it was just a fling, now you're number 1

tårar rinner, hoppet försvinner - det är vad allt består av just nu..
jag vet, och jag har insett det inte är något mellan oss mer men jag trodde
aldrig jag skulle känna såhär. jag vill så helvetes. hela tiden, varje sekund
snurrar allt som var mellan oss i mitt huvud. och paniken bara kryper på mig.
- jag saknar dig.

i'll be there for you,

damn, min blogg är ungefär en vecka efter mitt liv.. så dags att uppdatera lite (:

måndags - jobbade 11-18 , rätt chill för ganska mycket att göra.. när jag slutade åt jag smörgåstårta och hjälpte eva-marie att plocka ut bord och lite annat som de skulle sälja vid när calle och erik sjöng/signerade :) gick runda på stan med paulina tills klockan var 20 då de började. såg ingenting men jaja :P sen bestämde vi impulsutgång med sandra tess mik och dem ;D snabbe hem och gjorde vid mig och sen körde mamma mig och paulina till sandra :) snabb förfest och sen bort till class. där träffa vi mik tess elin och dansa loss med dem :D dock kolla alla på oss ;) haha.. calle och erik va också där och chilla runt :) sen är kvällen ganska så svart. minns inte hälften typ :(:( massa dumma saker jag gjorde :/ men det är löst nu (:

tisdags - jobbade 11-18 bakis som satan. trodde jag skulle dö!! så när jag slutade drog jag hem och decka framför tvn. bara chilla heela kvällen - behövdes duktigt!

onsdags - bara sov och såg film med familjen.

torsdags - upp och träffade mormor & morfar. duschade och gjorde vid mig innan vi drog upp till magnus och emma vid två. dukade och drack lite innan resten av släkten kom :) då blev det lite glögg och massa snack innan tomten kom. OCH JAG FICK MIN MOBIL :D så kvällen blev räddad fast jag hade velat slå ihjäl någon tidigare den dagen ;) sen blev det mat och massa dricka, dock julmust och cola för mig (a) alla andra drack sprit och skit och blev bra laddade ;) så som sagt nog en av bästa julen :)  

fredags - sov läänge skönt innan det blev dags att göra vid mig, packa och äta innan mamma körde mig och paulina till åhus där vi skulle förfesta hos sofie :) väl där plockade vi fram lite och fixade och tagggga loss innan grabbarna kom :) trevligt. har inte mycket mer att säga om kvällen dock..

idag - vaknade askalas bakis i sofies soffa. fy fan.. tycker fan jag är bakis alltid nuförtiden :( men de va bara upp och hjälpa till lite och städa undan de värsta innan vi åkte hem till hammar. jag och paulina skulle kränga pizza men de va fasen stängt och vi dog lite :( men blev in i affären och köpte pommes, vitlökssås, pommes pinnes och coca-cola och sen hem till paulina och krängde lite. fy inte gott iaf när man är bakis :( så kollade vi lite på ice age 3 innan chim svenne och andy kom och joina oss. chilla loss bara. när de hade åkt låg vi kvar i soffan bara, paulina spela super mario och jag satt nervöst bredvid och peppa henne ;) det gjorde hennes pappa också ;P han ägor fan ;D

nu sitter jag här hemma, har precis hämtat syster. så nu kollar vi vänner duktigt :)








it was just a fling, now you're number 1



fy fan. döda mig. hjälp mitt liv. jag fixar inte detta.......



i wish

jag älskar änglar istället,







jag drömde det inatt, allt var som förr, det var perfekt.





pain of love

seg seg helg.. fredags var det ju begravning och sen träffades släkten hos farfar. älskar när alla är samlade :) där blev det lite mat och så innan vi drog till alliansen och frida skulle spela. paulina kom och vi stanna kvar och såg alla matcher. sen hem och kolla film lite, bootcamp - bra bra! sen somnade jag rätt tidigt.
lördags gick jag upp vid halv sex på kvällen och åt mat. sinnes trött och kan ej förstå varför ;O låg bara hemma och kolla tv/film hela kvällen..
idag jobbade jag 12-13 för frida. och sen åkte jag och mamma till mormor och morfar och fika och snacka lite med dem om resa till gran canaria :D det kommer bli fettt! sen blev det hem och kränga pizza och bort till paulina lite där sofie va. planera lite nyår och snacka allmänt om allt ;) nu sitter jag här hemma, mår sjukt illa, fryser och är cptrött. så ska nog sova snart. låg ju och kolla tecknat kalles/musses jul till sex imorse ;O :P









hela hela hela tiden i mina tankar!

farmor, i hope life is good wherever you are ♥


idag var det farmors begravning. så hemskt, men så fint! det blev perfekt, och allt prästen pratade om stämde in så himla bra på farmor. dock så hemskt att alla bara grät och grät, och när farfar och vi andra närmsta gick fram till kistan och la en blomma blev det ännu värre. att höra farfar ta farväl och pappa gråter brevid är inte skoj! inte ofta man ser pappa eller farbror, faster eller kusiner gråta så, det gör allt värre. jag kan fortfarande inte fatta att hon är borta nu. men som dem sa, hon kommer ju alltid finnas kvar var vi än är, jag ber inte till gud längre. det är farmor som får hjälpa mig med allt nu. jag kommer aldrig glömma något, bästa farmor man kunde ha som ville alla väl alltid. det vackraste jag vet. i hope life is good wherever you are, ♥ jag älskar dig.


when love takes over,

såja då har man fixat julklapp till sig själv också av mamma och pappa :D asgött, de blir bra!!

