt längtar som fan. det är fan lite nervöst att jag ska åka helt själv, men det löser sig och han sa med att för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det mycket bättre att åka ner själv :)
haha nu sitter han och skrämmer mig om allt jag ska lära mig därnere (jag visste redan om allt det, men ändå) haha! nej, men det går nog bra hoppas jag ;)

chamilliions.blogg.se

nej, nu är det  fan dags att sova. ska upp om ca tre timmar :/
har precis suttit och gjort om massor av bilder, sjukt kul.
men nu får det räcka, vi hörs imorgon, godnatt.....


Så trött att jag inte ens kan sova?

- åhja det är en sån kväll idag :/ helt sjukt trött var jag när vi var hos emilia, men nu när jag väl får sova så kan jag såklart inte. jag fattar inte det asså. så som jag sagt innan, ett bartenderjobb kommer passa mig utmärkt just för jag är alltid pigg som fan på kvällen/natten och hur trött som helst på dagarna :S men jaja, så är det väl ibland..

så innan jag satte igång datan igen så låg jag bara och vände och vred på mig och tänkte allt möjligt på en kille som tyvärr är dum i huvudet :/ sjukt jobbigt, för det håller mig också vaken, idiot!


och fan asså jag vill ha twilightböckerna :/ sitter fan och funderar på att köpa dom? bud på att gör det asså. så på måndag när jag och paulina ska till helsingborg så ska jag köpa skor, klänning, tröja och kanske böckerna om jag hittar dem.. vi får se :) iallafall så mååste jag ha nya skor ;)

nu ska jag fan skriva utvärdering om 2008 och ska nog snart försöka sova igen, ska fan upp tidigt imorgon också :/ och snart är det nyår :D


Kaachiiiing ;)

efter nyår ska det fa bli andra bullar! ;)

jag har varit på tjejmiddag hemma hos emilia ikväll :) alla tjejerna var där, typ alla iaf.. trevligt var det faktiskt :) jag paulina och ingrid tog bussen hem lite över tio och väl inne i stan satte jag och paulina oss och käka på donkan och ingrid tog bussen hem. sen kom martina och sandra så snacka vi lite med dem :) och så kom sebbe också, så snacka vi med honom också lite ;) sen börja jag och paulina och traska hemåt fast vi tog en lång runda för vi hade så mycket att snacka om och så ville vi inte gå hem :) men nu har jag precis kommit hem och sitter här och fryser. saknar något som matchar mig och min säng perfekt ;) haha, paulina fattar iaf :P

hahaha mina feta dagar ;)

hahah tjejer, bered er på en hemsk syn från mina feta dagar ;) fick ett foto idag av farmor och farfar där jag är tjock som fan :P 

igår var det feeeest ju, först hemma hos jeppe där massa folk var :) första man får höra är typ, "johanna, var är k? :D" hahahahah kul! not :P sen var det musik, dricka och skratt för hela slanten :) när vi fick nog började vi gå in mot stan och bort till hessle. där blev det surisar och några sönderslagna glas igen :P och en jäkla massa HIF vs MFF-ramsor ;) men jag måste ju säga att i HIF:are överröstade MFF ;) hahaha!

därefter gick vi bort till class. där var ju mycket folk, not! inte jättekul först så vi gick bort till hessle igen. där träffade vi kalle ;) haha, han var bartender i malmö och så bjöd han på jägermeister. usch fy. inte härligt alls. mådde fan inte bra efter det så jag gjorde en emilia när vi kom tillbaka till class hahahah ;) sen var det fullt ös med dans med sliskiga och inte sliskiga killar :P

sen var jag och paulina ue ett låångt tag efter class stängt så kvällen blev morgon vafan :P haha. så idag har jag sovit till halv tre och nu har jag precis ätit frukost ;) ska till emilia senare ikväll på middag med tjejerna :D


FEEEST :D

faaann vilken kväll :D jag är riktigt på fest asså ;) ska slänga mig i duschen nu och snart kommer paulina och senare blir det class :D

jag är på humör för att dissa dig....

