Onsdag och SIESTAAAA :):):)

Idag är det en härlig dag :) Solen skiner och allt är jättebra! Treorna som ska ta studenten har skattjakt idag ås vi har varit nere i tivoliparken och hälsat på massa folk :) Fuckface var där också, haha! :P Sen var vi på domus och jag och Gun handlade inför Siesta :D:D Mamma kommer snart med min packning så har vi foto till fem så tar vi väl tåget lite efter det! Det kommer bli feeeeeeett :D Men jag kommer saknar min lilla myra :( hihi. Nu ska jag dra så hörs vi på söndag när jag kommer hem trött, bakis och sleten som fan! ;)


Tisdag.

Sitter hemma nu, har varit hemma en lite stund bara. Vi hade bara tåv lektioner idag, eller ja en iaf för den andra var typ i tio minuter. Har precis skickat iväg mitt svenskaarbete så  nu är det också klart. Jag har bara två arbete kvar innan vi får sommarlov. Får göra ett idag iallafall för imorgon blir det SiESTA :D Det ska bli skitkul ;) Nu ska jag dra, vi hörs!

yeeeeah :D

Jag klarade engelska B, jag blir godkän :) Så jäkla glad är jag! Men pallar inte skriva nu, ska ner och kolla the hills! :)

Hemma igen!

Jag kom precis hem från Öland. Helgen har varit soft, delar av släkten var ju där så det var chill. Igår var vi i Kalmar och shoppade lite. Jag köpte ett linne och tro det eller ej men jag köpte en klänning också :P Haha. Det sämsta med hela helgen var ju Eurovision Song Contest! Åt helvete med den jäkla tävlingen. Och det är inte för jag är dålig förlorare för att Sverige inte fick bra poäng. Eller kanske det, men det är verkligen ingen tävling längre om landets bidrag. Alla fucking länder röstar på sina grannländer!!!!! Så varför lägger Sverige änns så mycket pengar för att vara med, vafan skänk dom till Rädda Barnen eller Cancerfonden istället! Fan så mycket viktigare. Bästa med helgen var nog att få träffa Lisak en liten stund idag :D Sjukt längesen. Så får vi se hur det blir med våra planer :P :D

Nu ska jag ner och plugga.

JAG SAKNAR PUERTO RICO SOM FAN. JAG VILL ÅKA NU :/

Jag har ingen fantasi så jag kommer inte på någon rubrik.

För tillfället är allt skit, eller ja utom en sak. Och det är att Manchester United vann Champions League 2008 :) Det är klockrent. Och Ronaldo är typ hetast av allt, fast han slår tyvärr inte Fabio, han ligger precis lite efter bara! :P Men jaja, annars är allt skit. För jag är sjuk, ont i halsen som fan, och nu har jag skit ont i magen också. Jag hatar det. Och sen hatar jag mitt jobb för tillfället, så jäkla orättvist. Dase med. Vi får se hur det blir, jag vet inte. Nu ska jag iallafall gå och sova och sen får jag se om det blir skola imorgon.

For you.

Aja,  borde väl uppdatera och säga att det jag fick var att pierca tungan. Och jag lyckades äntligen övertala mamma och pappa men så får jag såklart inte för min chef :/ Jag jobbar ju på ett café och på vissa ställen där man jobbar med mat/bröd och sånt så får man inte ha piercingar i ansiktet och så är det såklart där jag jobbar ju :(

Jag har inget att skriva, pallar inte. Har varit hemma från skolan idag för jag allmänt pallade inte. Men nu mår jag faktiskt dåligt på riktigt :( Skönt med en lektion imorgon då bara. Och så ska jag på personalmöte också. Jaja, så är det.

None
Fyfan i helvete vad jag saknar det. Och Fabio <3 :(

JAG FÅR :D

Äntligen :) Jag är bäst på att övertala måste jag säga ;) Fast det gick enklare än jag trodde.


Hemma igen ..

.. Efter en trevlig helg i stugan på Öland.
Jag pallar inte skriva något mer för jag är förbannad!

jag vill, jag ska.

Idag blir det Öland med tjejerna :)

Vi börjar med gårdagen :P Det var skola och vi hade NP i engB. Jag vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas det blir G för då klarar jag kursen :) Efter provet var det fete hål och jag och Paulina satt och käka korv på Lilla torg sen kom Ebba och Vican också :) Så gick vi in på H&M och lite så. Sen hade vi idrott, det var skitkul :) Hände en olycka i andra klassen så ambulansen kom, inte lika kul :( När vi slutat så testade Vican köra vår bil, imed vi ska köra till Öland idag ;) På kvällen var jag Paulina och Gun och kollade på fotboll på Vilan, det var KDFF- LdB FC Malmö. Malmö vann med 1-0 :(:( Jag avskyr Malmö!!! Sen cyklade jag och Paulina till Tess och snackade med henne lite :) Sen drog vi hem och kvällen var slut.

