amen vart bor du lillavän? jag bor i skogen!

hahaha, gårdagens roligaste typ, bara ni som var med fattar ;)

inatt drömde jag sån sjuk dröm. den varskithemsk, sen ett tag var den typ underbar/skitbra, men sen vände det på en sekund bara :( sjukt hemskt, alla, verkligen alla var emot mig :S haha, men sånna är drömmar ibland, tyvärr :/ hoppas bara det inte blir verklighet?!

igår var jag iallafall på ullared med tjejkompisarna :) jag och gunilla körde hemifrån vid halv sex så hämta vi upp paulina, emmy, sofie och sen anna och christine och därefter började resan mot en underbar dag :D och den blev verkligen underbar ;) typ vid halv åtta kanske så stanna vi på statoil, vissa rökte och jag köpte korv och så åt alla frukost sen fortsatte vi uppåt. jag vet inte riktigt när vi var framme. men när iv kom in så delade alla upp sig och jag gick med paulina och gunilla och vi hade så jäkla roligt, jag var helt flippad i huvudet måste jag säga :D:P haha. galen.. sen mötte vi upp alla igen och satt och fikade lite och snackade och bestämde att vi skulle mötas vid kassorna typ om en timme. så det gjorde vi. det blev inte så jäkla mycket kläder, det blev mer allt annat än kläder som, skateboard ;) haha! jag gun och paulina köpte varsin ! :P
när vi kom ut därifrån gick vi med sakerna till bilen sen käkade vi. fyfan vad äcklig mat, det var skabbigt som fan, riktigt besviken asså. men sen gick vi i några affärer utanför, vissa köpte skor/stövlar och jag och paulina köpte varsin väska :)

när vi var klara där gick vi till bilen och började köra hemåt. sjuuukt jäkla rolig resa var det verkligen.. :) jag är riktigt glad att vi gjorde detta, förde oss samman ännu mer :)


idag ska jag plugga religion som fan typ, och sen ikväll blir det fotboll men syrran, pappa, paulina och hennes pappa :) malmö-HELSINGBORG :) det ska bli askul, men synd att det regnar bara :(
nu ska jag dra, uppdaterar nog efter matchen ikväll kanske ;)

Dagen efter fest

och jag mår bra idag, inte bakis alls. visst jag drack inte mycket alls men ändå :) kvällen igår var verkligen kul, jag hade asroligt iallafall. haha. det började hemma hos sofie på förfest med massa trevligt folk. det kom lite folk hela tiden tycker jag. vid 22.50 åkte vi bussen in till stan och då gick vi till biljard. det var trevligt :) blev lite dricka, air hockey och någon runda ute :P haha. sen gick vi vidare till hessle, men där var inget folk så vi gick igen. satte oss på burger king och käka lite sen tog vi bussen hem vid halv tre typ..

idag har jag inte gjort någonting. borde plugga religion men jag pallar inte. nu ska jag nog göra något annat, som tv typ.

feeeesta :):):)

ikväll blir det feesta med sofie och emmy :) vi ska fan ha skitroligt, ni anar inte ;) haha! nu ska jag bara platta mitt hår och lite så sen ska jag ta bussen 18.40 till sofie, sen får vi se vad det blir av denna kväll :D


för han är kung <3

4 points till paulina? ;)

haha, alltså ett glas coca-cola :D

har varit hos paulina idag ju och pluggat och käkat kycklingtallrik ;) och sen när hennes pappa kom hem var vi och hämtade ut biljetterna till matchen på tisdag. och sen har vi bara sett tv och chillat..

imorgon ska vi vara i skolan vid tio för att arbeta med projektarbetet. och på kvällen blir det fest som fan :D i hope ;)