Poker face

Varför var du ens på mig redan från första början? Kunde du inte bara låtit mig va då med. Visst det är inte ditt fel så, jag har själv orsakat resten. Men hade du inte varit på mig frå början så hade jag aldrig ens haft en tanke på dig :/ Och det hade varit förjävla skönt. Just då den gången du var på mig mådde jag som allra bäst. Jag var alltid glad, jag hade bara kul med mina vänner och tänkte inte på någon jävla kille. Det var så mycket bättre. Jag läste massa gamla inlägg innan och där stod bara massa om hur bra livet var. Livet var en fest, vi festade varje helg utan några problem alls.

Men sen kom den kvällen då jag träffade dig. Först var jag överlycklig över att fått träffa dig. För jag har alltid gått runt tyckt du varit förjävla snygg, men bara på avstånd så för jag hade aldrig trott att jag skulle få komma nära dig. Men den kvällen gjorde jag det. Visst det var ju inget mycket som hände men jag blev som sagt glad för det lilla.

Jag minns att jag var ute och gick med Paulina och vi snackade om dig och hur glad jag var och hur jag nästan önskade det skulle bli något. Vi satt och diskuterade för och nackdelar mellan dig och mig och allt kändes väl hyfsat bra..

Men sen gick allt bara utför :/ Träffade dig ute två veckor efter och då hände allt igen. Jag gjorde så jävla fel och lämnade den bästa för din jävla skull :'( Umgicks med dig hela kvällen därinne och sen sov vi hemma hos Samme. Jag var skitglad för dig, men ändå så jävla besviken. Jag hade svikit den bästa plus att det var väl då jag började fatta att det aldrig skulle bli något du&jag. Du snackade bara om andra tjejer och massa skit.

Veckan efter det gjorde jag samma jävla misstag igen. Jag var full som satan och hann bara in till stan innan jag ringde dig och bad dig komma och möta mig. Jag minns inte mycket menn tydligen sa jag en jävla massa skit till den bästa och bara var så jävla dum i huvudet. Jag mötte dig, drog hem och lämnade det allra bästa helt ensam, igen :'( Den kvällen var du bara så jävla dum i huvudet, det var då jag fick allt svart på vitt, det skulle aldrig bli något. Aldrig, för du blir inte kär som du sa. Okej, jag är inte kär i dig heller, det är jag inte. Det var då du sa en massa annan taskig skit som jag inte tänker nämna här. Det behöver vi inte ens prata om..

Så för att komma till saken nu, jag fattar verkligen inte att jag ens vill ha med dig att göra. Jag är så jävla svag för sånt. Jag är inte stark nog att gå vidare, tyvärr.

Jag ångrar att jag ens träffade dig. Jag borde inte ha med dig att göra. Jag är inte bra nog när jag är med dig, eller är det bara sån jag är och det inte har med dig att göra? Att du inte får mig att förändras? Jag vet inte. Men jag ångrar mig.

"chatt" med paulina..

jag skriver också i kommentarerna så du vet det! ;)

im with the bartender

satan i helvete vad jag längtar till jag har utbildat mig till det. då kan jag bara söka en jävla massa jobb och åka världen över. var precis inne på arbetsförmedlingen och kollade var de sökte bartenders. hittade några som sökte head bartender i miami på kryssningsfartyg och sen var det några som sökte bartenders till sommaren 2009 nere på rhodos. fan vad fett det hade varit. jag önskar jag hade gått barskolan i somras så hade jag kunnat söka dem två. allra helst vill jag fan jobba på kryssning där i  miami och åka runt där bland öarna. helt sjukt. jag vill det, precis som min farbror gjorde i sex månader. åååh gud jag längtar tills sommaren, magaluf :)


men hon är min bitch jag kommer sakna mest <3 :) och familj förstås.

