Mobilblogg,

Sitter i bilen nu med mina vänner och är påväg till kastrup:) fyfan vad kul vi ska ha. Jag vet inte vad jag ska skriva mer men vi hörs om 10 dagar;)

Ha det så bra så ses vi snart igen :D

Jag har precis varit ute och gått med Paulina i jäkla snöstormen :P Nej inte speciellt storm, men snö och kallt som helvete. Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och sova  för jag börjar bli lite trött! Måste gå upp i tid imorgon, för jag har lite till att packa ner sen är jag helt klar inför resan :D Känns skitbra!

Om jag inte hinner skriva imorgon innan jag åker hemifrån så bloggar jag kanske från mobilen annars så hörs/ses vi den 30 mars igen :) Ha det så jäkla bra här hemma :)

Dagen innan avfärd :D

Imorgon åker vi! :D Jag har packat klart allt, förutom lite kläder som nyss har tvättats, annars helt klart! Så vad ska jag göra nu? Jag kommer inte kunna somna ikväll heller, så jag vetifan vad jag ska göra :P :(

Men jag skriver mer ikväll eller en gång innan vi åker imorgon ;)
Erik Segerstedt, bäst! <3

Midnight passion.

Och nu har Måns Zelmerlöw flickvän igen, Marie Serneholt.

Jag sitter här, har precis kollat på Vänner och pluggar lite spanska till i detta nu :P Tänkte gå igenom det lite till bara sen ska jag nog plocka fram lite kläder och sen kolla på Grey's :) Det är skitbra. Haha!

Sen ska jag sova och lyssna på Erik Segerstedt i min iPod :D Somna till hans röst, bättre kan det ej bli ;)


:)

- Quieres ir a las Islas Canaria en Semana Santa?
- Sí, voy a ir allí en viernes :)

Haha, jag sitter och plugga spanska inför provet nu. Det går sådär tycker jag. Känns lite som det innte fastnar men vi får väl se imorgon hur det går ;)

Español.

Jag ska plugga spanska nu, har prov imorgon. Jag ska fan ha VG på det ;) Haha! Vi hörs senare :)

Jag sitter och..

.. skriver på min historiska undersökning och är snart klar tror jag :) - Lyssnar på Måns Zelmerlöw som dönar ur högtalarna :D & kollar på Beckhams nya tatuering som betyder : Död och liv har förutbestämda möten. Rikedom och heder bestäms i himlen. (det är på kinesiska) och här kommer en bild;
image29

Tisdag.

Skolan idag var verkligen seg som fan. Fast matten, ja vad ska man säga :P Slutet var askul ;) När vi hade slutat skolan så gick jag och Paulina till friskis och tränade. Det var gött :) Sen gick vi hem och snackade lite på vägen. När jag kom hem så var mamma klar med maten så jag åt och sen duschade. Och nu sitter jag här och ska skriva klart min historiska undersökning :S Sjukt trist, jag hänger inte med alls. Men nu måste jag verkligen sätta igång så jag blir klar med den till resan :D Vi åker ju på fredag :D Haha, som om ni inte vet om det eller? :O Haha!
Men vi hörs imorgon :)

Vad fan är detta för väder?

Fyifans jävlar vad jag hatar Sveriges väder :/ Någon som vill flytta utomlands med mig? :) Jag tänker fan inte åka hem från Gran Canaria, jag tror jag stannar där. Haha! Någon som kanske ska gå bartenderskolan på Mallorca nästa sommar? Kontakta mig då vafan ;)

Idag efter skolan så var jag och klippte mig, bara toppa det lite :) Sen gick jag på stan med lillasyster lite, köpte bikinibyxor, ett linne och ett par solbrillor ;) :D Och nu har jag precis ätit med mamma och Frida, borde egentligen plugga spanska och historia men jag orkar inte idag heller! Jag är trött så jag skulle kunna dö. Fan för skolan och plugg asså. Nu ska jag gå och kanske plugga lite, vi hörs :)

Söndag.