Helsingborg-Kalmar 1-0

fyfan vad underbart det var :) vi slog serie ledarna! :D men nu ska jag berätta om heela otursresan till helsingborg :P

det började när vi mötte fidde hjalle och erik vid tåget och jag skulle köpa biljtett, klart som fan mitt busskort inte funkar då :S men det löste vi så jag fick låna fridas. sen gick vi in och satte oss med dom andra i "gänget" haha. det var typ 10 pers som skulle till matchen :) vissa tycker jag bättre om än andra av dom ska jag ju säga.. men iallafall så kom vi till hässleholm och då säger de i högtalarna att ett annat tåg på spåret till helsingborg har typ krockat så detta tåget vi åker med ska tilbaka till kristianstad. och vi alla bara vafan, det är ju helvete med! så vi fick gå av och bestämde oss för att ta tåget till lund och byta där.. så det gjorde vi. på tåget till lund började skitet lite, en i "gänget" fick lite skäll för han satt på toaletten (det fanns inga platser så vi andra stod upp).. väl i lund fick vi vänta ett tag på tåget som skulle ta oss till helsingborg.
så kom tåget och alla fick platser i samma kupé men lite här och var. då började den riktiga skiten :P haha, tre pers i "gänget" skulle gå och röka på toaletten, så när de gick ut därifrån kom konduktören på dom så fick dom en jävla massa skäll och tåget fortsatte vidare.. sen började dom sjunga lite HIFramsor lite smått, men inte så det var störande. så kom det en kärring och bara "dom får fan gå till helsingborg" och gick och sa till vakter och konduktören. och då kom dom och sa att de fick gå av tåget för det hade fått massa klagomål. men såklart vägra dom. en kvinna brevid mig sa men herregud det var ju inte farligt, och det var det verkligen inte. men konduktören sa till dom att går ni inte av nu så ringer vi polisen, men dom gick inte av så hon började ringa polisen. men som tur var så fick dom en chans till och fick åka med.
nästa sak var sen i landskrona så var en i "gänget" på toaletten typ så när han öppnar dörren och ska gå ut så kommer en landskronabo och tar hans HIF-halsduk och sen springer av tåget snabbt som fan :P och han blev skitarg och började svära och massa skit.

men sen var vi äntligen i helsingborg vid 18.00, en 40 minuter senare än vad vi skulle så det var inte så farligt. men då var det mat snabbt som fan som gällde på MC och sen bort till Olympia där kvällen räddades :D
Henke gjorde mål, och det ledde till att vi vann :D och på tisdag möter vi malmö borta och det ska vi också se :) dom tar dom med ;)

nej nu ska jag ner och äta något sen ska jag hem till paulina och plugga :)

life is good,

allt är som sagt bara bra tycker jag. men som ni kanske vet så har jag haft problem med min axel i över ett år nu typ. så idag var jag på sportmed och kollade upp den igen, och han sa att man kan röra på hela min axel typ, man kan flytta den och det ska man inte kunna. och han sa typ att det är skitlätt för den att hoppa ur led, och då blev jag skiträdd vafan :P :/ så det jag måste göra är att börja träna mitt ryggparti om man säger så att musklerna typ kan dra upp axlarna, det är skitsvårt att förklara men jag måste göra det för det ska bli bra:P så nu är det dax att sätta igång med core på friskis&svettis så får vi se hur det blir :)

nu ska jag sätta mig och råplugga spanska och lite svenska. skulle läst 69 sidor i en bok till imorgon men jag har ej börjat och jag pallar inte göra det, så jag vetifan vad jag ska säga till tobbe imorgon :/ men det löser sig nog!

just like cinderella you've been lost and found

allt känns skitbra, jag mår bara allmänt bra :) allt känns på något viss mycket enklare. jag kan inte säga varför men det känns bra. kanske är det för det är så mycket kul som händer nu de närmsta tre veckorna? visst, vi har väldigt mycket i skolan just nu men det känns bra ändå på något vis :) här kommer en lista på vad jag har framför mig:

- HIF-KFF på onsdag
- förmodligen utgång på fredag
- ullared måndag 29/9
- MFF-HIF tisdag 30/9
- stockholm 10-12 oktober
- Sverige-Portugal VM-kval 11 oktober


Le om du vill ha sex med mig ;)

hahaha, roligaste på sofies fest :P som sagt så blev det fest i lördags. sofie hade ju 18årsfest. och jag hade skeeeetkul :) verkligen guldvärt :D vi dansade, drack och sjöng och allt möjligt och tillcohmed hade iskrig:P

igår satt jag hemma och pluggade en del och bara tog det lugnt. skulle ju ha typ familjekväll men det gick i stöpet snabbt, mamma skar sig i handen och fick åka till akuten :S :P så det blev bara jag frida och pappa som åt pizza sen när mamma kom hem igen blev det film :)

nu ska jag dra till skolan, så vi hörs :)

Lördag - jobb

jag kom precis hem, idag var min första dag i kassan. visst jag har jobbat i kassa ngn gång tidigare, men nu kommer jag fortsätta i kassan fram tills jag säger upp mig :P haha. det gick faktiskt väldigt bra tycker jag nog. det kändes bra :)

jag vet inte vad jag mer ska skriva men ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får se :)


Tummen upp för come back

"MOT COMEBACK. Ronaldo gör tummen upp för spel ikvällens Champions League."