Julafton 2008

Såja nu var denna julen också över. Och den känns på något sätt skönt J dagen började med att jag gick upp vid elva och duscha och snabbt gjorde vid mig för redan vid tolv åkte vi till farmor och farfar för att fixa med all mat och duking och så. farmor och farfar brukar göra allt detta med eftersom farmor och sjuk så fick alla hjälpa till. Så när vi kom dit så dukade jag frida och alexander. Sen gick vi upp till dem och kollade lite tv och jag fick tillbaka min dator av rickard :D överlycklig vafan ;) haha. Sen vid tre gick vi ner till farmor och farfar igen och då var typ alla där J

 

Först blev det glögg och massa snack, sen redan vid halv fyra kom tomten till dom små skitungarna J så då blev det massa julklappar. Och jag fick 1800 spänn, två linne, ett barset, berlock till mitt armband och lite så J när alla klappar var öppnade var det dags för mat. Julmat är ju inte det godaste enligt mig men lite fick det bli ;)

 

Sen resten av kvällen bestod bara av massa skratt, snack och en jäkla massa att äta och dricka. Men det är väl så en jul ska va antar jag?!

 

Nu sitter jag här i sängen med datorn i knäet, den funkar fint förutom tangentbordet. Ska få det också fixat. Sova snart? Tror inte det nej! Haha.


ungarna och rickard.

asgarv åt något johan sa ;)

sebbe, farfar mfl.


this shit.

läs fan inte detta inlägget om ni bara ska gnälla och sånt skit sen för allt är bara om hur jävla pestigt allt är!!!!!

herrejävlar vad jag är rastlös. och fan så tråkigt jag har- jul är fan bara pest och pina. men fråga mig inte varför jag tycker som jag gör? men detta känns bara förjävligt. jag skulle nog fan behöva åka iväg ett tag och rensa skallen bara. mamma pappa och frida sitter nere och kollar på bingolotto :/ men palla, jävla kärringspel... !!

och min data har ju kraschat för längesen men nu är den på typ lagning, över 60 fel på skiten var det typ och det måste bytas hårddisk igen :( men snart får jag väl tillbaka den hoppas jag så jag kan använda den istället för pappas..

skulle gått på bio med lillasyster ikväll egentligen och se twilight, igen :) men såklart så går den inte :/ vafan allt går verkligen emot mig.. och imorgon ska man upp och träffa släkten och låtsas att man tycker julen är så jävla kul..
men jaja, så är det väll.

längtar som fan till jag åker till mallorca. helt sinnessjukt. bara en jäkla termin kvar sen ska jag aldrig mer gå i skolan, iallafall inte i sverige :D sen åker jag, och vem fan vet när jag kommer tillbaka :)


Panikångest eller vad? :/

jag vetifan vad, men något står inte riktigt rätt till med mig. jag är så trött så jag skulle kunna dö, men jag orkar inte gå och sova, jag får panik av bara tanken att gå och lägga mig ikväll, att jag ska sova hela natten!? jag känner att jag måste ut och hitta på ngt, jag kan inte sitta hemma. men samtidigt har jag verkligen ingen ork till att gör något heller :S vafan är detta :/ jag fattar inget.. jag är helt lost känns det som. men vafan det går väl över? :/


idag vaknade jag vid 20 i sex och så låg jag vaken till halv sju då jag skulle upp och duscha och sedan göra vid mig för att åka in till alliansen och kolla på lillasyster.. efter ett tag kom mina kusiner så passa vi dem, och sen kom paulina. frida gjorde mål och de gick till final ;):) efter de spelat klart för dagen gick jag paulina och frida på stan en stund. (såg finaste, typ finast iaf :/ ) sen gick vi tillbaka till alliansen och satt där och chilla en stund innan vi drog hem.. nu har jag precis ätit och ska snart lägga mig i min säng en stund :/

Ohyeah, visa framfötterna ;)

hahaha. det vet ni inget om vad det betyder ;) haha, eller jo vissa vet men shit same.