gick upp tidigt idag för att åka till stan med pappa för ovanlighetensskull :P träffade magnus och farfar på dressman och gick och åt med dem :) sen leta dem slipsar som fasen och hittade tillslut på domus! sen åkte dem hem och jag och pappa åkte och fixa till mig och sen kolla vi möbler och så till lägenheten :D fintfint, och tv också ;P mamma kommer döda oss om vi köper :P haha ;)

nu sitter jag här bara, lagt upp filmer på face nyss :P askul ;) snart blir de mat hoppas jag innan jag dör.. och sen till paulinas jobb och alliansen ;D


imorgon blir det begravning :/ <3 tryin' be sstrong!

chamillions.blogg.se

NEJ, NU SKA JAG FAN TA TAG I MITT LIV. KAN INTE HA DET SÅHÄR PRECIS. MÅSTE FIXA ETT JOBB!

jag vet vem jag är när jag är med dig,

det tog ungefär en vecka för mitt liv att gå i tusen bitar. farmor, bästa killen, och i fredags kom ett jävla slag i magen också. det är förjävligt och suger så jävla hårt! fan ska de alltid va jag för!? allting har verkligen bara fuckat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. har inte världens lust till mycket just nu.

i helgen blev det jävligt snabba fester. utgång fredag lördag och söndag. vissa kvällar roligare än andra och vissa slutade bättre än andra. igår va det tbaren och rena jävla rånet asså. men det var ändå rätt okej där.

jag undrade hela tiden hur de skulle va när vi träffades. jobbigt va de emellanåt men ändå rätt glad att det är som det är mellan oss, kunde varit mycket värre och han skitit i mig helt.. men de va nog hundra gånger igår jag va när på behöva dra för jag inte pallade men ja.. jag vet nog helt ärligt inte vad jag ska skriva om oss. jag vill ju så jävla mycket och jag önskar det funkade. jag önskar jag inte fucka allt. inatt va så mys och en sista natt antagligen. som sagt ändå bra vi bestämt som vi gjort idag, bäst så för min egen skull även om jag inte vill ha det så. jag trodde aldrig jag skulle känna såhär, och det sägs ju att hoppet är det sista som överger en. jag ska inte sluta hoppas, inte än iallafall.. och jag ska kämpa vidare med att hålla dem borta, det känns hela tiden och det gör ont överallt.. du är bästa,- nothing can change what you mean to me(v,



I'm still awake for you

We won't make it together
We can't hide the truth
I'm giving up for you now
My final wish will guide you out
Before the ocean breaks apart

With every breath you take
You save me
I know that one day
We'll meet again


To me you'll be forever sacred
I'm dying but I know
Our love will live

Your hand above
Like a dove
Over me
And one day
The sea will guide you
Back to me

Remember
To me you'll be forever sacred
To me you'll be forever sacred


och jag hatar migsjälv för allt jag tänker!!!   nu ska jag sova. har dock gjort det hela dagen så lär inte kunna, och ännu mindre för jag tänker så jävla mycket :( men jag ska försöka klara av detta också så bra jag kan.. en sak säker, ungefär aldrig mer ska jag falla! och ännu mindre förstöra allt som jag gjorde denna gången..

din hand var perfekt i min ♥

och jag tänker inte sluta hoppas. det är inte mycket jag vet jag vill just nu, allt är så rörigt. men mer än någon gång vet jag att jag vill va med dig. men nu är det över och det är bara för mig att acceptera och jag kämpar med att hålla dem borta. du är bäst, det vet du ♥ inatt är jag din, inatt är du min.



farmor -
jag saknar dig. du var så bäst mot alla. önskar jag inte va så rädd för att träffa dig när du va sjuk. jag va så rädd att något skulle hända när jag va där. jag är glad nu att jag gick in till dig när du somnat in. det var så lugnande att sitta hos dig. jag ber inte till gud längre, du finns där nu

i hope life is good wherever you are, <3

ååh pratade nyss med mr joni och jane i tele :) trevligt värre att prata med dem. saknar fan asså. och jag känner mig så fucked up misslyckad som åkte hem därifrån.. men som sagt det var kanske ödet med tanke på min farmor <3 det blev ju som det blev. men jag ska åka ner och hälsa på mina kära efter nyår har jag tänkt :) så blir jobba som fasen och önska mig pengar i julklapp :) för jag ska ner till er igen <3






that's my fabulous life in tenerife, <3

have you ever seen the rain

jävligt kass uppdatering ja! men för det första så hade vi inte internet i längenheten när jag va i teneriffa och orkade inte blogga när jag väl satt vid data i receptionen..

nu är jag dock hemma igen. det var skitbra därnere så men jag trivdes inte med allt. enda som va bra och när jag kunde slappna av var när jag lät spriten komma i min kropp, och då är det inte bra... så jag tog mitt pick och pack och drog hem igen. det känns skönt och jag ångrar inte det. men jag saknar jane, malin, grabbarna och alla våra kvällar på viking <3 det är kärlek som fan asså!

men som sagt känns bra att va hemma igen. får väl vänta till magaluf nästa sommar. och då ska jag ha ett bra bra bra jobb som bartender fan! måste det!!!

nu har jag så mycket inom mig som jag bara vill skriva av mig, allt känns så mycket. men jag kan inte!? vet inte hur jag ska skriva eller egentligen vad det är jag vill få sagt.. får se om de kommer fram snart!? men det löser sig!


don't dream your life - live your dreams - de ska bli min julklapp har jag nog bestämt nu! (:


RSS 2.0