Sitter här, lyssnar på Ola, Erik Segerstedt och bränner den sista skivan till Gran Canaria. Hoppas nu bara Gunillas "cd-spelare" kan läsa dom! Annars dör jag :( Har varit på Elgiganten med familjen idag :P Haha! Jättekul ;) Nej, men sen hemma så har jag bara tagit det lugnt idag. Skulle pluggat, men nej så blev det inte. Nu ska jag gå ner och fixa min pizza så hörs vi ikväll! :D

Lördag.

Idag har jag bara slappat, pluggat lite spanska och varit hos min moster. Vi åkte dit vid halv sex så kollade vi lite på Sällskapsresan, när dem är på Gran Canaria. Sen när den var slut så blev det Melodifestivalen. Tyckte faktiskt det var rätt att Perelli vann :D Bryr mig egentligen inte så jättemycket, men jag gillar hennes låt :) Och sen  blev det lite snack och så och nu har vi precis kommit hem typ :) Ska snart gå och lägga mig tror jag. Jag har ont som fan i magen :S Men det går över ;) Vi hörs imorgon!

image28

BÄST BÄST BÄST :D

Du är bara ett minne blott.

Jag behöver dig inte längre, jag har klarat mig länge nog utan dig nu och jag kan klara längre. Visst, vissa dagar  är jobbigare än andra, absolut. Men jag lägger allt som har med dig att göra bakom mig nu.
Det var då, inte nu! Jag lägger ner det, jag har lagt ner det. I am done with you.

Denna jäkla historia.

Jag är fortfarande inte klar med den. Ska fortsätta med den i helgen tror jag. Idag var det skola, två lektioner och sen gick jag på stan med Paulina och Malin. Köpte ett par flippflopp till resan :) Sen gick jag hem och hon ledde sin cykel. La mig i soffan när jag kom hem och somnade. Nu har jag precis ätit middag typ så nu ska jag bara ta det lugnt. Vi hörs imorgon eller senare ikväll!

Dansuppvisning :)

Har precis kommit hem från Tessans dansuppvisning :) Jätteduktiga var dom ;) Så nu ska jag sätta mig och skriva klart min historia som ska lämnas in imorgon. Fan vilka jäkla problem jag har haft med den jäkla uppsatsen :/ Allt har bara gått åt helvete hela tiden. Fan för skolan asså! Verkligen inte min grej det där med att plugga.
Men nu ska jag skriva vidare, vi hörs :)





Jag hatar historia, jag hatar min lärare, jag hatar allt som har med skolan att göra så fett jävla mycket!

Happines.

Måns Zelmerlöw, Chamillionaire & Erik Segerstedt - LYCKA<3

Ett fullspäckat mars och april :)

Först blir det ju Gran Canaria, i 10 dagar :) 21 mars - 30 mars.
Chamillionarie live i Lund 1 april
E.M.D 26 april
Och sist med inte minst Ola 27 april.

   


Tillbaka till verkligheten några dagar till. Skolan idag var typ seg. Slutade vid halv tre, var med Paulina och fixade busskort till tåget då. Har köpt biljetter till E.M.D idag med ;) Sen drog vi hem iallfall så var jag med min syster i affären och köpte läsk och godis för jag ska skriva klart historian idag, så behövde energi ;) Och nu sitter jag här, ska äta snart. Sen ska jag duscha och göra vid mig sen in till stan och kolla på Tessans dansuppvisning med Paulina. Men nu måste jag arbeta vidare, så vi hörs ikväll ;) eller imorgon.

Lugg?

Nu har jag fått ännu en dum idé om att jag kanske ska klippa en lite längre raklugg på måndag :P jag får alltid för mig sånt skit och gör det sen ångrar jag mig som fan. Som i somras så klippte jag av mitt hår kort, inte så jättekort men mycket kortare än innan, och det ångrade jag som satan. Så skulle jag väl klippa lugg nu så lär jag ångra det också :P Men man vet ju aldrig, det kanske blir bra :P Vi får väl se vad jag bestämmer mig för ;) :P

Försvarets hudsalva..

.. Beroendeframkallande eller vad? Jag smetar på som satan hela tiden typ. Känns hemskt att inte ha det på sig. Jag har kommit fram till att jag hatar torra läppar! Så jäkla äckligt.

image23

Onsdag.