Även ikväll får vi njuta av fotboll i världsklass när första omgången av Champions League spelas färdigt. De flesta blickarna riktas till Old Trafford, där Manchester United tar emot spanska succélaget Villarreal. DEssutom bjuds på ytterligare sju direktsända CL-matcher. Manchester United- Villarreal sänds direkt kl. 20.45 i TV6.
- www.msn.se

idag har det varit sån sjuukt härlig dag :D jag och paulina har verkligen pratat ut om allt och det känns redan mycket bättre :) plus att jag har köpt ny kamera idag. jättefin tycker jag. men jag pallar inte lägga in bild :P haha. en annan sjukt bra sak som hänt idag, hjalle berättade för mig att cristiano ronaldos operation i fotleden har läkt snabbare/bättre än väntat så har ska som sagt kanske spela i CL mon Villareal ikväll :D och det är underbart för det betyder att han såfall är med i matchen mot Sverige den 11 oktober som jag ska se :d och det betyder fan allt, nästan ;)

DAGEN IGÅR - SUG KUK!
IDAG - UNDERBARA DAG!

vilken härlig dag, nananannan ;) hahaha :D

KLART SOM FAN DET ÄR JAG MED MIN FÖRBANNADE OTUR!!!

världens sämsta dag asså :S :@ som sagt så har jag väntat på min kamera i två veckor nu men den kom ju inte. så jag och mamma körde ju ut till siba(kom precis hem igen) och kollade där. då finns den jag skulle ha inte där, men jag hittade en annan jättefin till bra pris. men såklart med den turen jag har så får dom inte hem den förrän om en vecka. då tänkte jag och mamma då kör vi till elgiganten och kollar där. den fanns där med, men den var 500 jävla spänn dyrare där. så hitta jag en annan jag kunde tänka mig så vi snacka med en kille, och då sa han att den är ganska seg men den funkar, så jämförde vi med den andra(500 dyrare) så sa han att den är mycket bättre blablabla!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PLUS ATT DET KÄNNS SOM JAG SKA FÅ HALSFLUSS IGEN :S JAG VILL SLÅ NÅGON

Fuck you siba

haha, som sagt, fuck you är ett ord jag säger hela tiden. dt har verkligen fastnat på mitt huvud :P haha. men skit i det.. siba däremot, dom kan verkligen fuck you!!!!! imorgon är det två veckor sen jag beställde min kamera men jag har inte fått den än så vi ringde dit och då sa dom att dom inte ens har skicka iväg den än :S fucking idioter... så vi avbeställde den så ska jag och mamma köra och köpa den idag när vi ätit.

ikväll blir det ävl en jäkla massa plugg, men har jag väl fått min kamera så kan jag nog plugga lite en stund också ;) haha, nu ska jag skriva lite på projektplanen sen bloggar jag mer ikväll när vi köpt kameran :P haha,

live your life

jag har inget liv idag, men jag kan fan rekomendera er att gå in på youtube, sök på T.I. ft Rihanna. sedan kommer deras låt från VMA 2008 upp. den heter live your life, klicka in på den som kommer överst, tror jag(?) sjuuukt jävla bra låt måste jag säga, bästa på jävla länge asså.. :D

denna mannen skulle man fan haft, han är helt perfekt! slår jävlar i alla!!!!!!! sexigare går inte att hitta!!


sexigsexigsexigsexigsexigsexig


make love in this club

fan vad jag inte pallar plugga. när jag väl komigång och kunde koncentrera mig så ringde gunilla och berättade att ebba hade ringt. ebba och vican är på madeira i portugal och där är äver cristiano ronaldo ::/:/:/:/:/:/ dom har tydligen inte sett honom men han hade setts av andra på stan typ förra veckan :( jag ber att dom inte får se honom :P jag kommer gråta då, jag fick fan inte ens luft när gun berättade det :S vadå ska jag dö om dom ser honom då eller? :O haha.