ja i onsdags då var det ju fest, gun och martina kom och hämta oss. så åkte vi och handla lite läsk och pizza till martina och sen hem till henne :) där drack vi och gjorde oss iordning och lyssna på musik. sen vid tio gick vi bort till alliansen för att kolla läget lite bara. där mötte man ju vissa :/ fint. sen kolla vi en match fotboll typ och sen hem till martina igen. då drack vi lite till och gunilla körde hem en stund innan vi andra tre drog till class. där var typ inget folk alls först med sen kom fler och kvällen blev kul :)

i torsdags gjorde jag paulina och gunilla klart projektarbetet och körde ut med det till åhus. så jävla gött att vara klara med det. så var vi lite hemma hos paulina och åt pommes och drack coca-cola innan vi åkte till gunilla.. så var vi där en stund. jag var sjuk och mådde inte alls bra, men vafan man lever bara en gång ;) haha. sen åkte vi in till alliansen vid sju. fint folk igen. sen kom jackie och adnan och joina oss där ;) vid nio halv tio var vi nog hemma igen tror jag, vetifan.

igår var det julavslutning. så vi var i teatern och kollade på sång och dans :) mycket trevligt. och sen blev det ett ärende inte jag och paulina gick och käka på mitt jobb. sen blev det en runda stan och sen hem. sov hela dagen och sen var det bara upp och käka och göra vid sig och sen börja dricka med gunilla och ebba :) vid elva drog vi inom paulinas personalfest och typ hämtade henne så körde vi in till stan och gick till kaos. sjukt chill kväll med en jävla massa skratt och dans. till och med fett med blåmärken på benen :/ jävla unge :P haha.. när vi inte palla kaos med drog jag och paulina hem till jeppe med sandberg, ted och några till. där åt vi kebab/gyros, haha. och chillade bara. sen vid fyra började jag paulina, sandberg och henke? traska hemåt och kl fem decka jag i sängen :P

idag har jag sovit till halv fem och då gick jag upp och käka pizza och kolla film. och nu sitter jag här bara och gör ingenting. trött och ont i kroppfan, sjuk fortfarande typ..


du är så jävla stor i käften :/

feeeeesta :)

sitter hos paulina nu, väntar på gunilla som ska köra oss till martina :) så blir det feeest, ut på class! fett chill ;)
nu ska jag dra igen, snabba move is the shit ;)

jordskalv typ

haha, då var det jordskalv i skåne imorse, jag trodde bara det var en lastbil som körde förbi utanför för då brukar vårt hus shakea lite :P ;) haha! men nej, det var jordskalv.

var precis hos en sköterska och kollade upp min fot, nu fick jag akuttid till en läkare kl ett. så får gå dit igen och se vad det är för ngt. ska snart dra in till skolan och ha ngn lektion och redovisa ett arbete. vet inte vad jag ska skriva mer?!

ooooooooooooohhhyeeeeah ;)

Theobald pröva´ ett trick han lärt,'
han släppte sin kuk med en kraftig snärt,
i huve´t på hunden som avled tvärt,
när han snurra och svängde sin kuk,


hahahahahhhhhhhhahahahahahaahahahahahahah :D
MIN OCH PAULINAS HUMOR FFS :D:D:D:D

pump it up

sitter hemma hos paulina och chillar satan asså. vi har krängt pizza och pluggat religion.. och druckit coca-cola :) hahah. nu är hon nere och äter och jag sitter här. skolan idag har varit slapp som fan typ..

imorgon ska jag till doktorn med min fot :/ så får vi se vafan det är för fel på skiten.. sen skola..

orka skriva mer typ ;);)

the shit!

har inte bloggat på ett tag nu men inget speciellt kul har hänt heller.

i fredags var det 18årsfest för ebba hemma hos henne :) det var sjukt jäkla kul, riktigt roligt hade jag fast jag var nykter för jag skulle upp och jobba. sen vid elva blev det karaoketaxi in till stan där vi besökte grand. mindre kul var där, hade inte alls roligt så jag och paulina gick därifrån vid kvart i två kanske och bort till class (stod utanför) för att kolla lite vilka som var där. sen gick vi till donkan med jackie och adnan och käka och sen gick vi hem.

igår gick jag upp och började jobba kl 9-17. trodde jag skulle ha rövmycket att göra men det var lugnt, vi hade lite att göra hela tiden och allt gick bra så det var inget krångel som tog tid. när vi slutat drog jag och frida hem så åt vi mat med mamma och pappa sen drog vi upp och hyrde film som vi skulle se på kvällen. batman blev det, så sjukt bra film :) sen decka jag rätt snabbt.