Har precis duschat. Kom hem från träningen för en stund sen och då åt jag lite mat. Nu sitter jag här och ska skriva lite på historian och sen se tv, grey's anatomy ;) :D Nu måste jag arbeta så vi hörs!

Träna,

Nu har jag precis gjort lite till på historian, ska gå och byta om nu så ska jag cykla till friskis och träna en timme :) Vi hörs!


Bara 9 dagar kvar :)

Sen blir det Gran Canaria 10 dagar :) Vilket jag redan har skrivit här ett antal gånger, men jag längtar som fan :D Idag vaknade jag, skittrött och pallade verkligen inte gå upp. Och eftersom vi bara hade volleybollturnering idag och jag bara skulle dit och kolla så tycket både jag och mamma att jag kunde vara hemma och skriva på mitt historiaarbete och städa :P Min mamma är snäll hon ;) Haha! Så nu har jag precis städat klart, mamma kom hem nyss och nu ska jag gå ner och fika med henne tror jag. Sen måste jag sätta igång med historian! Vi hörs :)

image21

Gran Canaria 07 med familjen<3

Inter - Liverpool

Sitter och kollar den matchen nu på tv6. 1-0 till Liverpool så Inter måste göra fyra mål på 25 minuter om dem ska komma till kvartsfinal. Ska se klart matchen sen ska jag gå och sova! Godnatt :)


Tisdag.

Vi hade ju PA-information idag i skolan. Så vi fick lite fritt och kolla på alla treors arbete. Jag, Paulina och Malin pallade inte så länge så vi drog hem till mig och gjorde tacos :D Mycket bättre ;) Sen tillbaka till skolan och lämna in några lappar. Väl klara där så följde Paulina med mig till kinesen, skulle få akupunktur en sista gång :) Så får vi se om det blir bra annars ska jag dit igen. Efter det så var vi hos Vicky och bokade klipptid till mig och min syster. Sen hämtade vi våra cyklar och skulle hem. När vi var vid typ sjukhuset så kom vi på att vi kunde köpa allt till resan inne på apoteket. Så storhandlade där och sen cyklade vi hem. Då kollade jag på tv och lite så och nu har jag precis ätit. Ska sätta mig och skriva lite på historian nu och sen blir det tv igen ;)
Hörs vi inte ikväll så hörs vi imorgon ;)

Kärlek?

- Haha, hittade detta på min dator nyss. Ja som ni ser är det skrivet för längesen och jag tror jag använde det på min bilddagbok en gång i tiden. Jag tycker det är kul att läsa sånt  jag skrivit för längesen om kärlek.

jag förstår dig inte, du är så kontstig mot mig. ena stunden är du helt stel och vill inte snacka och andra stunden går det hur bra som helst då vill du snacka och är hur snäll som helst. innerst inne vet jag att du kommer när det passar dig och när du vill. jag vill inte ha det så. du tänker bara på dig själv, du tänker inte på hur jag mår eller vad jag vill. jag hatar det. sen vill jag inte bara skita i allt och be dig dra för du är verkligen allt jag vill ha. jag vill verkligen inte att du ska lämna mig här helt förstörd, det orkar jag inte.
jag saknar dig så sjukt mycket <3

16/7 07


my heart belongs to you,

allt jag har inom mig, om du bara visste. jag vet inte hur jag ska få ut allt, jag vet inte vart jag ska skriva ner det. det är så mycket och jobbigt att berätta allt hela tiden. det känns som det är så mycket mycket mer än det är, men jag bara tänker samma sak hela tiden. på något sätt visste jag att det skulle bli såhär. som sagt, jag har inte gjort det bästa av det själv heller. jag ångrar alla gånger jag skitit i det och bara tänkt en annan dag istället. nu finns det ingen annan dag, allt är över. det finns inget kvar. jag gör alltid såhär. hoppas på för mycket sen händer något då skiter jag i det och hoppas det löser sig på något annat sätt. när ska jag lära mig? allt är så jobbigt när vi inte ens snackar längre, aldrig. jag vet inte ens vad jag själv vill, när jag har dig då vill jag inte, men när jag inte har dig då vill jag. hur kan det ens vara så? jag förstår inget. jag bestämde mig för att bara glömma allt och gå vidare, men det är lättare sagt än gjort. jag drömmer om dig varje natt, jag tänker på dig hela tiden varje dag. när ska det ta slut? jag orkar inte detta längre, men som sagt jag har bara mig själv att skylla. jag kunde fixat det bättre. det är mitt fel, jag vet. och jag ångrar mig så mycket.
_______________________

träffade dig sen på kvällen, <3
12/9 07


Nej, nu ska jag gå och sova så hörs vi imorgon.

