i really want to kiss you but i can't

boy, you know i miss you, i just wanna kiss you,
but i can't right now so baby kiss me thru the phone
 - älskaaaar låten :D
kiss me thru the phone -
soulja boy ft. sammie.

såjaaa maxi fixat nu med mamma. blev inget till magaluf. ska ut på öb där de är billigt istället på torsdag tror jag. fiiiint. duktigt taggad nu assså :D längtar! snackade med lotta från barskolan innan idag och då kändes de fan så mycket bätttre och jag längtar mer ;) köpte iaf glass och cola på maxi så nu ska jag kränga :D (a) ska sluta med de någon gång men inte ikväll, orkar inte :P hahah!

imorgon blir de helsingborg fint med paulina och sofie :D ska bli så jävla gött och jag har duktigt med pengar att shoppa för så de känns bra : ) nej, nu ska jag ner och se film med mamma :D och äta glass och dricka cola ;)

sista dagen på jobbet avklarad :D

fiiiinnnnt :D nu ska jag inte jobba mer innan jag ska åka :d och nu längtar jag mer ;) fick nummer till tjejerna som också ska flyga från köpenhamn :D så nu är allt lugnt och fiixat ;) barskolan ringde idag, hann ej svara så vet ej vad de ville, och jag försökte ringa upp men inget svar. så hoppas de ringer imorgon igen :) iaf efter jag slutat jobba träffa ja emilia chamli och anna på fenix. så satt och snacka med dem en stund innan vi gick till rese och fixa busskort till imorgon :) sen gick jag och hämtade min cykel och drog hem och nu sitter jag här :)

ikväll blir de nog handla massa saker till magaluf ngnstans med mamma. och plugga drinkar lite. ska försöka somna tiidigt idag ;) för imorgon ska jag upp tidigt och åka till helsingborg med bästa vän! ska bli perfekt :D

nu ska jag snart äta. så vi hörs senare :)

chamillions.blogg.se

jaja igår blev de ju in till mormor och morfar. drack cola och snackade med dem :) och så fick jag 20euro till magaluf. liiiite skillnad till vad jag fick av farmor och farfar men okej ;) alltid något. när vi kom hem la jag mig i soffan och kollade på p.s. i love you. så jävla bra film är de, så jäkla gullig :P sen upp och la mig o somnade typ direkt :)

nu har jag precis gått upp. la mig i sängen igen tills jag ska cykla till jobbet. 9.30-16 idag. så jävla gött för idag är sista dagen på jobbet :) ja har ju de kvar när jag kommer hem igen men sista nu innan jag åker. så jävla fint! sen när jag slutat idag ska jag träffa emilia är de tänkt :) fint de. så vi får se vad som händer. jääävla trött är jag nu iaf och känns som jag börjar få ont i halsen :'( fyfan vad jag dör då. jag kan verkligen inte bli sjuk nu ju :( vafan! hoppas fasen det inte blir något av det.

niet, ska snart cykla och va trevlig mot folk. orka. de är ju knappt trevlga mot oss.


p.s. i love you

yäääy hemma nu efter varit duktig och jobbat idag också :) segt som fasen är de. alla är ju nere och solar och badar nu när de är så fint väder, fan inga som går på stan då ju :( så där får vi stå och plågas ihjäl medan ni andra har fucking gött och bara steker! men ha, rätt åt er, de gör jag snart på mallorca i tre veckor eller mer ;) så sug på den va ;) idag efter jobbet gick jag till telenor och fixa lite med mobilen, sen köpte jag en tidning bara för jag skulle få p.s. i love you :) så jäkla bra film ju. sen cyklade jag hem och då hade alla min foto kommit med posten :D så nu har jag precis kollat igenom alla. ska köpa nya album på onsdag och sen sortera alla de nya och sätta in i ordning ;) jag är duktigt :D jag ska ha hela mitt liv i album sen :D ikväll blir de nog in till mormor och morfar en stund, sen hem och plugga lite drinkar kanske? de behövs! och sen ska jag somna fint till p.s. i love you :)

bara för jag är varm! so take off all your clothes ;)

jobbar bara 1 dag till :) - sen lördag är de dags fan :D

thaaat's fucking hot, i like ;)

bara för att va brun är bäst,

ja fan så duktigt snyggt är de att vara brun :) de är perfekt. och jag är glad att jag får färg lätt och blir rätt brun. så jävla gött. jag hade ärlig gråtit om jag blivit heelt röd och bränt mig så fort jag va ute i solen. och om de tagit en hel sommar att bli en gnutta brun bara. så jag är lycklig att jag blir så brun som jag blir :) visst jag bränner mig också till en början men sen när de lagt sig så går de fint ;) så brunt, de är bäst! hahah. men fyfan vad man mår bra och blir glad av solen :) jag älskar värmen och sånna här dagar :D

nu ska jag gå och duscha. sjukt varm. senare blir de mat och plugga drinkar. jag längtar till lördag nu! :)


sky is the limit,

igår blev de till farmor och farfar en runda efter jobbet och maten. där snackade vi, drack cola och bara chilla. hemskt, men de gick. och jag fick pengar till magaluf :D fint de! sen cyklade vi hem och jag drog inom min sjuka apa en runda. fyfan hennes hals :/ jag lider fan också, trodde inte mandlarna kunde svullna upp så mycket :( sen drog jag hem igen och åt typ pizza o kolla lite vänner. deckade typ direkt när jag la mig ner.

