when i'm gone

jobb jobb jobb. det är det som händer i mitt liv just nu typ. hela december har jag bara jobbat stort sätt varje dag. dubbelt, eller bara dag eller bara natt. så mitt dygn har ju inte varit riktigt okej, vänt det fram och tillbaka hela tiden.. men sjuuuuukt jävla underbart kul är det att jobba i baren :D jag bara älskar det. allt känns så jävla bra just nu :) det enda jag behöver är en lägenhet nu :) then my life is complete ;D hahaha! tyyyp iallafall.


MEN EN GRYM SAK, VI SKA SE RIHANNA I MALMÖ I OKTOBER 2011!!!!!!!!!!!!!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NAJS, HON ÄR EN AV MINA STÖRSTA IDOLER, FÖREBILD SOM FAN!!!! :D <3 <3 <3 <3

fire flame

jobbat hela helgen. sjukt skoj fredag lördag i baren. igår va de vi bruudar som körde bara :D asskoj! fredags va de dock lite jobbigare, fick känna på stress, panik och jobbiga idioter! men det är väl bara att vänja sig i guess ;)

efter jobb igår gick de fucked. jävla idiot, du är inte värd. finns inte mer o säga!

och idag kom först farfar, magnus med familj hit och drack glögg och så innan vi gick till peking och åt mat. för imorgon är det ett år sen farmor dog.... :/ men det var mysigt, så gick vi till kyrkogården och tände ljus också innan vi gick hem.. väl hemma igen totaldäcka jag, missade hela filmen familjen kolla på. och nu är jag vaken, alla andra sover. suck!

och jobb måndag till söndag denna veckan också. bara att tänka på lönen ;)

nu blir det CSI lite och sen vänner o försöka sova. PUSS


för jag behöver en lägenhet och fler tatueringar ,

idag var sista anmälningsdagen om lägenheten jag vill ha,
eller iallafall kolla på . den skulle vara perfekt. jag vill jag vill flytta .


och jag har jobbat ca 3h idag. blev inringd tidigare på banken.
men så va de inte mycket ändå, så fick gå hem igen.
men imorgon och lördag är de nattklubb, då kör vi!
så jävla skoj!

och jag behöver fler tatueringar. nästa blir antingen fjädern på armen.
eller två pistoler och massa detaljer på ryggen/skulderbladen.
jag har inte bestämt vilken som blir först . vi får se. behöver cash först .

this is for the dirrrrty girls

jag har fuckat allt igen. jag har inget att säga om det.
jag kan inte ta mig ur det på något sätt..
enda jag kan säga är, förlåt.


igårkväll satt jag bara hemma o kolla film när M hörde av sig. frågade om jag vill komma o chillsupa med dem bara, först sket jag i det men sen ringde han vid 02 igen. så då tog jag på mina kläder och gick dit. fick grogg o vin o shot i handen dirr haha. så snacka vi, lyssna på musik o bara chilla :)

sen blev det dags att ner och basta alla fyra. sjuukt chill, ner med drickan och in i stekheta bastun. där va vi nog någon timme innan vi drog upp till lägenheten igen och sen hem till M, spela kort o chillade vidare där o shotta halv flaska jääävla sambucca :S innan vi båda totaldäcka i sängen..

 

vaknade vid 15 idag, snackade lite och sen stack jag in till stan och mötte syster. bakis som fan och försökte få i mig mat på donkan. inte lyckat! gick hem och somnade i soffan. så väckte mamma mig de va mat och sen satte vi på film och åt chips o dipp. och då somnade jag igen. vaknade typ nu och är rätt pigg.
ska kolla lite vänner och räkna lite på vad det typ kostar i månaden att flytta hemifrån. räkningar hyra och allt sånt. imorgon är ju sista ansökningsdagen på lägenheten jag vill ha. fan det hade varit så jävla najs om jag hade haft på sjuuuk tur och får den, man kan ju drömma ;).

nu har jag hittat vad jag vill ha i julklapp också,

och vad jag vill tatuera på min rygg. sååå jävla sexigt hade de fan varit!!!'


jag vill ha, jag vill ha. kostar dock massor så lär inte bli julklapp.


RSS 2.0