:D

Idag är det bara 11 dagar kvar till vi åker :D

image20

Måndag.

Har haft PA-information i skolan idag. Käkade på Trendie med Paulina och Malin idag med :) Det var trevligt. Sen efter skolan så har jag fått skriva om hela mitt historiaarbete :( Fucking skit asså. Men det får gå. Snart är det ju Gran Canaria som gäller ;) Och två dagar efter vi kommit hem så är det Chamillionaire i Lund med Paulina :D Kan det bli bättre? NEJ! Mina två älsklingar ;) Haha! Nej, nu ska jag nog snart gå och sova för jag är sjukt jävla trött!

Söndag.

En dag där mycket har hänt tycker jag! :P Vaknade vid halv ett och då gick jag upp så var jag på Elgiganten med mamma pappa och syster. Hon skulle ha högtalare till sin iPod. Sen vidare därifrån till Magnus och Emma. Vi fikade där och lite så. Sen kom vi hem igen vid fyra och då satte jag mig ner och skulle skriva historian. Skulle skriva om Franco. Men det sket sig så jag bytte ämne och skrev om Anorexi & Bulimi istället. Mycket intressantare. Sen beställde vi pizza, så jäkla gott och sen blev det film. Irene Huss - tatuerad torso eller något sånt hetter den. Bra faktiskt. Nu sitter jag här, bränner skivor till resan och lite sånt :) Imorgon börjar vi inte förrän 11.00  och då har vi bara projektarbetesinformation hela dagen imorgon och på tisdag. Sen onsdag är det volleybollturnering så då ska jag bara gå runder där och kolla lite. Så tre dagar nu utan lektioner! GÖTT.

Nu ska jag göra något annat.

Lördag.

Slutade jobba för typ en timme sen och då gick jag in på Domus och köpte brun hårfärg :) Så nu sitter jag här med massa färg i håret  och lyssnar på Måns Zelmerlöw :D <3 Ska snat skölja ur håret. Sen ska jag göra vid mig för ska på bio ikväll med Paulina, Malin och Gunilla. Vi ska se Vantage Point, så hoppas den är bra, någon som sett den? :) Men nu ska jag gå, vi hörs ikväll!

image19

Helsingborg i mitt hjärta <3

Detta inlägget skulle jag egentligen skrivit igår efter att Paulina och Tess hade gått hem, men det gick inte för jag kom inte ens in på bloggen :S Sånt är livet om man har en dator som jag. Iallafall så var det verkligen en trevlig kväll igår :) Vi bara tog det lugnt och snackade och så, det gillar jag :P När de hade stuckit så kollade jag på massa bilder från i somras när jag var i Helsingborg med och utan Tess(var där två gånger!). Fan vad jag älskar den staden, det är något visst med den ;) Det roligaste första gången jag var där i somras var när vi kollade på HIF-AIK :) Första gången jag såg en allsvensk match :) Det var så jäkla kul, så härlig stämning och så bra väder :D Andra gången vi var där var också så jävla kul, Tess var med då. Vi gick på Väla, solade, snackade om allt, var ute och gick och så kollade vi på min syster när hon spelade cup. Det var underbart måste jag säga :) Det ska lätt  göras om i sommar :) Redan bestämt! ;) Här kommer lite bilder:

image17
Vi i somras, kom även på att jag vill ha tillbaka min hårfärg som jag har på bilden i mitten på översta raden.

image18
Henke Larsson i matchen mot AIK :D

Nu ska jag fixa mig klart så ska jag åka och jobba 10.30-15.15. Vi hörs senare :)

Med Paulina och Tess.

Är med tjejerna nu ;) Vi sitter och halvkollar på film, snackar, käkar godis och dricker läsk ;) Nu ska jag va social igen, så vi hörs :D


Henke Larsson är kung!