idag gick jag upp vid halv ett kanske(?) gick ut och la mig och solade direkt. sjukt gött är de. och jag vill bli brunbrunbrun! så vi får se hur brun jag hinner bli innan jag åker :) idag blir de bara chill rätt igenom tror jag. ska plugga drinkar som fan ikväll för i veckan hinner jag typ inte, så sjukt mycket att göra plus jag ska jobba.

men de bästa nu är att jag har alla pengar jag behöver till resan/utb. så jävla härligt. plus att jag har pengar över så jag kan shoppa i helsingborg på onsdag :D så jävla fint! onsdag ska bli bäst ;)
niet nu ska jag ut och sola igen! behöver mer färg som fan!

chamillions.blogg.se

herrgud jag är död nu :/ somnade nog inte förrän vid sex imorse, och då somna jag inte riktigt, vaknade typ hela tiden fram tills jag skulle upp :( så egentligen har jag typ inte sovit. och tro mig, de känns ordentligt! men nu ska jag iaf ta något att äta och sen cykla och jobba :( slutar 17. så får se när jag är hemma.

om en vecka, - i'm gone.


be gone forever,

ofc jag kan inte sova :/

i wish i knew,

jisses jag är tröttt och jag ska sova strax :) men de är värdelöst för här är varmt, de kliar i mina ögon och jag missbrukar nässpray ihjäl. men så är de! imorgon blir de jobb 11-17, litta segt men vafan de gör ju attt jag kan leva gött nere i magaluf sen :D så de är rätt fint iaf ;) men ja nu sängen. seeee yaaaaa :)

om man skulle tatuera sig innan man åker? :D de hade varit fint, men kommer inte hända men ja ;)

jisses vad skulle jag göra utan den apan? :) stackars människor som inte har någon som henne! jag ska aldrig mer göra om misstag jag gjort innan som gjort att jag kunde varit utan dig nu. aldrig. jag vet att jag sa så innan också och då gjorde jag som jag gjorde, men finns nog inget annat jag gjort som jag ångrar så mycket som det. och den är sjukt som fan att jag åker utan dig om en vecka, du skulle varit med mig då. men nej och de suger ihjäl :( men jag kommer hem igen och då finns du där :) jag lovar att jag alltid kommer finnas vid din sida vad som än händer. och jag vet att var jag än är, med eller utan dig så finns du där på ett eller annat sätt.
och då klarar jag mig fint! :)
yääy, det är du och jag föralltid. finns inte bättre! det är äkta.
this is for you, i love you :)

my life would suck without you,

jamään imorse vakna jag vid halv tio och skulle till arbetsförmedlingen vid tio. men jag orkade inte gå upp så jag somnade om istället och gick upp vid halv ett :) sjukt skönt att sova ut. då gick jag upp och tog på mig bikini och sen la  mig ute och sola. och nu har jag precis kommit in igen. orkar inte mer för jävla allergin :/ värdelöst är de :( får ej luft ordentligt och de kliar ihjäl i hals, ögon och näsa :( hatar det. så nu ska jag gå och duscha och sen smörja in mig som fan så jag behåller färgen :) ikväll blir de nog bara hemma, jag vet inte riktigt. kanske bort till paulina litta eller in till stan en runda?! får helt enkelt se och ta kvällen som den kommer ;)

yees va jag längtar till onsdag då de blir helsingborg med bästa vän och sen festa på kvällen :)


älska sommar :) bild från förra sommaren i helsingborg med tess :)

we made you

då va man trött idag också ja. asså att jobba hela dagar dödar mig fasen. började elva idag men åkte till stan vid tio för jag skulle kolla skor. men orka inte de riktigt. så de blev nya jeans och underkläder istället :) fast jag har nog inte bestämt mig om jag ska behålla byxorna, får se :P när klockan blev elva började jag som sagt jobba. idag va de lite mer att göra än de andra dagarna. men de va segt fan ändå. och stängningen gick bra idag, fint :) när jag slutade cyklade jag och syster hem så åt vi mat med mamma. och sen somna jag direkt i min säng. sinnes trött. när jag vaknade igen kollade jag litta på a double shot at love och nu ligger jag här och hoppas på sol som fan imorgon :) vissa säger de ska bli sol, andra inte. så vi får helt enkelt vänta och se imorgon ;) måste iallafall till arbetsförmedlingen imorgon också :/ orka. och på kvällen hoppas jag fasen på fest :D

idag blev de bestämt helsingborg på onsdag :D fint förjävlen, jag behöver kläder på gina tricot! måste ju ha litta nytt nu till magaluf :) och jag mååååste plugga drinkarna ihjäl nu också!

this is your song, i wrote it for you.

nya jeansen på bild, och jag bryr mig icke att man knappt ser för jag pallar inte. suck, jag är hungrig och varm ihjäl. mitt rum är som en bastu, jag hatar det :/

jag älskar änglar istället,

faaaan va jag är stekt :P galet röd ;) haha och varm som jag vetifan, de kokar :P menmen, jag ska icke gnälla :) för fan va skönt de va där idag och på något litet vänster är de skönt att va bränd just för då vet man att man har fått färg :D och de är kanske bra att jag ska jobba imorgon egentligen för då hinner detta lägga sig lite och så kan jag steka mer på fredag ;) och på fredagkväll hoppas jag på fest ;) nej, nu ska jag nog sätta på film o slö kolla lite. galet trött konstigt nog!
och imorgon innan jobbet ska jag köpa skor :) ni vet lön imorgon ju och jag orkar inte ha pengar på kontot(A) ;)

