jag vill så mycket att jag inte vet vad jag vill,

ska jag ta nästan vilket skitjobb somhelst för att ta mig till sälen?
söka servitris/bartender i åre? eller annat däruppe?
dra till norge och försöka hitta något jobb där?
jobb ihjäl mig nu och sen gran canaria/teneriffa i höst/vinter?
söka något i helsingborg?
eller ska jag jobba röven av mig här hemma och vänta till magaluf nästa år?
jag vill göra allt på en och samma gång så därför vet jag inte var jag ska ta vägen!?

äh vi kör igen,

det har inte blivit alls mycket bloggande sen jag kom hem från kära magaluf. men jag har helt enkelt inte orkat och haft någon lust till något. och det har jag väl fortfarande inte egentligen, men jag tror de är dags att sluta leva i mina drömmar och ta tag i det jag vill göra, stå bakom baren. och resa! jag ska skärpa mig nu och ta tag i det istället. och jobba röven av mig så jag kan komma härifrån..

idag har vi satt upp min gardeerob och ändrat lite på mitt rum, jag är inte klar för fem öre och jag orkar inte just nu heller :P så ska göra de inatt när jag inte kan sova ;) nu blir de mat med familjen!

håll mig hårt, en sista gång.

jag har så jävla mycket inom mig som jag vill få sagt, bara skriva av mig. men jag kan inte?! jag vet inte vart jag ska börja, och jag vet nog inte vad jag vill få sagt?!


för jag va så himla lycklig därnere, som jag alltid sagt - jag hör inte hemma här i sverige.. varenda bild jag tittar på som är från tiden nere i magaluf skrattar jag eller har världens leende. och det är sån jävla skillnad på mig här hemma. jag kan visst skratta och le här hemma också, men de är inte alls på samma sätt. om ni sett mig hur jag är där jag verkligen vill va så skulle ni förstå.. jag trivs inte alls förtillfället. jag vill inte ha de såhär. it's not how it suppose to be.
men att skriva allt detta får jag samtidigt dåligt samvete och tror att min bästa som läser detta kanske ska tro att jag inte uppskattar henne ett piss och att jag skiter i henne totalt och bara vill härifrån och aldrig mer träffa henne, eller min familj, släkt och andra vänner. men så är det inte och det hoppas jag inte ni tror, jag tror ni vet hur jag menar när jag säger hur mycket jag inte vill va här och hur mycket jag hatar allt här, för jag har alltid varit så. och jag har alltid känt så, och det vet ni alla om. så jag hoppas ingen misstolkar när jag säger som jag gör.
speciellt inte min andra halva, spegel.. (v,


if you want to, we can runaway

ja jag vill bara sticka, jag hatar detta. och tyck jag gnäller om hur illa de är här hemma. för ja jag gnäller de gör jag. men de är min jävla blogg och jag hatar allt här så get the fuck, shut the fuck up!!!!

jaja vafan har hänt sen sist jag skrev, typ inget.. i fredags hade farmor och farfar fest så va där och hjälpte till och förbereda hela dagen. sen blev de som sagt fest och de va trevligt, men en massa gamla männniskor som man inte har någon aning om hur man är släkt med :S men sen vid 23-00 åkte jag hem till paulina så skulle vi till banken med sofie :) det var trevligt. och kul efterfest va de ju också, not hahah:P en trött efterfest om man säger så!
och i lördags blev de personalfest :D och de va jääävla trevligt! :) de blev dans, musik, skratt, tipsrunda och massa dricka ;) sen drog jag och sandra bort till banken, men såklart så kom jag inte in för jag "har inte åldern inne" :( så vi snackade med folk utanför och sen blev de dags för efterfest med liiite mindre bra folk :P en är perfekt. men de va kuuul, så vid halv nio då somna jag tror jag och sen upp vid 12 och stack till paulinas jobb :) väntade till hon sluta och då stack vi till stan, åt på subway och hyrde benjamin buttons otroliga liv :) sjuuukt bra va den :D
idag var jag med paulina på hennes jobb när hon öppnade och sen fixa jag några saker och nu är jag hemma. ska snart sova. helt sjukt trött..

when its real - its forever,

asså jag ärligt talat dör här hemma. vafan ska jag göra!? här finns ju inget. bara gå hemma om dagarna och inte ha ett piss? jag ska fan till banken nästa vecka, då får jag kanske något som är mer som magaluf(v). för jag pallar fan inte med detta vardagliga... och jag ska fan ta mig ner till magaluf 10-13! jag ska.. och sen blir de bara jobba röven av mig för att betala av mina skulder och sen kunna va i magaluf hela nästa sommar och jobba :)

men fyfan i helvete va jag saknar det, jag vet inte vad jag ska göra. och satan som jag saknar familjen! <3

magaluf - jävligt mycket kärlek,

jag vill, jag ska, jag ska!
det ska bli magaluf 10-13 september, vikings bartömning!
JEG SAVNER MAGALUF! <3