nej har precis varit på maxi med mamma och köpt block och lite så. pantade även för 50 spänn som går rakt ner till min mallorca/gran canaria samling. nu ska jag hämta lite coca-cola och fortsätta plugga lite.

she's a bartender

fan så längesen jag hörde den låten :P haha.

skola idag, sjukt segt har det varit fast vi har haft jäkligt slappa lektioner. eller ja upplägget iallafall.. nu sitter jag här, dricker halvt avslagen cola och ska snart in i duschen sen blir det mat och plugg för hela slanten. har ju naturkunskapsprov imorgon :(:( fattar ingenting. menmen, saoedi. vi hörs seeenare typ.

Let's paaaarty :D

igår hade vi ju som sagt personalfest på brödboden :) kvällen började med att jag mötte mikaela på bussen till stan så gick dit tillsammans, utanför mötte vi sandra så vi snackade lite med henne innan vi gick in alla tre :) i dörren möttes vi av eva-marie och när vi kom in fick vi en cider i handen direkt ;) men det var något som inte stämde, sandra sa att det skulle komma hemliga gäster och ingen visste vilka det var. jag sandra och mikaela diskuterade vilka fan det kunde vara, och dem enda vi kom på var dom från bageriet. och det var rätt ;) så när alla kommit var vi typ 25 personer :) sen blev det dax för mat och då skulle man sitta typ varannan kille och varannan tjej. jag kom mittemot mikaela och sen mellan tobbe och philip. det var väldigt trevligt ;) haha. när vi ätit fortsatte kvällen men dans, sång, skratt och massa snack med alla :) senare fick jag sms av ebba att hon va på hessle, senare fick jag ett till så jag mötte henne utanför brödboden och snackade med henne lite.

sen när klockan var, jag vet inte så blev det dags att gå vidare till grand. mattias skulle fixa in oss för det var 23 men det kunde han inte så vi fixa in oss själva:P haha, nej men vakten kolla våra leg och så sa han typ men ställ er och vänta här. så vi kom liksom förbi vakten sen skulle han tydligen snacka med oss men då kom en annan vakt och sa här kan ni inte stå ni får gå in eller så går ni ut från kön också. haha, så då smet vi in, skitenkelt var det måste jag säga. där inne höll jag sandra mikaela och johanna ihop, dansade och hade skitskoj :D sen rundade vi av kvällen vid kvart över två då jag mikaela och johanna gick till bussen och skulle hem. väl hemma så decka jag direkt typ..

detta var fan den roligaste kvällen på fett länge, tro mig den slår mångamånga fester! :)

jävla skit, jag skulle lägga upp bilder från fredags och igår, men det funkar inte. så det får bli en annan dag....

Feestkväll :)

igår började kvällen med fest hemma hos emmy för henne och johann :) det var trevligt. träffade massa folk och dansade och snacka och då. vid halv tio drog jag och paulina till andy's där dom hade personalfest, jag jobbar ju inte där men jag fick komma ändå. väldigt snällt! där blev det mer dricka, snack och massa sång och skratt. och de tvinga mig till att åka den blåa rutschkanan :P det var askul när jag väl vågade :P haha. senare närmre tolv kanske så gick vi in mot stan, först skulle vi till banken men där va typ inget folk så vi drog till grand istället :) jag hade askul, träffa folk och dansa. när vi inte palla mer så gick vi och käka pasta, eller ja ´dom gjorde inte jag :P när de var mätta började vi traska hemåt, fett jävla kallt var det. jag trodde jag skulle förfrysa :P sen somna jag gott i min säng :)

idag har jag bara sovit och ätit. och nu ska jag gå och duscha för ikväll är det personalfest på mitt jobb :)
bilder från igår kommer kanske imorgon..