NÄÄSTA LÖRDAG ÄR DE DAGS :D OCH SOM JAG LÄNGTAR! MEN JAG KOMMER SAKNA MÅÅÅNGA HÄR HEMMA, SPEC MONKEYSHIT :D MEN VI SES JU SOM FAN NÄR JAG KOMMER HEM IGEN :D

äkta jävla kärlek :D

älska älska älska - solen! fan bästa. att ligga nere i åhus idag att steka va de bästa. så jävla härligt. jag älskar det.
jag är bränd iallafall, de är en sak som är säker. men jag lider inte för de :) bara jag  får sol så är jag happy!
nu ska jag gå och duscha och smörja in mig ihjäl för behålla brännan :)

årets första sommardag nere i åhus :D

yesyesyes, nu blir de stek i åhus med mamma o faster o kusin :) ska bli gött som fasen :D har inte tid att skriva mycket, men igår blev de jobb 9-18.30 så lagom död när jag kom hem. då åt jag med familjen och sen gick vi och hyrde film :) fint. sen somna jag sjukt snabbt. lite skönt att jag börjar bli trött om kvällarna nu :P niet, nu ska jag upp och byta om och packa väskan, och sen åååhuus :D:D

ingen ska få ta natten ifrån oss,

yääy, igår blev de film o myys med T. fint de :) dock jävla kass film, haha. men de gjorde inte så mycket :P när han stack hem så åt jag lite mat och satte igång lejonkungen(A) men såg typ fem minuter innan jag somnade. galet trött va jag. imorse hade jag ställt klockan för jag skulle in till jobbet och lära mig öppna i glassen, jo lyckat. försov mig och när jag vaknade va de försent för då va öppningen redan klar :( så jag somnade om igen och sen vid halv två gick jag upp och drog på mig bikini och la mig och stekte :) härligt som fan. jag älskar solen. och jag älskar att va brun :) mamma och pappa kom hem för en stund sen och snart blir de mat. och senare ikväll ska jag ut o gå lite med monkey(v. sen blir de nog plugga lite drinkar och sen sängen rätt tidigt. börjar jobba nio imorgon :/ nuu ska jag ner och äta :D!

håll om mig, håll om mig hårt.

fan va sjukt det är. assså jag åker seriöst om mindre än två veckor :/ jo de ska bli sjukt äckligt roligt och jag har velat detta typ alltid och nu är de dags. jag minns när de va två månader kvar, nu är de inte två veckor ens. jisses asså. de blir bäst de vet jag. men fan va jag vill göra mycket innan. och de kommer jag typ inte hinna. och allt är bra nu, jag älskar de. det är inte de att jag inte vill ju, men jag vill inte lämna allt. och så jävla jobbigt o inte veta när jag kommer hem igen. för kan jag så stannar jag. de måste jag. för jag vet jag kommer ångra de annars. så jag måste. men en sak säker, jag kommer hem iaf ;) och min monkey kommer jag sakna ihjäl. vad skulle jag seriöst göra utan dig? - inte leva såhär bra iaf! allt är bäst med dig vid min sida, bästa vän always and forever <3 jag vill som sagt komma härifrån, men jag vill inte lämna allt.

inatt är jag din, inatt är du min.


i'm in love with a stripper

yäääääy öland bäst :D allt började i torsdags när jag slutat och gick bort till paulinas jobb och väntade till hon sluta och då skull sofie hämta oss :) när hon kom körde vi till drive in på donkan på långebro, och vi fick sånnna fina coca-colaglas :D lycklig blev jag och det kunde som sagt ingen missa ;) och så tanka vi och sen snabbt ut till ekohallen för sofie skulle ha luftmadrass. sen började vår kära tripp till öland med musik som fan :D

när vi väl va uppe i borgholm parkera vi bilen och gick sedan in till de andra :P och de hade satt upp vårt tält så de va gött fan :D så i bädda och fixa med madrasserna och sen gick vi och hämta bilen och körde in den för de va äckligt dyrt där ute på parkeringen.
när vi va klara med allt gick vi upp i stan och försökte gå in på strand. men fan heller, man va tvungen att va född minst 89 för att komma in :( så vi gick o köpte kebab på torget innan vi gick hem och la oss i tältet. kallt så in i helvete va de den natten. trodde allvarligt jag skulle dö :(

på fredagen gick vi upp och åt frukost och började dricka direkt :) och spela musik som fan ;) sen gick vi och duscha o gjorde vid oss. när vi kom tillbaka fortsatte vi dricka med de andra innan de va dags att duka långbordet, jäkla långt blev de :P ;) och så blev de dags för mat. och jag tror inte jag minns så mycket mer nu :P haha (A) men sen minns jag att de va dags att ta taxi till köpingsvik där vi skulle möta de andra :) när vi kom dit så satte vi oss ngnstans och drack varsin cider :) sen vet jag inte hur :P men vi mötte iaf dem och gick bort till strandbaren :) de var trevligt o mycket blev som vi ville ;) kvällen slutade iaf i vårt tält :P haha, jävla myys va de :) 

på lördagen vaknade vi av dem jävla fåglarna. fyfan va jag hata dem!! och natten va inte lika kall som första (a) men frös litta de gjorde jag ändå. sen blev de fasen snabbt upp och ner med tältet och luftmadrasserna och in med allt i bilen. tog jäkla tid o ner med tältet, jag fatta inget :S:P haha. men när vi va klara så körde vi till köpingsvik och lämna av killarna o sen körde vi hem och jag somna typ direkt och vaknade igen när vi va i hammar :P då la vi av alla grejor och paulina stanna och åt lite hos oss. sen somnade vi alla i soffan. på kvällen låg jag bara och kollade på vänner och krängde chips. och somnade faktiskt snabbt på kvällen sen.

