one way trip to you

ibland orkar jag bloggen - ibland inte. och just nu har jag inte pallat.

sjuk vecka har det varit iallafall. fick lön i tisdags och då hade vi personalmöte. efter det drog vi till biljard och festade, vi tjejerna på jobbet. när vi va där kom fler till oss, vi spelade biljard och drack och hade skitskoj! :) och charlie va med oss hela tiden ;) haha! onsdagen va bakis som fan men fick jobba ändå ju ;)
torsdags va jag och paulina och såg satc2 och fy fan i helvete va jag älskar filmen. lääängtar till den kommer på dvd :) fan va jag ska ha den då!
i fredags tatuera jag mig igen. nr 3 :) asbra blev den och jag är cpnöjd ;D kvällen blev bara hemma för jag öppnade på jobbet på lördagen 07. jobbade till 16, sådär lagom trött när jag kom hem. men det va bara att sätta igång och byta om o göra vid mig och sen dra till banken med paulina och sandra :) asbra kväll! förutom min krossade iPhone, i'm heartbroken. fan fan den som putta mig :( men det löser sig , fixar med försäkring så blir det bra. efter banken träffa jag mannen o snackade med honom och sen till bajonetten där sandra och alexandra va och käka. sen gick alla hem och soooov.
igår kom sebbe, sandra och nike hit. fikade och snackade massa :) när de skulle dra gick vi alla till farmor och tände ljus och lite så. sen blev det hyra film och käka pizza. blev ingen film för mig. somnade 18.00 ;)

har shoppat sjuuuukt mycket denna veckan också och idag va jag o paulina och boka resan till barcelooona :D 1-5juli :D så jävla UNDERBART!  älskar det. blir shopping/sol&bad resa med bästa vänner, paulina o sofie :) så nu finns inte så speciellt mycket av min feeetelön kvar :P men vafan, fått massa bra saker ju :)


tatuering 3 :)

mitt hjärta.

i could really use a wish right now,

jag är lycklig idag. det är sjukt grym dag :D:D:D:D

somnade sju imorse konstigt nog, och sen upp vid tolv. gick till jobbet, hittade mina skor maria köpt i miami till mig :) och sen mitt LÖNEKUVERT! och snacka om att jag blev glad!!!! det plus lönen från vianor och jag är rik ;)

gick på stan med paulina också :) kollade resor, bestämde vi ska boka med sofie på fredag :D och sen annan grym sak händer också då :D jag är sååååå lycklig just nu. så jävla bra är allt :D

och nu ska jag äta pizza, ännu bättre :D och sen ut med paulina och gå lite tror jag kanske :)


yeees finally mina röda kära converse :D skönaste skon ever fan! ska köpa massa när vi åker till barcelona :):)

RIHANNNNNNNNNNA ;


hon är fan så jävla king. så jävla grym. och såå jävla snygg! bruden är fan king asså! och dessa två låtarna, rude boy & hard från hennes nya album, rated R - dem är fan två av dem bästa låtarna hon har gjort! sååå jävla grym. fan vad jag vill se henne. det hade varit typ drömmen! :D älskar hennes stil , men älskar den duuuktigt på den första bilden. så jävla cool! och ja, hur cool är hon inte i videon till hard då!? sinnes!


can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?

bästa bästa låten ever. jag älskar den. jag är kär.

