stuuuugan ! <3

fan , jag vill inte vi ska sälja den juu. även om jag inte va där mycket, så hade vi ändå den. jag kunde åka dit om jag ville. vi kunde lånat den av mamma och pappa och firat midsommar där med alla polare. DET HADE VARIT PERFEKT!  men nej , nu ska vi sälja :( som sagt, mitt enda krav är att jag får en av sängarna ;)






spanien, världsmästare 2010 jadåå ;)

japp japp , jag bara älskar nu det är fotbolls VM! det är bäästa som finns, och jag har sett ungefär varenda gruppspelsmatch- det gillar vi.. men bästa är fan spanien, och dom kommer vinnna :D världsmästare 2010 !

men men , ligger i soffan med syster nu. kollar spanien-honduras, lite filmer från gran canaria, dricker cola och snart åker chips o dippan fram ;D livet asså. men snart får de va bra innan man typ rullar fram ;)

midsommar snart. och först va tanken öland, sen blev det ivö men nu blir det nog öland igen. vi får se. hatar när inget bestämt. men men vi har iaf öland om de inte blir något här hemma ;)

och antagligen är allt med han & mig också över nu, suck- eller ja de va väl inget kanske, men fan jag vet inte va vi gör. jajaj vi får se. lär ju inte ses på ett tag nu iallafall :(


OCH SNART ÄR DET DAGS FÖR BARCELONA MED PAULINA OCH SOFIE :D <3

från och med du.

jadåå - sjukt grym kväll va de på banken igen :D började med förfest hos kibbe med basse simon och dem. asskoj! först lite fotboll på tv och sen spela vi massa lpskivor och drack ikapp ;) gick in till stan och grabbarna skulle på fest i kff klubbstuga så vi drog dit först men sen lämna jag o paulina dem och gick till banken istället. lååånge kön assså men vi kom in rätt snabbt ändå tror jag :)
träffade massa folk där och mycket mycket va som förr. gamla tider bäst - liked that! dansade loss totalt och bara hade skoj. fick ngra samtal , helt okej ;) när de va dags att dra mötte jag upp en bra bra grabb och sen drog vi hem till mig bara. chill mys jadå! men men , va ska man göra asssså ;) hahah..


vaknade massa gånger imorse och kunde inte sova. men såklart blev jag astrött och somna precis innan jag va tvungen att gå upp. jobbade 11-16 och sen hem och sov lite. gjorde vid mig lite snabbt och packade väskan innan vi drog till isabella med familjen :)
vid elva gick jag till paulina , hämtade henne och så skulle vi till banken. men på vägen dit kom vi på vi inte orkade gå ut så vi kollade läget utanför lite snabbe och sen käka subway. och nu sitter jag här. ska sätta på en film och sova. så jävla skönt! :P askalas trött.

imorgon ska jag passa theo lite :) skojigt asså. men mest hade jag velat va hemma och se fotboll på tv asssså ;)

beTyder mer. alltid.




i like it..... :)

ooops , längesen jag blogga igen ja. jag har bara tröttnat rejält det är inte så skoj längre :P men ska iaf ha den kvar och blogga lite då och då :) nu är det sommar också ju så massa händer som man kanske hinner skriva om ;)

senaste två veckorna har det bara varit jobb jobb och fest fest :P a lot of fest ;) men det gillar vi! kollat student, firat syster och alle, bara träffat folk och bara chillat - men nu ligger jag bara hemma och är sjuk.... suck. men bästa är att det är VM så de får jag kolla nuu som fan :D love it. sett nästan alla matcherna som spelats :P :D bästa som finns fan! och imorgon är det spanien ;D !!!

annars inte så mkt som hänt. en bra sak iallafall. dock vet jag inte vad det är, vad det handlar om. men jag tackar inte nej till han iallafall. men antagligen är de väl bara lite just nu från hans sida. men jaajaaaa live your life så blir det bra ;D vi tar det som det kommer baby ;) många bra kvällar iaf hahah! ;) - TVÅ TOFFLOR OCH TRÄD. JAG DOG! ;)

nee, nu ska jag försöka sova. legat vaken två nätter irad nu. inte okej. första natten ville jag dock ta livet av mig så kasst jag mådde, men jag lever än och har överlevt detta ;) halsens svullnad börjar lägga sig och jag kan andas lättare igen ;) bra va! så imorgon ska jag upp 09.00 , smeeeta in mig i olja och steka duktigt till 16.00 då spanienmatchen börjar <3

GODNATT BITCHES, PUSS!

all the crazy shit i did tonight , those would be the best memories

idag var första dagen denna sommaren som jag verkligen skulle steka. jag va ledig från jobbet, skulle hem till paulina och bara chilla och steka duktigt med olja! fint bruna skulle vi bli. MEN, det blev jobb istället. visst goa pengar blir det men faan va jag ville sola. så sugen så det va sjukt! men det va bara på med kläderna och dra dit.
tur va så jobba jag med mikaela och vi fick värsta idén. att vi skulle ner till tivoliparken när vi slutat, strandhugget, picknick, sol och massa mys bara :) och så blev det. mamma kom med kläder till mig för jag vägrade sitta i jeans så hon kom med shorts. stängde vid sex, bytte om och så gick jag mik och paulina ner och satte oss hos tess josse och så kom maggan också :) sjukt mysigt. och bara såå härligt med solen :D lycklig!

när vi inte pallade mer så gick vi upp mot stan med mik. hon körde hem och jag o paulina gick och satte oss på banken och tog en cider :) då kom basse, holmberg o callefille också o joina:) trevlig trevligt! när jag kom hem kollade jag tv lite i nya soffan och sen nu ligger jag här, nyss lagt in bilder från dagen och lite så.

I SOMMAR SKA JAG DOKUMENTERA ALLT! :D

imorgon ska jag upp halv nio. lägga mig ute i solen med olja ngn timme och sen sticka och jobba. man får ju ta va man får! imorgon kväll blir det fest. sjukt sugen på fest idag, men det får vänta :P så imorgon, då kör vi! men på lördag, fan dååååå kör vi!!! :D 20 års fest och sen utgång , antagligen tbaren, ALEX GAUDINO ;D

igår fick jag najs najs najs mail asså! :) perfekt. hoppas!






RSS 2.0