jisses full redan där :P nu kommer jag ihåg att jag hade shorts från början,
men ingen aning om när jag bytte om :P
pappa bertil jag sofie och paulina :)


idag har jag fortfarande inte gått upp. men ska nog upp strax och köpa pizza :) sen ikväll får vi se vad som händer  :)

if you want to, we can runaway

steekdag har det varit idag :D ställde klockan på 9 för jag skulle upp och sola då. men jag va fasen död då och jag såg det inte var så jättefint. så jag somna om och sen vakna jag vid halv tolv igen :) då gick jag upp och så åkte jag o mamma och köpte medicin, mat och fixa lite för helgen. när vi kom hem igen så åt jag frukost och sen bytte om till bikini och la mig och stekte lite :D riktigt jävla gött va de. och jag hann tillochmed med att plugga drinkar en stund :) måste råå plugga dem nu innan jag åker :) fasen va snart det är assså. OCH JAG KOMMER SAKNA MIN MONKEY! BÄST! vid typ halv sju gick jag in och  duscha och sen va de dags för mat med mamma o pappa. när jag ätit klart gick jag upp och packade inför imorgon. sjukt vi bara ska va där typ en dag i stortsätt men jag har kläder med mig för typ 10dagar. återigen - jag kan verkligen inte packa :P sen vid åtta gick jag bort till paulina och lämna resväskan och hämtade tältet o snacka lite :) nu sitter jag här hemma igen. funderar på sova snart, kanske?
play that funky music whiteboy,

party til the sun is rising,

jaaappppp så ska de bli på fredag :D midsommar som fan. och festa ihjäl ska jag. även om vi måste åka hem absolut senast 10 på lördagmorgon. de ska bli bäst. och jag ska ha så äckligt jävla kul, o mys :)(a)

men nu, för fyfan vad jag är trött. jag trodde jag skulle dö när jag kom hem från jobbet. där var inte mycket att göra idag alls, men jag fick jobba två timmar extra bara för jag skulle få stänga med ngn annan en gång till innan jag ska göra de själv på torsdag. de går nog bra tror jag. på något vis löser jag det ;)
när jag kom hem åt jag mat med mamma och sen åkte hon och handla och jag la mig och sov. som sagt. äckligt trött. nu sitter jag här och planerar morgondagen. ska upp tidigt och steka fint om det är sol :) mååste ha sol så jag inte är lika genomskinlig längre ;) hahah. och sen måste jag snacka med min moster om hon skull kunna bränna bilderna från min student på en skiva :) för jag vill ha dem som fan. nu blev jag trött igen. men lär ju va pigg senare ikväll ändå :S imorgon måste jag också packa och så till öland för de hinner jag inte på torsdag då jag ska jobba. men fan behöver ju inte packa något egentligen, det vet jag. men tro mig jag kommer ändå ha 12 kilo kläder med mig :P men det tar vi då ;) ska nog upp och gå lite nu och snacka med mamma :)

nu är mitt största jävla problem - vad ska jag ha på mig på midsommar ? :D

hjälp mig för fan med det va :) hahah, ;)


ge mig för fan ; )

hahha hur klockrent ;) jag vill ha. fan va jag vill ha saker, men inga pengar så går de inte bra : (

when i see you, i run out of words to say.


ååh fyfan perfekta skor. ge mig. fasen att jag måste spara alla mina pengar annars hade jag fan köpt och även om jag inte hade kunnat gå i dem, hade de iaf kunnat stå härinne på mitt rum så jag kunde titta på dem (a) haha. äckligt snygga.



idag sitter jag bara hemma o kollar vänner som fan :) och knarkar ner mig med allergimedicin som inte ens hjälper :( men det är iaf lite bättre än igår. och fasen vad jag längtar till torsdag då de blir öland som fan :D ska bli så jävla kul och så får vi hur allt slutar ;) bäst ska allt bli iaf. jag paulina o sofie ska bara chilla, sola, bada, festa och ha förjävla kul :D men innan dess blir de jobb tisdag o torsdag - de suger lite. men fint med pengar :) så kanske jag kan köpa skorna ;) ikväll vet jag inte vad som händer, bara ta de lugnt typ. annars får vi se :)

your touch makes it hard to breath,

åh jag är trött nu assså. va med paulina innan och kolla tv ihjäl o planera lite på midsommar :) längtar fasen dit asså. sen kom mamma och dem hem med kebab så krängde vi de och sen blev de chips, cheese balls och coca-cola och film på femman. trevligt. när paulina stack kolla jag något avsnitt vänner och sen blev de statoil fint :) nu hemma igen och kollar vänner, like always, haha.






haha jag o ebba flum ihjäl ;)

äckliga jävla allergi!