helgen har varit grym. blev 20årsfest för tessan i kff:s lkubbstuga i fredags. sjukt skoj va det :) paulina va askalas men de va skoj ändå :D blev att vi drog till banken efter det. träffa adam andy nour och massa så de va trevligt :) bestämde med mannen sen på kvällen men sket i det sen, så nu är han lack och ska aldrig mer träffa mig. men jag lider inte så mycket iallafall.
igår blev det jobb 9-16. seeegt va det och jag hade pittont i halsen, har dock de fortfarande.. hatar det. när jag slutade blev det bara hem, stekte lite på balkongen med hawaiian tropic ;) va bara hemma på kvällen, sov och chillade loss.
sov heeela dagen idag och sen upp och kollade på systers match. 1-0 blev det. och hon gjorde målet på hörna :) duktige! christine o alle va också och kolla så de va treevligt :)

har bestämt med mamma att imorgon ska jag börja övningsköra och ta mitt körkort. gud så många gånger jag sagt det, men nu ska jag, för planen är att till hösten ska jag åka som aupair till usa. skiter i den familjen jag fått mail av nu och åker med riktig sån "byrå" till hösten/vintern istället :) så det är planen :D men jag brukar ju ändra mig från dag till dag. men nu är det dags att göra något med livet, så det blir usa då :)

nu ligger jag här i sängen, lyssnar på airplanes och kollar lite på criminal minds. vilken blandning ;P haha nej men va gör man ;)

iallafall så ligger jag här och planerar min tatuering. den kommer bli FET, riktigt feeeeet! :D tänker inte visa förrän den är gjord iallafall :) så gå till asin på tisdag och snacka lite med henne och se vad hon säger :) jag vill göra den nu, men måste vänta och se hur mycket lön jag får. ska ju till barcelona också så får se hur det blir ;)

men nuu ska jag se med criminal minds, ha fint. PUSS!


sick sick sick ,

sjukt att två familjer från usa, california o new york, har mailat mig om att dem vill ha mig som aupair :) shit. skrev in mig i söndags, trodde inte såhär snabbt. menmen. får se vad som händer, ska iaf svara :)

jobbat idag, 6-14. gick hem och sov. stan med paulina. hem och åt, somna vid åtta. vaknade vid tio. somnade igen. vaken nu, men ska somna om. sinnessjukt trött.

ångrar jag inte träffade mannen igår. såg henne idag dock. hoppas det inte var sista chansen att träffa honom. vi får se.

godnatt.. PUSS!


airplanes

nu va de sjukt längesen jag bloggade. men jag har inte orkat helt enkelt :P tid har jag dock haft men ja ;) haha!

rätt mycket har hänt sen jag skrev sist, men allt kan jag inte skriva här typ :P eller jo det mesta. sett min man sjukt mycket och snackat med honom lite då och då. det är som det är, men jag vill inte när hon är med i bilden.. suck!!!

i onsdags blev det banken med paulina, sandra, alexandra, elin och chris. förfestade lite hos mig innan vi drog dit. sjuuuuukt grym kväll som dock blev rätt dyr :/ men det va de nästan värt ;)
dagen efter, torsdags, va jag sjuuukt jävla bakis. stört va de :P men jag överlevde i min säng med film o pizza hela dagen ;)

jobbade i fredags, tråkigt va det och mådde dåligt gjorde jag. men tanken på fest på kvällen rädda mig ändå lite ;) drog hem o gjorde vid mig innan vi hämta basse, simon o paulina och åkte till öllsjö för förfest :D skoj! blev class med grabbarna sen :) träffade massa folk från förr, ex mina kusiners kompisar som hade sjukt koll på mig sen jag va liten ;) jahaha! kvällen va helt okej :) käkade kebab och sen hem och decka. skulle träffa mannen men hörde ej från honom...

lördags va jag bara hemma. paulina kom på kvällen och sen drog vi till banken. snackade och drack massa innan alla folk kom :) sjukt rolig kväll :) när vi skulle hem mötte vi chim, tobbe adam och andy igen och gick hem till mig. snacka där ett tag innan tobbe o chim stack. då låg adam och andy deckade i min säng så paulina kröp ihop nere vid förtterna och jag sov i fåtöljen :P

de stack hem rätt tidigt i söndags och jag somna om. vaknade och åt pizza med familjen. mannen smsa mig :/ sen inget mer med det än att vi snacka lite på kvällen.. det är ju som det är...