Sitter här och har precis kollat massa klipp på Henke Larsson inne på youtube. Fan han är grym asså :D Han är kung! Måste åka och kolla på HIF i sommar igen asså, fyfan vad kul det var när vi var där i somras mot AIK! :)
Nej, nu ska jag gå och äta, hörs sen!

image16


Äntligen fredag.

Kort skoldag idag! Jäkligt skönt :) När vi slutat drog jag och Paulina och tränade, det känns gött nu efteråt måste jag säga. Så bastade vi och duschade där lite snabbt. Det var fan gött att basta idag :P Iallafall så har jag nyss ätit och kollat lite på tv. Ska snart ner och lägga mig i soffan igen tror jag :P Sen ikväll kommer nog Tess och Paulina hit hoppas jag :) Då ska vi nog bara ta det lugnt, snacka och äta godis :D Jag ska äta godis iallfall ;)

Idag fick jag ett sms av mamma där det stod att E.M.D kommer hit den 26 April :D Jag måste fan se dom :P Gillar dom ;) Speciellt Erik och Danny :D

image15

Nu ska jag dra igen. Kolla lite på tv tror jag :)

Så fel egentligen,

Jag sitter här och tänker så kom puckot som jag innerst inne tyvärr fortfarande tycker om. Det är han som har gjort fel, det är han som är dum i huvudet, det är han som har sagt alla dumma saker. Det vet jag om, det gör jag. Men även om jag vet om att det är så, får jag så dåligt samvete och känner att allt är mitt fel, att det är jag som har förstört allting. Att det bara är mitt fel, även att det är han som har gjort/sagt allt dumt. Jag skulle kunna gå och säga förlåt fast jag inte har gjort någonting bara för att ens få vara nära honom igen. Det är så fel, okej jag har kanske inte varit så snäll mot honom alltid. Eller jo, det har jag egentligen. För jag har bara varit arg på honom och sagt dumma saker för att han är taskig mot mig. Annars har jag fan inte gjort något fel mot honom.

Nej, nu ska jag sova. Jag får ta itu med mitt liv en annan dag!

Harlow Winter Kate Madden,

Har nyss sett bilder på Nicole Richies och Joel Maddens dotter, Harlow Winter Kate Madden. Så sjukt söt unge! Fy asså. Här kommer en bild:
 
image14

Bra historialärare? -Nej!

Jag hatar min jäkla historia lärare hon är helt jävla pantad i huvudet! Fan asså. Jag skrev ett skitlångt mail till henne med frågor och sånt som jag undrade, tror ni hon svarade på någon mina frågor? NEJ! Jag blir så förbannad på henne.

Torsdag,

Shit jag trodde fan klockan var mer än hon är :P Menmen, skit i det nu ;) Skola idag. Fortfarande tycker jag det är förjäkla trist att vara där men måste ju :( Skulle egentligen tränat idag, men så blev det inte för jag pallade inte och jag kände att vi har haft mycket läxa och så denna veckan och idag kunde jag bara vara hemma och ta det lugnt så jag sket i att träna, soffan lockade fan så mycket mer ;) Haha! Nu sitter jag här och funderar en massa. Först och främst på Gran Canaria, men även en hel del på killen som är dum i huvudet! Hur kan jag ens sakna honom? Varför vill jag fortfarande bara ha honom nära? Knäppt som fan är det. Men nu ska jag fixa lite så vi hörs imorgon ;)


Denna dagen också över :)

Sitter hos Paulina nu med, ska sova här inatt också :) Idag har vi åkt buss en jäkla massa gånger. Först när vi satt på bussen påväg till stan kom vi på att vi hade glömt alla saker vi behövde till fotolektionen så vi fick ta bussen hem igen. Hämtade sakerna och gick till busshållsplatsen och så kom den inte så vi fick gå till en annan och ta bussen därifrån :P Väl vid skolan så hade vi lektion i typ en timme sen skulle vi kolla på en fotoutställning där våra bilder var med :) Det var typ trist? Ja! Sen fick vi sluta och då åt vi på Subway och sen drog vi och tränade. Och där var Ebba också :D Ledaren är så sjukt snygg måste jag säga! Fyfan vilken kropp asså ;) Hetare finns inte! Inte i Kristianstad iallafall! Nu ska vi nog gå och lägga oss snart och sätta på en film ;)