fyfan vad jag haar det. jag skulle ärligt kunna sticka ut mina ögon :'( så sjuk svullna är dem och jag ser fan nästan inget :S idag har jag kommit på vinterns enda fördel - inga pollen så ingen allergi då!
nu ska jag sitta här i min säng, äta mat, kolla vänner och dricka coca-cola - för jag kan inte va ute :(


studenten 090612

fyfan vilken bra jävla dag de va trots regnet och mitt dåliga humör på morgonen. för då när jag gick upp gick fasen allting fel. klänningen, skor, väska - ja allt. men sen blev de bra när vi hämtade upp paulina och åkte till parken o där mötte vi emilia först och sen gick vi tillsammans bort till resten av klassen :) alla va finklädda och glada. så började vi dricka lite smått, vissa cider o andra champagne. jag drack såklart cider men tro mig de va fan jobbigt sen onsdagen :/ men de gick ;) när vi varit där ett tag va de dags för fotografering borta på söderport. suger att vi inte kunde ta bilden utomhus :( menmen så är det.
när vi var fotograferade gick vi tillbaka till parken och väntade på avslutningen inne på teatern. när vi kom in där - fyfan vilket ös där va :D alla dansa, sjöng och hade så jävla roligt o alla va så förbannat glada ju :) sen började den bästa avslutningen jag varit med om. så jävla bra var showen :)
när den var slut gick vi alla till tbaren där vi skulle käka avslutningsmiddagen :) trevligt var de, god mat - eller rättså iaf, har ätiit godare(a) haha! och så höll lärarna tal, dela ut stipendie och sånt.
när klockan började närma sig 14.30 va de dags att få betyg och lite annat. och de tog tid så de missa först vår klass  utspring. och sen ville vi flesta sjunga "vi är på gång" när vi sprang ut, men de tyckte inte alla så de fick bli studentsången som ingen kunde. ärligt, de va riktigt jävla pinsamt, jag skäms fan fortfarande! men ja, så är det.
och så var de dags att hitta familjen o de tog tid :P man såg ju fan inget för alla jävla paraply imed de regna ihjäl. men tillslut hitta jag dem och då fick jag blommor och nallar som fan :) när vi va klara där sprang vi bort till badhuset där vårt flak stod :) och där mötte vi alla, och sen åkte vi runda genom stan och sjöng och bara hade så jävla roligt! :D
när vi hade åkt klart kom svenne o hämta mig och paulina med cabbe. och när han kom så regna det inte mer så han fällde ner taket. men såklart börja de ösregna sen så vi blev rätt blöta - men jag led fan inte av de :P sen kom jag hem och då hade inga kommit än, lite synd. men sen började folk droppa in och jag fick massa presenter och blommor. och så fick jag höra hur full jag va i onsdags och de bara garva åt mig ;) när alla kommit och jag öppnat alla presenter va de dags för mat och dricka. de va trevligt och de kom fler folk emellanåt :)
senare på kvällen kom paulina också o jag bytte om till festkläder igen. och vi fortsatte dricka o ha skoj. och så kom sofie också och sen körde hennes pojkvän mig paulina o sebbe in till stan där vi skulle in på banken.
men fy helvete va de tog tid o komma in. så äckligt med folk och jävla köer. och när vi kommit in fick vi köa igen, denna gång för att komma in inomhus. men när vi väl va inne satte jag mig ner direkt :) de va fint(a) så där satt vi snacka o så fick jag en cider av alexandra. senare va de dags att upp o gå lite och kolla läget. slutet av kvällen kunde blivit lite bättre. det va inte så jäkla roligt på banken. så de va synd att de skulle bli halvkul den dagen när vi haft så äckligt kul där de andra kvällarna. menmen så är de :)

iallafall så var de en av bästa dagarna - så jävla kul.
och de är så jävla skönt att slippa skolan :)

tack alla för allt.


bilder från karnevalen 9 juni :)


jag o monkey innan vi blev dirty ;)

icke lika rena längre :P

så jävla fint :D

emmy christine vican o monkeyshit

emilia för hon är porrrig o bäst ;)

vi tre suparhjältarna :D

fint vid maxirondellen :)

sp3i o ebba o emilia ;)

bara för vi är äckliga och dumma i huvudet får de avsluta ;)
sjukt jävla bra dag va de, duktigt kul :D

kill me.

fyfan i helvete va jag hatar bakisdagar :'( igår blev det som sagt banken. och där förfestade vi med bella o alexandra. de va ju tänkt att många skulle komma frånn klassen. men åter igen banga alla :( det är riktigt synd. men iallafall så drack vi och skrattade och hade trevliga samtal. sen gick jag bort till pastavagnen, litta mys :) och då kom mina kusiner förbi där och skulle till banken också. efter ett tag gick jag tillbaka till banken och träffa de andra igen. och de va då allt gick utför. vi började supa ordentligt. och 600 spänn åt inget, åt något som jag inte ens minns :/ sorligt vafan. så som sagt jag minns inget, men de innan vi börja supa de va kul som fan :) och hem kom jag tydligen också, mamma va snäll o hjälpte mig. de är tamifan illa när man inte kan gå själv i trappan, o ännu mer illa om man inte kan få av sig kläderna :(

så idag mår jag fan som jag förtjänar. gick upp för en halvtimme sen. kunde fan inte röra mig innan. och min syster fyller år idag och de va meningen att jag skulle upp och gratta henne imorse. men nej, mamma väckte mig tydligen men jag minns inte de heller :/ faaan för sånthär asså, jag vill ärligt nästan dö nu assså :(

snart kommer paulina hit o ska fixa min systers hår. men nu måste jag lägga mig ner igen o sova!





för vi ska ta studenten :D

och fyfan va jag är glad för det. idag va de sista gången jag gick till skolan o de kändes bra :D men fan va sjukt egentligen, som paulina sa "idag är de sista gången vi festar innan studenten". och som man har längtat ihjäl efter skattjakten och karnevalen, - men nu är allt det över och de är fan hemskt! men jaja, allting har väl ett slut i guess.