ledig igår och idag :) hämtade biljetter till sex and the city2 igår och idag har jag tränat med sandra :) ska snart duscha så får vi se vad som händer ikväll (:



i heart heart heart mina shorts :) <3




nu har jag och paulina nyyyya planer :D jag älskar dem. blir nog barcelona istället för gran canaria, eller inte nog. det blir.. :D älskar det. fan underbart och åka dit igen. så grym stad. så jag paulina och sofie ska dit, shoppa sola bad festa och äta masssa god mat :) PIZZAN!!!!!den var kärlek :P

igår anmälde jag mig på en sida för som aupair, med hopp om att komma till USA :):) det hade varit grymt. fast hoppas snart jag får veta om jag får på stena line. hade velat ha de faktiskt ;)

sjukt långt inlägg :P men massa att säga som sagt ;) en sak till nu bara - HOPPAS DET ÄR SOMMAREN SOM ÄR PÅVÄG HELT NU! JAG BLIR LYCKLIG DÅ :D LÄNGTAR TILLS JAG KAN SLÄNGA PÅ MIG BIKININ, ÅKA NER TILL ÅHUS OCH BARA SMETA IN MIG I MASSA MASSA COCOSOLJA OCH STEKA :D UNDERBART!

nu ska jag gå och duscha ;) och äta. magen börjar snart skrika tror jag....


vi är påvääääg, vi är påväääääg - mot ett SM-GULD ! <3




jag säger bara ; HELSINGBORGS IF! obesegrade. kärlek. mitt hjärta.






du är fin fin fin, fan fan fan! det får du inte vara.
jag får inte tycka så om dig! det blir min död.
jag vet det aldrig aldrig skulle bli så,
men många gånger önskar jag sjukt du va min.
perfekt. 
i wanna meet you.
that boy is so dangerous, so dangerous
that boy is a baaad boy. 
there is a 
man.
a bad.man.

messi messi messi

han är fan min gud asså! <3


asså jobbigt jobbigt, nu är jag inne i sån period igen när jag inte vet vad jag vill. jag vill så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag vill typ leva tre olika liv. sjuukt! såå mycket, såå lite pengar......  jag vill bara resa och va rik o göra vad jag vill, åka till miami och jobba, till puerto rico, har jobbet på stena, jag vill till barcelona o jobba/leva där, och samtidigt vill jag bara va hemma i sverige o flyttta till helsingborg - faaan jag vet inte. och allt är så långt bort så det bara är att lägga ner igen. men nej ändå inte, jag måste ju kämpa för det om jag vill ha det! jag kan komma dit, jag kan det, bara jag kämpar och jobbar som fan för det.

jag lever min dröm, det här är mitt liv, jag har tagit mig hit utan rast eller sömn..!! - jag ska göra det!

en annan sak jag vill så sjuuuukt gärna, det är galet, jag mår ungefär nästan dåligt pga det. i wanna get jersey shored! daaaamn va jag vill göra om dem! om jag vann massa pengar hade jag inte bangat en sekund! :)


HIF , skånes stolthet <3


klänning från carlings 199:-

snyggaste shortsen ever !!! ;) HIF-shorts från intersport, 250:-

OCH SNYGGASTE HOOD:EN :):):)   SKÅNES STOLTHET ! intersport, 450:-


det var min shopping från helsingborg igår :) plus "bh" eller va man ska kalla de ;)



vaknade imorse och mådde kasst, jobbigt och sova hela natten så håller nog på och bli sjuk eller något. jag vet inte. men klädde på mig och gick och träna iallafall. skönt men jobbigt. måste fixa detta nu! efter träningen gick jag hem och duscha och sen upp på jobbet och snackade lite med tjejerna :) trevligt. hahah vakten ville dock slänga ut mig pga min tröja :P hahah, men icke ! som sagt , skånes stolthet fan ;)