Idag blir det som sagt upp till min stuga på Öland :) Det är jag och sex andra tjejer. Det ska bli så jäkla kul :D Så nu sitter jag och väntar på att Emilia och Vican ska komma hit. Sen ska vi hämta dem andra vid kvart över tolv typ inne i stan :) Så vi hörs på söndag igen :D

Onsdag :)

Detta har verkligen varit en bra dag :) Vi hade ingen skola idag för vår klassföreståndare älskar oss så mycket att vi bestämde i höstas att vi skulle på en liten tripp. Och det var idag. Det började med att jag åkte moppe med Paulina till Åsum och mötte Gun och Chriss där för att sedan köra vidare till Åhus där vi skulle va allihopa :) När vi alla hade kommit så körde vi min, Paulinas och Guns 5kamp :) Det gick skitbra och alla verkade ha jättekul. När vi var klara med dem så blev det att Guns lag vann, mitt kom tvåa och Paulinas trea :P Sen var det dags för att fixa med mat, och jag och Emmy badade i havet :D Sjukt kul, det var kallt men jag trodde faktiskt det skulle vara kallare :P Sen åt alla mat och sen var det dax för mig och Alexandra att bada :D Det var fan ännu kallare då :P Efter det var det dax för brännboll och det var med askul och där vann mitt lag :) Efter brännbollen var det dax för Tobbes "lekar", nej men det var bara några övningar om hur vår klass är och lite så. Sen var det dax för hemfärd och jag, Paulina, Gun och Chriss åkte till Pråmen och köpte glass :) Sjukt gott. När jag kom hem så fotade jag lite, och det gick åt helvetes dase och hela rullen är paj så jag får väl ta ett ig nu! Men jag bryr mig fan inte :D Och nu har jag precis gjort klart mitt historiaarbete som ska redovisas på fredag. Och nu ska jag ner och äta, så vi hörs :)

Jaaaaaa :)

HENKE LARSSON  ÄR MED I EMTRUPPEN :) DET KAN FAN INTE BLI BÄTTRE :D JO, OM VI HAFT BILJETTER MEN ÄNDÅ! SÅ JÄKLA GÖTT ATT HAN SA JA!!!!!! UNDERBART.

HENKE LARSSON ÄR KUNG! <3

Siesta 2008 :)


Japp, idag var jag och Gun och köpte biljett till mig :) Det ska bli så sjukt jäkla kul. Äntligen ska jag få se ADAM TENSTA :D Jag längtar verkligen! Skolan idag har varit rolig :) Inte lektionerna kanske men allt annat :) Jag och Gun hade jäkla trevligt på lunchen och hon pierca tungan :) Det vill jag med göra som fan men får inte för mamma :( ÄN! Men det pågår en övertalningsprocess här hemma och det går ganska bra (?) Haha, vi får väl se hur det går. Nu ska jag gå och plugga en stund så hörs vi senare!

Nästan helt bestämt mig,

Jag har nog bestämt mig att det blir Siesta :) Jag måste bara se Adam Tensta och ha så jäkla roligt med mina vänner :) Hoppas bara att Myran också hänkar på :D Jag ska kanske köpa biljett imorgon tror jag, får se. Sen har jag precis sett att Petter kommer till Tivolirock i sommar :D Fan så fett, måste bara se honom! ;) Nej, nu ska jag gå och sova!


Adam Tensta på Siesta.

Jag vill se honom vafan :/ Men jag har inte så mycket pengar och 1dagsbiljett kostar 395kr tror jag det var. Äsch, vi får se vafan jag gör. Det slutar kanske med att jag köper biljett till hela festivalen ;) Så jäkla kul hade det faktiskt varit, men vi får se :)

Fotboll is the shit :)

Vilken fotbollsdag :P Skoja bara. Nej, men HIF har haft match idag och det gick kanon :) Henke, Makondele och Lantz - kings of the day ;) Dem mötte Trelleborg och vann med 3-1. Sen spelade ju MFF-AIK också, malmö är ju så duktiga, NEJ! Ni får ursäkta mig men jag tycker verkligen inte om MFF! Så är det bara! Iallafall så förlorade dom :D :P Haha.

Menmen, mormor och morfar har ju varit här ikväll :) Jag spelade lite fotboll med morfar i trädgården och sen lite med syrran. Älskar fotboll, ångrar som fan att jag inte började spela som liten :/ Men jag får väl nöja mig med att spela i trädgården och kolla på tv, eller live ;) Nu ska jag kolla lite rundor sen ska jag sova tror jag. 

Söndag.

Imorse vaknade jag och var pigg vid halv elva, så då gick jag upp och käkade. Vid halv tolv hade jag tänkt gå ut sätta mig och plugga i solen. Fett bra gick det ju, not! Det blev bara sola och nu har jag precis kommit in. Tänkte gå och duscha sen plugga lite innan mormor och morfar kommer hit på middag :)

None
jag saknar det.

Konfirmation.