nu sitter jag hemma hos paulina - hon städar och jag ska snart börja suupa :) och sen blir de förfest lite här och sen träffa resten på banken. hur många de nu blir, för de vet man fasen aldrig. men kul som fan ska jag ha, och jag slår på stort idag ;) så vi får se hur de slutar :P haha! nej, nu blir de supa. vi hörs imorgon :)

bilder fint från barcelona från paulinas data :)




everybody move your body,

usch uppe nu efter gårdagen som var förjävla bra :) blev ju som sagt banken med lite förfest hos paulina med tomas ledin såklart ;) trevlig som alltid hade vi :D sen gick vi till stan och de va fetlång kö och vissa hade stått där ngn timme så vi ttänkte vafan gör vi nu :( men vi trängde oss lite och sen stod vi bra. hah, hjälpte in folk i kön gjorde vi också, och vi stod inte kö så jääättelänge faktiskt. trodde vi skulle få så där sjukt längre men ja. väl inne blev de dans och skoj. jävligt rolig kväll :) när de stängde gick vi hem till hammar. och jag höll på somna vid bordet :P sinnes trött. så jag gick upp och la mig och decka nog fan direkt.


idag vaknade och jag trodde de va mamma som ringde. de va alarmet men jag försökte svara iaf :S haha! nu ska jag bara upp och göra vid mig och sen blir de in till skolan och lämna alla böcker och så ska vi fixa tobbes frisyr. vi ska få göra exakt vad vi vill och så ska han ha de så på studenten ;) han älskar oss :D efter de blir de after school och sen banken ikväll igen :P :) nu måste jag hitta kläder, vilket är ett stort problem :O

 

this is the life

fyfan som jag älskar detta sista av skolan, fan fest hela tiden :D sjukt fint är det! idag va vi ju hos mig innan, men de andra två försov sig så jag börjad supa själv och jag va på dåligt humör :P men det blev bättre sen när de kom och vi fixa håret, kläderna och dunka musik :D när vi va klara körde paulinas mamma oss till stan så gick vi till polishuset där alla va :D sjuukt kul och vilket ös och så många man träffa och så mycket cider o öl man fick över sig :P ;) men jag led fan inte. sen började vi vandra sjungandes mot stan och det var sååå jävla roligt. fyfan assså. efter typ halva vägen mådde jag fan inte bra, och jag trodde jag skulle dö men de gick fint och då va vi typ nere i parken där de va musik dans och jääävla roligt. vi sprang rundor sjöng och hälsade på alla vi kände. senare blev jag av med mina tredjedelar så hitta jag ebba och då hitta vi sp3i på söderport och de skulle o bada i rondellen vid maxi så vi hänka på där :D så bada vi och de va fan skoj och sen va de tillbaka till parken igen. och då hitta jag de andra o vi dansa vidare tills vi bada igen i kanalen :P äääckligt va de fan och kallt va de sen efter så vi tog bussen hem för allt va slut därnere :P då duscha jag och nu sitter jag här :) ska ner och käka för mamma har lagat mat till mig och senare ikväll blir de banken :D bilder kommer som fan imorgon ;)

är man äckligt på g för fest hela dagen eller?

-jaaaaaaa, jag är iaf :D 08.00 öppnade jag min första cider och började klunka ;) och nu väntar jag på de andra två segpottorna :P måste fan komma nu! :) som sagt taggad som fan, vaknade vid kvart i fem i morse och kunde inte somna om :P låg och tänkte på dagen hahah! men nu är d daaaax : ) först blir de här hemma hos mig och dricka och göra vid oss och sen bort till polishuset kl 11. sen är de dags för karnevalen geeeenom hela stan :D efter de är de after school på chill out(?) och sen hem duscha och göra vid sig och ut på chill out(?) fast igår sa heidi att chill out va inställt och de blir banken istället men jag vet inte om de är inställt både kväll och after school men de fååår vi se ;) :D duuuuuuktigt kul ska jag iaf ha :D:D:D:D:D


nu blir de fest för hela slanten, vi hörs ngn gång imorgon :D eller inatt ;)

IMORGON KARNEVAL - AFTER SCHOOL - BANKEN :D

blä jag hostar snart tills jag spyr :S duktigt jobbigt. men det stoppar inte festandet imorgon. vi får ju börja extra tidigt imorgon eftersom vi ska samlas vid 11 på polishuset och jag ska fan va packad redan då ;)

och kebaben innan va fin som fan. kan man käka bättre frukost eller? nej :P hah! och så kollade vi vänner och drack coca-cola. jag som skulle sluta :O men jaja, de är väl också ett beroende.

och fasiken nu ångrar jag mig nästan lite att jag inte åkte till svenskalektionen där vi skulle fika bara. för gunilla ringde mig för en stund sen och berätta att david, min lärares typ 5åriga son hade bakat en bulle som bara jag fick äta, ingen annan. och så hade han sagt att han älskade mig :P haha, assså jag borde faktiskt få ett g i betyg bara för hans son älskar mig, men nej ;) hah! såå jävla gullig unge är han :D men ja, som sagt lite ångest att jag inte va där faktiskt. men jag ska iaf få min bulle imorgon för tobbe hade tvingat gunilla att spara den till mig :) hihi!