ikväll vetifan va som händer. kanske träffa ngn , får se om jag orkar de. imorgon blir det iallafall jobb och så får vi se hur det blir med utgång. jobbar ju 07 på lördagen så vetifan asså. annars får de bli på lördagen :)


ikea ikea ikea





detta ska bli mitt när vi åker till ikea och köper allt till mitt rum :) äntligen kanske jag kan packa upp alla mina saker som fortfarande ligger i kartonger ;) lite jobbigt börjar det bli, och juust nu är jag så sjukt sugen på att packa upp allt och göra mitt rum färdigt :) men får väl vänta lite till :P !
nu ska jag fortsätta se film. på andra av fyra nu :)


fast & furious-maraton :)

idag blev dagen inte alls som planerad, men de gillas ändå ;) skulle bara varit hemma, plockat undan lite på mitt rum och sen träna på kvällen med sandra. men så blev det ej. paulina smsa om vad jag gjorde, så bestämde vi att vi skulle dra till helsingborg. och då va klockan ett o tåget gick tio i två :P så vi gjorde vid oss och jag gick och köpte cola, mat och tågbiljetter så möttes vi på stationen :) då hade hon också köpt cola :P så blev två var ;) fiiint! i helsingborg gick vi i gina och h&m inne i stan innan vi åkte ut till väla. gick lite i affärer innan det blev mat på tacohouse:) BÄSTA! :P så blev lite shopping idag också, tre dagar i rad och jag shoppat sönder. inte okej asså. 

ni får se imorgon vad det blev i helsingborg för nu ska jag ha fast & furious-maraton ;) fint!

imorgon blir det träning med sandra som fasen :) GÖTT!

DAGENS BÄSTA ; ELFSBORG-MFF 2-2 :):):) SÅÅÅ LYCKLIG JAG BLEV!

IMORGON BLIR DET HIF-ÖREBRO. OBESEGRADE <3


ge mig sommar nu !

nu känns allt mycket lättare. mitt liv är genast bättre igen. en enda människa gör mig så hel. bästa jag har.

vaknade imorse när frida skulle upp. hon sov härinne inatt bara för igårkväll tog vi en sväng till statoil och köpte korv, chips&dipp, läsk och godis. så la vi oss i min säng och kollade lite på vänner och krängde innan jag vi somnade feta o goa ;) haha!

så när hon gått upp satte jag igång mtv och somnade om igen. såå skönt! vaknade igen vid kvart över elva när joey smsade mig och frågade om vi kunde ses. överlycklig svarade jag henne jaaa det kan vi :):):):):):) så gick upp och gjorde vid mig och sen gick in till stan och mötte henne. så fixade vi lite saker, snackade, åt kebab och sen shoppa vi loss lite såklart. inte okej asså. blir inget boka resa denna månaden iaf :( :P hahh.. så de får bli 25 maj istället ;) bara de blir av så är de skitsamma ;D

när hon gick till jobbet gick jag lite till på stan innan jag gick hem, tog kläder och sen mötte sandra för lite träning på actic! grymma va vi idag. död är jag nu. kom hem och åt lite, duschade och nu sitter jag här. nyss gömt alla kläder i garderoben för mamma ;) tror hon lackar rätt mycket om hon skulle se de men aaa ;) fina är dem iallafall!

 
två klänningar från h&m , 149:-
 
linne från h&m 79,50:- har även gult. och väska från accent 299:-

and ofcourse mina ringer från glitter :)
nu ska jag bara chillla, sjukt trött i kroppen :P fast upp och träna imorgon också ;)

får se om paulina kanske går med på mina planer för ikväll, om jag ens orkar ;P så fåååår se :)



now it's to late to say i'm sorry ,

nuuu är biljetterna till lady gaga heeeelt klara :) jag har betalt, så ligger ute med lite cash nu men gött ändåå :D

yäääää , jobbat idag då ja. sjuukaste segt va de fan. typ inget att göra. mucho bedre när det är lite action ;) action gillar vi ;) hahah. ida kom till oss idag, sjukt inte sett henne på fyra månader den ungen så de va skoj :) men när jag slutat tänkte jag bara kolla lite på h&m. blev inte bara kolla. en klänning och ett linne fick följa med hem till min garderob :) sååå fint :P men de får sparas till sommaren :) typ iaf ;P haha!