Onsdag,

Är hemma hos Paulina fortfarande. Sov här inatt. Vaknade vid elva så snackade vi lite om resan och sen gick vi ner och åt fukost :) Nu håller vi på att göra vid oss för vi ska snart in till stan och sen ha en lektion vid två. Efter den lektionen ska vi dra till friskis och träna med Ebba :D Det ska blir härligt ;) Sen ikväll så ska jag läsa i svenskaboken och kanske göra lite historia. Får se vad det blir. Men nu ska jag fixa mig klart så hörs vi ikväll ;) 


Hos Paulina.

Nu sitter jag hemma hos henne och jag har precis färgat hennes hår. Så nu duschar hon av det ;) När hon är klar ska vi ner till tv:n och vänta på att I huvudet på Gynning börjar :) Det är så jäkla bra tycker jag ;) Hon är klockren! :D Efter det ska vi nog kolla på någon film. Wild Hogs tror jag det blir ;) Men nu ska jag dra. Vi hörs!

tisdag,

Usch vad tisdagar är sega i skolan måste jag ju säga. Fast idag missade jag sista lektionen på grund av att jag skulle på akupunktur. Fy vad det är hemskt tycker jag. Jag hatar att gå dit. Idag gjorde det inte så ont men efter hade jag ont som fan :/ Inget att leka med ;) Haha! + Jag har jätteont i magen nu med :(

Nu sitter jag iallfall här och skriver lite på mitt historiaarbete om spanska inbördeskrigt. Jag har till och med kommit fram till en fråga nu. Och nu får jag lägga på ett kol och jobba som fan. När jag har gjort lite till på historian ska jag läsa lite i svenskan. Nu fick jag precis ett bra nyhet. Paulina ringde nyss så sa hon att vi inte skulle ha engelska imorgon så då börjar vi inte förrän 13.55 imorgon så jag kan sova jättelänge imorgon :) Och så ska jag färga hennes hår ikväll också :D Men nu ska jag  plugga lite till. Sen ska jag duscha och sen gå till henne.

Jäkla skitväder,

Fy i fans jävlar vad jag hatar Sveriges jävla skitväder :/ Idag har det bara regnat/snöat hela jäkla dagen och det suger verkligen dase! Jag skulle kunna börja gråta så mycket jag hatar det! När jag äldre ska jag köpa hus  utomlands och bo där från 31 Augusti - 1 Juli varje år. Så är jag bara hemma lite på somrarna! Det hade varit perfekt asså. Så ska mitt liv bli! ;)

Iallfall så har jag varit i skolan idag och det är segt och trist som vanligt. Efter skolan var jag med Paulina på videomix, hon skulle köpa glass och sen skulle hon hem och plugga. Men jag mötte syster och mamma på stan och köpte två linne, en bh och ett par tights. Ni anar inte vilken bh-storlek det blev. Fasiken asså! Men det tar vi inte här ;) Haha! Sen körde vi till polisen och fixade nya pass :) Ska ju resa snart ;) När det var fixat beställde vi pizza som vi tog hem och nu har jag precis ätit. Nu ska jag sätta mig och plugga engelska och historia!
Här kommer bild på linnena jag köpte idag:

svart m.m - H&M 79:-
Grönt - Cubus 129:-


Fan med,

Jag kom precis på att jag missade Miami ink idag :/ Jäkla skit också. Jaja, har precis sett film med familjen, A mighty heart tror jag den hette. Den var sådär, ganska trist men ändå bra på ett vis. Se den så kanske ni förstår mig ;) Nu sitter jag här och har precis kommit fram till vilka veckor jag vill ha ledigt från jobbet, så jag ska skriva det på en lapp sen ska jag lämna den till chefen på tisdag tror jag.
Fy fasiken vad jag längtar till Gran Canaria nu asså, jag har skrivit ner allt som händer innan på ett papper, som en nedräkning :) Och nu sitter jag och skriver packlista på baksidan av den. Haha! Jag längtar som bara den.
Nu ska jag  fortsätta skriva sen ska jag  gå och lägga mig tror jag. Kom precis på att jag måste läsa i en bok i svenskan tills på torsdag och jag har fan inte ens börjat :(