nu ska jag byta kläder, till varma, har ju ingen jacka för den är i åhus ;) för nu ska jag snart stå ute och fryyysa ihjäl :( men vi hoppas på fin vinst iaf  : )

you know i wanna feel your body tonight

sååå vaken och tröttt. blir kort inlägg för jag ska hämta kebab nu :D så vi hörs sen ;)

i need you right in front of me

vilken seg kväll egentligen asså. hos alle va de rätt trevligt så. som de brukar va, små jäkla kusiner som springer runt och är störiga så jag vill slå dem i huvudet :P men idag tyckte faktiskt emilia om mig för en gångs skull, så de va chill ;) sen va de bara hem o lägga sig i sängen lite vid datorn och sen kom mamma hem med film, taken. så såg vi den, sjukt jäkla bra film så se den förfan :D och nu ligger jag bara här i sängen, msn :) och kollar lite halvt på tv, och såklart visar dem mat där och då blir jag sjukt jävla hungrig :( vill fan ha en kebabpizza nu, duktigt fint hade de varit :/ men pizza får de bli kanske imorgon :P tjata på mamma lite :D

blä jag är icke trött ikväll asså!


love sex magic

trött är jag idag med. skönt som fan va de att sova idag. vaknade vid ett när mamma kom och berätta att henke larssons bror är död. illa! och sen kom syster och tjata om att jag skulle färga hennes hår. suck. men snäll som jag är så gick jag upp och åt lite och sen satte igång med hennes hår. och nu har jag preis duschat mitt eget. ska försöka välja kläder nu med :( jag har verkligen inget att ha på mig. och undra när min gardrob kommer :O fan längesen vi beställde dem nu. menmen ska fixa sminket nu, får välja kläder sen istället. och sen blir det upp i hammar och fira alle :) trevligt att träffa släkten typ. 

duktigt festsugen :P men lär ju få vänta till tisdag :( och då jävlar :D


kiss me thru the phone

asssååå säääämst är sverige. äckligt jävla pinsamt! jag tittar inte ens längre sen de bytte in elmander för sämre får man tamifan leta efter! och så helvetes ful är han också. och zlatan - vafan är de? och han ska va en av världens bästa spelare, my ass! men visst han är grym i klubblag men suger i landslag, samma som ronaldo! vi kommer fan inte ens komma till VM - och satan va de suger. men de kanske är bra ändå, för då fattar alla hur dåliga vi är och byter ut hela laget mot unga nya spelare som kan de där med fotboll. men ja, så lär dem väl aldrig göra.

nu är jag så äckligt trött - så ska nog snart kolla vänner som fan och sen sova fint :)

milow - ayo technology

fyfan va bäst dag igår :) jag och paulina fortsatte supa i hennes uterum till tomas ledin och hennes pappa spela också musik för oss ;) så jävla kul :P senare kom sofie också och satte fart på det hela :) vi shottade, sjöng och skrattade. och jag o paulina fixa en så kallad dans ;) hahah! så bäst :D sen vid tolv blev de dags att börja gå mot banken och stan. där stod vi i kö ett tag innan vi kom in. sjuukt mycket folk och en massa som man kände så det va trevligt som fan :) vi dansa och hade jävla roligt och snacka med folk. sen vid 02 blev det dags att gå till bussen som vi typ precis hann med och de lukta bara spya som fan :( äääckligt. så sov jag i fjälkinge, de va myys :)

idag vakna vi vid elva(?) och mådde icke jättefint :P men jag mådde bäst för jag är icke så klen (A) hahah! nej men blä på baksmälla. sen vid kvart i ett hämta mamma mig och när vi kom hem började vi sätta upp tälten till studenten direkt typ. och nu är jag trött som helvete, sinnes. men nu ska jag bort till paulina och färga hennes hår och sen blir det fotboll fint här hemma :D suueeeecia ;)


för vi är bäst :D


för nu går jag i SP3F!!

jaa, sp3fest! för tyvärrr tycker jag min klass är säämst som fan på fest. vafan nu är det de två sista veckorna och alla ska vara tillsammans o festa o ha så jävla kul! men visst, vilka är det på after school? jo jag och paulina som vanligt. visst jag förstår er som är på andra studenter och så men vafan ni andra kan väl iaf va litta sociala o festa? men nejnej, ni sitter bara hemma och tofflar som helvete! jaaa ring och skäll ut mig för jag skriver såhär i bloggen! de brukar ni ju göra. men jag har ingen lust idag att ringa runt till er alla och säga hur trist det är att ni inte är med ute! så jävla synd är det. det är ju fan nu vi ska va tajta som fan och bara ha så jävla kul! men nejnej, inte alls!

så iallafall idag har jag och paulina först suttit och druckit hemma hos henne innan vi drog till after school och träffa alle stampe mfl. för det var såå jävla roligt. riktigt kul att bara sitta och dricka och skratta så :) nu sitter vi hemma hos paulina igen, hon duschar och jag har precis vaknat till liv igen efter lite illamående :P men nu är de finfint ;) så snart ska vi byta om och göra vid oss och sen ner och lyssna ihjäl på tomas ledin och suuupa och senare ikväll blir de banken som fan :D sen vet man inte var kvällen slutar ;) tjiiiiing vi hörs :D

FÖR VI TAR BARA STUDENTEN EN GÅNG. DET ÄR BARA EN GÅNG VI KAN SUPA SÅHÄR MYCKET PÅ DAGARNA NÄR VI VILL. OCH DET ÄR BÄST! JAAAAA, VAD JAG ÄLSKAR ALLT JUST NU! VI É PÅ GÅNG, VI ÄR LADDADE VI ÄR TÄNDA :D

skattjakten :D

haha vilken underbar jävla dag/kväll/natt de var igår :D sinnes! allt börjar iallafall med att jag och sofie vaknade hos paulina igår vid halv sju då vi gick upp och fixa våra hår och sminket. trötta var vi men fyfan va bäst dagen skulle bli ändå - det är ju en sån dag man bara inte kan va trött ;) sen körde mamma oss in till stan så köpte vi mat och ladda busskort och sen ut till degeberga till ebba för förfest ;) så vid nio när vi kom dit började vi dricka direkt :D fint som fan. vi drack, skrattade, gjorde sit-ups, lyssna på musik, sjöng och spelade kort ;) sinnes kul hade vi.