nu har jag precis ätit. blä! ska snart snöra på mig mina trasiga converse och gå till gymmet en låång stund. och förresten är jag lite lycklig för maria ska köpa converse till mig från usa när de åker dit på tors :) äntligen röda höga :) och kanske nya vita ;P hah!

får se vad som händer ikväll, kanske ut en sväng :) vet inte än, får se hur de blir ;) annars bara kolla film o chilla. ledig fram till fredag nu :) så hoppas på sooool imorgon ;D

yees, hoppas pappa fixar! jag vill ha de jobbet fan :P srf :)


KOM IGEN NU HIF :D VI TAR GAIS OCKSÅ!
OBESEGRADE! SKÅNES STOLTHET <3

chamillions.blogg.se

jaja, då va denna helgen också slut. dock har det varit rätt bra helg ändå! som sagt, tbaren i fredags va askul. igår sov jag bara hela dagen tills den blev dags att dra på fest med familjen till svenne :) hyfsat kul det också. skoj och träffa lina o micke igen iallafall. får se hur allt går med deras bröllop. så där igår blev det mat, snack, cider, DJ:a och massa skratt :)

idag har jag sovit hela dagen. gick upp vid 3-4 och kollade vänner lite, fan sorgligt sista avsnittet är. sen satte jag igång new moon också. gjorde ansiktsmask, duschade och massa skit under tiden som jag halvt kolla på filmen :)

nu nästa vecka blir de pyttelite jobb mån, fre o lör. och på onsdag hoppas jag det blir ikea med mamma så jag kan få hyllor och äntligen packa upp mitt rum helt ;) haha!

nej, nu kommer pappa snart med mat till mig! kebabtallrik fint :D

och nu börjar jag igen , fick ännu ett jävla bryt på mina byxor som inte passar längre :'/ helt fucking knäckt assssså!!!!!! så nu ska jag skärpa mig igen, känns osm jag säger det varje söndag (A) men nu pallar jag inte det längre! sämst ju.. men ja vi får väl se :P

pappa kanske ännu ett litet jobb på gång till mig :) hade varit GRYMT! men vi får se ;)

NU VILL JAG RESA UTOMLANDS! iaf boka resan, trött på mammas tjat om hur dum i huvudet jag är för jag ska åka igen!

i'm only gonna break your heart ,

snabbbt nuu, sjukt trött men vill ändå skriva. drog från martina och inom willys innan de blev hem till erica för att köpa lite potatissallad, cola och baguetter. när vi kom till erica började de grilla, men vi satt bara inne o chilla tills vi skulle äta för de va kaaallllt :P så åt, snackade och spelade kort ett tag innan jag och martina drog till stan igen. ringde adnan o träffade han pajtim o david. så åkte vi till statoil och lite sååå. dabbe va min bitch heeela tiden ;) hhahah! sen blev det tbaren, chill som fan, askul. massa folk. och sånna man inte träffat på länge :)  när det va slut blev det sjuuuuuukt tjejslagge :P och sen slagge med killar som fan :/ vakterna tog dock helt fel människa :(:(:( inte okej asså!!! men jag martina o matte gick in till stan en runda, martina hem. och sen hitta jag o han fin cylle till honom så han kom hem till fj :P och jag gick hem.

äter popcorn o kollar vänner nu, sjukt chill :) kom på nu att fan jävla fitta som hällde grogg på mig o martina :@

nej , nu somnar jag snart.

baheee...............

RSS 2.0