when love takes over,

ja, kärleken har verkligen tagit över. kärleken till allt nere i magaluf.
där finns mitt hjärta.
men vafan är de för fel på mig? asså allvarligt, hur kunde jag åka hem? visst jag hade inga pengar men de hade jag kunnat lösa på något sätt, eller varför sökte jag inte jobb där nere? nu måste jag ju sitta här o fitta i jävla sverige. fyfan vad jag hatar det. och jag har sån jävla ångest. vafan ska jag göra om dagarna? varför ska jag va kvar här? de finns inget. jo bästa vän är de enda. resten skiter jag i. jag skulle dragit med henne ner där och så kunde vi båda jobbat där och bara levt de bästa livet. eller bästa och bästa, det är en sjuk värld där nere. de är som att leva i en stor jävla glasburk. det är som en helt egen värld för sig själv. allt är som om de inte finns något utanför magaluf. men fyfan vad jag älskar det ändå. finns inget bättre. efter sex veckor då va jag rätt trött på de och vissa dagar ville jag bara hem. men nu när jag är hemma i detta rövkalla skithelvete så vill jag inget annat än tillbaka. som sagt vafan ska jag göra här? här finns vrkligen inget. och nu lever jag fortfarande i magalufvärlden, sitter hela tiden och tänker på vad jag skullee gjort därnere nu, och ja nu hade jag varit aspackad och snart påväg hem, eller bortamatch... men nej, jag sitter hemma i mitt äckliga rum och bara dör :( jag borde sova nu tillochmed men så fort jag lägger mig i sängen tänker jag bara på allt därnere ändå och d gör bara att jag blir ännu mer deprimerad och inte kan sova. jag vet inte hur länge jag ska orka detta, känns som jag skulle kunna bryta ihop totalt när som helst. vad gör man när man inte vet någonting och inte har någon vilja till någonting? när de känns som allt bara ska gå sönder? jag älskar magaluf, de finns inte bättre än att vakna i den svettiga sängen och bara va dövarm och sen ner till beachcluben, äta pizza på ness, köra dagsfylla, hem och flaxa runt i lägenheten och göra vid sig för kvällen, gå till glade viking o förfesta och sen vidare till beachcluben igen och se adrian flaira och cricke flumma runt, dricka adrians bästa redbull/vodka och sen avsluta kvällen hemma i vår älskade knullstuga.
det är äkta kärlek.

Jane och Malin,- bättre brudar finns inte, ni är bäst! <3

..............

äckligt hemma i sverige. vafan tänkte jag på när jag valde att åka hem???? :/

chamillions.blogg.se

javla kuk va jag ar trott pa detta nu :( sa javla ont i magen har jag ocksa. och trott pa folk som ska fitta och sno min kamera :(:( pallar inte. ska faktiskt blir skont och komma hem pa torsdag?! tror jag iaf. jag vill inte hem men anda, ska bli skont med lite normalt. och ska bli skont med folk fran kstad idag, ali och dem :) lite vanligt iaf. nej nu ska jag nog ata for jag dor snart, eller den?! hahahah, nej men skoja :P mat iaf, sen far vi se va de blir :)

hatar alla brudar har nere, och "bartenderkillar" kan sluta fucking fitta rundor, jag hatar alla! nastan!!!!!!!!!

offrar allt om vi maste,

jaja langesen man skrev nu men har inte pallat eller haft tid. vi har haft sa javla mycket att gora ju ;) hahah.

men senaste dagarna har vi bara festat och sovit och solat liiiiiite. men igar va jag och jane och jobba pa grabbarna grus beachclub, i shopen :) tjejerna ville va lediga sa vi stallde upp. de va kul och gick ratt bra, men fan i helvete vad jag hatar slyniga javla brudar :S orka assa! men ja sa ar de. nar vi hade stangt gick vi hem och sov, tog lite tid att somna nykter, men jag kunde ju varit packad, hade ju fri bar imed vi jobba :P men palla inte och jane va sjuk och orka inte dricka sa jag sket ocksa i det. imorse somna vi som sagt vid sju-atta och gick upp halv sex och at mat sen hem igen och da somna jag igen. sa hela dagen har jag sovit, sa nu ar jag pigg :D ska upp och duscha nu, men forst lugna mitt sug efter godis ;)
och pa fitttorsdag ska jag hem :/:/:/:/:/:/ vill inte, men maste, helpank :(

sa fucking fin, och jag vet jag ar for svag, som alltid. och tro mig jag vet hur du kor med mig.. jag ar medveten om det, idiot!

number 1,

blä för detta, maste sluta o lata bli skiten, bara dumt!

bästa vän, enda jag vill tillbaka till, (v.

allt för norge - baaaaasta laten fan! ;)

saja nu va de langesen jag skrev. men har haft fullt upp med att supa ;) de borjade i tisdags pa kvallen nar vi gick ut, jag hade precis blivit frisk sa vi korde all in. dagen efter gick jag upp och sop direkt igen for jag inte skulle bli sjuk igen, sa sara blanda en stor skal med redbull vodka till mig :D sa lag jag i soffan med aslangt sugror for jag orkade inte sitta upp. sen blev de dags for beachcluben och dricka helror :D fint som fan ett tag, for da blev de dags att ga hem och fixa lite(A) hahah sen tillbaka igen och fortsatta ;) sen blev de ut pa kvallen igen och kora all in. sen idag trodde jag jag skulle do och borja grata bara for vi skulle med partybaten typ en timme senare. ont i hjartat gjorde de och ga upp. men jag och jane pallra oss dit och sooop da med. de va kul, men battre med grupp 5<3 och lite roliga tavlingar med bikini va de ocksa, tva ganger va vi alla tjejer utan overdelar ;) fint grabbar! :D hahah.

nu sitter jag har, har ont i min njure ocksa :(:P men de finns nog anledning till de ;) saja ska upp o duscha nu och sen blir de viking och beachcluben :):):):):)

RSS 2.0