Nu är jag 18 år fyllda :)

hahah, fyllde som sagt 18 igår. men jag hade inte tid att blogga då. började skolan 12.40 igår men vaknade vid 0700 då mamma och frida sjöng för mig och jag fick lite persenter. fick ett armband, ett halsband, bh och ett presentkort på 500kr på hm :) det behövdes verkligen. sen ska jag ju få kamera också men den har inte kommit än:/ sjukt siggigt, den har typ blivit försenad.. hoppas jag får den imorgon kanske :) efter skolan drog jag hem och gick på resturang med familjen :) det var väldigt trevligt. när jag kom hem igen så kom paulina och gunilla till mig. vi snackade lite sen körde vi bil en runda:P haha. och sen vann ju sverige mot ungern :)

idag har jag inte haft några lektioner alls, ni vet jag är ledig varje torsdag ;) ahah. så jag har bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket. nu ska jag se film och sova snart, imorgon och lördag blir det feest :)

Brody jenner ;)

HET HET HET HET

i like ;)

Fucking allt.

ååååhh, fyfan vad jag hatar allt. jag pallar inte. jag är så jävla trött på allt. jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag hatar verkligen allt! jag är trött och ont överallt och det gör saken fan inte bättre.

nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt. har egentligen massa läxa till imorgon och andra dagar, men jag skiter i dom, jag bryr mig fan inte.... sug kuk!

Släktkalas/fest :D

igår kom hela släkten plus några vänner till familjen för att fira min 18årsdag som är på onsdag :) först blev det mat och sen dukade vi fram spritbordet och senare kaffe och tårta :) det var verkligen en trevlig kväll och jag hade askul med mina kusiner :) jag går ju på pencilin så kunde ju egentligen inte dricka något men alla sa till mig att om du skiter i den sista du tar idag så kan du dricka så skjuter du bara fram det en dag :) så jag satt och drack lite med alla de andra. mina två kusiner som jag inte träffar så ofta och alla säger att dom ljuger och blablabla! jag avgudar dom. nej men jag tycker om dom som fan :) dom är så sjukt snälla mot mig och jag har askul med dom :) plus dom är så "rädda" om mig :P haha, det är kul att se ;) vid 0100-0130 hade alla dragit hem typ, då städade vi lite och fixade. i present fick jag 1700:-, klocka, skålar, cider och massa annat smått :) jag älskar sånt smått som typ shampoo, ansiktskrämer och massa sånt :) det är så kul att få ;) sen somnade jag inte förrän sent för jag hade trevliga samtal med viss person :) haha!

nu ska jag ner och käka sen inatt 0200 är det dax för VMA :D

snabb update

idag har jag bara tagit det lugnt. fick sms om att min mobil var lagad och jag kunde hämta den. så jag och mamma hämta den sen käka jag mat. nu sitter jag här och chillar, ska snart gå ner och se tv. imorgon blir det fest :) för alla förutom mig för jag går på pencilin :(

Projektarbete med paulina och gunilla.

igår gick jag upp vid nio för att duscha.  med tanke på jag varit sjuk så kände jag mig jätteskabbig så jag duschade för dom skulle komma :P de kom vid halv elva - elva och då satt vi och snacka en massa först, om lite allt möjligt. sen satte vi igång. kollade upp en hemsida med tryckeri och massa sånt, ringde några samtal också.. sen satt vi ner och skrev vad vi ska ha i katalogen, hur många sidor, ritade upp den med mera :) det var intressant :P när vi inte pallade mer så bestämde vi oss för att ta guns bil och köra till macke donkan drive in och köpa lite mat. så vi tog 2 liter cola med oss som paulina köpt med sig och satte oss i bilen. när vi köpt mat satte vi oss på en parkering och åt :P ahah.. sen ville vi köra en runda, så vi tankade för att köra till åhus men på vägen kom vi på att vi kunde köra till hässleholm och kolla in tryckeriet :P när vi kom dit mötte vi krille och zackie och dom skulle till hbg. då tänkte vi what the hell vi följer med :P så vi avslutade vår lilla utflykt på Väla i helsingborg :) trevlig trevlig dag måste jag säga :)

Måndag.

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt och kollade film. mådde skitdåligt, hade så jäkla ont i halsen och mandlarna va typ assvullna :s så idag har jag varit hemma. var hos läkaren i morse och jag hade såklart halsfluss så nu går jag på pencilin. så nu blir det hemma från skolan några dagar, vilket är rätt skönt med tanke på allt är som det är :/:/


nu ska jag ner till soffan igen och kolla på film...


RSS 2.0