när klockan började närma sig ett packade vi ihop våra saker och gick sjungandes/skrikandes mot bussen :P och på bussen sjöng vi och va duktigt störiga. inne i stan köpte vi mat på donkan och sen bort till C4 där vi mötte massa andra treor. jag tror tillochmed jag träffade folk jag inte visste gick på min skola (A) ;) ahah. sen vid halv tre gick hela C4:s treor samlade genom stan ner till parken :D så jävla roligt var det verkligen. och där började skattjakten! jag tror jag sofie och paulina fick ett poäng för en sminkad kille :P vi pallade verkligen inte vara seriösa så vi bara sprang runt, hälsade på folk och drack och hällde dricka på varandra. jag tror inte det fanns ngnstans jag inte hade öl eller cider på mig :P helt galet :)

när skattjakten sen var slut gick vi allihop till taste där vi fortsatte dricka och ha skoj :D sen drog vi hem till hammar och duscha och gjorde vid oss. och så åt jag lite mat och drack ännu mer :P när jag var klar gick jag bort till paulina där sofie gjorde vid sig också. då låg dem jävlarna nerbäddade och va helt sega;):P och jag va flummig ihjäl och duktigt på g ;) hahah. så jag drog upp dem och så fixa dem också sig. sen var det dags för in till stan igen och banken. så vi tog cyklarna och det var en liten upplevelse :P nej men det gick rätt bra faktiskt ;)

inne i stan gick vi direkt till banken tror jag. och där var fet kö så det tog tid att komma in. men väl inne så va de trevligt. träffade kusinerna och massa andra jag kände, då blir allt så sjuuukt mycket roligare ju :) sen stack paulina och sofie hem, men jag stanna kvar ;) mys. sen när klockan var typ halv tre kom mamma och hämta mig och samme. jag orkade inte cykla för de va ass kallt och jag va trött :P haha!

och idag mår man sådär lagom bra! :P :( duktigt sleten och ont tamifan överallt, och mina armar är förjääävliga av blåmärken. och som sagt ja, allt gör ont :P fast jag är faktiskt inte så sjukt bakis - bara trött :) och så måste jag och hämta min cykel i stan :( inte kul. men senare blir de kebab :D så det är fint ;)

sofie o jag :)

malin o paulina

ebba o gunilla

för emilia gillar de ;) haha!

jag o sofie med våra pimpim ;)

malin o gunilla

jag sofie o paulina :D

trasdockorna :)

vi tre igen - partypeople :D

teletubbies ;)

jag o emma :) sakna!

jag vill fucking kötta ut mina ögon!!!!

fyfaaan vad jag hatar allergin! kliar ihjäl mig och det är inte alls kul. så jääävla sexigt va - o va helt jävla röd i ögonen och heeelt svullna! :( jag hatar det, kill me!

imorse försov jag mig men stack till andra lektionen ändå. va där typ halvtimme sen stack jag paulina och ebba till stan och kollade läget. jag och paulina leta kläder till karnevalen utan vidare resultat. och så krängde vi mat på BK - sjukt fint. kolla kläder och skor gjorde vi också, tog cyklarna till skopunkten där paulina köpte skor. och sen tillbaka till stan och satte oss på mitt jobb och åt kakor och jag drack loka!! mirakel vafan ;) haha! sen hade hon körlektion och jag cykla hem och sov. fan va de va gött måste jag säga :) sov riktigt gott :D haha. så kom mamma hem och tjata att om jag skulle köpa minneskort på maxi så ska jag upp nu direkt - så jag fick palla mig upp ur sängen och åka dit. när vi kom hem igen åt vi mat. och nu har jag precis duschat. ska bara packa nu inför imorgon och sen blir det boort till paulina där sofie är :) så ska vi fixa outfits till imorgon och bara chilla :)

OCH IMORGON ÄR DET SKATTJAKTEN SOM FAN! DUKTIGT FINT SKA DET BLI, OCH JAG SKA HA SÅÅÅ KUL. OCH PALLA MED HELA DAGEN SKA JAG GÖRA OCKSÅ ;) AAHAHAH! FINT FINT FINT :)

igår va de mys :)


sunny sunny sunny

gaah jag älskar detta vädret. perfecto :D så idag när jag gick upp var de bara på med shorts, linne o solbrillor och sen ta cykeln till skolan för pisslektioner. hade svenska typ 40 min då vi bara kolla på foto från barcelona :) sen gick jag och sofie på stan, och självklart köpte jag både nya skor och en ny väska :P inget vidare bra. sen mötte jag upp de andra så fixa vi lite till skattjakten på onsdag och sen var de dax för mat på nostalgia :) paulina kom också dit så gick vi och köpte coca-cola, hon gjorde, inte jag för jag har slutat med det ;) och så gick vi ner till parken och snackade litta med malin och gunilla och sen hem till hammar. och jag har beställt min studentpresent idag också, den jag ska få av familjen. hah! jag fixar själv, bara låna mammas kort så har jag cash ;):P hahah! nej men ja:P :) nu sitter jag bara här, trött? ja! men senare blir de myys : ) ska nog sova liten stund :P!? 

RSS 2.0