Nu sitter jag hemma hos Paulina och har firat hennes brors konfirmation :) Det har varit en trevlig kväll ;) Gick upp tidigt idag för jag skulle jobba. Det var hyfsat lugnt :) Var inne på H&M och kollade bikini innan jag började också men hittade ingen. När jag slutat så drog jag hem och snackade med familjen lite och som sagt nu är jag hos Paulina. Hon ska nog sova hos mig inatt så ska vi plugga spanska så man slippa plugga hela dagen imorgon så kan jag bättra på brännan istället ;) Haha! Nej, nu ska jag dra igen, så hörs vi :)

Fredag.

Idag hade vi inga lektioner men jag, Paulina, Ebba och Vican var duktiga iallfall :) Vi var hos Ebba vid 11 för att skriva ett  arbete och plugga lite. Det gick bra och vi blev klara. Vid två stack jag och Paulina in till stan igen och käkade på kebab center och sen drog vi hem. Då kollade jag lite på tv och sen var jag uppe på matöppet och köpte lite godis och nu sitter  jag här och ska snart äta tacos :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen imorgon ska jag jobba :( Nu ska jag käka så vi hörs :)

Plugga i solendag :)

Var i skolan vid åtta och skrev nationella i matte. Det gick rent åt helvete. Men jag hade inte föväntat mig nnågot annat. Vid halv tio var jag och vican klara och då började inte nästa lektion förrän 13.20 så jag bestämde mig för att gå och sjukannmäla mig och sen dra hem, äta, sola och plugga. Och nu tar jag en liten paus från solandet för det är varmt som fan :D Men jag ska verkligen inte klaga! ;) Nu ska jag strax gå ner och plugga lite spanska tror jag och sen skriva lite på min satir.

Sån är jag!

Jag har dåligt samvete nu. Mina vänner försöker verkligen hjälpa mig, och det tackar jag för. Tyvärr tar jag inte emot er  hjälp, och det är inte för jag inte vill. Men jag blir så förbannad när jag inte klarar av det själv, och då tappar jag tålamodet direkt. Och då skiter jag i det för jag inte pallar. Då vill jag inte längre. Så om ni på något sätt tar illa upp så är det verkligen inte meningen. Jag bara är sån och jag kan inte hjälpa det.

Sug förihelvete!!!!

Jag är sååå jäkla arg, fan asså! Jag hatar skolan mer än allt. Finns inte värre. Och denna jävla fotografiskbild kan dra åt helvete. Allt kan dra åt helvete. Jag skiter i det, jag får ta mitt straff senare i livet, Jag skit i vilket. Det är fan inte alls kul. Faan asså. Jag hatar hatar hatar hatar skolan. Önskar som fan att allt var avklarat och att det var jag som skulle ta studenten detta året, men så är det fan inte, för jag har ett fucking jävla år till!!! :(:(:(:(

Och säg inget, för som sagt, min jävla blogg, jag skriver vilka jävla inlägg jag vill!!!!!!

Solig dag i Tivoliparken :)

Väldigt längesen jag bloggade nu, men jag har verkligen inte orkat.  Annars mår jag väl bra, eller sjukt ont i magen och mår illa just nu. Men annars allt lugnt.

Idag har jag haft  två lektioner i skolan. Slappa har dom varit typ. När vi slutat drog jag Paulina och Emilia och köpte BioDrain (till att rena kroppen), smycke och fika som jag och Paulina tog med ner till Tivoliparken där vi skulle sola och bara ta det lugnt med fika :) När vi kom ner dit så var Anna och Erica där så vi satte oss med dom :D Trevligt hade vi ;) Haha. Sen gick dom och då låg vi kvar där och stekte lite till och vid kvart i fyra gick vi upp till stan och mötte Paulinas mamma så skulle vi köpa present till P:s bror. Väl klara så tog vi bussen hem, jag käkade och nu sitter jag här :)
image56


the Hills.

MTV:S realityshow, the Hills. Sjukt bra är det.
image55

Jag har precis kollat på det, eller ja för en haltimme sen. Och så har jag läst livläkarens besök typ sjukt mycket idag med. Haha, så duktig. Nu ska jag snart äta pizza med familjen sen kommer Paulina och Gun hit så ska vi bara chilla :) För sen imorgon ska jag jobba :( Men det blir iallafall Björket på kvällen med tjejerna :D

Valborg.

Jag har precis kommit hem från årets Valborgsfirande. Det var väl okej. Jag har ju haft väldigt mycket roligare i mina dagar. Vi snackade ju med Puerto Rico människor med, det var trevligt. Jag tror fan jag saknar M. Eller saknar och saknar(?) jag vet inte vad jag gör faktiskt. Men det känns tomt. Han blev en del av resan, och den delen är på något sätt bra så jag saknar det. Menmen, tänkte ju bara skriva några rader så nu ska jag sova.

Hur fan kan jag sakna dig? Hur fan kan jag vilja snacka med dig? Jag kommer inte vidare, låt mig gå. Jag vet att det är mig det är fel på. Jag som alltid ska ta upp kontakten med dig igen!? Jag kan inte låta bli. Allt hade varit lättare om jag inte hade varit här :/  -A.


RSS 2.0