Skor,

Åh vad jag älskar skor. Det finns skitmånga jag vill ha. Tror jag ska köpa massor av skor när vi kommer hem från Gran Canaria igen, fast jag kanske köper ett par innan :) Vi får se. Jag har iallafall precis varit inne på Scoretts hemsida och kollat ut vilka jag vill ha :) Jag tror jag köper ett par av dom innan, för dom kan va bra att ha där nere i värmen :D Men vi får helt enkelt se vad plånboken tillåter imorgon ;) Här kommer bilder på skorna jag vill ha:
image12

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det har verkligen varit sååå lite att göra idag. Typ inget folk alls. Så jag och Emma har stått och diskuterat massa saker och krängt kakor med mera :D Kanske inte så konstigt att det har varit lite folk idag med tanke på detta jävla svenska fittvädret!! Jag hatar det. Jag ska fan flytta till Portugal eller Spanien, någon som hänkar på? :) Snart ska jag iallafall ner till  värmen på Gran Canaria med kompisar, det ska bli sjukt gött & sjukt jäkla kul :) Vi åker den 21 mars ju så det är inte så länge til :D Fy vad jag längtar! Menmen, snart ska jag duscha och sen få tag i Paulina :) & ikväll blir det film, godis och läsk :)

söndag,

Idag har jag verkligen gått upp i tid :P Vaknade vid tio och skulle upp och duscha och sen äta frukost för jag ska jobba sen vid 12. När jag väl gått upp och ätit frukost bestämde jag mig för att jag inte behöver duscha så egentligen kunde jag sovit ännu längre :( Men så är det. Så jag jobbar 12-16 sen antar jag att jag får gå ändå hem för bussjävlen går inte för det är söndag :S! Jag hatar det. Iallafall så efter jobbet så vet jag inte om jag ska träna, känner inte riktigt för det men vi får se. Kl19.00 ska jag se Miami ink. iallafall :D Det är så jäkla bra, jag älskar det.

Igårkväll kollade vi på Melodifestivalen, segt är det. Iallafall efter det så såg vi en film, Hemma bäst med Matthew McConaughey & Sarah Jessica Parker. Den var faktiskt bra, och på dagen såg jag en annan film, också med Matthew McConaughey, For the money. Har sett den innan men den är också bra. Och han är så jäkla snygg asså ;)

image11

Dagen/kvällen igår, :)

Det var en väldans trevlig dag/kväll igår :) Efter skolan så drog jag Ebba & Vican och tränade, sen duschade vi och lite så där. Vid halv två tog vi bussen till Degeberga, till Ebba. Vican drog hem till sig och jag och Ebba till henne. När Vican sen kom så fikade vi lite och sen kom Gunilla :) Då fixade vi lite med resan, ringde Sembo och tog reda på lite saker, vi ringde tillochmed ner till hotellet vi ska bo på :P haha! Sen körde vi och handlade mat och läsk :) Vican kör bil förjäkla bra måste jag säga :D Vi köpte några potatis/pommes något, (vet inte vad det hette, men goa var dom) sjömansbiff och tre julmust, haha och liten mjölk :P Sen körde vi hem igen, kollade lite på film och sen började vi laga mat :) Det blev skitgott verkligen :) Efter maten satt vi på Ebbas alltan och snackade med mera :) Sen vid 20.08 tog jag bussen hem, och där mötte jag Emilia :D När jag kan hem så kollade jag lite på tv sen gick jag och la mig :) Absolut skitrolig dag/kväll men synd som fan att Emilia och Paulina inte kunde vara med :(

Övningsköra :)

Det är faktiskt kul ;) Nu har jag precis kommit hem igen, har varit ute och kört i ca 1½ timme. Det gick bra, och idag var det första gången jag körde på riktig väg där det kom bilar :P Det gick bra faktiskt, fick motorstopp för första gången idag tillochmed. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ont i magen fortfarande :(

Nu ska jag gå ner och kolla lite på tv!

RSS 2.0