idag åkte vi upp och hälsade på farmor och farfar när jag vaknat. så fika vi lite där. jag hatar att va där, så jävla hemskt :/ men sånt är livet, inte rättvist.. sen gick vi upp till magnus och emma så följde emilia med oss hem en stund. och nu har hon precis åkt hem igen och nu sitter jag här. ikväll får vi se vad som händer.. kanske ut och gå med paulina en stund?(A)

onsdag

idag var jag jättesjuk så jag var inte i skolan. men jag var på spanskaprovet. gick väl inte så jävla bra men vi får hoppas på g :) efter provet gick jag och paulina lite på stan och kollade efter kläder till fredag :) hittade inget :( sen käka vi på donkan och bestämde att vi skulle gå och se TWILIGHT på bio :D FYFAAAAAN VILKEN JÄVLA UNDERBAR FILM, FAN EN AV DE BÄSTA JAG HAR SETT :D UNDERBAR. OCH HAN ÄR JU BARA SÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA HET! FETT SEXIG JÄVEL! hahaha, damp ja :P

nu sitter jag här och lyssnar sönder disturbia igen och ska snart skriva svenskan tror jag och sen imorgon blir det projektarbete vid elva typ sen körskolan.. ta d chill :D

svar till paulinas kommentarer :P

hahaha, du måste bli medlem där på gratisbio.se :P haaha, ;) fett orka :P
jaaaa vi ska ha fett kul på fredag :) du behöver inte dansa för mig det klarar jag själv :D eller kanske fem minuter? haha, jag vill träffa han liiiiiiiiiiiiiiiiite :/ vi löser det då min vän :D <3 you fucking rock, och glöm inte c4 knullar söderport ;)
hahahahahah, jag är på fett flum humör och det är kul, men inte när man är ensam :S haha. men det löser sig nog, jag blir säkert trött snart så jag kan sova :) RUUUUN THE SHOOOOOW ;);););)

LET'S DANCE BITCHES :D

tisdag.

hahah nu ska jag också börja nörda mig på gratisbio.se hahha. klicka in där och bli medlem förfan och börja värva fler medlemmar, omg inget liv men ändå :P  man kanske kan tjäna ihop en biobiljett  ;) haha, PAULINA DU MÅSTE ;):P


nu har jag inte bloggat på riktigt länge. har inte pallat eller haft tid typ. inget kul har hänt. 3:3 i fredags, det var sådär :/ roligast var ju när vi skulle sova hos jeppe sen ;) haha. sen i lördags så var det julbak med tjejerna. kul. sen har inget annat hänt typ :P

men på freeeedag ni , då blir det fest hos ebba och sen in till stan och festa :D:D:D fast fan ska jobba dagen efter :/ men det får gå ändå, allt för lite fest ;)

och plus nu är min grupp till barskolan fullbokad :) så gänget är spikat nu :D fett jävla kul ska det bli och jag längtar fan ihjäl mig :P :D ;)

VBF<3

- paulina, my very best friend, the one and only.
(hon har ju ingen blogg, så jag svarar hennes
kommentar här
)

cause everything fucking sucks!


sug alltihop. skolan, allt, allt jag gjort :/ ångesten bara stiger.
och nu blir det nog inte gran canaria för min del längre, tyvärr.
men jag har verkligen inte pengar, men jag vill så sjukt gärna.
får hålla mig till barcelona och sen mallorca.
jag ska göra allt bra igen (v.

sjukmåndag.

vaknade imorse och mådde inte alls bra. min hals gör skitont och min kropp väger typ 15 ton känns det som. så jag sket i skolan idag. men var ju tvungen att ta mig in till stan iaf och fixa dep.. tack för ni övertala mig, okej? annars har jag bara sovit idag. ont i magen och mår illa gör jag också nu, men det har kanske sina anledningar, eller? ikväll blir det bara chill och tv, och förmodligen skola imorgon, i guess.




varför, varför, varför? alltid same shit.
inget bra denna gången heller.
så jävla taskig är du, men samtidigt
så jävla snäll. jag förstår inte dig?

RSS 2.0